Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)

Nagy gratula jár Neked Ibolyom! Most már kénytelen is leszel visszavenni a tempóból, mert 200 felett már nem lehet száguldozni...
    egyre több tP-t kérnek a szintlépésért, én jelenleg a 207-es szinten sétálok, kb. a közepén, de itt már több mint 100 e Tp kell
    a 208. szintig. A következőnél meg...hagyjuk..
    Én várlak egy kávéra, de siess kicsit, mert kihül...:p
    Ninettkém Neked is gratulálok, szép szám az a 100-as, most egy kicsit könnyebb lesz haladnod..:)
    Ma is van kis menős program... de remélem hamar végzünk...

iboly54, terika01, ricsi908 és 3 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hoppá! Sziasztok!
    Barátosném fodrászol, nem megyünk sehova, be tudtam ugrani hozzátok.
    Minden rendben van velem, csak nem egészen vagyok ura az időmnek. De még mindig nagyon jó az "együttélés". :)
    Most igyekszem visszaolvasni, hogy legalább képben legyek.
    A cirkuszt bevégeztem a második körrel (felhő kész), de nem áldozok több tenyésztést. Pedig igazán szép mennyiségű tp és csp jönne.
    A kalóz félig kikerült az örvényből, remélem elég ügyes lesz továbbra is.
    Kedves szomszédaim! Evezőlapátot küldjetek légyszi'.
    Na hogy jártam. Kaptam valakitől két óriási cukkinit, amit akkor nem tudtam már megcsinálni mind, felkockáztam, lefagyasztottam az egyiket. Aztán elfelejtettem, mi az. Tegnap elővettem, megfőztem, azt gondolva, hogy karalábé főzelék lesz. :D :D :D
    Persze kibontás után kiderült, hogy nem az, mégis hasonlóan elkészítettem, csak vajas-tejszínes bechamellel, nem berántva és hús/töltelék-gombóc is került hozzá.
    Nagyon finom lett! Ricsi! Így is ki lehet próbálni. ;)
    Imi! Nincsenek tárolóid? Én abba tettem a tollfákat.
    u.i.: Azóta olvasom, mennyi fád van, annyi tároló nem létezik. :D

Igazoltan vagyok távol kedveseim. Hiányoztok is rendesen, de most tanulok "alkalmazkodni". :D:D
    Akkor jövök, ha vagy szunyókál a barátnőm, vagy fodrászol mint most. Épp csak aratásra van idő sokszor.
    Néha üzengetek, mint most Iboly által. :D
    Szia Neked is, te még ritkábban vagy mint én. Ninettet is jó látni közben. :)
    Nekem majd a jövő hét lesz nagyon sűrű, piac, főzés-sütés, vasárnapra vendégek. Hét elején a fiam is beugrik, és még a régi házba is kell mennem fogadó órára. Még év végéig számvizsgáló vagyok. ;)
    Pontosan így érzem, pedig jók az ajándékok. Nem akarom elverni az összes szupertápomat, lassú a malom.

iboly54, terika01, ricsi908 és 2 más kedveli ezt.
  3. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Na így szép a Kuckó, mikor ennyien vagyunk.:) Nyüzsgés, jövés-menés...:)
    Gratulálok én is neked!:) Hajnalban láttam, hogy 200-as lettél.
    Kipróbálom így is. Biztos nagyon fincsi. Karalábéfőzelék?o_O Olyanról még nem is hallottam.
    Ma lasagne lesz a menü. Most fogok először csinálni, de ahogy elnézem ezt nem lehet elrontani.
    Megyek is és neki kezdek. ;)

mimi, nyific, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Na végre mindenki ide talált!:inlove:
    Ibolyhoz lenne egy kérdésem itt ha nem bánod?
    Melyik vagy iboly54 vagy iboly70?:music: Gratuláltam bagolyban először az iboly70-nek küldtem véletlenül levelet és láttam, hogy nem te vagy így írtam iboly54-nek is!:oops: Szóval teljesen összezavarodtam...:(
    és iboly70 írt nekem, hogy ki vagyok mert fogalma sincs...:cry:
    Érzem valami félrement!:oops:

mimi, ljanika6, nyific és 4 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ő iboly54. Szomszédom is,így tudom. :)

6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Köszi Ninett! :)
    Akkor iboly70 nem ő?:music: De itt beszélget velünk?:music: Nem értem sajnálom...:oops:

7. Ninett79

Velünk iboly54 beszélget nem??? :)

8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Juj tényleg most látom!:oops:
    Na akkor iboly70 nem ő az a lényeg!:)
    Köszönöm szépen a türelmedet Ninett!:inlove:

mimi, Ninett79, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  9. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Hú Imi! Még engem is bekavartál! Megnéztem én is, hogy a mi Ibolyunk milyen Iboly!xD
    Pedig nekem is szomszédom!

mimi, terika01, Ninett79 és 4 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Mi van veletek elragadott benneteket az örvény?:wuerg::p:cry:
    Bocsi Ricsi este volt már amikor "ténykedtem"!xD

11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Még egyszer köszönöm szépen mindenkinek a gratulációt, itt is bagolyban ill. repcsis üzenetben:inlove:
    Imikém! Most akkor már tudod, hogy én vagyok én:music::p:inlove: köszi drága Ninett a segítséget;)
    Válaszoltam a leveledre én is ;) nagyon örültem neki:)
    Nem sokára jövök már rendesen, kis türelem még :)
    Mennyi mindent lehet megint venni o_O:D majd holnap jobban átböngészem, érdemes-e valamelyikre bólintani.

