Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A teliholdast bevetettem izzó penészkével, kiraktam az összes ólat és fát!
    Még 2 terület hiányzik a teljes gombaerdőmből, de ehhez rengeteg macskuszra van szükség...:wuerg:
    A csövest mézkereppel várom!:)
    Addig tanulok majd jövök a kezdésre, 16:00-kor!

Jobbulást neked!

terika01, nyific, mimi és 4 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Ricsi! Örülök, hogy minden rendben van :) húúú az a csavar tényleg benned volt :oops: jobb is hogy kivették;)
    Elkezdtétek az eventet:music: kicsit akadozik a játék, remélem nem lesz újabb leálláso_O jól adta a felröppenőt ...293 db jött össze:)
    Milyen kosarat vesztek :music::p

terika01, nyific, mimi és 4 más kedveli ezt.
  3. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Egy hét korai kelés és késői hazaérkezés után újra megjöttem.

Ricsi örülök, hogy sikerült a műtét, nekem ez a csavar erősen egy facsavarra hasonlít.;);)

Pepe az unokádnak mielőbbi gyógyulást, szurkolunk neki, hogy a műtét sikerüljön!

Utoljára szerkesztett: 30.5.18
    terika01, mimi, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi!:)
    Én se bánom, hogy már nincs bennem. Egyébként kb. 1 centis, úgyhogy nem olyan nagy.
    Üdv újra köztünk!:D Ugye, hogy olyan, mint egy facsavar?:oops: Azt hittem másképp néz ki.:)

Holnap megyek az üzemorvoshoz, aztán pénteken 3:20-kor ébredés, és irány a dolgozó.:D
    De fura lesz.:oops:

terika01, mimi, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Mindent elolvastam, az agyi kapacitásom eddig volt elég. Sajnos bekukkantottam a Szintemelés-be is, hát egy db növényt tuti nem veszek több mint egy millióért. :( Röhej.
    Majd jövök kedveseim, csak jelzem, élek.

Nem kérek felröpit, nem tudok sokat aratni-vetni. Maradjon a barkács.

ricsi908, terika01, ljanika6 és 2 más kedveli ezt.
  6. iboly54

Szia Minikém! Biztosan nem tudsz kicsit több időt szakítani ránk:music: Hiányzol nekünk ;) :inlove:

Na azt én még el sem olvastam:oops: megyek olvasni xD

mimi, ricsi908, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Most arattam..... már félig alszom....
    Ibolyom én vettem egy közepes csomagot, jó lenne, ha a 200 már meglenne...
    remélem ezzel hamar elérem...:sleepy:

Drága Pepe! Izgultunk ám a kisunokádért, remélem a műtét sikeres volt.... és hamar
    elfelejti ezt a sok fájdalmat, és Ti is...
    Írj valamit holnap nekünk!
    Jóéjt!

mimi, ljanika6, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  8. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Sziasztok!Végre eljutottam az iráshoz,bocs hogy csakk most,de a tegnapi nap az nagyonnehéz volt.
    Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat ,nagyon hálás vagyok Nektek,hogy ha gondolatban is ,de segitettetek.
    Tul vagyunk a mütéten,szerencsére szépen felébredt /benne volt a kalapban az éber kóma vagy a bénulás is/.
    Képzeljétek ahogy kinyitotta a szemét azt mondta ,hogy Anya,minden rendben van!Nekem meg mami, boldog vagyok!
    A tegnap esti MRI alapján azt mondta a prof. hogy teljes mértékben sikerült eltávolitani a daganatot,most még a szövettanra várunk.Még nem vagyok teljes nyugodt ,de bizakodunk,hogy minden jó lesz.Most az intenziven van,a lányom vele egész nap.Ne haragudjatok,hogy név szerint nem emeltem ki senkit,de köszönök mindent az egész kuckó "lakóinak".
    Majd még jelentkezem a további hirekkel:Ildi

.olcsika., iboly54, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  9. nyific

Jóreggelt! :)
    Ildikém! Őszintén örülök, hogy a nagyján túl vagytok... és a kisunokád műtétje sikerült.
    Biztos nem lesz semmi baj most már... nyugodjatok meg!
    Eltudom képzelni min mentetek keresztül, ... a szövettan is jó lesz, és együtt örülhettek a gyógyulásnak.:)

iboly54, terika01, ricsi908 és 3 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Reggel volt egy kis fűnyírás mert már nyakig ért!:wuerg::D
    Csövesnél már 3 pálya megvan, a felröpi feltűnően jól jön!:music:
    3 területen eventezem, de pár dolgot nem bontottam! (Raktárházak, party pörgetős cuccok)
    Legyen szép napotok!

iboly54, ljanika6, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ildi, nagyon örülök a jó ébredésnek. Eszedbe ne jusson névsort írni, tudjuk hogy mindenkinek szól. ;)
    Neked is! Jól haladsz.

Ibolyom! Köszi a visszaváró szavakat. :) Ahogy nagyon elfááradok (az írásom már itt is egyre rosszabb) jövök aratni, ha lehet ide is bekukkantok.

NAgyfiam bérelt utánfutót, ma viszi a kisebb cuccot, holnap az ágyakat, frigót. Tehát cipelünk, bár engem nem nagyon enged közel a cipekedéshez, de majd kifundálom. :)

Folyt.köv. :D

iboly54, ljanika6, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  12. nyific

Mimikém jó, hogy benéztél, csak azt akarom mondani, hogy most
    pörgettem 2x 200%-os TP bónuszt, és egy 200 %-os termésbónuszt. ;):p
    Imikém a felröpik nálam is jól jönnek..... szuper!

hangyácska77, mimi, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Gratulálok Gizus szerencsés vagy! :)
    5 pálya már kész, jól haladok!

14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Kedves Ildikó!
    Köszönjük a jó hírt. De édes lehetett, ahogy örült. :)
    Reméljük a szövettannal sem lesz baj, s végre megnyugodtok. Mielőbbi felépülést, jó egészséget. :)

mimi, iboly54, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  15. nyific

Event kész!;) Nem kérek több villáskulcsot, nagyon sok van már belőle.:)
    Nektek persze szorítok tovább, most nekem szerencsém volt,..épp ideje volt már..:)

16. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Ildi drága! nagyon örülök, hogy az unokád túl van a műtéten! Nagyon drukkolok, hogy a szövettannal, és a gyógyulással is minden rendben legyen!
    Gizus ez nem semmi, én még el sem kezdtem, de te már kész vagy:D igaz, nem is kezdem el, ez kimarad. Tegnap ég gondolkodtam rajta, hogy neki állok, de nem lehetett belépni, aztán el kellett mennem, mire haza értem majdnem 10 óra volt, már nem léptem be, és már kedvem sincs hozzá. Az új szinteken ne tudom, hogy sírjak, vagy nevessek, azt hiszem, hogy nevetek, viszont átalakítom a játékomat.

mimi, iboly54, nyific és 3 más kedveli ezt.
  17. nyific

Erikám! a kipörgetett termésbónusz sokat segített...:)
    TP-s csomagot ki vett még??? Nem mondtok erről semmit, legfeljebb majd meglátom... ki hogy lépeget.

mimi, ljanika6, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  18. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Na, ez a nap is eljött! Holnap megyek dolgozni!:D November 10.-e óta
    először. Ideje volt már. Mindenesetre jó, hogy már itt a hétvége!xD
    Ez tényleg nagyon jó hír! Bízom benne, hogy most már gyorsan, gond nélkül felépül.:)

Júj, nem is eventezel?o_O Akkor holnap megint a barkácsot küldöm.:)
    Nem semmi! Te aztán hasítasz, te kis mázlista!:D
    Úgy-úgy! Csak kukkantgassál sokat!;) Akkor neked ez most a Kukkantgató Kuckó!:D

mimi, ljanika6, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  19. nyific

Ricsikém! Most én is mázlista voltam... régen volt már ilyen...egyszer
    én is járhatok jól. :) Mindenesetre jó érzés, hogy már a felhőn csücsülök. ;)

hangyácska77, mimi, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  20. iboly54

Sziasztok! :)
    Gizusom! Te aztán belehúztál rendesen!!! Gratulálok ! Én is pörgettem párat, de nem is láttam bónusztxD
    Most meg unatkozni fogsz :p mi meg robotolunk:pxD
    Nem vettem még tp-s csomagot, de látom a szomszédaim csak úgy repkednek a szinteken:p
    Mimikém! Nem fontos neked pakolászni ám :p elég ha szemmel kíséred a szorgos kezeket;) örülök, hogy benéztél:inlove:
    Ildikó! Hála a jó égieknek, hogy minden jól sikerült, meglátod nem lesz semmi baj....nem lehet ;)
    Ricsikém! Milyen jó, hogy pénteken kezdesz, aztán hétvégén pihenhetsz:) könnyebb lesz belerázódni a melóba.

Én még épp csak elkezdtem az eventet, elégedett vagyok a felröppenők mennyiségével, remélem sikerül gyorsan befejezni.

hangyácska77, mimi, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.