Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt!.... mit reggel, már mindjárt dél. Jöhet a tavasz, most hogy elmúltak az ünnepek, mert egyre később ébredek. :D
    Talán már pár perccel korábban jön a nap, tehát én is elkezdek majd korábban kukorékolni. Persze a kezem nem fog javulni, így a gyors gépelést már nem fogom visszanyerni. Sebaj. :music:
    Erről jut eszembe: a kerek keréken elneveztem a találatokat. A CSp tetszik, a Fpengő, a KK meg a zöld pött jöhet, a Tp meg a TTp a sebaj, az ólak az affene :mad:. Ha már a BP nem szórakoztat a játékkal, legalább magam szórakoztassam. :D:D:D
    Köszi a segítségedet!
    Általában türelmes vagyok az anomáliákkal, de ezt most ellopott időnek éreztem. Mint régen a számítástechnikai ismereteim kezdetén, egy régi viccben: ül a gép előtt és a homokórát bámulja... :D

Holnap 14 órától tenyésztés, rövid ideig boommal.
    Madarak 115 jelvény kell, tehát ennyi tenyésztés kell,
    Emlősök ugyanannyi,
    Kétéltűek 75 kell.

Utoljára szerkesztett: 5.1.22
    jófarmerlány, ursa11, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Holnap két event indul, és a Valdi is itt van...... klesz...
    Eventet elkezdem.... a tenyésztést megcsinálom, de most nem kapkodom el...
    megvárom a hétvégét.... A szüreti eventhez meg mit szóljk... no komment...,.
    Nem látom a ruhámat... nagyon érdekes eddig ott volt rajtam... már vagy egy hónapja... és eltűnt...
    Én nem tüntettem el, akjkor így marad,....:music: nem az én hibám... nem érdekel...
    Most egy 10 napos kúrán vagyok mágnes kezelés derékra... Mindennapos program...
    Na kedves Báttya , vagy nénnnye! kinek a poap, kinek a ... né

jófarmerlány, ursa11, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  3. mnkm

mnkm Fórum mestere

Szép jó reggelt. :)

Nekem elég nehézkesen megy a mai nap...ma 1 éve, hogy Panka (kutyusunk) itt hagyott minket nagy fájdalmak közepette. Elég nehézkesen viselem, suliba se mentem, mert nem voltam képes kikelni az ágyból...:cry:

4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :inlove:
    Remélem még nem felejtettetek el :p
    Végre egy kicsit szusszanhatok, talán már egyenesbe jövünk:music:
    Dióhéjban: Kétszer kellett műteni a páromat :oops: a körülményekhez képest egész jól van, 4.-én volt az első kezelés, hat héten keresztül, hetente 1x kell menni. Aránylag jól tűri :inlove:
    Kicsit kikészültem idegileg, de már én is összeszedtem magam.
    Az ünnepek nálunk is jól teltek a fentiek ellenére is. Együtt volt az egész család, Dorinám is hazajött Varsóból 2 hétre:inlove:
    Nem sokat foglalkoztam a farmmal, naponta 1x arattam azért, a lányok segítettek sokat ebben is.
    Az este elolvastam a kiírásokat.....hát mit mondjak, szerényre sikeredett ez a TOP nyeremény is. Látva, hogy mennyi millát kell bepakolnio_O bizony elgondolkoztató az indulás. Persze azért nekilódulok, csak mivel nem nagyon készültem rá, most megelégszem a szerényebb helyezéssel is. A 2020-as TOP-ba 1.127 millárdot dobtam be ( 490.hely), nos lehet ennek a duplája kellhet az idén:music:
    Ugye nem csak én indulok a kuckóból ????
    Elkezdtem a tenyésztést is szép komótosan.

További szép napot:)

5. mimi

mimi Fórum elő legendája

De jó, hogy látunk, neiked is boldog új évet! Remélem az idén elkerül a betegség titeket.