Jó éjszakát mindenkinek! :)

12. nyific

Én is ideértem... csak most fogok még aratni... jó késő van már...:)
    Én azt hiszem kihagyom a vásárlást most.... eldorádó felhőért ennyit nem fizetek...
    a meglévő kitehetők az aranyeső felhőn vannak... ott is maradnak.
    Kérdésem lenne.... kapott valaki hűségcsomagra ajánlatot?? sokan kaptak... én nem kaptam,
    és sokan panaszkodnak, hogy miért nem kap mindenki... miért csak egyesek...
    Még a face is ezzel van tele...:music:
    ... .... ... ...

Jóóóóreggelt! Ébresztő!
    Főztem magam egy kis kávét, mert itt nem találtam....
    nektek is hoztam,... a finomabbikból. :p

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.7.18
    mimi, terika01, Ninett79 és 3 más kedveli ezt.
  13. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Üdv Mindenkinek!
    Tudom,hogy én is ritkán jövök,de az idei nyáron kisunokám betegsége mindent felülirt.Most már eltelt a 7.hét is a mütét óta megbeszéltük a lányommal,hogy már lassan vissza kell szoktatni a régi életmódhoz és nem kell a 24 órás felügyelet.Aug.21-én megyünk MRI-re meg Pécsre felülvizsgálatra.Reméljük minden rendben lesz és szeptemberben kezdheti a sulit.Amugy szerencsére jól van,csak néha szédül kicsit.
    Aztán a VV-nem is sok a munka.Amióta a férjem elment,a hegyi munka is ránk szakadt.Azt a fiammal csináljuk,már ahogy a sok eső engedi.
    A farmra kevés időm jut,főleg késő este amig le nem ragad a szemem.
    Mindenkinek jó,tartalmas nyarat kívánok!

terika01, Ninett79, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Nagyon szivesen Imikém. :)

ljanika6, mimi, ricsi908 és 2 más kedveli ezt.
  15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Fúú de meleg van ezen a mai napon...:oops:
    E.gaz ma meglesz így már csak az evezőket kell hajtanom!
    Pengős tenyészetkor valaki tenyésztett? Én nem.
    Ma indul a baby boom lehet tenyésztek igaz a cirkuszos már készen van!

iboly54, ljanika6, mimi és 3 más kedveli ezt.
  16. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Már csak néhány evező kell, és kész az eventem. Hamar megvolt:D bár segítségemre volt egy szerencsés pörgetés;) azt gyorsan kihasználtam:)
    A vásárlás elmarad, mint az utóbbi időben mindig. Valahogy egy ideje nem akar nyílni a pénztárca:music:
    Gizus nem tudom, milyen hűség csomagról van szó, én biztos nem kaptam. Viszont vásárolhatok, azok az ajánlatok valahogy mindig megérkeznek:p:D

17. nyific

Ma két aratás között kozmetikában voltam.... csupa kényeztetés volt....:p
    Most látom, hogy az örvényes növényeim száma már 23000... jesszum pepi, na gyorsan
    farmvisszarendezés... majd az az 1000 is meglesz, a felröpi száma viszont gyalázat nálam, mint mindig..
    a felhőig még nekem is 200 hiányzik... na jó hosszút ültetek most éjszakára, remélem meglöki kicsit.
    A tenyésztőst meg.... csak megcsináltam... nem bírtam megállni.:D
    Erika az a csomag van akinek jött, van akinek nem.... 899 FT, viszont nagyon-nagyon megérős,
    van benne sok minden-.. Egyébként nekem sem jelent meg... sajna.:eek:
    Kicsit dicsekednem is kell... nem bírom ki....
    A lányom farmján. :josie: na ezen is kétszázas lettem, tehát már kétszer százas vagyok itt is.;)
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=6e3e3d7fd7f66fe017e32cffbcdce85c&oe=5C12F812

18. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Gratulálok! Egy farmot sem könnyű elvinni 200-ig, de kettőt...!! Le a kalappal!:D
    Akkor ebből kimaradtunk:music:

19. josie

josie Fórumlakó

Na itt vagyok, mint érintett.... sikerült Erika itt is....engem is bosszant kicsit, hogy milyen alapon válogathattak?
    Lehet azok kapták csak meg ezt a lehetőséget, akik nem nagyon játszanak... vagy?... nem tudom...
    Sok játékosnak szúrja a szemét ez.:)

iboly54, mimi, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Gizus nálam se jelent meg semmilyen hűségcsomag...-.-
    Gratulálok Josie a 200. szinthez ügyes vagy!;):inlove::inlove: Juhééééé már alig várom, hogy Nekem is sikerüljön!8)
    Nálam is túltermelődött a vászonliliom már a bahamát vissza is rendeztem! :)
    A tervem itt már egyszer leírtam itt azért ti is olvashatjátok!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.