Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Itt vagyok. Én a gombát csinálgatom, mint 2. növényt. Már kiváltottam az első bővítést a gombánál az alpesi rózsánál pedig már a másodikat is. Így hatnak egymásra. A gomba plusz 1 növényt ad a rózsánál, a Úgy ültetem, hogy a felső sor 1 gomba ágyás,
    utána két sorba alpesi rózsa, a 4 sorba megint gomba az 5, sor megint alpesi rózsa. Ez a két növény kell egyenlőre az első két jelvény csinálgatásához is. Ahogy készülnek a jelvények mindig kiváltok valami bővítést:D

greenfields, DCveréb, mimi és 4 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szia! Köszi Jutka... akkor gomba... mondd! te a fákkal leálltál? vagy azokat is csinálod.?
    Na én még mindig a 16. szinten álldogálok... Most is odamentem arattam, ültettem, és ennyi.. megyek a dolgomra..:inlove:

Érdekes !! Nem lesz több event ebben a hónapban,... nagyon jó!!! A naptárban láttam ezt...
    Semmi! Ha lenne event, mint régen, abban tájékoztatnának róla, hiszen, azért van a naptár.;)

ljanika6, greenfields, DCveréb és 3 más kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

DCveréb, mimi, nyific és 2 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Már teljesen megörültem. :) Aztán megőrültem... :D ;)

greenfields, DCveréb, mimi és 3 más kedveli ezt.
  5. Kergekacsa

Sziasztok!

Kellenek a fák is. Az átalakító is elég sokat benyel, meg a vevőket is ki kell szolgálni, hogy haladni lehessen a szintekkel.
    Azért a telhetetlen vevőket hanyagolom. Nem vagyok hajlandó 10 pontért egy-kétszáz növényt adni.:D;)

greenfields, DCveréb, mimi és 4 más kedveli ezt.
  6. nyific

Helló! Na én is így vagyok, sajnáálom a sok termést odaadni....xD

A kisebb farmomon megjelent egy partí-pöri akció!! Az én farmomon meg nem!!!!
    Ez most hogy van??? Nálad kínálják??? Ezek szeroint nem mindenkinél..
    Csak érdekelne, hogyan, és miért szelektálnak??:music:
    Sütis eventet nem csinálom, felröpi sem kell..

ljanika6, greenfields, DCveréb és 4 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Nehezen írok, azért vagyok kevesebbet jelen.
    Én a fákkal jobban boldogulok, nagyon kevés rózsa termelődik, nehezen jön össze a jelvényre való. Jó hogy leírtad a szisztémádat. Én elkövettem a hibát, hogy a gyopárt váltottam ki és nem a területre költöttem az egyetlen jelvényt. De nem sietek sehova. :D
    A vevőknek nem adok növényt, csak fatermést. Oda meg berakták a kosarakat, ami még lassabban jön. :(

Azért eredmény a szigerten lett:

Nem csinálom a hétvégi eventeket, csak pénzért tudom befejezni, az első hétvégire is költeni kellett. És szinte mindegy, melyik fajta pénzt.

Utoljára szerkesztett: 6.7.23
    Kergekacsa, greenfields, DCveréb és 3 más kedveli ezt.
  8. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szia ! Nálam lett, 1db Neked is ! :) Persze Másoknak is, Akik nem kaptak.. Most szégyenteljesen adott a komplett, csak a biztos egyet kaptam, erre mondtam egy kacskaringósat, s lám, lesz pelikánka , Akinek nincs !! Magamban : Na azért !! :))

Utoljára szerkesztett: 6.7.23
    nyific, zorcso, mimi és 4 más kedveli ezt.
  9. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Evetkéket kihagytam, a tortással bohóckodok kicsit, kell az a piccolo ládika.;)
    Pelikánt nekem is csak a kötelezőt adta, semmi plussz...:cry::cry:

A Gyopáros teljes homály, de nem is érdekel annyira, hogy beleássam magam.

nyific, zorcso, mimi és 4 más kedveli ezt.
  10. nyific

Sziasztok! Nagyon jó hétvégén vagyunk túl.:) Jöttek a barátaink, és sütögetés, eszegetés, nasizás volt, és sok-sok csevej. Volt akinél ott alvós-ra sikerült az egy napos " buli " .
    Nagyon szuper volt, a farm meg pihent....;)
    Szia Doki! Köszönöm, hogy gondoltál rám pelikán űgyben. :)

mimi, jojan0691, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  11. Kergekacsa

Sziasztok!

Ma senki nem kap ajándékot, mivel nem enged be a farmra:wuerg:

mimi, jojan0691, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  12. nyific

Hali!:)
    Ezt az eventet már be is fejeztem.;) Két oldalt beadogattam, és ennyi volt..:inlove:
    Jön kis lehülés, mert.... mert... ma jön 20 kg barack, őszi, sárga.... holnap pedig dzsem
    készítés lesz a konyhai projekt...:cry:

mimi, jojan0691, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  13. Kergekacsa

Sziasztok!

