Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ma szép nap lesz, és jó meleg....:)
    Köszi a reggelit, és a kávét is.... finom volt..:p
    Én maradok a Bingós eventnél, gyüjtöm a kerámiakosarakat, nem kapkodok, hanem ha ez kész lesz,
    és nagyon unatkozom, akkor jöhet a vonatos....
    Egyébként is csak 3,5 területen csinálom, nem bontogatok mindent le, mert kellenek az állatok is..
    jön a neonosodás, a termények is.... szóval ennyi is elég lesz, és szép lassan az egyiket megcsinálom.:)
    Ilona49! Madárdal ide vagy oda,..... sajnálom, de én nem emlékszem Rád,... felhomályosítanál?? kérlek!

Kergekacsa, terika01, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Végre elolvastam a vonatost. Csak akkor kezdek bele, ha ezt befejeztem. Egyszerűen nem okoz örömöt az ennyi felé szétforgácsolódni.
    Bingó. :D
    Ebéd tokány pulykából még mindig targonyából. (-mondta a KIsfiam :D).

3. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

A töltött káposztáért én bekopogtam volna kérni, ha megszimatolom a teraszodon! Nagyon szeretem!
    Tejföllel leöntve...hmmmm...:D

4. nyific

Gondoltam átveszem a kompenzációs csomagot..... dexD hiba van... már jelezték
    a központ felé... mert nem jött meg.xDxD

Kergekacsa, terika01, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ricsikém! Szívesen vendégül láttalak volna, ha bekopogsz...csak hát a káposzta nem volt mego_O de legalább a fazekamat hozta volna vissza:mad: mi is nagyon szeretjük, gyakran készítem, főleg télen:)
    Ezek a sínek nem nagyon röpködtem nálam, pedig nagyon hosszú érésű növényekkel vártam:( másfélszerese jött mozsárból a farmon... érdekes.

Kergekacsa, Ninett79, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Most vettem át a "segély" csomagot!:D

Mindkét eventet csinálom szóval fele-fele területen aratok és vetek!
    A bingósból már 2 cuccot lekevertem, de csillámport nem veszek 160 ezerért szóval azt inkább saját magam legyártom!;)
    Nagyon jó időnk van igazi kánikula van!

Kergekacsa, Ninett79, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  7. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Elnézést,hogy csak úgy bemutatkozás nélkül beleszóltam az" istentiszteletbe"
    Nincs mire emlékezned nyific,böngészés közben keveredtem ide,tetszik a topik elnevezése,és a nokedli témát nem tudtam megjegyzés nélkül hagyni.
    A Tiszántúliak a törzshelyem, de a többi topikban is szoktam kalandozni.Debreceni nyugdíjas vagyok.2010 december 28-tól játszom,sajnos 16 hónapja már csak egyedül. /addig drága párommal dúlt a családi vetélkedő/. Komolyan veszem,hogy a játék ingyenes! Elért eredményeim: főfarm129,Baha 375,lekvárfőző,alkimista,természetgyógyászat 5,pékséget egy hete kezdtem 3,virágkötő 0.Sokáig nem akartam több szakmát a felröpik miatt.Szeretem ezt a színes,erőszakmentes játékot,annak ellenére,hogy az utóbbi időben egyre kevésbé felel meg a gondtalan kikapcsolódás,felhőtlen szórakozás iránti igényemnek.
    Ennyit magamról dióhéjban.Remélem a topik nem zártkörű.Többet a Tiszántúliaknán olvashattak rólam,érdemes néha oda is bekukkantani.Több szem többet lát!

Utoljára szerkesztett: 25.4.18
    Kergekacsa, Ninett79, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi Ilona a bemutatkozást, érezd nálunk jól magadat.

Kergekacsa, _Ilona49_, Ninett79 és 7 más kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Előkeveredtem én is... Hiába ez a jó idő nem nagyon tud bent marasztalni a lakásban:)
    Nálunk ma zöldborsó főzelék volt rántott karajjal. Délután meg nekiültem cigit tölteni 2 napra valót. Hogy útálom:eek: de így még mindig fele annyiba kerül mint a gyári. Papa szerint ez az én napi keresetemxD Tavaly mikor hazajöttek a fiatalok a Körös-torokból, azt mondták hogy legközelebb engem is elvisznek, beültetnek egy sarokba és tölthetem reggeltől estig, mert ott 200 Ft-ért adnak 1 szálat:wuerg: Hülyére keresném magam vele, ha egész nap azt csinálnámxD
    Misike cicánkat doktorbácsihoz vittük ma. 2 napja került elő, és csak nyávogott, nem evett és nem ivott.... Tegnap már szinte meg sem mozdult az esti etetéskor, csak bambán bámult. De előtte kb 1 hétig nem jött elő... Hétfőn beadtam nekik a féregtelenítőt, azt gondoltam hátha az csinált valamit nála, bár a többi 4-nek kutya baja. Összeszedett valamit, mert lázas, szurikat kapott, pénteken kell visszavinnem. Remélem rendbe jön, mert nyáron ivartalanítás lesz a 2 fiatalabbnak. A másik 3 tavaly átesett ezen a műtéten, nem is csavarognak annyit! Viszont nem győzöm a kullancsokat kiszedni belőlük:mad: Akkora gazok vannak a szomszéd kertekben, hogy szinte már combig érő, páran műveljük csak rendesen a kertet arra, amire való. Így nem csoda hogy szinte minden nap "vendéggel" jönnek haza:(
    Én egyenlőre mindkét eventet futtatom, mert meg van osztva a termelési lehetőség. Viszont a tölgyest nem szedem le, a farmon csak 2 területet használok, majd látom mire lesz elég.

