Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

De még milyen jól! fincsi...
    Már a fiamnál vagyok Fehérváron. Kicsit később megjöttek az unokáim is, azóta ülnek és olvasnak. Beszélgetést hiába kezdeményezek. Csak rángatja a nagyobbik a vállát, a kisebbik olvas tovább. Az apjuk is próbált beszélgetni, bevonni őket, de szabadulásra fogták hamar. :)

Kergekacsa, iboly54, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Tavaszi fáradságom van. Semmihez nincs kedvem, legszívesebben állandóan
    aludnék ma amióta hazajöttem a munkából.:sleepy: Annyi jó van benne, hogy jövő héten nem
    dolgozok.:D Na majd akkor jól kipihenem magam.8)
    A focisból még 6 beadás kell a felhőig, a másiknál pont középen járok a sávban. Persze az a
    baj, hogy a könnyebbik fele van meg.:p

Kergekacsa, iboly54, mimi és 3 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ricsikém az időjárás a felelős mindenért....meleg van, de olyan fülledt az idő...
    és Te dolgoztál is ma.... a jövő hét neked jót fog tenni..:)
    Az eventekre meg még van idő... amiatt ne izgulj, megleszel velük, biztos vagyok benne.
    Mimikém! Most már lent is maradsz Fehérváron, vagy még néha visszalátogatsz, hosszabb, rövidebb időre?
    Legalább kicsit szokod az ottlétet.. és a fiad is biztos örül, hogy ott vagy.:)

Kergekacsa, iboly54, mimi és 4 más kedveli ezt.
  4. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Nekem a focis nagyon lassan alakul,a másik talán jobban!Az a baj,hogy az elején elrontottam a focist nem kellett volna a gazdakörit megcsinálni!Kettőt megcsináltam,és akkor olvastam,hogy sokan nem csinálják,mert akkor nem lesz meg a felhő!Pedig a jövő hetem húzós lesz mert orvosi vizsgálatok lesznek,az pedig elég idő igényes!Pepe örülök,hogy az unokádnak jók az eredményei,és nagyon erős gyermek,kívánok neki minden jót!Nyific sajnos már elég régóta a pénzről szól ez a játék,azért haladok csak lassan,mert abból van a kevesebb,na persze most már a türelmem is,és a szeretetem is kisebb lett!Mimi itt vagy nálunk,tőlem nem messze légy üdvözölve!,az unokák ha nincs kedvük tudnak alakítani pláne ha kamaszok!

Kergekacsa, iboly54, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A focinál a 4. gazdakörit nyúzom kell az a 6 db "fás" láda azért folytattam tovább a műveletet!;)
    33 szirmos virág kell és a bogyós is készen van!
    Nem tudom érdemes-e visszarendezni a farmot...:music: Lehet este amikor learattam a búzavirágot akkor kipakolom a rózsaólaimat!
    Még nem tudom állatok kellenek nagyon mert éhesek a pink terményesek!:oops: Minap kifogytam az egerekből így bevontam a rózsa gyáramat mert a piacon nem veszek 26 ezerért egeret főleg nem 3-t!

Kergekacsa, iboly54, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  6. nyific

Szöszikém kedves! Ne búsulj, meglesz az az event..... én a focisnál csak az I. gk-it csináltam meg...
    és még egy aratás, meglesz a 15. zászló, aztán már csak focizom.... de csak 6-osok jöhetnek számításba.;)
    A pénzes dolgokkal meg ne törődj! azt vesszük meg, amire nagyon vágyunk a farmos életben.

A bogyós eventnél már nagyon sok felröpim van... túlteljesítésben vagyok, kedves barátaimtól már nem kérek
    több felröpit... Most fogok még egyszer aratni, és a bogyóst is kivégeztem.
    Utána farmvisszarendezés lesz.... aztán a focis már csak lassacskán......
    Imikém én a focis IV., gak-ijét még meg sem néztem.... na de majd most..:)
    Hogy lehet, hogy Neked még hiányzik felröpid, vagy a gk-i be is kell??

Kergekacsa, iboly54, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Á dehogy! Csak eljöttem felköszönteni a lányokat, a nagyobbikat 15. szülinapján, a kisebbiket a névnapján.
    Hol van az még, hogy lent maradjak.... :eek: Majd novemberben.
    A focist is ültetgetem, a bogyóst is. A bogyósban már csak három kocka fehér, de persze az kér legtöbb gazt. Idő viszont van rá.

Kergekacsa, ljanika6, nyific és 4 más kedveli ezt.
  8. nyific

Mimikém! Akkor tévedtem.... a lányokat meg Isten éltesse nagyon sokáig!:)
    Farm visszarendezve... kicsit állatozom... mert nem szabad kifogyniuk.
    Nagyon örülök, hogy sikerült ezt a bogyósat befejeznem....

Kergekacsa, ljanika6, mimi és 3 más kedveli ezt.
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Gratulálok Gizus most sikerült nekem is megcsinálni!
    Hiányzott még 7 db felröppenő, kiraktam pár titkos ólat és fát összesen adott 6 db felröppenőt!:music:
    Kukorica volt vetve marad +6 felröppenőm!:)
    Laza kis event volt!
    Pakolom ki én is az ólakat gyorsan!
    Szép álmokat!

