Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jó meleg van...:sleepy:
    A holnapi event, hát...:music: Nem ad semmit...
    Megcsinálom mert gyűjtöm a felhőket!
    A 9 órás gazt választom! :)
    Tegnap megszereztem az első rémséges füvészkertemet!:inlove:

Igen Gizus, augusztus 16-19 cserenapok!!!:inlove:

iboly54, mimi, ljanika6 és 2 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Erikám! Látod szelektíven olvasok már én is... biztos a melegtől van.:)
    Imikém én is a 9 órást csinálom... legalább nem kell futkosni állandóan ide...
    Szeretném én is a felhőket is... de hogy mit hoz a köv. pár nap... majd meglátjuk.
    Rémséges fűvészkertem nekem is van kettő.. de nem is tudom miért kellett kettő.:music:
    . biztos jó, ha van.
    Cserenap.... nekem az új fákból nincs egy sem, pedig vettem fákat, de azokat most úgysem engedi küldeni...
    Én csak a szantálfákat szeretném, és pár papgájtollfát... majd meglátjuk a hajón mit kérnek érte a kofák..

iboly54, mimi, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Nem egy füvészkert bővel elég! :)
    Nagy álmaid Gizus ne legyenek, mert a legújabb fák biztosan nem lesznek fent a listán...:cry:
    Pedig jó lenne...

ricsi908, hangyácska77, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  4. nyific

Szerintem is elég egy, de úgy belejöttem, hogy kettő sikerült..
    Imikém pedig nekem vannak álmaim... meg bili is.. majd felébredek..;)
    Holnaptól minden barátomtól lámpást kérek! és viszonzom is...:)

5. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Kocsival nem egészen 1 óra. És igen, a víz nagyon finom volt, szinte ki sem jöttünk csak ebédelni.:D

6. nyific

Ja.... hát úgy könnyű... finom lehet a víz most.. talán túl meleg is.....
    A lányomék a Balatonosok... van ott egy kis hétvégi házuk szinte a parton... na az nagyon jó, mert kb. 100 m
    a Balaton...:)

7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szantált tőlem is kaphatsz. :)

8. nyific

Óh Mimikém! Aranyos vagy.... Neked olyan sok van?? hogy adnál nekem?... nem muszáj ám.
    Nem tudom miért, de nekem is olyan nagyon elegem van a mai napból,
    lehet a meleg miatt.... elfáradtam vagy mi...:sleepy:

ljanika6, ricsi908, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt!
    Hozok könnyű reggelit, [​IMG] , aztán visszabújok aludni. :D:D Semmire nem vagyok alkalmas. :)
    Írtam msn-t neked. :)

ljanika6, ricsi908, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  10. nyific

Sziasztok! :)
    Mimikém nem csoda ebben a melegben az ember csak dől ide-oda... már tényleg
    nekem is elegem van ebből a hőségből, pedig eddig bírtam a meleget, egész jól.
    Event indul... gondolom mindenki belevág... én részemről egy területen fogok ültetni,
    a másik kettőn fák és ólak, raktárházak maradnak...
    Jó lenne napi háromszor aratni, mert akkor kb 3 nap alatt készen is lehet lenni,
    azt a kevéske Pannimat majd viszem magammal... akinek van, vigye...
    A gyárfejlesztést mindenképpen szeretném megszerezni... a felhőt meg azért, mert azt
    minden eventnél megszerzem.:)
    Itt most a lámpásoké lesz a főszerep.... az kell a Dzsin etetéséhez, hogy meglegyen a gyárfejlesztés.:music:

