Visszajelzés Kristályok ösvénye - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 15.10.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

32 szavazat
    43.8%
  2. 2

2 szavazat
    2.7%
  3. 3

0 szavazat
    0.0%
  4. 4

0 szavazat
    0.0%
  5. 5

1 szavazat
    1.4%
  6. 6

1 szavazat
    1.4%
  7. 7

1 szavazat
    1.4%
  8. 8

1 szavazat
    1.4%
  9. 9

4 szavazat
    5.5%
  10. 10

31 szavazat
    42.5%
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Talán elkerülte a figyelmed,
    Érdemes lehet "eldugdosni" a malomban a kartontekercsünket, így - mivel úgy érzékeli a játék, hogy "elfogyott" ezért a rendszer mindig ad 5 db-ot, így lehet, hogy a második eventnövényünket már nagyobb mennyiségben tudjuk lekeverni a malomban.
    5 óránként kapunk a rendszertől, vagy opció lehet még a vásárlás is.
    Szia!
    Fantasztikus vagy! Gratulálok!

Éva0315, farmerSS, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  2. cili53

cili53 Fórum veteránja

Szia:)

A "szegény ember abból főz, ami van":inlove: és azt is be kell osztani:)xD

gretike1021, Sali~*.*, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szép estét!

Ez a belépési kalamajka mindig akkor merül fel amikor event van. Mivel mindig van valami event, szinte állandósult a probléma.
    Indítottam a bónuszokat, a paszulyt és a tojástartókat engedte leszedni és ezek után csak pörgött a napraforgó.
    Kiléptem, CCleanereztem, már addig sem jutottam mint ahol lehalt.
    Elmosogattam, stefánia vagdaltat megsütöttem.. most itt állok, hogy 2 perc van még a beérésig / de már 10 perce / mindegy mit csinálok.
    Jobb lesz, ha ma már nem foglalkozom ezzel.
    Jó éjt!

gretike1021, Éva0315, Zsuzsikan és 4 más kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Event kész, sajnos nincs sok időm mostanság a farmra és valószínű nem is nagyon lesz az elkövetkezendő időben, így ha megérős lesz csinálom, ha nem, akkor kimarad. Kitartást mindenkinek!

cili53 és gretike1021 kedveli ezt.
  5. Sylja

Sylja Fórumgróf

Sziasztok!

Valamelyik hsz-ben olvastam (egy régebbi, hasonló event csevegőében), hogy a tekercs nem az eventkezdéstől számítva érkezik 5 óránként, hanem az eventkezdés utáni első belépéstől számítva.

Ha a tempónk gyorsabb, sokat kell várni az újabb 5 tekercsre.

Viszont ahogy @cili53 is írta, nincs szükség mind az 5 tekercsre ahhoz, hogy 1-1 területtel elkészüljünk.
    Be kell osztani: 2 tekercs az első területhez, a maradék 3-at eldugni a malomban. Ha kész az első terület, elővesszük a malomból a tekercseket, 2-t felhasználunk a második területhez, a maradék 1-et eldugjuk a biztonság kedvéért, de valószínű, h mire készen lesz a 2. terület, megérkezik az újabb 5 tekercs is.
    Több hasonló eventben próbáltam már, jól működik ez a módszer, nem kell tekercsekre várni.

mya100, -ágianyu33- és cili53 kedveli ezt.
  6. DiniLand

DiniLand Fórum-zöldfülű

Szia! ID 22423887 -ről kérdezem, hogy amióta az event elkezdődött miért nem tudok más mezőre lépni. Csak a főfarmom műkődik.Válaszod köszönöm

7. DiniLand

DiniLand Fórum-zöldfülű

Szia! ID18764548 számon játszom, de mióta az új event elkezdődött nem tudok egyik kertből a másikba menni. Segitséged előre köszönöm

8. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Köszönöm, erre nem gondoltam, hogy elosztom a tekercseket. Legközelebb a hasonló eventnél mindenképp így fogok tenni.

Sikeres eventet!