Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Hopp !! Sziasztok !! Csak bekukk, és megyek is.. Mivel ritkán vagyok mostanság, MOST, Ma !! írjon, Akinek kellene valami, ha van és küldhető, menni fog !! Jók legyetek !! :))

Kuzdern, ljanika6, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Ma egymagamban vagyok. :D Fiam alszik, lányom udvarol, nejem dolgozik. Teljesen megéheztem ebbe a fülledt időben. :D csodálom is
    Találtam darás tésztát. Úgy sem eszi meg senki, gondoltam én bevállalom. Ez már nekem is beteg egy picit, de hát keresem a határaimat. :D Tészta, porcukorral, szilva lekvár és ubi sali. o_O Szerintem finom lesz. ;)

*misi66*, mimi, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  3. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Látom:DDD Szilvalekváros ubisali nekem nem menne... :wuerg: Én nem, de ,,Mások" naponta feszegetik a határaimat... ( Béketűrő-képesség.. )

mimi, alex0824, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

Szia!

találtam még egy üveg meggy kompótot, félig volt. Azt nem mertem enni, olyan erős illata volt már. Mondom, ha délután megállít a rendőr, lehet kimutatja, ha fújat szondát. :D Ezt majd legközelebb. :)

mimi, DCveréb, alex0824 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Szilvalekváros ubisali:wuerg::wuerg:
    Azért jelezd, hogy túlélted-e.
    Kinek mi hiányzik?

mimi, DCveréb, alex0824 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. zsani_apja

Szia!
    Én mindent is túlélek. :D Tényleg semmi gond, finom volt. :) Utána, hogy teljes legyen a kör, leszorítottam egy finom kv- val.

mimi, nyific, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  7. jojan60

jojan60 Aktív író

Maradj közel a porcelánhoz !!

Látom, Mindenkinek minden van, pedig ma itt leszek egész nap, kivéve a délutáni szundit, és tényleg, 3 farmról tudok küldeni, de hiába ajánlom, szerintem mindenki főz, napozik, vagy ,,eszik" , kivéve ha éppen ,,tekeri a bicajt" a Bükk lankáin..
    jojan60, DCveréb és a fő farm : jojan0691 is várja : Segíthetek ???

mimi, Tavirózsa, nyific és 5 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ejh, én ugyan nem tekerem.... :pxD

9. zsani_apja

Szia!
    Most a porcelán csibe jutott eszembe erről. :D Van az örökségemből valahol a garázsban. Nipp, vagy nem is tudom már, hogy hívták anno nagyszüleim. :D

10. jojan60

jojan60 Aktív író

Ez betalált !! Van ,,pár" figurális porcelánom, mivel ez volt az egyik hobbim, de egyik utódom sem kérte őket, ( csak az árukat.. ) így abbahagytam.. Viszont keress egy Huszár-herendit, ha lehet, Ó-herendi legyen, felfelé tartott karddal, arra semmiféleképp nem ülsz rá !!! 1. Felfelé tartja a kardját !! 2. Annyi amennyi.. :D

Most én is eszem, ultra-light lecsó tojással, ( kevés csoki szirup, és tejszínes vanília öntet ) NÉLKÜL !! :) Ha úgy enném, ahogyan nem, enyém lenne a fürdőszoba, minimum estig...

Utoljára szerkesztett: 6.8.22
  11. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Sajnos a kért fákból nekem is csak egy van. Más?

