Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Nálunk tegnap és ma is elviselhető idő volt. Néha szemerkél egy kis eső, de éppen csak.
    Nálam is megy a lekvárfőzés ezerrel. Ami gyümölcsöt kapok vagy veszek az mind megy az üvegbe.
    Lassan már nem lesz hely a polcokon, de előbb-utóbb minden gazdára talál.
    Sajnos a horgászatot én is rendszeresen elfelejtem:wuerg:

mimi, zsani_apja, nyific és 3 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Itt is meleg van....... ezt az eventet elkezdtem... ugyan sok növényt kérnek, és még minijáték is van, ami ugye nem a kedvencem... a két felhő meglesz,, a piccolót is akarom... a mostani event felhője.. hááát,.. 140 órás.. 1 hetes....... az 4 leszedést jelent havonta, Messzire nem megyünk vele...:D
    Most itthon vagyok... mert intéznivaló van.. ja és még a mult hhéten is lekvároztam... Nem mondom mennyire volt melegem...:cry:
    Jutka te szerencsés vagy, hogy ennyi gyümölcsöd van, biztos lesz, aki segít eltüntetni....;):p

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Épp erről elmélkedtünk a barátnőmmel, hogy kint 35-38, de bent csak 28 a klíma nélkül.
    Már csak szilvát rakok lekvárnak, nektarinból egy-két üveg befőttet, hogy lássam, hogy sikerült a ch-mentes. Aztán majd jövőre többet, ha sikerül.

Érdekes, ezt a virágos dominózást kedvelem, pedig a foltozást nem csináltam, el se olvastam rendesen. Megyeget, látszólag jól. A pecázás is halad, mostanában el se felejtem. A hétvégi is rendben megy. Ahogy most így sorolom, rájöttem, halálra dolgozzuk magunkat. :D :D

Sali~*.*, zsani_apja, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam ennyi van, ha megy a klíma. :D

Kergekacsa, Samborg és mimi kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ehhez kellett a kinti szél, kereszthuzat vitte ki a meleget.

Kergekacsa, Samborg és zsani_apja kedveli ezt.
  6. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Nyific!:)
    Bocsánat, hogy megkésve nagyon:(, de nagyon szépen köszönöm!:)
    Köszönöm a kedvességedet is!:)
    Remélem nálad jól telik az élet!;):)

ljanika6, jófarmerlány, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Dokihoz kellett vinnem a lábamat. :( Nem tudom mi történt vele, a jobb térdhajlatban valami nincs jól. Féltem, hogy ér-probléma. Remélem hamar gyógyul a terápiától.

Nagyon felbosszantottam magam a hajós event végével. Költenem kellett rá, azután átaludtam a beadási határidőt. [​IMG]
    [​IMG] Következő eventből kimaradok.

8. nyific

Helló Mindenki! Jó sokan vagyunk itt...xD
    Ez az event nem volt a szívem csücske... de megvolt, kiváltottam mindent a kis 800 érmémért...
    Mimikém neked tetszett... és tudtad is csinálni, akkor javult a kezed, ugye? Ez szuper!
    Palikám örülök, hogy benéztél.... Köszi az érdeklődést... megvagyok, a körülményekhez képest jól....:) Remélem nálad is minden oké...;)

ljanika6, jófarmerlány, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kedves vagy, de a kezem nem javul, nem is fog sosem. Vagy türelemmel viselem, vagy nem. ;) De már annyira hozzászoktam, hogy csak ritkán fakadok ki.
    Eventet teljesen kivégeztem, tetszett is, jó sok mindent beszedtem belőle. Mindkét piccolót is sikerült.