10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt! Vidám, szép hétvégét kívánok! :)

http://s6.images.www.tvn.hu/2012/02/26/09/41/www.tvn.hu_823293ad958d06565eb5241752324d4a.jpg

Nem volt időm jönni pár napig, különböző okok miatt. A lányok hazamentek, ma takarítok és mosok egész :) jókat szórakoztunk együtt:inlove: kirándultunk is, csak ez a fránya időjárás.... volt hogy el kellett halasztani a programot miatta :( és átszervezni a napot. Sajnos a vízpartot nem tudtuk kihasználni. Talán majd augusztusban :)
    Milyen ügyes itt mindenki ;) tegnap este én is végeztem a bogyókkal, most kicsit pajtát töltögetek.
    A focis még nem kész:D

Kergekacsa, ljanika6, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  11. nyific

Sziasztok!:)
    Tudom már nekem mi hiányzott már napok óta... hát Ibolykám finom kávéja...
    most bepótolom, ami kimaradt... jó, hogy jöttél már Ibolyom...:)
    Imikém! Ahogy mondod könnyű kis event volt, és Te is jól csinálod...
    a focisnál végre meglett a 15 piros zászlóm.... most majd megnézem foci... vagy gk-i,
    a ládákra nekem is fáj a fogam...:p

Kergekacsa, ljanika6, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Milyeneket raksz ki? Van valami, amiből több kéne?
    Nekem is hiányérzetem volt, finom a kávéd. Meg a süti is. :)
    Nekem még három kockát kell megtöltenem, és sok kell. Már kész lenne, ha leszedtem volna farmot, de nem szedtem le.

ljanika6, Imi*, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  13. nyific

Mimikém még van időd, meglesz az szépen, lassan... én sem bontottam le a tölgyest...
    és kész lett, már minden újra a helyén...:)
    Még szerencsém van, mert Iboly sütijéből még maradt... de már nincs sok.:p

Kergekacsa, ljanika6, ricsi908 és 2 más kedveli ezt.
  14. iboly54

Drága Mimikém! Kedves egészségedre :inlove:
    Gratulálok a bahás 400-hoz;) a bogyós neked is meglesz, én sem szedtem le mindent.
    Gizuskám! Kedves egészségedre ;):inlove: Tudod....a rossz pénz nem vész el....:D jövök én mindig, ha nem jön közbe valami:D olvastalak benneteket minden nap, csak nem volt időm írni, este meg már hulla voltamxD
    Nálunk olyan szél van, hogy leszedi a ruhákat a szárítóról o_O na és ez a naponta eső:oops: tényleg 40 napig, mindennap:D
    Imikém! Te meg aztán minden eventet pikk-pakk lezársz;) nagyon ügyes vagy!! :)

Kergekacsa, ljanika6, ricsi908 és 2 más kedveli ezt.
  15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Reggel esett nálunk de már süt a napocska!
    Lett párja a papagájomnak már nincs egyedül!:inlove:
    Elvitték az utolsó kismacskánkat is pedig nagyon megszerettem őket!:sleepy: De jó helyen vannak mindannyian!:)

Üres a pajtám állatok terén szóval kipakoltam mindent amit lehetett! (olyan ólakat aminek van rózsaszín fejlesztése és még neon is)
    Jó ha van mindenből mert a terményesek is fogyasztanak szépen...:oops:
    Hiába van kint a pink sajtosom ha nincs egerem...

Gizus most nyitottam 2 db fás ládát!
    Kaptam egy somfát és egy akébiát!

---
    Köszi Iboly!
    Mindenki ügyes!:inlove:

16. nyific

Imi én is gondolkodom a ládákon, de pld. a fás láda, legalább is, amik most vannak nekem,
    olyan fákat adnak, amikből már van, egyedül a szantálfa érdekelne belőlük.
    Na most azt nem lehet tudni, ezek is olyanokat is adnak-e, persze, valószinű, hogy új fát nem ad, igaz?
    Fp van, persze most állítólag a pletykák szerint majd kell is.....valamire.
    Gondolkodom.... somfa ... akébia... van belőlük jó pár db.:music:

17. iboly54

Nem vagyok teljesen képben a focis eventnél :( valaki tud segíteni :music:
    Ha beadom a farmkupa zászlót, kapom érte rajongói színeket is. Azokat ellehet focizni v kell még valahova:music:

18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Igen a kapott kék zászlókat nyugodtan elfocizhatod!
    Összesen 60 db-t ad!

19. iboly54

Köszönöm szépen :inlove:

20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Gizuskám!
    A fás láda ezeket tartalmazza!:)

Fás láda[​IMG]Som, Huang Pi fa, Huang Pi fa XXL, Barkócafa, Kesufa, Bougainvillea-bokor, Bougainvillea-bokor XXL, Rolliniafa, Rolliniafa XXL, Piros anjou körte-fa, Buzogányfa, Lilaakác, Duriánfa, Kaukázusi hólyagfa, Ötlevelű akébiafa, Zúzmarás jegenyefenyő, Szantálfa
    A szantálfának én is örülnék...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.