*misi66*, mimi, nyific és 3 más kedveli ezt.
  12. jojan60

jojan60 Aktív író

Mimike !! Utaznak, nyisd ki az ablakot !! MZ/X !!

mimi, nyific, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  13. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Most készül a túrós csusza. Felébredtek a gyerekek és el is mentek. A csusza meg rám marad. Ha ezt tudom nem költök rá ennyit. Már csak a bacon egy vagyon volt, a többiről ne is szóljak.
    Köszönöm az ajándékot, mivel tudnám viszonozni?
    Láttatok már valami újdonságot a keréken? Nekem még csak a régieket ajánlgatja habár piros teknős helyett most sárga van.
    Hogy haladtok az eventtel? Meg lehet ezt egyáltalán csinálni valamilyen gyorsítás vagy plusz bónusz nélkül?

mimi, Kergekacsa, jojan0691 és 2 más kedveli ezt.
  14. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Drága ám a meggypálinka! És milyen drága lesz majd. Na majd ősszel lesz meglepetés a pálinkafőzésnél, nem lesz ám olcsó. Szóval érdemes az ilyen komppálinkákat eltenni későbbre!
    Mindenki csak a fűtéssel foglalkozik, és mi lesz azokkal, akik pálinkát főznek?
    :DxD:wuerg:
    Én is, így birtokba vettem a konyhát.Finom levest főzök (remélem). Húslevest akartam, de sport leves lesz (mindent bele). 4 liter vízbe, belezúdítottam 1 kg mirelit zöldség mindenfélét, egy fej hagymát apróra vágtam megdinszteltem, bele az is, petrezselyem, vegeta szemre, Még kap 1.5 kg mirelit májgombócot, aztán meglátom mi fő ki belőle. Anno a seregben is hasonlóképen készült, megettük ott is. Gondolom annyira rossz nem lesz.
    :)

mimi, Kergekacsa, jojan0691 és 3 más kedveli ezt.
  15. Samborg

Samborg Fórum félistene

Bözse nem jelzett vissza. Lesz találkozó? Ki fog eljönni?

mimi, Kergekacsa, jojan0691 és 3 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

Szia, Alex!
    Anyósomék úgy főzik, amióta nyugdíjasok lettek, mintha ezt tanulták volna. :D Mondjuk azt após meg is issza. Én a munkámból adódóan kapok annyit, hogy már elszoktam ajándékozni. :)
    Jók ezek a levesek. Seregbe tényleg megettünk mindent is. Most nem pont a kajára, de egy picit vissza gondoltam, hogy milyen jó dolog volt az. Már több, mint 30 éve leszereltem. Kár, hogy az akkori konzervekből nem ástam el paár darabot. :D Biztos finom lenne még az is. :D ;)

mimi, Kergekacsa, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  17. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Én is apósomnak hordom, amikor kapok, mióta panelba költözött már nem főzet, de mindig azt mondta, hogy anno pályafutása során a jó pálinka, sok zárt ajtót megnyitott.
    :D
    Szerintem még korai, még sok idő van hátra addig, így elég képlékeny lehet még a létszám.
    :)
    Elektromos bringedli, napelem a hátadra, nagy lendület a Hideg-soron lefelé, Egerben meg majd elkapnak valami hálóval!
    :D

mimi, Kergekacsa, jojan0691 és 4 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jájj, a Hideg sor.... Hmmm.xDOda páncél kell...
    Az BMV leves. Bele Minden Vackot.xD

Utoljára szerkesztett: 6.8.22
    mimi, Kergekacsa, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  19. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Megjelentek a pasik, és mindjárt milyen élet lett uitt...;)
    Nűlunk gyümölcsleves volt... tegnap is, meg ma is... kis natúr husika, sok zöldsalátával, imádtuk...:p desszert: őszibari... Ja és még most fog kjönni a fagyi..;)

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

Szia!
    Most, hogy olvastalak, ide jövök ismét. Pedig a vizes VB- re akartam írni. :D
    Figyeltem, hogy ahogy a maci kirántja a botot, már fel is íródik a gyöngy, ha az a jutalom. A mentett szituáció előtt 13 gyöngy volt a delikvensnél és hoppá, 17- nél zárul a mondatom. ;) Ugyan az, mint keréken a PP jutalom. ezzel csak azt akarom, hogy olyan figyelmes vagyok, mint tavaly. :D

mimi, Kergekacsa, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.