6. iboly54

Köszönöm szépen Mimikém!:inlove:

7. nyific

Sziasztok! Ibolyom remélem most már minden rendeződni fog... és hinni kell a gyógyulásban.... mert a párod meg fog gyógyulni!
    Én is szeretnbék indulni, már a nyeremények miatt nem sokan indulnak.... talán már mi is megszokásból.... hát én 2 milliárdot azért nem szeretnék bedobni, kb. másfelet szánok erre a TOP-ra...:music:

8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Tenyésztés lezavarva, majd hétvégén a gazdakörbe tenyésztek.
    Minden növényt megvettem amit lehetett, így már első körben teleültettem a földet. A tarajos már kirakva.
    Korán megyek aludni, holnap kontroll kéz-ügyben. Aztán megvarrom a kisfiam ablakára a függönyt, az lesz a névnapi ajándéka.

9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok Mindenkinek Sziasztok!
    Ezt nem tudtam kihagyni!
    Szia Ibolya!:inlove:
    Nagyon hiányoztál, jó újra látni közöttünk. Olvastam mi történt és nagyon drukkoltam/drukkolok Nektek. Bizony, ahogy Gizus is mondja hinni, bízni kell. El kell tudni fogadni az elfogadhatatlant, muszáj erősnek lenned, mert rád is nagyon nagy szükség van a családban.
    Kívánok minden elképzelhető szépet-jót, főleg jó egészséget.:)
    Szia Mimi!:inlove:
    Gratulálok, ügyes vagy.

10. iboly54

Szia Drága! :inlove:
    Nagyon szépen köszönöm kedves szavaidat! Már elfogadtam, beletörődtem, hogy küzdeni kell.....különösen fontos nekem erősnek lenni, ha nem lennék az, akkor már sokkal nagyobb bajjal kellene szembenéznünk. A párom nagyon hamar feladta, mondván ...ez van megírva, hiszen nem rég betöltötte a 70. évét.
    Remélem a kezelések végére ráébred, hogy mindig van kiút :) Szerencsére a családom is nagyon összetartó, sokat jelent a szeretetük, gondoskodásuk:inlove: úgy tűnik, jó úton haladunk most már :)

A tenyésztést közben megcsináltam végig, nem hagytam a hét végére.
    Elég sok szupertrágya felhalmozódott, így nekiálltam 0 percezni....kockásra ültem a popómat:D
    Benéztem Valdihoz is, egész jól működik most ( csak el ne kiabáljam ) a muszklist püföltettem nagyon jó eredménnyel, amit már rég nem tapasztaltam.
    A kereket viszont jobb ha elkerülöm, közel száz party nem adott egy bónuszt sem, kénytelen voltam a pajtában kotorászni a 0 hoz.
    Szia Gizusom!:inlove:
    Kb ennyit tervezek én is, hogy meddig jutunk vele, az majd kiderül. Optimista vagyok, ha úgy van ahogy írod....nem sokan indulnak....
    azért azt a felhőt jó lenne megszerezni.:p
    Egy sátort felépítettem, beváltottam az állatokat eventnövényre, azzal pont meglett.

További szép estét....jó éjszakát! :)

11. nyific

Sziasztok! Event halad... lassan... a felröpi az a lé... érdekes módon jövöget, de a két farmom között 10 db különbség van... pedig mindent ugyanúgy ültetek és aratok....
    Na hogy ez mitől függ....:music: jó lenne tudni....
    Ma is voltam a mágnes ágyon,, már mindent vonzok magamhoz.... jó lesz, ha ti is vigyáztok..xD
    Ibolyom innen csak ketten indulunk?? azért még van egy-két szomszim, akik indulhatnának...:)

