Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Gizuskám százezer messzi pusszantás a homlokodra:inlove::inlove::inlove:

Pontosan! Ilyen szépen nem tudtam volna megfogalmazni. Klassz vagy köszönöm:D:D:D

jófarmerlány, ljanika6, mimi és 7 más kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Ügyes vagy, nekem még 12 szint kell :) én inkább farm párti vagyokxD

jófarmerlány, ursa11, mimi és 4 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Pontosan 4 levelet küldtem neked......
    Megkaptad, vagy elszállt a nihilbe ?

jófarmerlány, mimi, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Gizusom!

Őszintén én már lassan ezért nem írogatok ide, mert itt már jóformán semmit nem lehet írni! A napi időjárás jelentésen kívül! Doki nem politizált, nem szidta a rendszert, nem engedett következtetni semmire, egyszerűen leírta, hogy mivé változott az elmúlt x év alatt a szülőfaluja, ami nem egyedi az országon belül és a világban sem. Ilyen mindenütt van, akkor is ha strucc módjára a fejünket a homokba dugjuk. Olaszországban is lehet 1 euróért házat venni egyes üresedő falvakban az elvándorlás miatt. Ez nem politizálás, ezek valós tények, csak vannak akik a sorok közé képzelnek olyan íratlan dolgokat, amit a szöveg szerkesztője le sem írt, sőt esetleg meg sem fordult a gondolataiban, a fejében. Egyébként meg nem élhetünk felnőtt létünkre álomvilágban attól, hogy ezzel a játékkal játszunk. Szeretjük az aranyos állatfigurákat, magukat az állatokat is, pontosan azért kellene ennek a játéknak olyannak lennie, ami sokkal inkább segítene elszakadni kissé a valóságtól, mert az bizony néha nagyon kemény tud lenni. Pláne ha még itt is piszkálják az embert a konkrétan le nem írt véleménye miatt.

jófarmerlány, ursa11, mimi és 7 más kedveli ezt.
  5. sosoump

Szia Dani!
    Hozzám nullaegésznix jött:cry: pár nappal ezelött kaptam Töled ajándékot, akkor küldtem egy baglyot de ezek szerint az is a nirvánában kovályogxD
    Dani tudod sosoump csupa kis betüvel mint "nemecsek";)

jófarmerlány, mimi, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Szia !
    Tudom hogy kisbetű végig, hiszen a Te leveledre válaszoltam nem egyszer..
    Utána írtam a megfelelő topikba, ahonnan azt a választ kaptam, hogy töröljek leveleket mert tele van a postaládám. (Most már nem csak az...)
    Töröltem volna mindent, de nem jött össze, majd töröltem hatosával is, utána írtam megint, de azt sem kaptad meg....(Tűz vissza, de okosabb nem lettem...)
    1 kérdésem lenne: fent vagy a Face-en?
    Mondjuk jó lenne... de ha nem, akkor más megoldást kellene találni...
    Legfeljebb itt nyilvánosan megadom a mail címem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.3.22
    jófarmerlány, mimi, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  7. sosoump

Igen a Face-en megtalálsz Marta Lajos

8. Koppi

Elküldtem a jelölésem és némi szöveget is. Ha Te vagy akkor stimmel...:)

jófarmerlány, mimi és Kergekacsa kedveli ezt.
  9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves nyific!

A kifogásolt hozzászólásom a fórum szabályzatában lefektetett elvárásokat közvetíti.

Akinek írtam, egy jelzéssel reagált. Attól, hogy lájkkal üzent, tisztában vagyok vele, hogy az olvasását jelezte vissza számomra.
    Ő egy tapasztalt, intelligens Játékostárs, aki maga is írhat.
    Nem hiszem, hogy mellette illetve ellenem mások is be kellene szálljanak a téma folytatásába.

Nem egyedül a jószándékom az, ami a kérést megfogalmazta. Hanem a moderátori feladat, melyben a szabályzat fenntartása az elvárt tevékenység része.

Ha túlkapásnak érzed, vagy többen is azt erősítik, legyetek szívesek jelezzétek a játék supportján a magatartásom kifogásolását. Korrekt módon megvizsgálják a tényállást a csapatunk vezetője, a nemzetközi csapatvezetőnk.

Kérem, a politikai illetve ez nem is politikai besorolás taglalásának kerülését.

Nem hiszem, hogy egy moderátori kérés fogja a topic életének lezárását jelenteni. Ilyen sugalmazás bántó, alaptalan!
    Van más téma. Nem kell álomvilágot és dicshimnuszokat írni a játékról, mint ahogyan tavirózsa írta.
    Van olyan beszélgetés, melybe őszintén be lehet kapcsolódni. Áthallás és párhuzamosság nélkül is.

További szórakoztató játékot és csevegést kívánok!

zsani_apja és Kergekacsa kedveli ezt.
  10. sosoump

Ùgy látom ma semmi sem sikerül. Nem talállak.
    Esetleg belépnél a Koppantyúba oda irtam.

