Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

... úgy mellékesen... :D:D

Tessék a kávé, egészségetekre.

A kecsketejfát én is elajándékozgattam, minek annyi. Ki gondolta, hogy ilyen mennyiségeket kérnek majd 100 fölött?

Az biztos, hogy a Gombaerdőt tisztítom, azután foglalkozom az eventtel. Én is a rémes felröpit kérem, ne ez legyen az akadálya a teljesítésnek.

Kergekacsa, terika01, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt! :)

Kicsit bekukkantok! Jól vagyok:music:
    Mimikém! Köszi a kávét :inlove: nagyon jól esett, kettőt is ittam......óriási fejfájással ébredtem :(
    Anyukámat meghoztam, szegényem már nagyon gyengécske :(
    Azért vidámak vagyunk ;) éééés nagyon boldogok...... hozom az örömhírt..... tegnap volt Kaposváron a megyei úszóverseny, a kis Larám az összes fellelhető aranyérmet elhozta :inlove::inlove::inlove: mellúszás, pillangó, hátúszás és még a csoportosba is győztek :inlove:
    Nagyon büszkék vagyunk rá:inlove: mehet az országosba
    Jól kiörvendeztem magam...most hozok reggelit:) :p
    http://fitnesslife.hu/wp-content/uploads/2017/11/re2-370x215.jpg

Amíg anyukám itt lesz, csak kicsit eventezek xD

Legyen szép napotok! :)

gyfa, Kergekacsa, fénylő. és 8 más kedveli ezt.
  3. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok Kuncogó lakói.
    Cak kérdezni steretném nektek is a felhősoron 2db kleopátra fürdő van kirakva és egy Agyfogyás.
    Segítsetek köszönöm a segítséget. Incimami

Adruka98, iboly54, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Nekem máris mennem kell.... remélem délután már el tudom kezdeni a teliholdast.
    Incimami.... tudod én már segítettem máskor is Neked.. de most ezt az eventet kihagytam..
    így most sajna nem tudok.:sleepy:
    Egy kis kávét azért hoztam..:p

A jóból nem árt meg a kettő sem.... igaz Ibolyom...;) a Tiéd is finom volt.

5. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Szia!
    Nekem mindenből egy kitehető van, kleopátra fürdő,turmixkocsi,agyfogyás, ha ez segít.

Gizus köszi a kávét :)
    Kellemes napot! :)

6. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen jó kedvem lett egyből nyific tudod,hogy mi kell nekünk!Eszembe jutottak a régi szép emlékek tánc iskola,és a sok jó zene!Tegnap voltunk a párommal 50-éves házasok,és nagyon jókor lestem be hozzátok!A zene mindjárt meg mozgatta a rossz lábaimat,és az emlékeimet!xDJó itt veletek!Szép napot kívánok mindnyájatoknak!;):)

Adruka98, Kergekacsa, fénylő. és 12 más kedveli ezt.
  7. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!
    Anyukádnak jobbulást!
    A kis Larád meg nagyon ügyes!!! Gratulálok! Ő lesz az új Egerszegi Kriszta!!! Nagyszerű eredmény!:D
    Gratulálok az évfordulóhoz! 50 év együtt! Eeeez igen!
    Egy kis ebédnek való elemózsia!
    http://pctrs.network.hu/clubpicture/1/2/8/8/_/filleres_ebed_1288084_5872.jpg
    Legyen szép napja mindenkinek Kuckón belül és kívül! :inlove:

8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Isten éltessen Benneteket! Igen szép dolog ez az 50 év. :inlove:

Ibolyom! Olyan jó, hogy el tudod hozni magadhoz anyudat. Így kevésbé aggódsz, hiszen mindjárt segíthetsz. Meg nem egyedül van. (Ez nekem is gond, ezért költözöm.)

