Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Gyorsan beszaladok kicsit....megint nincs időm, ma jönnek a gyerekek..... már 2 napja készülődök :) nagyon várjuk már őket:inlove:
    Látom Ti sem nagyon értek rá, leginkább Gizus és Imi próbálják fenntartani a kuckót :inlove::inlove: még egy kis türelmet kérek, aztán jövök én is. Nem tudom még meddig lesznek...vasárnap v hétfőn térnek haza az előzetes megbeszélés szerint.
    Kisebbik lányomék is elmentek nyaralni, oda is járok naponta a két háziállatot etetni-itatni ( tengeri malac és a kis kutyus)xD
    A nagyobbik lánykámék pénteken mennek, ott nincs háziállat:p
    Elolvastam az eventeket, nem vagyok elájulva tőlük, így nem is fáj a szívem, hogy nem tudom csinálni. A tenyésztést azért megcsinálom, esténként valamit kevergetek :D
    A kapát viszont jó messzire hajítottamxD
    Hozok egy kis kávét, ha valaki betévedne...a reggeli meg délután is fogyasztható :p

Sok puszi mindenkinek!

mimi, ljanika6, ricsi908 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Sok lemaradásom van olvasásban, írásban, játékban:p:) Megint event, sőt eventek. Mindkettőt szeretném megcsinálni, ezért lepakoltam ismét a farmot, de csak négy területen fogom csinálni, úgy is meglesz. A házikót bepakoltam, hogy kettőre kész legyen, de nagy ugrásokra nem számítok, de azért reménykedem:) A másiknak tettszenek a dekorjai, nem is teszem fel a felhőre őket egyelőre:D Amíg nincs meg a 200, addig minden tp-re szükség van;):D

mimi, ljanika6, ricsi908 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! De jó, hogy bekukkantatok lányok!:)
    Ibolyom megértem, hogy mi van nálatok, amikor tudsz, akkor azért kukkants be!
    Erika remélem jól telt a pihenőd... és kellemes, jó élményekkel jöttél haza.
    Ninettkénk is megjött.... nagyszerű!
    Én is készülök az eventre, négy területen csinálom én is, remélem azért kész lesz.
    A két fiúval itt elszórakoztunk azért, sőt eszmét is cseréltünk... Imi nagyon vágja ezeket
    a farmos dolgokat.
    Én is elmegyek kicsit, ha minden jól megy 2-3 között itthon leszek, az idő nagyon szomorú
    itt nálunk.... nap sehol.:)
    Mi lehet Mimivel, mert pár napja Ő sem jelentkezett itt.

mimi, ljanika6, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!:D Na megtértek az elveszett báránykák. Ideje volt már!:p
    Még egy-kettő kóborol, de remélem ők is ide találnak lassan.:)
    Nálam is készen áll minden az eventekre. Növények megérve, fák roskadoznak a gyümölcsöktől,
    állatkák is szaporodnak... úgyhogy kalandra fel! :music:
    Kíváncsi vagyok hogy fognak jönni a röpik. Nagyon sok kell és ráadásul kétfajta. Biztos
    röpködni fognak szépen, csak győzzük elkapni őket!o_O

mimi, ljanika6, nyific és 3 más kedveli ezt.
  5. terika01

köszönöm, nagyon jól sikerült a kirándulás-nyaralás. A térdem fájt ugyan egy kicsit, de nem számított, a hűs víz pedig kifejezetten jót tett:D. Még maradtam volna:) de holnaptól már munka:p:)
    A tenyésztős felhősor megvan, de végig megcsinálom, mert nincs polipom, de már csak párszáz röpi hiányzik. A másiknak is nekiláttam, remélem meglesznek az evezők:)

6. iboly54

Szia Erika! :) Örülök, hogy minden jól sikerült, jól érezted magad :) sajnos az a fránya szabadság mindig kevés;)
    Mimikénk üzeni.....minden rendben nála, csak nem tud annyit itt lenni, amennyit szeretne..... gyorsan arat és a VV-s tennivalókat végzi.
    Beraktam én is egy kört a szerelemházba, egyenlőre ennyit, aztán ha lesz időm körülnézek kell-e még v csak bedobálom a fókáimat, amit nem igazán szeretnék:music:

7. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Másfél kör lement a tenyésztősből, most utántöltenek az állatkáim, mert megritkultak.
    Olyan túl értékes tenyésztés eddig nem lett.:( Egy szusi panda lett a legjobb.-.- De még nincs
    vége!:D
    Jó hogy végre újra van egy kis nyüzsi a Kuckóban!:inlove:

mimi, iboly54, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  8. terika01

Ricsi, nálam sem volt semmi, épp, hogy nem vissza fele ment:D pár keverésem volt (persze csak óvatosan), de az is mind bukó volt. Be is fejeztem az első kör után. Erre több tápot nem áldozok.
    Én beáldoztam a fókákat, majd vissza termelem őket. Ilyen vacak tenyésztés mellett sajnálom a tenyész állataimat. Lehet, hogy inkább kiviszem a piacra őket:D

mimi, iboly54, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  9. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Szomorú, hogy ilyen vacak lett a tenyésztés! :( Hol van már az az idő amikor sikerült tündér
    egyszarvút kitenyésztenem szinte a semmiből??? Igaz a pink paci még mindig ott pihen
    az istállóban. :music:
    Na közben befejeztem a tenyésztőst. Meg van a felhő, még egy körre nem megyek rá. Csak úgy tenyésztgetek. Hátha mégis összejön valami.:p

Utoljára szerkesztett: 18.7.18
    terika01, mimi, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Na ma nagy volt itt a forgalom!:inlove:
    Tenyésztős kész, a bahamás gaz érik 6 területen gyorsan le akarom zavarni!:)
    Akkor szél van nálunk rendesen félek, hogy elmegy a net...:p:wuerg:xD

11. nyific

A tenyésztőst most fogom én is bedobálni.... kell ma a felhő... ugrás a tenyésztéseknél nem volt.:sleepy:
    Már csak az örvényessel foglalkozom, és csak evezőt gyüjtök... az még nincs sok...
    Lehet feláldozom én is a fókáimat, a tenyésztett állatkákat sajnálom...

Erika örülök, hogy jól telt a pihenés.... a térdedre meg.. nem figyeltél...azért az
    kellemetlen tud lenni... az biztos.

Ki tudja, hogy a különleges bájitalt mikor lehet használni??....:)

12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Gizus!
    Csak akkor amikor "napja" van sajnos előbb nem de nem is nagyon értem...:sleepy:

13. nyific

Imikém én is így tudom... csak kérdezte tőlem egyik kedves szomszikám, de én is ezt írtam neki,
    csak megerősítést szerettem volna... megvan, köszi. :)
    A harmadik kört megcsináljátok?? én még nem adtam be semmit, a felröpim megvan... de sajnálom
    az állataimat beadni.:eek:

14. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Én nem csinálom. Annyi állatkám azért nincs. Örülök, hogy a két kört be tudtam fejezni.
    Összeszedtem jó sok tp-t (már csak 14 milla hiányzik a 97.szinthez), meg egy újabb
    felhőt. Ennyi elég volt a tenyésztős eventből.:)
    Az előbb kidobott a játék.:eek: Remélem csak véletlen volt, és nem kezdődik újra ez a probléma.:oops:

15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Gizus már kész a cirkuszi parádé teljesen!
    De ha lehetne mennék előröl még egyszer de nem lehet!
    :p

16. nyific

Na én is belekezdtem a 3. körbe.... mert szeretném a szörnyet...
    meglátjuk... :) Az nem is itt van....;)

terika01, ricsi908, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  17. iboly54

Csak most tudok kicsit benézni, már mindenki alszik:) azért gyorsan eldicsekszem..... végre én is elértem a 200-t :p:inlove: jó sok munka van mögötte, most már visszaveszek a tempóból:music:
    Jó éjszakát ! Szép álmokat!:)

terika01, ricsi908, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gratulálok Ibolyom. :)
    Én meg nemrég lettem 100-as, de az már eltörpül a 200 mellett. :) Őszinte gratula. :)

terika01, ricsi908, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Hoppppááááá Gratulálok ügyi vagy!:inlove:

20. iboly54

Sziasztok! Jó reggelt!:)
    Nagyon szépen köszönöm!! :) :inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.