jófarmerlány, alex0824, Ninett79 és 4 más kedveli ezt.
  10. nyific

Sziasztok!:) Végre milyen jó mleg van...xD
    Mimi akkor te nagyon ügyes vagy, mert ez a rakosgatás arról nem beszélve, hogy hallatlan időtrabló is, meg nem is volt könnyű.. mondjuk én csak az érmékre mentem...
    Szóval sikerült..
    aSzerintem a köv. holnapi event abszolute kihagyható... és én így is teszek..
    A boltban már elkezdtem a kiváltásokat, a piccoló már megvan, és a munkáskupon is.. a többi is meglesz... jönnek a gyöngyök is...;)

ljanika6, jófarmerlány, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nekem most ez jól ment, lehet hogy figyelmesebben olvastam el, mit is kell csinálni. A foltost meg nem, tahát nem szerettem. :D

Segítsetek kérlek!
    Kellene 5 db ++retro tyúkól. Egykeresztest nem kérek, az van.
    Fákból régebbi csak az xxl Tikiből szeretnék kettőt, a sárga trombitacserjéből egyet. A többi hiány mind új.

Kér valaki életfát? Túl sok van... ;)

12. nyific

Szia Mimi! Sajnos én azt sem tudom, hogy nekem mihiányzik... mostanában ezek az új nevek:music: alaposan körül kell néznem, a Bahán az újabbakból nekem sincs, az bizti....:sleepy: Sajna XXL-es nekem sincs sok, mindenki az XXL-eseket szeretné, persze érthető....;)
    Mimi a tyúkólaim eltűntek, de vabn már nekünk neon ól is.... minek az a régi.......
    űSárgatrombitacserjét én is szeretnék, mert az egyik farmomon nincs...:sleepy:

Utoljára szerkesztett: 5.8.22
    ljanika6, Samborg, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Mimikém! Mi a fenének kell neked retro ++ tyúkól??? Neon nem jó?? Mert az van. Ha valaki valamit keres, írjon. :)
    Jah! Jó hírrel is érkeztem. A lányomat felvették Egerbe az egyetemre. Televíziós műsorkészítő szakra. Csak most meg itt bőgök. Hiányozni fog... Jajjj....

ljanika6, Samborg, mimi és 8 más kedveli ezt.
  14. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Szia szia!
    Repült a sárga trombitacserje több db is :);)

ljanika6, Samborg, mimi és 7 más kedveli ezt.
  15. nyific

Szia Misikém ölellek, köszi...:)
    Szia Ninettkém, igen hiányozni fog, az biztos. De arra gondolj, hogy milyn okos lányod vabn, és nagyon is jó szakmár választott.... szuper!:)

ljanika6, Samborg, mimi és 5 más kedveli ezt.
  16. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szia!
    Gratulálok! Nem lesz messze tőled. kb 1 óra távolság autóval.
    A bükkön keresztül meg még hűvös is az út. Még kerékpárral is át tudsz tekerni kb 3-3.5 óra alatt.
    Friss levegő, szép tájak, erőtől duzzadó vádlik. Micsoda lehetőségek állnak most előtted, ebbe gondolj bele!
    :D

Othep, ljanika6, Samborg és 6 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Köszönöm nektek. :) Persze tudom, hogy az ő jövője a legfontosabb... :)

Ejh,hogy milyen vagy?? Ki is köpném a tüdőm, annyit cangázni...xD

Utoljára szerkesztett: 5.8.22
    ljanika6, Samborg, mimi és 4 más kedveli ezt.
  18. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Ninett gratulálok a lánykádnak!
    Gondolj arra, hogy a bicajozás milyen egészségesxD
    A tüdőd pedig a harmadik futam után megszokja;)
    Mimikém, retró tikom egy darab sincs, azt hiszem még anno elvitte a vonatxD

*misi66*, Samborg, mimi és 5 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Immáron van 1-1. Kukucs be farmodra és a lánykádéra is

ljanika6, Samborg, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

...mert az érik be a leghamarabb, mikor trágya kéne. Jójó, megvehetem a piaconis a trágyát, de azért nagyon sajnálok rá 2-3000 csp-t. Tehát nem jó a neon, mert nem gyűjtök tikot. :D

Kicsit beindult a szél, legalább kiviszi a fülledt levegőt a lakásból. Éjjel meg se lebbent a függöny.

*misi66*, alex0824, Samborg és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.