Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szia Szomszikám!! Nagyon régen láttunk itt... mondd Te hogy állsz a felröpikkel??

terika01, ricsi908, mimi és 5 más kedveli ezt.
  2. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Szia Gizusom! Nekem holnaptól a 2. 30-ra kell rágyurnom. Az első kész. 1 felhő beüzemelve. Az üveg nekem is nehezen jön. Most én is a rövid érésű terményeseket tettem ki és juhokat. Reménykedem a sok üvegben. Majd elválik......

terika01, ricsi908, nyific és 4 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt! :)
    Én is így szoktam csinálni ;)
    Nekem meg most megfordult a felröppenők aránya, a doboz lett lényegesen kevesebb. :( eset felé talán lesz egy kis időm, akkor megont ültetek 1-2 kört, hogy haladjak is.

Hozom a kávét....reggelit:)
    Ma is nagyon meleg lesz :( alig lehetett aludni is:eek: vigyázzatok magatokra:inlove:

Kergekacsa, terika01, ricsi908 és 3 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szívesen melléd ülök az asztalhoz, köszi. :)
    Az első adag gaz egy óra múlva pajtába kerül, remélem a minijátékot is, a bagolyfákat is aratom előtte, nem felejtem el. :)

Kergekacsa, terika01, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  5. nyific

Sziasztok!:)
    Ibolyom én is nagyon rosszul aludtam... alig tudtam elaludni... nekem is elegem van már
    ebből a hőségből. A kávéd és a reggeli is jól esett... köszi.:p
    Lányok hová ez a nagy sietség... csak nem hétvégi programotok van?? jó Iboly előre szólt, Ő kivétel...:D
    Ma én is belehúzok, mert egy híján 50 üvegházam van... úgyhogy a felröpik már annyira nem izgatnak..
    Csak ez az uncsi kincskeresés, na ezt annyira nem díjazom, mert nekem uncsi..:sleepy:
    Indulhat a gaz termelés!:music:

Kergekacsa, terika01, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Lám én nem sietek. :p
    A kincskeresésben nem az uncsi a nehéz (az is), de a vállam nem díjazza. Nem a megszokott körülmények között tologatom az egeret.
    Folyamatosan intézem az üvegházak/ládák bontását, így a jobb oldalon is beadogatok, ha van mit.
    Persze, megszórtam sz.trágyával az eventgazt, de nem raktam be a fehér ártatlanságot.:oops:

Kergekacsa, nyific, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  7. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Már a lakás is nagyon meleg, pedig eddig egész jó idő volt. Nincs klímám, de nem is nagyon hiányzott, de most jó lenne, főleg, hogy most vasalni fogok:oops::D
    Eddig 52 játékot játszottam, de tényleg nagyon unalmas a kincs keresés. A másik oldalon 44 beadásnál tartok, most várok a növényekre. A rózsa akasztott meg, az kellene, de abból van a legkevesebb magom, a piacon meg nincs egy darab sem.
    Ráhibáztál Gizus, tényleg más a program hétvégén:D Itthon lesz a lányom, és nem nagyon lesz farmozás:D egyszer-egyszer azért belépek, de egyrészt más program lesz, másrészt pedig nem a szíve csücske a farm. Meg ha itthon van, akkor inkább vele foglalkozom, mindig van egy csomó beszélnivalónk:D
    Na, most látom, telihold is van, fás válogatás is, meg ki tudja még mi, ezt már lassan követni sem tudom. Inkább vasalok, míg megérnek a növényeim.

mimi, Kergekacsa, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  8. nyific

Ez a kincskeresés gyilkos.... most fogom a 47. kincskeresést indítani... azt hiszem ott van a + 3.. vagy nem? meg kell néznem..
    rohangálok a két farm között.. a férjem már nem tudja mi van velem.. mert csak farmozok... ez most fontos..
    Látom telihold is van... tudják ezek, hogy mitől döglik a légy... ja és fákat is vehetünk...:music:

9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ezt a sok mindent már nem is lehet követni:oops: itt kellene ülni egész nap, hogy mindent megtudjunk csinálni. xD na de ez nem én leszek :p szelektálás van... a telihold bevetve 6 órással, a farmon vetem az egazokat, a bahán fák és ólak.... ennyi. Ha tudok jövök, nem sok időm van, ja és ez a meleg :mad: nincs kedvem semmihez.
    Gizusom Te nagyon jól állsz, én még csak kullogok ide-odaxD nem tudom felvenni a tempót:D
    Erika! Ne is mond a vasalást! Én venti mellett csinálom, de a hátam mögé kell tenni, mert előröl elfújja a ruhát, amit vasalnékxD
    Várom a lehűlést, talán itt is pár fokot megy le:music:

