Visszajelzés Kristályok ösvénye - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 15.10.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

Sziasztok végigmentem a főfarmon de nem tudom megszerezni a térképet mit nem csináltam jól? ID 14516989 KÖSZI miért nem ad térképet nemtudom beadni a felröpit

Utoljára szerkesztett: 16.10.25, 16:27
  2. mmoncsi

mmoncsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nem kaptam kezdó event magokat. Tudnátok segiteni? ID: 54057186

Utoljára szerkesztett: 16.10.25, 17:43
  3. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Szai! A bahán nem kaptam magot, nem tudok keverni. A teliholddal végeztem, mit tegyek?

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Várnod kell sajna, esetleg kosarat tudsz venni. :)

GA-BI-O-Farm és Lenczy kedveli ezt.
  5. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Miért kell várnom? Telihold után mire várjak? Elvesznek a bónuszaim!

6. koko1999510

koko1999510 Járnitanuló

Köszönöm a válaszodat! A problémám még fenn áll, (írtam a segítség topikba is ,de még nincs válasz) egyébként semmi más problámám nincs, csak egyik földön sem tudom a malmot használni, semmi más tápot sem sem tudok keverni, mert nem nyilik meg a malom, így nem is tudok a keresőbe sem írni, minden más működik.

7. zsani_apja

Szia!

Mozillán privátban működik nekem is csak. Azt próbáld meg.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Prémium gazda vagyok. Háromszori ki-belépés és háromszori frissítés után is csak 5 kezdő magot tudok keverni, nem kaptam meg a másik öt db-ot, ami prémium gazdaként megilletne.

Lenczy kedveli ezt.
  9. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Nem vagy egyedül!

Mari210761 kedveli ezt.
  10. zsani_apja

Nekem rendesen megadta a 10 db- ot kezdéskor.

Mari210761 kedveli ezt.
  11. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Azért ez durva... Nem is Prémiumos vagyok, hanem Prémium plusz-os, ennyit azért elvárna az ember.

12. mancika2

mancika2 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,a matricákat hogy lehet szerezni az eventben?

13. [Esztike]

[Esztike] Fórum-zöldfülű

sajnoshiába várom az 5 tekercset nem jön. hogy tudom kikövetelni

Arrah kedveli ezt.
  14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Farm névvel és Farm Id-val segítségkérő topikban kell jelentkezni, ha problémád van.
    Minden Prémium játékos 10 db Kartontekercset kapott belépéskor, utána 5 óránként 5 db-ot ad a rendszer Mindenkinek.
    Várunk a megfelelő topikban az adatokkal.

15. Dolphin

Szia,
    azért kell várnod, mert az eventismertető alapján 5 óránként kapunk újra a rendszertől 5 db Kartondobozt, az idő onnan számít, amikor felhasználtuk a készletet.
    Ha figyelmesen olvasod az ismertetőt, akkor nem kell reklamálnod, panaszkodnod.
    Amennyiben az 5 óra elteltével sem kaptad meg a Kartondobozokat, akkor Farm névvel és Farm ID-val várunk Segítségkérő topikban.

Ha Prémium gazda vagy, akkor belépéskor 10 db Kartondobozt kellett kapnod, ha nem annyit kaptál, akkor ezt is írd meg a bejegyzésedben, hogy ellenőrizni tudjuk. 5 óránként már mindenki 5 magot kap, vagy ha 1-4 van a pajtájában, akkor kiegészíti a rendszer 5-re.

Várunk a megfelelő topikban.

16. Dolphin

Szia,
    bár ez nem értem miért panasz, ha kérdésed van.
    3 db Ösvényes láda tartalmaz matricát, lásd az Ismertetőben - a bekezdés végén. A ládák automatikusan nyílnak.
    További jó játékot!

17. Dolphin

Szia,
    az 5 óra onnan számolódik, miután a Kartontekercseket felhasználtad. Ha letelt az 5 óra, s nem kaptál, akkor gyere Farm névvel és Farm ID-val segítségkérő topikba. Példa: ha 15 órakor használtad fel a kezdőt, akkor 20:00-kor érkezik az 5 új a pajtádba.
    Sok sikert!