Kergekacsa, mimi, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  10. nyific

Kedves Ilona! Örülök, hogy írtál.... jó régen játszol már Te is, és szép eredményt értél el.:)
    Gyere csak , mindig szivesen látunk.....mi nyitottak vagyunk mindenre, ami kuncogós, és arra is, ami nem.;)
    Kedves Tőled, hogy ilyen hosszan beszámoltál mindenről....... egyszer majd benézek Hozzátok,
    amikor Te is ott vagy.:)
    Itt nagyon sok a bátor ember, aki szeret vetni-aratni.... és ideje is van, lesz mindkét eventre.
    Nekem lesznek programjain, amiért nem fogok tudni mindig időre aratni.. azért döntöttem úgy,
    hogy a Bingót csinálom, ... és, ha kész meglátom érdemes-e legalább a felhőig belevágni a vonatosba.:music:

11. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! A vonatost elkezdtem, remélem be is fejezem, két területen megy, de nem kell túl sok növény (azt hiszem, mert elég felületesen olvastam a leírást, mindjárt pótolom). A felhőt szeretném, a többit meglátom. Gizusnak mozsár, Ibolyának sín, csak össze ne keverjem:D
    Ilona örülök, hogy jöttél, gyere máskor is.

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! A guta ütöget. Reggel 10-kor elment a netem, telefon is. Digis vagyok. Vártam egy órát ki be huzigáltam a kábeleket, semmi. Telefon a Diginek. Jah,fél óra eszmecsere, persze a mobilomon, mert az telekomos, a vezetékest nem tudtam használni ,ugye.. délután 3-ra jöttek is. Ez az idő kiesett, ebben az amúgy is eventgazdag időszakban. :( Kiderült a tápkábel ment tönkre, 2 perc volt, kicserélte és ennyi.

Kergekacsa, mimi, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  13. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Azt hittem elírtad a digist! Hirtelen azt hittem, hogy a g helyett l-t akartál!xD Nem értettem, hogy miért lennél az, nem a te hibád.o_O
    Üdv a kuckóban Ilona!:)

14. nyific

Ninikém! Na erre mondják azt, hogy pech! Gondolom milyen ideges voltál.... a lényeg, hogy még ma meglett.
    Nem mindig tudják ennyi idő alatt elhárítani a hibát.
    Nem hiszem el, hogy egy terménybónuszt nem tudok pörgetni... viszont jött TP bónusz...:)

Erika hol van a ruhácskád?? én nem látom..

15. Ninett79

Az te vagy. :D

Kergekacsa, mimi, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  16. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Én nem is vagyok digis! Telekomnál vagyok.:p

Kergekacsa, mimi, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Gyerekek azt se tudom merre van az előre!:oops:
    Legalább a két e.növény érésideje lehetett volna egyforma!:music:
    "Bolondos" farmom?:D
    Ki, hogy áll?

Kergekacsa, Tavirózsa, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  18. nyific

Ki, hogy áll........ nekem a bingós eventnövény jól halad, de a felröpik még a felénél sem tartanak,
    nem szeretnék nullázni.... ha csak nem muszáj.
    A vonatost még nem kezdtem el, csak, ha a Bingóssal végeztem.
    Kétféle érésidejű növényhez én nem szaladozom.... majd, ha az egyikkel végeztem, és lesz még idő,
    akkor lehet belevágok.:)
    Jó a kis bolondos farmod, csillagozás ment.;)

Kergekacsa, Tavirózsa, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  19. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Leszállt az éjfekete sötétség
    Puha fátylát borítva fölénk.
    Alszik már a tavaszi táj
    Az édes virág illat messze szál.

Egy macska oson csendesen
    Csak a szeme villog fényesen.
    Örül a sötétnek igazán
    A kis miáú vadászni jár.

Elaludt minden madár
    De a bagoly még éberen vár.
    Hallja hol neszez a pocok
    Teletömi vele uhu a pocakot.

A virágok lustán bólogatnak
    A méheknek sok munkát adnak.
    Döngicséltek szorgosan,de este már
    Csendes és halk a méhkaptár.

Szunyókálnak a gazdák is csendesen
    Dolgoztak keményen, becsületesen.
    Kész lett minden mit mára akartak
    Holnap majd újra sokat aratnak.

Álmukban elégedetten mosolyognak
    Farmjuk nincs híján a komfortnak
    Működik minden, telefon és a net
    Örül is ennek Ninett!!!

_Ilona49_, Kergekacsa, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

xDxD:) Ez nagyon jó. Ismét szépet költöttél. :)

Kergekacsa, Tavirózsa, terika01 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.