11. Koppi

A Koppantyú90 re címezted ? Mert nálam üres a culáp (cölöp)...:(
    Továbbá pontosan írtad e le a f.b. neved?
    Így, hogy xxxx xxx ?

nyific, zsani_apja és Kergekacsa kedveli ezt.
  12. kukac421

kukac421 Fórumlakó

Sziasztok:)
    Doki örülök, hogy újra itt vagy. Én ritkán fordulok meg újabban, de majd ha teljesen felgyógyulok, majd többet tudok a gép elött ülni. Mindnyájótoknak nagy-nagy ölelés tőlem!

jófarmerlány, mimi, nyific és 6 más kedveli ezt.
  13. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Tisztelt Mamarygen !!

Azzal kezdeném , az Ön által leírtakkal nem tudok 100%-ban egyet érteni.. Szeretném leszögezni : Én azt írtam le, amibe belekerültem, s jelenleg élek.. Semmi politika, semmi ujjal mutogatás, csak a fájó jelen, a lelket koptató való-igazság szólt a levélből.. Áthallás nélkül pedig sem Ön, sem én, de a Társaim sem tudnak írni, ezt pár mondattal szeretném demonstrálni !!

1. Na, ma elmentem tankolni, ( 30km ) oda-vissza, erre nem bezárt a kút ! Ez így első olvasatban egy tény közlése.
    Aki akar, áthallás útján megkérdezheti magában : Na, de miért is zárnak be a kis kutak ?? De én ezt nem írtam oda.. !!

2. Ma egy Betegem hazaküldték pedig 5-hónapja várt erre, de nem volt szabad ágy.. Ez a munkámról szóló hír lenne elsőre..
    Át lehet hallani ??? Persze !! És írhatnék még számtalan példát, amit vagy elfogadnak úgy, ahogyan le van írva, vagy belegondolnak a leírt tényen alapuló problémára, de erről Ki tehet ?? Gondolkodó, felnőtt Emberek vagyunk..

Nem akarnék további szemantikai vitát, Tiszteletben tartom a kérését, s majd vigyázok, mit írok le..

Jelzem, valóban nem kell engem a Társaimnak megvédeni, s CSAK MIATTUK írtam EZT a levelet is.. Kissé rossz ízű, ahogyan Reagált Társaim reakcióira, nekem ez olyan, mint amikor szólok a rendőrnek, itt nem lehet parkolni, s Ő válaszol : Jelentsen fel !!

Részemről lezártam a további magyarázkodást.. Ha Valakinek, akkor egy Orvosnak Tudnia kell, Kinek Mit, és Hogyan mond el !!

josie, Koppi, brozsa és 10 más kedveli ezt.
  14. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Látom Juditom is itt volt tegnap, és leírta miért nem jött mostanában ide, akkor nekem ezzel feladatom nincs..... Mielőbbi jobbulást kívánok!

Doki köszönöm, hogy reagáltál Mamarygen posztjára.... és azt is köszönöm, amit írtál.
    Én sem szeretnék erről többet beszélni... és sajnálom hogy ez történt...
    További jó játékot mindenkinek, és vigyázzatok magatokra!

ljanika6, Kergekacsa, sutimami57 és 8 más kedveli ezt.
  15. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Mostanában csak mérgelődök. Tegnap három hét után végre elkészült a szemüvegem. Ahogy felpróbáltam mintha megfordult volna velem a világ. Utána néztem messzire, közelre de valami nem stimmelt. A régivel sokkal jobban látok. Új technikával, távrendszerben, gépesítve nézte az optikus melyik szememre milyen lencse lesz a legjobb. No lényeg, hogy szó szót követett. Állított az orrnyeregnél a látszerész (ha valóban az a végzettsége). Ettől kezdve élesebb nem lett a látásom de már a lencse élét láttam olvasáskor. Utána mért mindennek és mondta, hogy az egyik és a másik szememre milyen lencsét írt az optikus. Akkor jött a megvilágosodás. A bal szemem a jobb. Erre kaptam az erősebb lencsét, a jobb a rosszabb, arra pedig a gyengébbet. Mióta szemüveges vagyok mindig is a jobb szemem volt a rosszabb. Az eladó még rám volt mérges, nem tudom miért. Én lehetnék az mivel várhatok a pénzemért még ki tudja mennyi időt. Ma megyek 10-re, újra bemérik a szemem. Az előző szemüvegem is másodszorra lett hordható. Egyszerűen nem értem , hogy egy országos cég, sok megrendelővel hogy lehet ilyen figyelmetlen. Nálam a vizsgálat egyszerű. Letakarom az egyik szemem, majd a másikat és utána rögtön tudom melyik a gyengébb. Ezek után nem tudom elhinni, hogy a gép, amibe be kell kukucskálni és utána automata módon cserélgeti a lencséket (az optikus fizikailag ott sincs) más eredményre jutott volna. Hozzáteszem egy havi átlagnyugdíjba kerül mindez, 50%-os kedvezménnyel. Az OOI-ban is folyton harcolni kell mindenért. Ott is elmarad az ellenőrzés. No most jól kiírtam a mérgemet.
    Legyen szép napotok, éjszakára meg most pár napig esőt rendelnék de Péter nem akar meghallgatni. :D

