Visszajelzés Koporsójátékok - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 18.9.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 18.2.25.
  1. 1

23 szavazat
    10.8%
  2. 2

8 szavazat
    3.8%
  3. 3

2 szavazat
    0.9%
  4. 4

2 szavazat
    0.9%
  5. 5

11 szavazat
    5.2%
  6. 6

4 szavazat
    1.9%
  7. 7

5 szavazat
    2.3%
  8. 8

19 szavazat
    8.9%
  9. 9

19 szavazat
    8.9%
  10. 10

120 szavazat
    56.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Egy területünk van, így az 1212 szám sok lesz, csak RACS-al számolva az pont a fele a 606, vagy javítsatok ki ha tévedek?:oops:

PZoli64, farmeres53, lovardatanya és 4 más kedveli ezt.
  2. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Igen csak a fő farm játszik, így 11410 / 606 = 19 kör, = napi 4 aratással számolva = 4,7 nap alatt teljesíthető csak RACS-al.

Elég egyszerű event, csodálkozom is.

Off topic: De amúgy hogy ment a kockázatos kihívás event? :D

3. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Ha jól láttam, 2185 növénnyel 3 holdzsetonunk is lesz, melyekkel ki lehet venni mindhárom kitehetőt.

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek az OFF topikokat az egyéb csevegőben egyeztesd Játékostársaddal, pl. Oázis.
    Megértésedet köszönöm!

GA-BI-O-Farm, vihence, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia szomszika :)
    Köszönöm a levezetésedet, bár egy kicsit vastagon fogott a ceruzád, az aratott mennyiségeknél. Kérlek gondold át, hogy mitől lesz 1212 a learatott mennyiség. De én most nem ezért írtam.
    Magyarázd meg nekem miért nem jó az 1X1-es dekor a maga 23 órájával? Hiszen messze jobb az adománya, mint a VD-nak.

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Úgy tűnik kukázhatjuk az eddigi dekor garnitúránkat;)
    Hajrá mindenkinek!:inlove:

GA-BI-O-Farm, farmerSS és genka53 kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia gyöngy. Amióta számoltam, azóta azon gondolkodok, hogy egyáltalán érdemes-e kivenni bármelyiket. Az előző eventben a Bámulatos kardtánc után berakták ezeket, lehet, hogy a legközelebbi eventbe még jobbat fognak berakni. Ha egyre jobbak lesznek, akkor ezek nem fognak kelleni senkinek. Az viszont mellette szól, hogy elég olcsón lehet kiszedni. Még töröm a buksimat.

8. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Igaz, hogy régi játékos vagyok, de nekem ezek a tp bónusz meghatározások valahogy kimaradtak az érdeklődési körömből. :)
    A TP/TTP bónusz nem hat mindenre?
    • Jutalom:
      • 1x TP-s láda II.
      • Több TP vagy TTP az ólaknál. Bónusz: 200%. Hatóidő: 03:00 óra.
      • Több TP vagy TTP a terményes ólaknál. Bónusz: 200%. Hatóidő: 03:00 óra.
      • TP/TTP bónusz: 200%. Hatóidő: 03:00 óra.

GA-BI-O-Farm és genka53 kedveli ezt.
  9. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Rajta leszek az "ügyön", csak ne lenne most ennyire zsúfolt a farmos életem,xD

Perpill. a kicsimen nullázom az ólakkal, vasárnap tenyésztettem egy kicsit kicsiken és összejött 22 db. farmszint x 700-as kitehető + 11 neon tigris.
    Holnap eventtel együtt nálam indul plusszban az ólas nullázás kihasználva a nublonokat, hátha bejön valami jó egyszer még a farmárudába, és utána ha még lesz erőm-időm, akkor szétnézek pár kicsin ezekért a dekorokért.

Swartsch, GA-BI-O-Farm, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  10. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Kihagytam a bámulatos kardtáncot a kicsiken, csak 4 neon tigris ólat szedtem össze pluszban, holott egy is elég belőle, max. kettő.
    Látva, hogy mennyire fontos a bp-nak a dekorok erősítése, nem adtam értük szupertápot.
    Eddig nem érdekeltek még a 23 órás dekorok sem, de most ide nem kell felröppenő sem, ezeknek most nekiállok, de csak azonos piacos farmokon, van belőlük bőven elég. :)
    A nublont nem csinálom, sajnos nincs semmi a farmárudában, de lassan majd pótolom valamikor a farmpengőt én is, hátha lesz valami fejlesztés-alakítás ott is.