Gizusom remélem a konyhai projekt sírás nélkül megoldódottxD
    A gyümölcsök eltevésének csak nekiállni nehéz, utána már megy minden pikk-pakk.
    A tenyésztős eventke kész, legalább jutott a gazdaköribe is bőven beadásra:D

14. nyific

Sziasztok!
    Kész van a dzsem.... még eritritest is csináltam magamnak... Hááááát.... nem fáztam, és a légkondit is megdolgoztattam... már féltem is nehogy megsértődjön..... mert az lett volna a vég...xD

mimi, jojan0691, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  15. Kergekacsa

Sziasztok!

Légkondi nálam is dolgozott.
    Naná most kellett meggyes rétest sütni:wuerg:xD megérte, hamar el is fogyott.
    Most kaptam meggyet.

16. nyific

Szia!Én meg ma sütöttem meggyes-túrós rétest....... hát mit mondjak... nagyon ízlett...
    Előtte lehűtöttem magam egy kis, jó édes görögdinnyével...... Nagyon finomat sikerüklt venni a lányomnak, és nekünk is bedobott egy felet...:p

mimi, jojan0691, Samborg és 5 más kedveli ezt.
  17. Kergekacsa

Sziasztok!

Azért nálam is került a múltkor meggyes-túrós is mert ha friss meggy kerül az nem maradhat el.
    Nagyon finom volt mindkettő:p Sajnos csak volt.
    Mai napi elfoglaltság vettem 3 kg áfonyát.

mimi, jojan0691, Samborg és 4 más kedveli ezt.
  18. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs! Látom mindenki süt és befőz. A pusztulat melegben mi is gyümölcsön meg zöldségen élünk. Valahonnan mindig előkerül egy cukkini, kis meggy, barack. Azt a pár szem szilvát, ami túlélte a tavaszi fagyokat naponta nézegetem mikor lehet már enni.:pxD

Rétest nem sütöttem, most a lángos a favorit. Bár egy kis túrós-barackos lecsúszna... Lehet holnap ráveszem magam.

Vettem facsomagot, remélem ez jobban megerölteti magét, mint a titokól.

mimi, nyific, jojan0691 és 3 más kedveli ezt.
  19. jojan60

jojan60 Aktív író

Szia !! ,, Lángos " ... Meghalok érte, de nem ehetem, mert nem bírja a gyomrom az olajat.. Még zsírban sütve is megenném, de valamiért az is ,,nehéz", pedig Zsuzsi már mindent megpróbált, az sem jött be.. Tippeket adhatnátok, mert majd kicsordult a nyálam a billentyűkre, ahogy belegondoltam.. :(
    Más ! Titkos hogy megy ?? Mindenkitől kérdem, főleg a Kedves kis Szomszédoktól, hisz közismerten trehány vagyok napi ajándék küldésben, s ezt kompenzálnám, hiány titkosok küldésével.. Most is ,,csomagoztam", meglepően jól adott , a tiki és a normál területen is.. Sőt, kaptam az előző titkos fákból is, tehát No para, lesz Minden Szomszédnak fa, ami csak küldhető !! ( próbálok javítani ) , ITT NE HAGYJATOK !!
    Más !! Szolgálati Közlemény !!
    Tudom, itt Örök Fiatalok játszanak, de a rendelőben azt látom, Keményen oda csap ez a túlméretezett meleg.. Láb-dagadás, fulladó Betegek, pihegő Panaszkodók !! Nos ! Aki szenved keringési, ( szív ) vagy viszeres ( lábak ) stb. panaszoktól, Ők nagyon vigyázzanak..
    Meleget kerülni, amennyire lehet, nem Kimenni, lehetőség szerint, Pihenéskor : Lábak felpolcolva, Magasabb legyen mint a csípő !!! és Aki szed, az növelheti a vízhajtó adagját a hozzárendelt Káliummal együtt !! Mivel a kaldyum jelenleg már hiánycikk, ( pedig az jól felszívódott ) a kálium retard mellé a recept nélkül kapható Panangin napi 3x1 adagot ajánlom.. Vigyázzunk Magunkra, még most jön a meleg java !!
    Mindenkinek jó Játékot, Jó Unokázást, és főleg hozzávaló Jó Egészséget !!

Üdv : Doki

mimi, greenfields, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  20. Kergekacsa

Sziasztok!

Doki, köszi a bíztatást, akkor most én is veszek egy csomagot.
    A lángost próbáljátok meg úgy, hogy amikor dagasztjátok tegyetek bele 2 evőkanál olívaolajat (én extra szűz olajat szoktam)
    akkor nem szívja meg magát sütés közben :):p:p
    Pfűűűűű, mindjárt sütök is magamnak.
    Na ezt megírtam és nem küldtem el. Már kel a lángos:D

Utoljára szerkesztett: 22.7.23
    mimi, greenfields, nyific és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.