Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nektek is köszönhetem!:inlove:
    Köszönöm szépen!:inlove:

A csp-s láda második kiadása jobb lett, talán!:music:
    Elő kell venni a bukszákat!:D

ljanika6, iboly54, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Imikém! készülj! és láda vásárra fel! Én még nem nagyon néztem meg, mit is
    adnak a ládák.... de majd most! Lehet, hogy mégis kell venni pár ládát.;)

3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Engem nem nagyon izgat...
    Inkább csereberélnék még most is!:p

ljanika6, iboly54, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Igen, én is ezért fogok egy-két kört "futni". :D

Rossz hír: nem biztos hogy kész leszek az eventtel. :(

5. nyific

Mimikém! Dehogynem. Kész leszel.. egy kis szupitrágyát áldozz fel.!. én azt hittem nem is csinálod...
    én sem akartam, aztán másnap csak elkezdtem... ma már csak a szupitrágya segített, de ha már eddig csináltam,
    akkor be is fejezem. Reggeli aratással kész leszek.... felröpim meg marad egy csomó...
    Én a FA-t adó ládát szeretném, ill. abból egy párat.... és rózsa bilit is...;)

6. terika01

terika01 Fórum admirálisa

A ládák egyelőre engem nem hoztak lázba, kihagyom. Tettszik, hogy lehet FA-t nyerni, na de mennyiért?:D A csp-s láda lehet, hogy megérné, de ha kiviszek egy kis árut a piacra, úgy is tudok szerezni, és nem kerül aranyba. Bár tényleg sokan vannak, akik örülnek neki, nyitogassanak csak.
    Képzelő erő biztos, hogy kell, nem tudom, van-e olyan a játékban, amit nem lehet aranyért kapni, de ha nincs, akkor majd csinálnak:D
    ezt láttátok? nekem tettszik:D
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/905009/

7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Ne add fel, hajrá!

Igaz amit írsz, de itt nem kell a meglévő készletet eladni csp-t! