Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszönöm! Hú ez nagyon fincsi lehet!:D Ki fogom próbálni. Bár csak saját magamnak, mert
    nálunk nem szereti senki a gombát.:cry: Még a tágabb családi körben sem. Ezért nagyon ritkán csinálok, lusta
    vagyok külön magamnak főzni.:sleepy:
    Na legyetek jók. Készülődök dolgozni.

Ninett79, hangyácska77, nyific és 3 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Majd kipiszkálják. :D
    Nem is igaz, mert utána való aratással [​IMG] .

Utoljára szerkesztett: 25.6.18
    Ninett79, hangyácska77, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Új fákat a vonat nem hozott de a Farmon talán még van remény 7 titokfát sikerült még összegyűjteni!
    Kockást annyira nem szeretem!
    Megyek aratok!

Ninett79, szöszi50, mimi és 5 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ma is sűrű napom volt..... de már unom a sok utazást, meg mindent...
    még, hogy nem lesz meleg, hát volt meleg... fél hatkor értünk haza, és 11-kor indultunk..
    villámlátogatás... na ez nem az volt.:music:
    Mimikém kész vagy az eventtel?? Jaj Pécs.. nagyon szeretjük azt a várost... a férjem ott
    született... sokat jártunk oda rokonokhoz, és egy kedves Barátnőm is lakik ott.:)
    Meglátogathatnád a Dokit.... emlékszel még rá, ugye??
    A focis event ma kicsit lelassult....

Ninett79, szöszi50, ricsi908 és 5 más kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Nem sok időm van most 2 hétig, unokázok! :inlove: minden percem be van táblázva:D holnap pedig ismét nefrológia :(
    Olvastam.... nektek sem nagyon jött össze a vonatozás.... az én elképzelésem is más volt :( semmi új, csak a régieket hozta megint.
    Vettem megint titkosat is, ismét elcsábultam 10-10 db-ra, na persze nem lett egy új fa semo_O mint mindig. Most már jó pár újdonság hiányzik, de sebaj, egyszer csak lesz belőlük, ha meg nem, akkor meg így jártam:p
    Most pörgettem egy 12 órás 200% terménybónuszt, jobb lett volna szerda délutánxD;) tudtok valamit a következő eventről:music:
    ez a focis nem nagyon tetszik nekem, csak vetek és ennyi xD jelenleg 2196/178 az állásom, ez mire lesz elég:music:

Ninett79, szöszi50, nyific és 4 más kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Farmon se lett új fám...
    De lett 3 XXL magellán, 1 tiszafa és 1 ezüstfa!
    Bahamán egy XXL japánviaszbogyó!
    Mára végeztem.
    Szép Álmokat!

Ninett79, szöszi50, nyific és 5 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Persze hogy emlékszem, szomszédom is volt. Ha tudnám, hol lakik...
    Focizzál, és költsd el a csillagokat. :)

Ninett79, szöszi50, nyific és 4 más kedveli ezt.
  8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Na felnőttek a vonatos fáim. Lett egy xxl mézga (már volt olyanom) meg 2 xxl tiszafám (na olyanom
    még nem volt). A bahán meg egy xxl tiki, de olyanom is volt már. A többi említésre se méltó.;)
    A focissal se állok fényesen, 1613/143.:( Csinálom, csinálom, de hiába csinálom.:p Itt látszik
    hogy mennyit ér a répás-almás!-.-
    Na megyek főzni. Tarhonyás hús lesz a menü, savanyú ubival.
    Legyen szép a délutánotok!:inlove:

Ninett79, szöszi50, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  9. nyific

Végre ideértem.... ma itthon sok volt az elmaradásom... cináltam egy kis rakott cukkinit...
    nagyon finom lett... a tarhonyás hús is biztos jól sikerült Ricsinek.:p
    Titokfákról nem beszélek... mert már írtam a Júdásfát lett egy belőúle, és végre a lett egy szek..
    nem tudom milyen cseresznye a Bahán... mézgafám is lett egy és XXL-es is.. szóval az új fákból nem lett.:sleepy:
    A ficisnál én gondolkodom, hogy a gazdaköriből kiszedjem-e az érméket..... FP-m van arra nem áldozok.
    Talán ennyit betehetnék ebbe a gk-ibe...

