Visszajelzés Kristályok ösvénye - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 15.10.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

Sziasztok végigmentem a főfarmon de nem tudom megszerezni a térképet mit nem csináltam jól? ID 14516989 KÖSZI miért nem ad térképet nemtudom beadni a felröpit

Utoljára szerkesztett: 16.10.25
  2. mmoncsi

mmoncsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nem kaptam kezdó event magokat. Tudnátok segiteni? ID: 54057186

Utoljára szerkesztett: 16.10.25
  3. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Szai! A bahán nem kaptam magot, nem tudok keverni. A teliholddal végeztem, mit tegyek?

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Várnod kell sajna, esetleg kosarat tudsz venni. :)

GA-BI-O-Farm és Lenczy kedveli ezt.
  5. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Miért kell várnom? Telihold után mire várjak? Elvesznek a bónuszaim!

6. koko1999510

koko1999510 Járnitanuló

Köszönöm a válaszodat! A problémám még fenn áll, (írtam a segítség topikba is ,de még nincs válasz) egyébként semmi más problámám nincs, csak egyik földön sem tudom a malmot használni, semmi más tápot sem sem tudok keverni, mert nem nyilik meg a malom, így nem is tudok a keresőbe sem írni, minden más működik.

7. zsani_apja

Szia!

Mozillán privátban működik nekem is csak. Azt próbáld meg.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Prémium gazda vagyok. Háromszori ki-belépés és háromszori frissítés után is csak 5 kezdő magot tudok keverni, nem kaptam meg a másik öt db-ot, ami prémium gazdaként megilletne.

Lenczy kedveli ezt.
  9. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Nem vagy egyedül!

Mari210761 kedveli ezt.
  10. zsani_apja

Nekem rendesen megadta a 10 db- ot kezdéskor.

GA-BI-O-Farm és Mari210761 kedveli ezt.
  11. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Azért ez durva... Nem is Prémiumos vagyok, hanem Prémium plusz-os, ennyit azért elvárna az ember.

Lenczy kedveli ezt.
  12. mancika2

mancika2 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,a matricákat hogy lehet szerezni az eventben?

13. [Esztike]

[Esztike] Fórum-zöldfülű

sajnoshiába várom az 5 tekercset nem jön. hogy tudom kikövetelni

Arrah kedveli ezt.
  14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Farm névvel és Farm Id-val segítségkérő topikban kell jelentkezni, ha problémád van.
    Minden Prémium játékos 10 db Kartontekercset kapott belépéskor, utána 5 óránként 5 db-ot ad a rendszer Mindenkinek.
    Várunk a megfelelő topikban az adatokkal.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    azért kell várnod, mert az eventismertető alapján 5 óránként kapunk újra a rendszertől 5 db Kartondobozt, az idő onnan számít, amikor felhasználtuk a készletet.
    Ha figyelmesen olvasod az ismertetőt, akkor nem kell reklamálnod, panaszkodnod.
    Amennyiben az 5 óra elteltével sem kaptad meg a Kartondobozokat, akkor Farm névvel és Farm ID-val várunk Segítségkérő topikban.

Ha Prémium gazda vagy, akkor belépéskor 10 db Kartondobozt kellett kapnod, ha nem annyit kaptál, akkor ezt is írd meg a bejegyzésedben, hogy ellenőrizni tudjuk. 5 óránként már mindenki 5 magot kap, vagy ha 1-4 van a pajtájában, akkor kiegészíti a rendszer 5-re.

Várunk a megfelelő topikban.

vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    bár ez nem értem miért panasz, ha kérdésed van.
    3 db Ösvényes láda tartalmaz matricát, lásd az Ismertetőben - a bekezdés végén. A ládák automatikusan nyílnak.
    További jó játékot!

17. Dolphin

Szia,
    az 5 óra onnan számolódik, miután a Kartontekercseket felhasználtad. Ha letelt az 5 óra, s nem kaptál, akkor gyere Farm névvel és Farm ID-val segítségkérő topikba. Példa: ha 15 órakor használtad fel a kezdőt, akkor 20:00-kor érkezik az 5 új a pajtádba.
    Sok sikert!

18. Vicram

Vicram Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Tegnap 14 óra után újból beléptem, elkezdtem az eventet a Bahamarama szigeten, majd vissza szerettem volna lépni a főfarmra és azóta nem tölt be a játék. Tegnap délután óta próbálok belépni, csak a kliens letöltése után sikerült. Facebook csoportban láttam, hogy nem vagyok ezzel a problémával egyedül. Nem a gépem a probléma, mert nincs egy éves.
    Játékos ID: 2871257

19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nálam meg jóformán semmi.Mindig újra kell kezdenem, akkor viszont egy üres oldal jelenik meg! szőrnyú és igy kell vele szenvednem.az üres oldalon ott van az aratás kurzora.Ha rákattittok,akkor bejön 4 db akármi,az egyik a teliholdas,ha arra kattintott bejön az oldal.Mire rájöttem el megy az idő,tehát szenvedek az eventtel.Egy darabig bent hagy,aratok,vetek, majd megint elmegy és előlről kell kezdenem.Nem élvezetes kedves fenntartók!hidjétek el!

Arrah kedveli ezt.
  20. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Az ellenőrzés során nem tapasztaltam nálad problémát.
    A képek nálad készültek:
    upload_2025-10-17_13-22-48.png

upload_2025-10-17_13-23-33.png

Azért mert egy gép új, nem feltétlenül alkalmas játékra, ha nincs rendszeresen karbantartva. Itt nem a szervizelésre gondolok, hanem a barangolás közben felszedett felesleges fájlokra, sütikre, amik mind helyet foglalnak a gépen és csökkentik a használható erőforrás mennyiségét.
    Kérlek, hogy végezz el CCleaneres géptisztítást, vagy töröld a sütiket és ürítsd a gyorsítótárat. A Böngészési előzményeket is töröld kérlek. Ezután indítsd újra a gépet. A kliensnek kevesebb erőforrásra van szüksége, ezért sikerült azzal belépned, játszanod.
    Azt is nézdd meg, hogy mekkora a géped memóriája (RAM). Az operációs rendszer eleve sok memóriát igényel. Azon felül, ha több böngésző is telepítve van, ezek mind terhelik a gép erőforrását és már a játékra nem marad elegendő.
    Azt látom, hogy már az animációkat kikapcsoltad. Ableototry TL. javaslatait tudom még neked ajánlani, lehet találsz még számodra is hasznos információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Sok sikert!

Dolphin, vihence, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.