Visszajelzés Kristálybarlangok - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 9.9.26, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

20 szavazat
    48.8%
  2. 2

1 szavazat
    2.4%
  3. 3

1 szavazat
    2.4%
  4. 4

1 szavazat
    2.4%
  5. 5

2 szavazat
    4.9%
  6. 6

0 szavazat
    0.0%
  7. 7

1 szavazat
    2.4%
  8. 8

1 szavazat
    2.4%
  9. 9

0 szavazat
    0.0%
  10. 10

14 szavazat
    34.1%
  1. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Szia!

Nekem nem ez kell, ez benne van a leírásban.

nolina1965 és apumbiapa kedveli ezt.
  2. Goran

Goran Fórum bárója

Sziasztok, hogyan lehet a hátizsákot fejleszteni? Amit kaptunk induláskor 3 hátizsák akármit, az mire jó?

3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Szia!
    Amikor betelik a hátizsákod, akkor elvisz a barlangkutató boltba, 1150 gazzal tudod fejleszteni 3*

Goran és farmerSS kedveli ezt.
  4. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Legutóbb majdnem a háromszorosa növénnyel tudtam elérni/megszerezni mindent, amiért az eventet érdemes volt megcsinálni, vagyis

most is 50-55 ezerrel számoltam, hogy meglegyen minden kütyü.
    Maga a 4 terület teljes lecsupaszítása, a csillagos érmék kiszedése ... sokba kerül.

GA-BI-O-Farm és Sagittarius69 kedveli ezt.
  5. gyökértelen

gyökértelen Junior szaki

1. Hova ültethetem azt a szerencsétlen 5 db magot ? Sehol nem jelenik meg ! gyökértelen ID57271846 Köszönöm !

6. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Szia!

Köszi!
    Nekem is hasonló volt a fejemben.
    A mostani rész készen van és legutóbb is az volt, hogy aki a csillagos érmére hajt, annak a 2 részben, a smaragdok barlangjában kell játszania.
    Letermelek rá 60000 növényt, az talán elég lesz.

Ha jól értelmeztem, akkor már tovább most nincs is értelme játszanom a Kristálybarlangokban.

7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem jöttem rá, van e valami hátránya, hogy törlöm a hátizsákból a tp, csp, csillag, sima pöri stb. dolgokat, mert akkor
    kevesebb kávé kell a kiürítésre.
    Aztán, ha megtaláljátok a lejáratot, akkor átmentek másik pályára, hiszen, ha jól értelmezem van 18?
    Vagy annyit csinálok meg, amennyit akarok, az az amennyi célszerű?

8. gyökértelen

gyökértelen Junior szaki

Elárulnátok hova ültessem azt a szerencsétlen 5 db magot ? Azt hiszem most hagyom abba... ID 57271846 gyökértelen