Mimikém! Hát annyit tudunk Dokiról, hogy háziorvos Pécs-Hird-en, Józsefnek hívják, és olyan jó ötvenes lehet..
    Nem is tudom meddig maradsz Pécsett.. lehet ma már jössz is vissza...:)

Ninett79, iboly54, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Majd szombaton jövök haza. :)
    Júdásfa? Olyan is van? :eek:

Ninett79, ljanika6, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  11. nyific

Hosszú szabadságon vagy akkor...:)
    A Júdásfa farmos, és a vonat hozta....persze a Bahára nem hozott... a fránya vonat.:sleepy:

12. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Na én a júdásfától olyan messze voltam, mint ide Mekka! De a tiszafáknak azért örülök.
    Összességében elégedett vagyok a vonattal. :D
    A rakott cukkinit már annyi mindenkitől hallottam, hogy milyen fincsi, hogy én is csinálok.
    Kíváncsi vagyok, hogy milyen.:)

13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi, nekem a vonat olyan vacak volt, hogy abba is hagytam. Méghogy júdásfa... :D

Ninett79, Imi*, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  14. nyific

Mimikém ez a vonatozás nekem sem volt a szivem csücske, pláne, hogy
    Bahás fákat nem lehetett vonatoztatni Kanizsára, meg vissza.;)

Ninett79, Imi*, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Most mindjárt még kiteregetek, aztán ma semmit. Viszont a figyelmemet elvárja a bátyám - amit meg is értek. Az egyedüllétét csak kis mértékben változtatta meg a Pécsre költözés. De szívesen vagyok vele, még a foci is érdekesebb, ha van valaki mellettünk. Ha meg nem értünk egyet, ráhagyom. Egy-két év alatt többet öregedett. Bizonytalan, de ahhoz ragaszkodik, amit kiagyal. :D:D De én szeretem őt így is. :inlove:

Eventet nem csinálom, nem kérek a kedves szomszédoktól felröpit. Jöhetnek a barkácsok

Ninett79, Imi*, ricsi908 és 3 más kedveli ezt.
  16. nyific

Eventbe belevágtam... lesz ami lesz.. a felröppenő már megint csak 230.. nem sok
    Nagyon hosszú érésűt ültettem, és fák voltak kint, meg a tölgyes, azt nem is
    bontottam le... Két terület elég lesz erre.. legalább is remélem..
    Mimikém a Bátyus biztos örül a látogatásnak... kis ideig nem lesz egyedül, és amit tudsz, most
    rendbe rakod körülötte.:)

mimi, Ninett79, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  17. iboly54

Sziasztok! :)
    Némi kis net kimaradás miatt megcsúsztam az eventkezdéssel, de nem hagyom ki, szerettem az előzőt is. A kapálásnak annyira nem örülök, de ez van:D 210 db felröppenőm lett, pedig nálam is 20 órás növények voltak kint.:(
    A kukacos után abban reménykedtem, eztán ennyi sok felröppenő lesz mindigxD:p
    Megint eltűnt a bannerem , vajon miért:music:

mimi, Ninett79, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  18. nyific

Tényleg én sem látom...
    Aktiváltam a +1 termésbónuszt, remélem segíteni fog... a felröpi meg, csak meglesz.:)
    Azt azért megtudjuk oldani.... de persze jó lenne, ha adná rendesen.
    Én apróbb hibákat észlelek itt a farmon... van, mikor kétszer kell az aratóval területet váltanom,
    mire learat, és hasonlók. Már volt, hogy ki is dobott.:music:

ljanika6, mimi, Ninett79 és 4 más kedveli ezt.
  19. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Nem rég értem haza munkából, így még csak most szedtem le a szegfűt. És újra
    azt ültettem mert holnap meg délelőttös vagyok. Az eventgazt csak délutántól tudom majd
    elkezdeni termelni. És még szombaton is dolgozok.:cry:Remélem így is sikerülni fog az event.
    Na majd jól belehúzok.:)

ljanika6, Ninett79, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  20. iboly54

Ezek az "apróbb" hibák nálam is itt vannak, van mikor vetni sem akar a gépo_O remélem holnapra kipiheni magát a kombájnosom és a net sem kavar bele :music:
    De jó hogy mondod a +1 bónuszt, de már csak reggel fogom aktiválni :)
    Ricsikém! Biztos hogy sikerülni fog, naná ;) hátrányban nem leszel, így legalább a végén nem kell küzdeni a poharakért, az elején meglesz mind :music: ahogy elnézem, most is a felröppenő lesz a bibi :D

mimi, nyific, Ninett79 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.