Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Gratulálok, valóban szép teljesítmény!! :inlove:

jófarmerlány, Kergekacsa, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    El se fogom hinni , hogy a tegnapi 15 fok után hétvégén 35 fok lesz . :eek:o_O

jófarmerlány, Kergekacsa, mimi és 3 más kedveli ezt.
  3. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Tegnap este tíz körül tudtam elültetni a gazokat. Most folyik a felszaporítás. Fontosabb elfoglaltságom volt. :) Három napja alig alszom. Fáj a jobb vállam és a kezem végig, sehogy nem jó. Még fájdalomcsillapítót is kellett bevennem.

jófarmerlány, Kuzdern, mimi és 2 más kedveli ezt.
  4. jojan0691

jojan0691 Aktív író

Sziasztok !! Ritkán jövök, de akkor ,,kiadósan" :) !!
    ,,Már a só sem a régi .. " Mondta a párom, ( krumplis tészta ) .. Mit tudom én ?? Én nem főzők, mivel Ő, közös álláspontként kijelenti : ,,Apuka, én főzök jobban" ! .. Majd én csinálom.. Csináld !!!! Egy-két cifra eszembe jut, de minek provokáljak egy tíz körömmel felszerelt nőneműt, amikor az Ő BMI-je 100, én örülök, ha 50-re kijön..
    Szóval : Ő a kert földesura is.. Igaz, némi ,,földtámogatást elvár", Gép, Palánták finanszírozása, és volt növényes hobbim tapasztalatait kötelezően megadni, de becsülettel csinálja, ez tény !! Nálunk a szúnyog az óra , : Sok van ?? = még tíz perc !! Megesznek !! Végre vége.. Ő vet, s arat !! Én szemmel védem a balesetektől.. Lesz Para..-dicsom, vagy 3 kg, és ez az arány általános !! Mindenből 3kg, az már jó !! ( Szerinte !! )
    Elmentem egy gyerekkori Baráthoz, Aki fóliázik !! Kérdés : mi a legjobb most ?? Elmondta !! A FÖLD !! fertőzött ( fonálféreg ) !!, ne is ültess bele !! Kókusz szövedék, cserépbe, és locsold, tápozd, és meglátod ! Az ,,Övéből adott" kezdetnek, s Ma már 1,- 1,5 átm. paradicsom van.. A többi növényem is hasonlóan nő.. Zsu növényei is szépek, de valamiért ,,némelyik sárgul".. Azóta feszült a han-gulat, kert-ügyileg.. Ennyit a kertről..
    Amiért írok, ajándék és csere napok vannak.. Páran már kaptak is tőlem kakapót, de limitált mennyiség még van !! Fákból is !!
    Tehát : Prv, vagy itt, de írjatok rám, lehetőleg Azok, Akiknek szűkösen lett.. 3 farmon van elég, s szívesen küldök, egyenlőre csak 1-1 darabot.. Ára nincs, Ingyen forint .. Ennyit tudok tenni a CSAPATÉRT !
    Üdv : doki

5. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Doki örülök, hogy újra itt vagy:)

Én is várom kinek mi kellxDxD

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem a fájdalmadat lájkoltam ám!

Nekem csak a borotvapamacs fa és 1 db kakapó hiányzik.

Estére jön a fiam, a nagy növényeimet átültetni. A kisebbeket meg tudtam csinálni, de a tremor nem használ, csak szétszórom a földet.
    Holnap jó korán mennem kell piacra, két tő petúniát veszek, és szétnézek. Kíváncsi vagyok az árakra.

Event megy, kicsit lassan, nincs semmi rávalóm. Nem baj, majd kész lesz.

ursa11, jófarmerlány, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Helló, Szia, Szevasz! Hát itt majdnem üres a Kuckó... napokig semmi..., hiába én egy hűséges tipus vagyok, csak itt, és sehol máshol...
    Kis pihenő után.....
    A napokban a New York kávéházban jártunk, és a zenekar csak nekem eljátszotta a kedvenc magyar nótámat...- lánykám szülinapja volt, és Ő rendelte nekem, mert, hogy anno együtt küzdöttünk, és így lett Ő....:)

Szia.
    A linket eltávolítottam.
    Az oka, hogy kivisz a játék fórumáról, ami nem megengedett, a kép pedig amúgy sem látható.
    Inkább privátban juttasd el azokhoz, akikhez szeretnéd.
    Megértésed köszönöm!
    Mindkettőtöknek gratulálok a jeles nap alkalmából! :)