iboly54, Kergekacsa, fénylő. és 8 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gratulálok nektek! Ez már szép szám. :)
    Drága Iboly! Gratulálok az unokádnak, nagyon ügyes, szép teljesítmény.Még szép,hogy büszke vagy . :)
    Örülök,hogy anyukáddal együtt vagy. Minden eltöltött pillanat vele, megfizethetetlen. :)

iboly54, Kergekacsa, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  10. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Köszönöm szépen a jó kívánságaitokat!Nagyon jól esett!Legyen szép napotok,és jó egészséget kívánok mindenkinek!

iboly54, Kergekacsa, fénylő. és 8 más kedveli ezt.
  11. incimami

incimami Fórum bárója

Szép napot.
    Sikerült a felhőcske. Köszönöm a segítséget amit adtatok és a Modinak is. Incimami

-Erika31-, Kergekacsa, fénylő. és 7 más kedveli ezt.
  12. nyific

Csendes pihenő helyett itt vagyok-.:)
    Ibolyom.. ügyes a kis unokád, gratulálok Neki, és Nektek is az ilyen unokához!.:)
    Szöszikém! Látod megéreztem... hogy itt zene és tánc kell...... nem semmi 50 év.
    Két emberöltő jóban-rosszban....minden elismerésem a Tiétek, hogy ennyi év után is
    együtt mentek tovább.:)

13. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen Ninett79,nagyon szép ez a kép úgy eltenném emlékbe!Sajnos nem vagyok valami számítógép zseni,és nem tudom elmentenio_O.

14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ha szeretnéd menteni, jobb egérgombbal klikk a képre, és mentés másként. Máris a gépeden lesz. :)

incimami, Kergekacsa, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  15. nyific

Most gondoltam át ezt a telihholdas eventet... hát igaz visszavették a gaz termelését,
    de arányosan a felröpik száma több maradt, és még a varázsfa sem ad felröpit.. Lehet ezzel
    nem jártunk túl jól... most csinálhatnánk a gazdaköriket... ahelyett eventgazt termelünk...
    Ez lett a panaszkodás vége.:music:

16. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! A teliholdast elkezdtem, szeretném megcsinálni, remélem sikerül, a felröpi soknak tűnik, de majd igyekszem. A kitehetőknek van még hely, azok jól jönnek. Denevért nem etetek. Gizus, én még ott tartok, hogy a varázsfa is ad. Ezek szerint azon is változtattak. Sebaj, valahogy összehozzuk.
    Iboly büszkék is lehettek Larára, gratulálok Neki.

17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Mérges szömörce: 4500 db
    Obszidián: 650 db
    Erre mondják azt, hogy mi már semminek se tudunk örülni? :D:D

Két dologra figyelek, az egyik a Gombaerdő két részének megszerzése, (csak az egyik lesz kész, a másikhoz a macskatündérek nem szaporodnak) a másik az event. A deni-etetésre nem marad energia, amúgyis a gyerekeknél leszek, ott vagy lesz időm, vagy nem.

Kedves szomszédok! Obszidiánt kérek.

iboly54, Kergekacsa, incimami és 8 más kedveli ezt.
  18. nyific

Mimikém ennek miért örüljünk.... tudtuk volna csinálni a teliholdas területen a gazdaköriket,
    és nem kéne eventgazt ültetnünk.
    Eredetileg 7500 gaz, és 1000 felröpi kellett volna.... most 4500 gaz, és 600 helyett 650 felröpi..
    . varázsfa nélkül. Az eventgaz és felröpi nem egyenlő mértékben lett csökkentve...
    arról nem beszélve, hogy 0 percezés nincs.
    Hát ez a nagy bü...s helyzet.

19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na ezért raktam oda a két nevetőt, mert viccnek szántam. ;)

iboly54, Kergekacsa, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  20. nyific

Na tessék! a nevetést meg észre sem vettem... milyen figyelmetlen vagyok én.;)
    Na jól van... nem bánom...xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.