Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Keleten még mindig hőség van, de talán jön 1 kis enyhülés ;)
    Nem csinálom az eventet, termelgetek,...okapi táp 500.000 csp darab áron keresi gazdáját a 24-es piacon, jól elszállt az ára :eek:
    az okapi 78.000 csp...:music:ki érti ezt....:DSzép zivatar mentes hétvégét mindenkinekxD

jojan0691, Samborg, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  2. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Mimikém Szent Ilona ment, mezei juhart nem tudom küldeni. Még nem lehet.

Nálunk lassan 3 napja esik. Most épp szünetel, de megint jönnek a felhők:wuerg:
    Ebből következik a szobafogság, így nekiálltam az eventnek. Talán az első 2 felhő meg is lesz.

3. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Éjszaka itt is hatalmas vihar volt és még ígérnek többet is.:cry::cry:

Mezei juhart sem enged küldeni, toromino úton.

jojan0691, Samborg, mimi és 3 más kedveli ezt.
  4. Kergekacsa

Sziasztok!

Most, hogy írtátok jééé... toromiro nekem sincs, mezei juharokat visszaültetem a következő cserenapig:D
    Gizusom Neked is ment a Szent Ilona.

jojan0691, Samborg, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  5. greenfields

Szerintem már van neked is.;)

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kedveserim!
    Köszönöm szépen, így legyőzhetem azokat is a Gkörben.

jojan0691, Kergekacsa, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  7. jojan0691

jojan0691 Aktív író

Sziasztok !! a mai szleng szerint .. De azért : Kellemes Vasárnap délutánt !! / az idő úgy sem járul hozzá .. /

Akik írtak, küldtem, remélem nem hagytam ki Senkit !! Amennyiben még is, még van idő kérni !
    Engem ez a frontos idő c-vágányra tett, össze-vissza vert a motorom, így fekvés, közben ,,farm"... Kitehető gyűjtés zajlott, az elején még nagylelkűen, de vészesen elfogytam 1-2 ól/fa mennyiségből, onnantól inkább nézegettem a ,,kínálatot" mint cseréltem volna.. 30 papagáj-fa 1 panniért... Na persze.. Leírom, ahogy érzem, szétvet az ideg.. Vasárnap délután van, és másodszorra megy ez az el... jégkrémes, olyan hangerővel, hogy remeg az ablak.. Az előttünk lévő úton, mióta elállt az eső, zajlik a hazánkba visszaszakadt norvégok gyorsulási versenye.. Szóval, most morgok.. Zsuzsa csitít, de már elkésett.. mentem is... :mad:

Samborg, greenfields, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok,
    kérlek ird meg, kedves Kergekacsa,hogy hová tudnám a toromiro fát küldeni....Irjál nekem hogy ott legyél a listán!!!

Utoljára szerkesztett: 6.8.23
    mimi, Samborg, nyific és 4 más kedveli ezt.
  9. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Jöttem megköszönni az ajándékokat Jutkának Katának és Dokinak.
    Toromino fa már repül is........ Jutka ablakot ki!:)

Szia! Aranyos vagy nagyon.... Kergekacsa ez a farmneve.. ;)

Doki te milyen kirehetőket keresel?? Segítek keresni én is.. Írd meg!

Utoljára szerkesztett: 7.8.23
    ljanika6, mimi, jojan0691 és 5 más kedveli ezt.
  10. Kergekacsa

Sziasztok!

Köszönöm szépen a toromiro fákat.
    Esetleg még valakinek Szent Ilona olajfa, rafiapálma, pikkelyfa???

Doki jó lenne ha írnál, hogy mi kell. Segítünk keresni;)

mimi, jojan0691, nyific és 5 más kedveli ezt.
  11. greenfields

Kukuccs! Én is be tudok csatlakozni a kütyüvadászatba. Az időjárás úgyis szabotálta a kinti terveimet.:sleepy:

mimi, jojan0691, nyific és 5 más kedveli ezt.
  12. -elzemari-

[​IMG]Sziasztok...

Képzeljétek, hogy lehet az, hogy a barátok között nem találom a Kergekacsa nevét, pedig már levelet is váltottunk, és mégis, nincs és nincs.Már a szememből a könny is folyt, annyiszor átnéztem és nincs és nincs.Hogy lehet ez??
    Talán van valami limitált mennyiség, vagy mi a szösz???

Samborg, mimi, jojan0691 és 4 más kedveli ezt.
  13. nyific

nyific Fórum elő legendája

Felvetted a barátok közé? Levél kimenő levél elé pipa, majd lent felvétel a barátok közé. Lehet ezt nem csináltad??