Nem tudom csak nálam akadozik a játék vagy a gépem nem bírja a meleget és a tempót:music:

Utoljára szerkesztett: 10.8.18
  10. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Megvan a második felhőm, de, hogy a harmadik hogy lesz meg? Már csak 8 ládám van vissza, viszont növényből még nagyon sok kell, ennyi magot nem hiszem, hogy ad a 8 láda. Remélem, lehet tovább is keresni a kincset. Na nem mintha annyira szeretném, de valahonnan össze kell szednem a magokat. Most lenulláztam, mindet elültettem.
    Ibolyom, én is így vasaltam:D, a hátam mögött fújt a venti, de így sem esett jól:p:D

mimi, Kergekacsa, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  11. nyific

Én nem cicóztam... minden bónusz megvan.... 1x1-be vetettem... meglesz az...
    eddig 52 játékot játszottam... kell még üveg nekem...
    vasalás?? Nálunk olyan meleg van, hogy kézzel vasalok.... vasaló?... minek!xD

Utoljára szerkesztett: 10.8.18
    mimi, Kergekacsa, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Most keveri a malom a 30. hordozható üvegházam! :)
    A növényes az 58. beadásnál jár épp...
    Egy felhőt már megszereztem a tavaszi koszorúsat...:inlove:
    Enyves doboz hiányom van, törött üvegből van bőven!
    Szerencsét próbáltam a fás muksónál de új fáim nem lettek...:cry:
    Csak egy Xl-es bájitalfám...
    Nektek?

Kergekacsa, terika01, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  13. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Annyi minden van a kertekbe, hogy azt se tudom hova és mire figyeljek.:D
    Itt érik a növény, ott jön az állatka... szóval van mire nézni.
    Még jó, hogy beszéltetek a teliholdasról! Nem vettem volna észre. Már csak két trutyiszörny
    kell az újabb területhez a Gombaerdőben.:)
    Az eventről annyit, hogy... ööömmm:oops:... szóval még nem ott járok ahol ti.:cry:

terika01, iboly54, ljanika6 és 2 más kedveli ezt.
  14. nyific

Imikém én 53 játékot játszottam le... sajnos nagyon kevés magok voltak a ládában... így még 150 szúrós gaz hiányzik, és teljesen kész..
    Reggel jön majd üveg, és a maradék 7 játékot lejátszom, és a ládákból nyert magból a +3 bónusszal sec-pec kész lesz.
    A farmot vissza is rendeztem... Én 1x1-be ültettem... a bónuszok miatt. délben kezdtem, és már farm visszarendezve.
    Lett új fám, nem sokat áldoztam... de szerintem aki 10-10 fát vesz... annak biztos lesz új fa.:)
    Imikém hogy-hogy neked nem lett fád??? Azt írod válogattál, mégse lett?? Ez hogy lehet..:music:

terika01, iboly54, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sajnos nem lett! :(
    100 FA-t áldoztam az ügyre, de hiába...

Ezt pedig a piacon vettem! :p

ljanika6, Kergekacsa, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  16. nyific

Imi! El sem hiszem, hogy valaki ennyit kirakott... gratulálok! én eddig egyetlen db-ot sem láttam,
    csak szürkeség....
    Az én piacomon nincs... pedig nagyon sűrűn nézegetem...

ljanika6, Kergekacsa, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Én is alig hittem el, ki termelt ennyit feleslegbe?:music:
    Gyorsan rácsaptam... :D

ljanika6, Kergekacsa, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Pedig előfordulhat.

Egy véletlen besikerült különleges (kerekkerekes pajtabónusz) bónusz, miközben az eventes +2, +3 termelés is megy.

De barátságos lépés volt a részéről, hogy túladott rajta a piacon. :)

ljanika6, Kergekacsa, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  19. nyific

Elképzelhető, hogy majd a vége felé... még többen fognak termelni, és a piacon is
    megjelennek ezek a növények...
    Imikém nem is kérdeztem, hogy mennyiért sikerült ezt megvenned???

terika01, ljanika6, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

10-13 ezer csp nem tudom mennyit változott az ára, nagyon megérte! :)

ljanika6, Kergekacsa, nyific és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.