11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Annyira meleg van, hogy nincs kedvem semmihez. Vizes törölközővel a nyakamban ülök itt xD ma 2 adagot is mostam, van mikor 2 szer át kell öltözni :( komolyan mondom....a ruháim 20 perc alatt beszáradtak. Nem tudok nekiállni vasalni, majd csak kora reggel, mikor még "csak" 25-26 fok van.
    Elkezdtem az eventet....csak a 9 órásat ültetem egy földön, aztán oda is majd fák mennek. Első aratásra 5 lámpást kaptam :( viszont az ajándék szőnyegek 8 db-t adtak:inlove: kérem, ha lehet azt küldjetek....gondolom mindenkinek az kell.
    Láttátok milyen újdonságok jönnek a normál pörgetéshez:music: nekem tetszik, csak tudjam is megszereznixD

12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Annyira béna vagyok, majdnem jöttem panaszkodni, hogy nekem nem kezdődött, de látom, nem frissítettem. :oops:
    :D:D:D
    Igen én is lámpásra vágyom. :) Most meg megyek a vizes rongyért. :)

ljanika6, iboly54, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  13. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Én is nekiálltam az eventnek, és ugyan az a terv, mint nálatok. A 9 órást ültetem egy területen, a zuhatag marad, azon amúgy is fák, raktárak vannak, és egy területre fókákat, fákat tettem. Meglátom, hogy adja, ha kell, változtatok. A raktár fejlesztéseket mindenképp szeretném, a felhő meg kell és kész:D Én is lámpást szeretnék, és azt is küldök:D

mimi, ljanika6, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  14. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Arattam... Tű rengeteg, lámpás 1 db sem:wuerg::wuerg::wuerg: Már nem is kell annyira az a gyár fejlesztésxDxD

15. nyific

Hát ez nem valami fényes... nekem elsőre fákra, meg ólakra adott 4 azaz négy db lámpást..
    esetleg nálatok van valaki aki sokkal többet kapott??
    Hááát így nem tudom hogy lesz 200 valahány..... vagy azt akarják, hogy vegyünk??
    én akkor sem veszek, ha nem lesz meg.

16. terika01

Hát.......... őőőőőőő......... ebből nem tudom hogy lesz gyár fejlesztés, de majd meglátjuk:D venni biztos nem fogok, annyit nem ér. Gyorsan letermelem a kaktuszt, és arra a területre is ólakat, fákat teszek. Vagy majd meglátom:D

17. nyific

Erika én is azt csinálom, hogy a kaktuszt igyekszem mielőbb megtermelni, és utána vissza a fák..
    Nálam az ólak egyet adtak a 4-ből... ezért több ólat én nem teszek ki..
    Jó magas a léc 2 m , na most hogy ugorjam át...?? már a sámlit is bevetettem, de nem sokat segít,...
    így hát próbálkozom, hátha egyszer sikerül...xD
    Na ezzel a lámpással is így vagyunk mi... no de majd a végén meglátjuk..:music:
    Még az jutott eszembe, hogy lopjuk el Aladdin lámpáját... az is egy lámpás..;)

mimi, ljanika6, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jó meleg van ismét...:oops:
    Ki, hogy halad?
    Valaki ólakkal várta a kezdést? Tapasztalat? Nálam csak fák voltak...
    4 dzsinnt sikerült megetetnem! :)
    A fehér kaktusz lassan érik és megy komfortba minden földi jóval megszórva!
    Ez alapján persze
    Sok sikert mindenkinek!

mimi, iboly54, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  19. terika01

Imi, én vegyessel vártam, volt ól is, és fa is, két etetésre való lámpásom lett, de ebbe benne voltak az ajándékok is, talán négy darabot adott.
    Most fókák vannak kinn, a szélen fákkal, négy neon ól, és kinn hagytam nyolc anakondát. Reggel megírom, hogy mit adott. Ha nem lesz jó, akkor fásítok.

mimi, iboly54, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  20. nyific

Én ma egy kicsit megnyomom a gazt... és éjszakára komfortra váltok...
    elég lesz ez az egy terület... de igyekszem mielőbb letermelni, és kirakom a fákat újra.
    Persze jó pár ólam is van kint.
    Imikém! Kösz, hogy hoztad Genka táblázatát.... nagyon jó. :) Köszi

mimi, iboly54, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.