Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mimi te nagyon figyelmes vagy, és aranyos is,, köszönöm a másik farmom nevében is a gratulációt i
    Itt semmi csapadék nem esett, viszont ronda szél, és sarkvidéki hideg..:music:
    Eventet most tudtam elkezdeni, de látom nem is indult a jelzett időpontban... csak a nyific farmon csinálom, ameddig bírom... ennyi is elég lesz...
    Nem vásárolok semmit, jobb, ha meg sem nézem...:sleepy:...

2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Kedves Játékosok!

Az event meghosszabbításra került!

Az event vége várhatóan: 2022. január 29. (szombat) 10:00 óra

Az ígért bónuszkód is megérkezett!

Sikeres gazdálkodást kívánunk,
    A Farmerama csapata

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Azt mondja az Imi az Oázisban, hogy emailben is kapott + kódot, aki feliratkozott a hírlevélre. Nekem azóta nem jön, mióta klienssel játszom. Nézzétek meg a spam-ben is.
    Jó sok munkát adott a fiam, azokat a programokat kell kigyűjtenem, amiket használok. Sajnos nem lehet egyből egy-egy oldalt ctrl C-V-vel intézni (legalább is én nem tudom). Időm persze van rá. ;) És megéri a munka.

Ígértem Misinek a reggeli látványt:
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/image/XoQc

Utoljára szerkesztett: 22.1.22
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Én is kaptam kódot, be is váltottam:)

mimi, jófarmerlány, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  5. nyific

Sziasztok! Event megy, a minijátékot utálom... a dominóst sose szerettem... én itt csak gazdálkodni szeretnék... ... de..:music:
    Mimikém te hol járkálsz??... hát persze, hogy jött kód... én is megkaptam a hírlevélben, már be is váltottam...
    Nagyon érdekes, hogy itt a beszélgetős topicokból eltűntek az emberek... innen tőlünk is, van régi játékos, aki velünk nem szeret beszélgetni, a közösségi oldalon igen... Persze, mint mindennek ennek is oka van...:sleepy: Lassan majd mi is eltűnűnk, de akkor az ismerőseim között a közösségi oldalon is selejtezés lesz...:)

ljanika6, mimi, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  6. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Az e-mailes kódot én is beváltottam.
    Nálunk is eseget a hó, sajnos olvad is egyből. Talán reggelre marad egy kicsi.
    Jelenleg csak ennyi hó van xD

*misi66*, mimi, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  7. nyific

Sziasztok! Ma nagy tettet vittünk végbe.... jött a lányom és selejteztünk.... bakker! hogy
    mennyi fölösleges cucc tud összegyűln, amire már semmi szüksége nincs az embernek...
    Legalább lett egy kis hely újra, ahová lehet megint gyüjteni a dolgokat..:)
    Holnap nehéz napom lesz, két Dokinál lesz jelenésem, egy controll UH... majd szemészet a Klinikán...:music:
    Délután már leszek valamikor... és folytatom az eventet....:)

*misi66*, vízöntő, kukac421 és 7 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Lejelentkezem. :)
    Látod Gizám, pont a dominózás miatt nem is fogtam bele az eventbe. Amúgy is van mit csináljak itthon.
    Remélem a dokik csupa jót moindanak!

9. nyific

:music:Sziasztok! A mai nap rettenet volt...., abban a kórházban voltam, ahol a tűz volt...
    Másfél óra várakozás a jéghideg rendelőben, mivel minden ablak tárva. szellúőztetés végett....
    Csak remélni tudom, hogy nem fáztam meg,.... nem erre készültem..:music:
    Hála az égnek minden rendben.... holnap meg EKG - re kellene mennem...... nagy kedvem nincs.....
    Ez az event, lehet abba kellene hagynom... rettenet.... mindenki panaszkodik, mert vagy nem lehet lerakni, vagy nincs olyan, amit lelehetne rakni.... most felfüggesztettem a termelést, mert lehet nem lesz erőm, és kedvem dominózni.... Ezzel nem vagyok egyedül....:sleepy:

jófarmerlány, mimi, Samborg és 6 más kedveli ezt.
  10. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Gizusom most már csináld végig a vizsgálatokat, ha eddig eljutottál.
    Az event haladgat, most már akkor is megcsinálom a felhőigxDxD
    A másik oldal pedig annyit ad, amennyit akar, nem foglalkozom vele.

jófarmerlány, mimi, Samborg és 5 más kedveli ezt.
  11. nyific

Sziasztok!
    Ma is voltam EKG-n, ott is rendben... van még egy-két vizsgálat, persze megcsinálom, csak elég rossz, hogy folyton menni kell, és mindenhol rengetegen vannak, és sokat kell várni, az időpont.... az nem számít.... sajnos most látni mennyire a béka feneke alatt van...:music:
    Az event, rettenet.... már mint a minijátékra gondolok.... tényleg nem csoda, hogy sokan abbahagyták.... én a felén vagyok túl... de még mindig nem biztos, hogy befejezem.... kimondottan a minijáték miatt...... persze ez érdekel valakit? áááááá,.... senkit...xD