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  14. jojan0691

jojan0691 Aktív író

Szép Estét !

A keresett kitehetők drágák, ezért nem is írtam Senkinek, az áruk pedig Páncél Panni körül mozog, azokból pedig kifogytam.. Tehát a lényeg, ezek mind Nektek is kellenek, ezért nem írtam.. Izmosodom abból, ami van.. :))

Utoljára szerkesztett: 8.8.23
    Kuzdern, Samborg, mimi és 3 más kedveli ezt.
  15. -elzemari-

[​IMG]Jó reggelT
    Húúúú, nahát, nahát, hogy én milyen feledékeny vagyok,erre aztán igazán nem gondoltam.Tudjátok itt Alsódughagymafalván, már oly régen barátkoztam, hogy ez a kis pipa teljesen feledésbe ment.Pedig mekkora fontossága van, mert e nélkül aztán kereshettem napestig.
    Jól megjártam, de nagyon nagy szeretettel köszönöm, hogy a lámpást feltartottad és így megvilágosodott az elmém.

A természet is ma kegyes lesz ahogy kinézek az ablakomon, mert szépen süt a napocska, eltakarodtak a sötét felhők és várhatóan szép napnak nézünk elébe.Kívánok mindenkinek vidám és derűs napot, és mosolyogjatok.

greenfields, Sali~*.*, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  16. Kergekacsa

Sziasztok!

Mari látom felétek is jó idő lett, hiszen biciklivel érkeztél;)

Doki egy-két Panni nem akadály. Én úgyis mindig elfelejtem kitenni őket.xD
    A kis farmokon is lapulhat mindenkinél egy-két elfelejtett kitehető kütyü.

greenfields, jojan0691, mimi és 4 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Engem ti tanítottatok meg arra, hogy ne gondolkodjak mások helyett, írjam meg, ami hiányzik, mindenki eldöntheti, tud-e, akar-e küldeni. Tehát: Doki legközelebb írd le, milyen kütyü hiányzik, az én pajtámban is van egy csomó nagyértékű... vagy több van a földekre rakva és szívesen beszedem neked.

Hehe, a Pannikat én is sokszor elfelejtem.

18. -elzemari-

[​IMG]Halihó...
    Judit,
    igen , igen már jó idő van, délelőtt túl is öltöztem, mert amikor az ablak környezetében voltam, hűvösnek találtam az időt.Így aztán egy vékonyabb, de hosszú ujjúban mentem el otthonról, kár volt, mert közben befűtöttek és jó meleg is lett.Igy van ez jól, korai még a hűvösség.

Szoktatok lekvárt eltenni télire?Én már várom, hogy még egy kis szilvalekvárt tudnák eltenni, mert nagyon szeretem a vajas lekváros kenyeret.Meg aztán a palacsintába, sütibe, szóval jó az , ha van a spájz polcain...

greenfields, jojan0691, mimi és 6 más kedveli ezt.
  19. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Én is befőzésre adtam a fejem így sántán. :D Amit lehetett ülve csináltam meg. Állni és járni még mindig keserves. Már 8 hét telt el. A lényeg hogy lecsót tettem el. Most jó áron van a paradicsom és a paprika is, még szép is a S-vel kezdődőben. 14 üveg jött össze. Egy hónapra vettem egy elektromos húsdarálót ami paszíroz is. Holnap vissza is kell vinni. A paradicsom leve a gép burkolata alá is be tudott folyni, sőt még a vezeték bekötéséhez is. A gép és a daráló része közötti kötésnél nincs tömítés. Azt vettem észre, hogy a pultról csöpög a lábamra a paradicsom leve. Nem is földelt a dugója. Jó hogy nem lett semmi baj.

aida2330, -elzemari-, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Azért ez elég ijesztő. :(

Talán én is rakok el lecsót, nagyon szép is a hozzávaló, nem csak ócsó. Talán 3 kiló paprikából, elég az nekem. Úgyis a fiam kapja meg a javát. :) De én nem passzírozok, hanem készre főzöm, illetve olyan 85 %-osra. Mikor felbontom, akkor kisütött szalonna-kolbász kombóra rakom.
    Nwektarint akartam kompótnak, de baromi drága, nekem nem éri meg.

Egy újabb event, aminek nem állok neki, jó lenne már befejezni azt a sokgazos gazdakörit. :) Talán karácsonyra :music:

Utoljára szerkesztett: 9.8.23
    aida2330, -elzemari-, greenfields és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.