Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Haladok én is szépen a Gombaerdőssel. Ha minden jól megy akkor estére a II. és a
    III. is készen lesz. Már csak néhány trutyiszörny és szt.jános hiányzik. De ha nem az se baj, mert szerdáig
    van idő. Kedden nem tudom egész nap csinálni a műtét miatt, de bízom benne, hogy hazaengednek délután.
    Majd azért holnap gondoljatok rám.:)

Kergekacsa, terika01, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Úgy nézem itt mindenki nagyon ügyes.....jól van Ricsi, hajrá!! Meglesz az... holnap pedig,
    még szép, hogy gondolunk Rád, de az is rendben lesz... túl leszel rajta... meggyógyultál.:)
    Részemről a horroros is kész, mind a négy ablakot kivégeztem.

Kergekacsa, ljanika6, ricsi908 és 3 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Gizus, látom maradt még egy kis kávé, felhajtottam. Fini volt, jól esett. Meg az is, hogy hiányzom. :inlove:
    Már annyi mindent dobozoltam, mégis csomó mindent pakoltam ma is. Mától a fiacskám szabin van, hogy nekem segítsen.
    Komoly cipekedés volt, fiam cipelt én meg szaladtam előtte ajtókat nyitogatni (közben azért egy-két doboz nekem is jutott). 7 ajtó van a tárolóig, ahova kedves szomszéd engedélyével levihettük az apróságokat.

Mi van a vizsgával? Túl vagy rajta? Vagy rosszul emlékszem?
    Naná. Két doboz között majd mondom: Na Ricsi, túl vagy rajta, hogy vagy? :D

Örülök hogy mindenki halad rendesen. Én még küzdök az utolsó diadémokkal, még 6 virágosat kell az utolsó totem fejéhez.
    Most viszont pihennem kell, mert holnap ugyancsak sok munka lesz.
    Jó éjszakát!

Kergekacsa, ljanika6, nyific és 4 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    2 írásbeli és 1 szóbeliből áll!
    Még csak 1 íresbeli volt, majd 7. és 8. lesz a másik írásbelim és a szóbeli!:eek::)

Kergekacsa, ljanika6, mimi és 4 más kedveli ezt.
  5. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Ricsi, mindenképp gondolunk rád, remélem minden rendben lesz, és délután tényleg hazamehetsz. Különben hogy lesz meg a gombaerdő:D
    Ennek a zombi birkának van ám étvágya. Kiváltani sem olcsó, na de etetni...:p:D Nem is váltok ki többet, elég ez az egy.
    A horroros gazdaköriket már simán átlapozom, majd egyszer megcsinálom. Néztem az eventnaptárt https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eventnaptár-2018-június.16716/ nem unatkozunk júniusban sem. Lesz megint egy hosszú, annak lehet, hogy neki sem állok, ha olyan lesz, mint most a bahás:D, bár a focis eventeket szerettem..

6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Most végre jó.... mindkét event letudva.... hála az égnek... Erika a zombisból én is csak egyet váltottam ki,
    párat csinálok belőle,..mert eszelősen sokat kajál..:)

Ricsi még nincs??? csak hazaengedik már... mindjárt jön, majd meglátjátok.
    Imikém persze, neked is megy a drukkk, és szép a farmképed is.:)

Mimikém Neked meg kitartást... már nem sokáig tart ez a rámolgatás, pakolás, kipihened magad, és...
    majd utána jön a kipakolás...hát nem könnyű..:sleepy:
    Eventnaptárt láttam, megint kettesével jönnek az eventek.... és figyeljetek, mert szerdán karbantartás is lesz...

7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Köszi Gizus!
    Aki még nem látta volna akkor, itt megnézheti!;)
    30 pókháló és készen vagyok! :)

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Imikém, esetleg szerelmes vagy??? :music:Nekem ez jön le. :) Szép a kép. Ment a like is. :)

Kergekacsa, ljanika6, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Nini! ;)
    Lehet ki tudja...;)
    Ez most nekem is tetszik!

Kergekacsa, ljanika6 és Ninett79 kedveli ezt.
  10. Ninett79

Nono, neked tudnod kell... :p

11. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Még itt vagyok Gizus. Majd holnap műtenek.:)

12. Ninett79

Holnap megy a drukk neked, Gizus nincs képben... :D

13. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi.:)

14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Biztos beleragadt a pókhálóba!:wuerg:xDxD

Kergekacsa, ljanika6, mimi és 3 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Én most csöppet elhavazva vagyok. :) Most volt az ovisom ballagása, nincs már ovisom. :(
    Véget ért egy korszak ismét. Kissé depis is lettem, megvallom. :( Tavaly a nagylányom ballagott 8.-ból, most a kicsim oviból. :)
    Megható és szép ballagás volt. Sírtam is, és még apukám is. Pedig ő soha nem szokott, de ez őt is meghatotta. :)

16. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Biztos szép lehetett. Bár a ballagások mindig azok.

17. Ninett79

Nem mindig. Nekünk a nagylányom ballagását úgy elcseszte a diri, hogy csak na... Olyan beszédet mondott, amin mindenki csak röhögött, de meghatódni nem lehetett. :(

18. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Ja, tényleg! Ezt mesélted is tavaly. Pancser volt. Azért ilyesmit nem szabad elszórakozni, mert nem
    sok ballagás van egy szülő/gyerek életében.

Kergekacsa, ljanika6, mimi és 3 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Igen, de ő jól elcseszte... :(

20. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

És ezt még jóvátenni se lehet. De a következő biztos szebb lesz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.