(Othep)

Utoljára szerkesztett: 4.6.22
    ljanika6, ursa11, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gizusom, ez nem így van, hanem: Helló, szia, szevasz! Van nálatok terasz? xD;) A képet sajnos nem látom.... :(

Samborg, jófarmerlány, nyific és 3 más kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Estig nyitva a teliholdas :)

ursa11, Samborg, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  10. nyific

Kedves Othep elnézést, egy videót szerettem volna idehozni, de sajna nem megy...
    A facén ott van, de ide hozni nem sikerült....:sleepy:

Ninettkém, igen tudom, ismerem ezt a kis mondókát a képet meg a fentiek miatt nem látod.... pedig a cigányzenekar is igen csinosan volt öltözve, és szépen muzsikáltak...:)
    Norbikám köszi a figyelmeztetést...;)

ljanika6, ursa11, Ninett79 és 7 más kedveli ezt.
  11. nyific

12. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Gizus, mi ez a zöld Hát? :D

nyific, Tavirózsa, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok Kedves Farmtársaim!
    Talán az egyik legszebb helyen jártam Pünkösd Vasárnap...:)
    Füzér várában voltam ünnepi mulatságon [​IMG]
    Ha lesz lehetőségetek egyszer látogassatok el erre a szép helyre...friss levegő, és sok séta mire gyalog felkapaszkodsz a hegytetőn látható szépen, igényesen felújított várba...a kilátás fantasztikus, 1 egész napos program mire körbejártok mindent;)

ljanika6, Ms.AbyZu, nyific és 8 más kedveli ezt.
  14. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Tavaly nyáron voltunk. Gyönyörű, kiadós séta mire felér az ember, de a látvány mindenért kárpótol.:)
    https://kepkuldes.com/image/UQTqMc
    https://kepkuldes.com/image/UQTt8g
    https://kepkuldes.com/image/UQTIi5
    https://kepkuldes.com/image/UQTvAV
    https://kepkuldes.com/image/UQTp5e
    https://kepkuldes.com/image/UQT7wB

jófarmerlány, nyific, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  15. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Hát ez szuper! Jó hogy hoztál fotókat!;)

jófarmerlány, nyific, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  16. Kergekacsa

Sziasztok!

Látom mindenki kirándulással, élményszerzéssel töltötte a pünkösdi ünnepet.
    Én is voltam egy kicsit a Balatonnál, utána egy kis cseresznyeszedés barátoknál.
    Most pedig itt ülök egy csomó cseresznyével és azon gondolkodok vajon ki pakolta
    tele a csomagtartómat:wuerg:, és vajon mihez kezdjek ennyi cseresznyévelxD

jófarmerlány, nyific, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Üvegbe vele! Ha közelebb laknál, még segítenék is. ;)

Eventből kihokiztam amit akartam, a piccolóból már a sokadik kicsobbanó öröm lett.

jófarmerlány, nyific, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  18. nyific

Szép napot! Anna, azt jelenti, hogy " üres szoba "....:)
    Jutka te nagyon szerencsés vagy, ennyi gyümi, eper, cseri.... én szivesen átveszem tőled, küldd át nekem...:p Nálunk Tahiban a z eperföldek vélgében még mindig 1500-2000 Ft.-ért árulják azu epret. Sikerült alkudnom, majd a végefelé 1000-ért veszek lekvárnakvalót.. kb. 1-2 hét még...:music:
    Érik a mi meggyünkk is,, de nincs annyi a fán, mint amennyit szeretnénk...
    Nagyon szép helyen jártatok, és Editék is... na ez az igazi kirándulás...:)

ursa11, ljanika6, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  19. Kergekacsa

Na kivégeztem a cseresznyét.
    Kapott egy vödörrel a barátnőm, egy vödörrel a szomszédasszonyxD
    A maradék két vödörnyit kimagoztam és mindjárt bekerül az üvegbe a lekvár.
    Csütörtök délután újfent szeretettel várnak, mivel beérik még a következő három fán lévő
    termés is. Most okosabb leszek, bezárom az autótxDxD

ursa11, nyific, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  20. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok kuncogók!
    Gizuskám, ha eddig üres volt, most pár napja még üresebb.:(

Jöttem Margitkát köszönteni!/szöszi50) Mostanában inkább a Nyugdíjasok topikját "erősíti".:)
    Nagyon boldog névnapot kívánok neki!:(
    Szép álmokat mindenkinek!

ursa11, nyific, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.