Visszajelzés Kozmikus utazás csevegő - 2021. november

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by mamarygen, Nov 16, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Na, csak kapkodom a fejemet. Jack segítségével, és a valamikor estefelé pörgetett 100%-os termésbónusszal most úgy állok, hogy 3930 növényt kell még beadnom, ebből 3606 van meg, éjszakára valami virágot ültettem, bár azt hiszem a felröppenővel is el vagyok látva, nem bírtam ki egy-két kör nullázás nélkül :D még 75 kell elvileg .... uhh nézem közben, sok van... Szóval akár mehetett volna éjszakára is az eventnövény. Na mindegy.
    Hát a beadás :cry: igyekeztem a kulcsos ládákhoz alkalmazkodni, de azért jó lett volna felkapcsolni a villanyt xD
    Holnap reggel beszórom a maradékot.
    További minden jókat.
    R

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    5 kulcsot megszereztem. Egy baj van, hogy a 6 órás nyitás nem jön össze. :( Azon agyalok, hogy tudnám kirúgatni főnökömet, hogy tudjak belépni napközben, de ez egyenlőre elérhetetlen, mint apjának a Farmaranyfa. :D ;)

3. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

De legalább nem kell kavinton :)

4. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

0-24-ben, hajszálpontosan kapkodni. A munka pedig megvár... azt mondják xD... a főnök (meg a vonat) az nem vár...
    A FA az nekem is csak a lottó ötös után várományos 8)
    R

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Köszi Dani! Aranyos vagy. :) Jó lenne ha kicsit több lenne itt a dumcsizás, meg más topikokban is... ( Mint régen):) Kicsit kiégett az egész... :(

Last edited: Nov 17, 2021
  6. zsani_apja

Találtam még 2 PP- t, gondolom a felhőkből.
    Jókor jött. :D

7. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Elkezdtem vagy 3 órája az eventet, de hiába van elég növényem és felröppenőm, nem tudok továbba menni a beadásom során.
    Ilyen event sem kell több, ezt nyugodtan írjátok meg feléjük.
    Ide játszani jönnék, nem bosszankodni!

Sziasztok!
    Még mindig várok.
    Mit csináljak, hogy végre vége legyen ennek a ***** eventnek?
    Segítsen valamelyik moderátor, mert pakolnám vissza az eventes hülyeség után.

inanna11, zsani_apja and Arrah like this.
  8. Mogyi

Mogyi Aktív író

Helló,
    ahol fal van ,ott nem tudsz átmenni,ott körbe kell menni,érted? Jól nézd meg. Egyik szintről a másikra pedig liftezni kell.
    Remélem tudtam segíteni :)

nagymami2 and Kuzdern like this.
  9. mildi12

mildi12 Utánpótlás-írogató

Segítsetek ! Elkezdeni sem tudom az első szintet. hiába van meg ami kell nem engedi beszállítani , melyik az első mező?

10. zsani_apja

reggelt!
    Event majdnem kész! Már csak a válasz küldésére kell nyomnom mindjárt. :D Elcsesszerintettem, hogy a piccolót vettem ki a siló helyett, de majd délután. ;) Ez tárgytalan, mert nem egy fajta kulcs nyitja a kettőt.
    Szia!

Második szinten kell kezdened. Bal oldalon középen a teheneket kell beadni és meglódulni a liftek irányába.

Last edited: Nov 18, 2021
  11. mildi12

mildi12 Utánpótlás-írogató

Bocs megvan . nem láttam sehol , hogy a 2.szinttel kell kezdeni

zsani_apja likes this.
  12. Ancsa64

Ancsa64 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt ,csak egy kis segítséget kérek nem tudom meg nyitni a lakatokat valaki tud ebben segíteni. Köszönöm szépen előre is Ancsa64

13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Ide betettem egy videót. A videóban szépen látni, hogyan kell elindulni, és merre kell haladni, mit kell csinálni. Csak meg kell nézned.

Last edited: Nov 18, 2021
  14. véda2020

véda2020 Junior szaki

Alvómaszk ,hogy szerezhető?

15. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Városi műhelyben építhető, a lajhár terményese.
    A 25. hozzászólást olvasd el.

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Örülök, hogy vissza tértél;)
    Hú de össze vissza lehet itt haladni... :wuerg: No de sebaj azért megoldjuk;)

17. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!

Tegnap dolgoztam, emiatt csak a felszaportásig tudtam eljutni. Mostanra letermeltem inden növényt, amit lehetett beadtam. 4 óra múlva eltudom indítani bónuszláda óráját. Az órakuponhoz további 6 órát kell várakoznom, így azt csak este tudom majd indítani.

Kuzdern and -Holdfeny-. like this.
  18. -Holdfeny-.

xDxDxD Pedig egy potya Farmarany fa jól esett volna;)

Macerás ez a beadási sorrend:music: Már 1 felhőt elértem...8)

19. szili48

szili48 Törekvő

hát akkor csak nem bennünk , akik 5:30-t láttunk van a hiba , na ez a nap is pozitívan indul

nolina1965, soresne and -ágianyu33- like this.
  20. -Holdfeny-.

Jók ezek az ajándékok, bár nem tudom őket 6 óránként felcsipegetni.. de azért igyekszem minél többször begyűjteni őket;)

Thread Status:
Not open for further replies.