12. iboly54

Sziasztok! Szép estét!
    Szia Gizus!
    Mire jó az a mágnes ágy?:music: csak nem vagy beteg?
    Nálam is különbözően jönnek a felröpik, hol kevesebb, hol több, az a lényeg hogy haladok, de milyen lassano_OxD
    Még nem néztem be az eventesbe, hogy ott mennyien jelzik indulási szándékukat, gondolom a szokásos nevekkel fogunk találkozni:music: csak a nyeremények miatt nem indulnék, mert az nem annyira nívós, mint ahogy már az egész farm sem.
    Volt a pajtában 12 piccoló ládám, egyszerre kiettem őket, semmi említésre méltó nem volt bennünk>:(

13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok, jó hétvégét, jó tenyésztést kívánok!
    A pulykámhoz a gk-be csak egyetlen hiányzik, azt akarom befejezni holnap, meg talán a hollót

jófarmerlány, Kuzdern, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  14. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Ibolyom örülök, hogy újra itt vagy, reméljük most már a gondok szépen lassan rendbe jönnek. A párodnak mielőbbi gyógyulást.
    Holnap, vasárnap 10 órától megint 1 tápos tenyésztés jön, aki eddig nem állt neki, most már várjon holnapigxD
    Nekem is van piccoló ládám a pajtában kb. 40 db, hogy ki tudjam rakni őket, le kellene szedni a dekorokat, de most épp beállt nálam a lustaságxD;)

mimi, Sauvage, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  15. nyific

Sziasztok! Befejeztem z eventet... de nézem, hogy a TOP 3000 hol van??
    Én inkább ezt másnak hívnám, rendeznék az első tíz embernek egy versenyt.... kinek vastagabb a bukszája....xD
    Lehet csak én nem értem minek kell sok-sok milliárdokat bedobálni csak úgy... persze tudom, van akinek csK ez a játék a szórakozása.... de megéri ennyi pénzt ráfordítani??
    nekem nem éri meg a pénz sem, mneg eltudok menni mindenhová, hála az égnek, vannak bvarátaink, azokkal is időt töltök szivesen....szóval vabn elég elfoglaltságom ezen a játékon kivül is...

Lehet megvárom a legvégét... addig csak mosolygok magamban... és ültetek, 4 óránként idenézek...:)
    Hajrá aki indul...[​IMG]

mimi, ljanika6, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  16. iboly54

Sziasztok! Szép hétvégét!:)
    Szia Judit!
    Köszönöm szépen a párom nevében is:inlove:
    Atya ég....40 piccoló láda:inlove: kívánom neked, hogy sok kellemes meglepetést rejtsenek:)
    Szia Gizusom!
    Ez azt jelenti, hogy nem indulsz:eek: nekem jó lesz / lenne a közép mezőny is:p talán az 1000-ben benn tudok maradni:music: bár ahogy elnézem mennyi milliárdot bedobáltak már:oops: no, majd meglátjuk

mimi, Sali~*.*, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  17. nyific

Ibolyom félreértettél, , indulok én, csak gondoltam várok.... különben mit csinálnék azzal a rengeteg amaránttal.....
    Szerintem a 1,5 milliárd kevés lesz az 1000-hez, mondjuk legyen kettő millliárd.... keresd a madzagot, nekem már van, és kössük fel azt a bizonyost....
    űTe már dobrtál be??
    Misi merre vagy?? Biztos indulsz te is...:)

mimi, ljanika6, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Gizus!
    Misi a 268. most. :)

mimi, Sali~*.*, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  19. iboly54

Én is előkészítettem a madzagotxD kitűztem magam elé egy célt, mennyi az az összeg amit áldozok rá. Nem szeretném kiüríteni az egész pajtát, sajnos nem sokat tudtam készülni az eseményre.
    A Misink már fent van 374. helyen áll jelenleg:inlove:

mimi, Sali~*.*, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  20. nyific

Igen látom Misit... Ő már belekezdett......
    Úgy látom még egy madzagra szükség lesz itt...:inlove: Már Katka is dobott be, Őt is látom ott....
    Ibolyom kezdjünk mi is bedobni.... mit szólsz? Bagoly ment

....

Utoljára szerkesztett: 8.1.22
    mimi, ljanika6, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.