12. josie

josie Fórumlakó

Hali megint én vagyok itt.... hoztam valamit... :)

Az ajándékcsomag átvehető:
    2022. január 26. (szerda) 00:01 órától
    2022. január 26. (szerda) 23:59 óráig

ljanika6, jófarmerlány, nyific és 6 más kedveli ezt.
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Mindenki olvassa el a Hivatalos hirdetményeket! Szándékosan nem másolom ide, mert nem akartam lerövidíteni.

jófarmerlány, nyific, Samborg és 3 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziuasztok!
    Ma én se vagyok jó formában, a kezem... Az egész napom ráment a zöldségpucolásra, pedig nem hegyeket metéltem. Szerencsére a kezemet se. ;)
    Karalábé leves lesz holnapra meg rizseshús az unoka kedvéért, az utóbbi már kész van, a leves is majdnem.
    A sült zöldséghez készült a káposzta-cukkini-sárgarépa-hagyma kombó.

Gizuskám, sajnálom a tortúrádat, de utána talán egy évig nem kell foglalkoznod vele. Az eventet folytasd csak, abban a tudatban, akármeddig érsz, az már nyereség.

Bónusz is van, és estig egytápos tenyésztés is. Meg más is. ;)

nyific, Samborg, *misi66* és 4 más kedveli ezt.
  15. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Nahát, ma nálunk is karalábé leves volt, utána máglyarakás. Jó kis ebéd volt.
    Én mostanában hanyagolom a cukkinit, padlizsán, karácsony után nagyon drága lett. Viszont szoktam brokkolit, kaliforniai paprikát azokon kívül, amiket írtál, és most a cukkini, padlizsán helyett édes burgonyát és sütőtököt szoktam tenni bele. Így is finom nekünk, ha valaki másként szereti, akkor jó étvágyat hozzá!

jófarmerlány, nyific, mimi és 4 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Igen, néha meg lehet unni egy-egy zöldséget. A cukkini egy hónapig kimaradt. A kaliforniai paprikát szerencsére "hőkezelés" nélkül is bírja a refluxom, a tv-paprikát nem nagyon. De a fejes káposzta darabokat szeretem benne. Épp most rakom be a sütőbe :)
    A batáta és a sütőtök is kedvelt étel nekem is. Ha meg tésztára vágyom, tk lisztből készült pennét veszek és tejszínes spenótban főzöm meg. Ehhez nem kell a kezem nagyon.

Kergekacsa, jófarmerlány, nyific és 3 más kedveli ezt.
  17. nyific

Sziasztok! A tegnapi nap kicsit rövidre sikeredett, vagy sok volt a program... a Kuncogó már nem fért bele, átcsúszott mára,.,
    Az eventet ma befejezem,. sikerült mindent kivennem amit akartam.... piccolók, bónuszláda, felsz.láda, stb....
    A Bahás eventet most mindkét farmon elkezdem, szuper, hogy ma végre nem kell mennem sehová..:) Ennek örömére a mai ebéd disznótoros, falusi.... és a lányom sütött tegmnap nekünk kókuszkockát menteset.... és még maradt belőle... így az eventet elkeezdhetem...;)

18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem megyek múzeumba, majd talán a karakter etetős elég érdekes lesz... music:
    Jó pihenést Gizus, lazíts kicsit!

Kergekacsa, josie, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  19. nyific

Sziasztok! Mimikém próbálom a pihenést, de most meg utol kell érjem magam... mindennel...
    Ez az event meg mi? elkezdtem, ahogy írtam is... de a felröpi mennyisége szerintem téves.... ezt nem gondolhatták komolyan..... Kiváncsi lennék, van-e olyan játékos, aki Pannik, és sz.trágya mnélkül meddig jut el...
    Mindig azt írják, hogy a fák és növények adják a felröpit, a fák nem adják,m csak max 20%-át annak, amit a növények adnak...
    Eljött az idő, amikor már az eventek nem izgatnak.....
    Holnaptól nem is küldök felröpit, csak annak, aki itt jelezte, vagy nem fórumos és írt...

Utoljára szerkesztett: 29.1.22
    ljanika6, Kergekacsa, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kegyetlen szél van. Most kivételesen jó lenne, ha x lábam lenne, nem tudta volna összekuszálni a lábamat a szél. Nyugat felé kinézve - nem! mentem ki az erkélyre - olyan porvihar van, hogy nem látszanak a hegyek. 90-110 km-es széllökések vannak.
    Tehát olvasok. Azért a napsütést szeretem.

Kergekacsa, nyific, Samborg és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.