Kergekacsa, kukac421, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  16. jojan0691

jojan0691 Aktív író

Bealudt a Társaság ?? :)) Nem kellene !! Vagy Ti is TV-t néztetek , mint a Párom, Aki nagy ,,kék"" drukker az Exatlonban ?? Én is bele bele nézek, kb. annyira érdekel, mint : A NAGY Ő, vagy az Észbontók, vagy Győzike-Fekete Pákó s egyéb Celebritások Ki MIT TUD vetélkedője.. Ezeken tényleg lehet kuncogni.. !! ( vagy sírni )) Persze azt ,,kicsit"" unom, hogy minden csatornán minden szünetben leadják a ,,Mi volt az Iskolában" reklámot, hogy elmaradt az óra .. Akkor, amikor felmérések szerint, a 14 éves korosztály X-százaléka funkcionális analfabéta, saját adataim szerint ez 18 év körül sem jobb, amikor az Anyuka mondja el 17 éves gyermeke panaszait Helyette, mert Neki nem menne, ( még nem vezettük be az Emojikat :DD) s ha megkérném a 17 évest, Legyen szíves Ő mondja el szép , érthető Összetett mondatokban, Mi is a baja, már az összetett mondat , mint fogalom is lefagyást okozna a szoftverében, Szóval mi is kuncogunk, még ha bánatosan is.. Ez egy vidám topic ! Remélem, Ti is elmosolyodtok, mert én vigyorogva írtam a jeles műsorok neveit, szinte látva a szereplőket, most pedig megyek dolgozni, 4-óra ész bontás lesz...
    Viszlát !! ;)

Kergekacsa, kukac421, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  17. jojan0691

jojan0691 Aktív író

Szia !! Nyugalom !! Kollégáim jó része úgy értette a Covid miatti zárást, hogy fotót kért a beteg torokról, majd : ,, Köhögjön a telefonba" , és már mondta is a diagnózist !! Mit vártál egy szemész robot-tól ?? Te olyan szemüveget kaptál. amilyen gyógyszert a telefonos Betegek.. Eljön még a TV-s időszak, újra csak ráteszed a kezed a monitorra, s küldik a gyógy-energiát !!

Kergekacsa, kukac421, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  18. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Tegnap nagy volt itt a csend, én is csak benéztem, majd szellőztetés után bezártam és a kulcsot a lábtörlő alá tettem:). Majd ezek után tényleg bealudtam:D Tegnap eléggé mozgalmas napom volt, délelőtt takarítottam, ebéd után kozmetikus, majd 3-kor jöttek a villanyszerelőim fel a padlásra:D Mivel a padlásra nálunk csak a lépcsőházból tudnak feljutni és mégsem kérhettem őket a munkavédelmi bakancsuk letételére, miután elvégezték a dolgukat, újra törölhettem végig a lépcsőket (27 tölgyfa lépcsőfok lakkozva) és a lépcsőházat, előszobát, mert valljuk be őszintén, a padlást senki nem takarítja hetenként.
    Doki én nem nézek a tv-ben ilyesmit, sokkal többre értékelem a NatGeo-t és tsait. Vagy inkább megnézem hatodszorra is a Csengetett Mylord című sorozatot a Comedy-n, az legalább leköt és celebmentes.:)
    Ma csendes és nyugodt nap várható számomra, holnaptól viszont készülődés a nagy napra:)

Kergekacsa, kukac421, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] sziasztok.
    A végén már valóban csak az "itt fáj, ott fáj" meg az időjárás marad semleges téma. A bagoly sem jó megoldás, mert társaság vagyunk,
    Igen, én is inkább ott szaporítom a Tp-t, ez magától készült el. ;)
    Szia Viki!
    Pontosan ezért indulok nehezen itt ismeretlen optikushoz. Pedig muszáj lesz. Ha kisebb betűkkel írt könyvet olvasok, egy idő után összefolynak a betűk.
    Én is örülnék az éjszakás esőnek. :D
    Valóban, én néhány színész kedvéért bele-belenézek egy-egy krimibe kb tizenharmadszor, de csak a modorosságokat veszem észre és elkapcsolom. Marad az olvasás. Amíg látok... ;)

Utoljára szerkesztett: 23.3.22
    Kergekacsa, kukac421, josie és 4 más kedveli ezt.
  20. jojan0691

jojan0691 Aktív író

Édes Istenem !
    Rendelés , telefon !! /BETEG/ Ma hazaküldtek, mert pozitív lett a tesztem !! /Én/ rendben, de tudja, hogy karantén, és távol a családtól !! / Beteg/ Persze, már szobát is cseréltünk Öcsémmel. meg a Családjával !! Még az ételt is az ajtó elé rakják le !! Mindent átcseréltek, ?? / / Én / Ágynemű, stb ?? / Beteg / Nem, csak helyet, mert ez messzebb van Tőlük !! Nyeltem egyet, s utolsó kérdésként : Merre nyílik az ajtó a szobából ?? Mert, ha kifelé.... :wuerg:

Kergekacsa, mimi, kukac421 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.