11. -gyöngy-581

Érdekes az amit írtál. Emlékeztett arra az időre a játékból, amikor még nem volt más lehetőségünk (TP vonalon, mint az eventekből kiemelt dekorokat lerakni a farmra, akár milyen kis tp-t is adtak) Akármi is jött addig is haladnom kellett, és pakolásztam, rakosgattam, cserélgettem a dekorokat eventről eventre Ez abban az időben volt amikor a neon ló volt a legjobb Tp-s dekor. Aztán jött egy meganap és lépegettünk a 200 felé, vagy a 100 felé? már nem is emlékszem rá, de azt hiszem inkább a 100 felé igyekeztem abban az időben :)
    No ennyi volt a nosztalgiám, mielőtt jön a radírpók vagy kapok egy szemrehányó írást.
    Szóval és tettel én nem akarok cserélni dekort, ahol nekiállok ott végezni is szeretnék. Vagyis a kisfarmjaimon is végig viszem az eventet, mert megtehetem. Van pajtájuk, minden megvan hozzá amit ez az event kér.

12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sima, egyszerű játék, könnyedén teljesíthető beadási követelményekkel: 11.410 db Kriptaőr eventnövény +198.000 PÉ állat, + 252.000 PÉ fatermés; ráadásul se felröppenő, se malomtermék, mindez kedvező nyereményekkel, ezért egyértelmű: csinálni kell! :D
    A sok eventkellék miatt ritkábbak a csecsedlik, de tetszik, hogy hogy ha jól számoltam, menet közben két bónuszládát is kapunk, + farmaranyos és farmbónusz ládákat, és még egy Piccolo ládát is a megkapható dekorok és felhő mellé! :D
    Hajrá, sok sikert mindenkinek! :D:inlove:

jucus100, DevilMókus, maszilva és 16 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Most még én is elgondolkoztam a kis farmos eventezésen....
    Deeee ha ezeket vagy hasonló dekorokat lehet majd szomszéd ajándékozásnál is küldeni... akkor nem kapálnék értük;)

genka53 kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Onnan indultam ki, hogy akinek nincs rövidítős felhője, annak csak az 1x1-s kitehető a jó. A többi kitehető már kérdéses. Még mindig nem döntöttem, várom, hogy valaki meggyőzzön. :D

vihence, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ma feladtam a szelvényeket, nem hiába.. :)
    A nyereményem is, ha ilyen jó érték lesz, privát kereslek. :D
    Szia!
    Ez tényleg nem sok növény. Valaki már reklamálhatna, hogy ez felháborító, tessék megemelni a mennyiséget. :D

Utoljára szerkesztett: 18.9.24
    anci091551, inanna11, vihence és 8 más kedveli ezt.
  16. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    De, a TP/TTP bónusz hat mindenre. Ezen felül további 200% TP vagy TTP bónusz ólakra és terményes ólakra. Tehát tekinthető úgy, hogy ez a felhősor ad mindenre 200%-ot, ólakra és terményes ólakra pedig további 200%-ot, azaz összesen 400%-ot.

upload_2024-9-18_17-25-3.png

DevilMókus, maszilva, Sali~*.* és 15 más kedveli ezt.
  17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Ez tök komoly? (Nem emlékszem rá, hogy lett volna eddig ilyen a játékban. Igaz, valamikor mindent el kell kezdeni.:inlove:)
    Éreztem én, hogy nem kell elkapkodni, és még ráérek ólakkal nullázni.... xDxDxD

Sali~*.*, vihence, Swartsch és 7 más kedveli ezt.
  18. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

:D
    Belelendültek az biztos!
    Ha így folytatják , akkor lehet az októberi , de a decemberi cserenapon már ezek a dekorok egy xl almafát sem fognak érni. Viszont nekem most teszik a gombolyagröpik után ez a kihívás is.
    Végre van egy kis izgalom számomra. De az új játékosokat azért sajnálom, mert pont ezek miatt a dekorok miatt nem eventezhetnek. Nem a régi játékosokat tartják kordában, hogy ne csináljanak kis farmokat, hiszen azért elég sokunknak van, akár több tucat, vagy jóval több kis farmja, amik minimum közel a 100. szinten vannak. Kizárólag az új játékosokat rekesztik ki az eventekből, lassan már folyamatosan.
    De a Bp tudja miként kedveskedik az új játékosoknak, vagy miként szívatja őket. Gondolom átgondolták a dolgot.
    :)

HéricsBáró, Hahacska, vihence és 7 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Nekem is volna ezzel kapcsolatban egy kérdésem: Van pár ilyen felhőnk már, ott is összeadódnak a tp-k?
    PL:
    Az event nyereményei

Felhősor

Népmesék felhősor 2.

• Lezárási idő: 24:00 óra
    • Kategória: Tenyésztési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • Több TP vagy TTP az ólaknál. Bónusz: 250 %. Idő: 4:00 óra.
      • Több TP vagy TTP a terményes ólaknál. Bónusz: 250 %. Idő: 4:00 óra.
      • TP / TTP bónusz. Bónusz: 250 %. Idő: 4:00 óra.

20. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Ez a felhősor ólakra és terményes ólakra 250% bónuszt ad. Erre jön az "alap" TP / TTP bónusz ami 250%-ot ad. Tehát ólaknál és terményes ólaknál az említett felhősor 250 + 250 = 500% TP / TTP bónuszt ad.

HéricsBáró, maszilva, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.