Visszajelzés Kozmikus utazás csevegő - 2021. november

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by mamarygen, Nov 16, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A "Kozmikus utazás" event élő, online.

Kérjük, 14:00 óra után a játékban egy kilépést, majd visszatérést követően ellenőrizzétek a Hírek menüt, az eventórát is a kezdés érdekében.
    Ha az event híre és az eventóra is látszik, készítsétek elő a betakarítást a felröppenők érdekében!

Ne feledjétek, az event két helyszíne a főfarm és a szédült szántó.

Az eventnövény, a nublonea szaporítása az első teendő az űrlény-chip (felröppenő) betakarítása után.

Fontos, hogy az élő játékban kövessétek figyelemmel a feladatok teljesítését, végezzétek el a jegyzeteitekben a javításokat, ha van változás a leíráshoz képest!

Sikeres játékot kívánunk
    a Farmerama csapata

2. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Sziasztok!

Azt lehet tudni, hogy miért változott az eventnövény érési idő 7:30-ra? Nekem 5:30 rémlik. Rosszul emlékeztem, elnézést, Mindenkitől!

Két teljes terület Havasi őszirózsa, 6+1 pannival 272 felröpi.

Üdv: Nami. Szerkesztve hibás infó miatt.

Last edited: Nov 17, 2021
    Éva0315, Sanyat and juliannakoczkas like this.
  3. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Sziasztok.
    Két teljes terület, széleken fák, 236 chip, egy felhővel. A szédült szántón a 26 vegyes fa, jórészt XXL, 2 db felröppenőt adott.

Éva0315, zoldert and Namiamano like this.
  4. szili48

szili48 Törekvő

én is 5:30 -ra emlékszem

Éva0315 and Namiamano like this.
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Sajnos 7:30 volt írva az ismertetőben. Még meg is jegyeztem magamba, hogy jó hosszú érésidejű, így aktiváltam is mind a 3 érésgyorsító felhőmet.
    A 3 felhővel, persze szuper trágyával. karácsonyi, süti, fehér ártatlanság 33 percenként lehet aratni ;)
    Amarant 21 pannival 100%-ban adta a felröpit:)

Last edited: Nov 17, 2021
  6. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia :)
    Én is annyira emlékszem, még számoltam is, hogy frankón belefér Jack idejébe az aratás....

7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Nami!
    Nem történt változtatás az event növény érés-idejében. Kezdettől fogva 7:30 volt feltüntetve.

8. Havasi_Gyopár

Sziasztok!
    Az event kiírás megjelenítésétől kezdve 7:30 volt az érésidő.

9. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Sziasztok!

Elnézést, bizonyára a vizes-tárgyás érési idő rémlett.

Üdv: Nami.

10. zamenik

zamenik Aktív író

Hmmm, firefoxon elkezdett nem működni a játék, remélem le tudok aratni 10 perc múlva valahogy

Éva0315 likes this.
  11. Havasi_Gyopár

Szia!
    Válts át Chrome-ra, vagy Edge-re, ha azon jobban megy a játék.
    Ccleaner megvolt? A sok kosárkázás után megérdemli a gép, hogy "tisztába tedd" ;).
    Vagy a grafikát állítsd vissza normálra. Az is segíthet, mert csak a minijátékoknál kell "magas" beállítású, (bár nekem folyamatosan azon van, igaz, én kliensben játszom, és prímán megy).

12. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Sziasztok!

Benéztem a kezdést, 2 órás növény aratással kezdem az eventet. Cserében pörgettem 2 party pörit, mindkétszer 100% termény bónusz lett. Sosem volt még ilyen szerencsém, veszek is egy lottót gyorsan. :)

13. Magdi1954

Magdi1954 Junior szaki

hol kell elkezdeni

14. zamenik

zamenik Aktív író

kettes fedélzet bal oldal közép

15. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

A 2-es szinten tudod elkezdeni.

Éva0315 likes this.
  16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Újabb poszt - összevonás miatt

Jájj magam alá írok, bocsi, de másképp nem tudom megcsinálni;)
    Növény letermelve, felröpi megvan. Mindent beadtam, ami lehetséges, de nem valószínű, hogy 23 óráig fenn leszek, hogy újra indítsam az órákat:) Folytatás majd holnap;)
    Felhők beüzemelve, a kozmikus 2 majd csak reggel aktíválom;)

Last edited by moderator: Nov 17, 2021
  17. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Na. Végre elkezdtem az eventet. Érzem a zavart az erőben... 27 felröpim lett.

18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok,én is itt tartok.2 órát még ma tudok inditani,de ha később fekszem,akkor még ma 5 óra múlva a többit is.
    én kissé éjjeli bagoly vagyok.https://kepkuldes.com/images/190a104db4eb609a36118011fa7d8fd7.png

19. spora04

spora04 Járnitanuló

spora04 I.D.:33897898 Sziasztok! A 2. szinten a 2. ablakba beadtam a megfelelő számú . chippet de nem tudom felvenni a kulcsot. Az óra sem indult el és az első szinten sem tudok semmit csinálni. Meg köszönném a segítséget.

Éva0315 likes this.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nagy a csend. Most megtöröm, mint anyósom a diót. :D ;) Nekiláttam én is a feladatnak. Pici pörgetés. Egy 200% és egy +' növényre jött. Mellette lett ólra, fára, terményes ólra is, de az nem gazdaságos nekem. Becserélni nem tudtam, így marad a falon.
    ___

Szia, Koppi !
    Nem csináltam az előzőről sem statisztikát. Akartam már írni, csak reggelente nem mertem, nehogy erre ébredj. :D Délután elfelejtettem, amikor eszembe jutott, meg már zárult a topik. :) KK- t nem használok sokat, mivel nincs is annyi. Szupertrágya azért fogyott rendesen, de az eredményhez képest elviselhető. 2x2- es területeken eventezek, széleket, ólakat nem bontom soha. 2 db Jack van még játékba 6 élettel. Egyenlőre pihentetem őket, nagy a szegénység. :D
    Az aktuálishoz meg nem is hinném, hogy szükség lesz a munkájukra. :) Majd alakulunk.

Thread Status:
Not open for further replies.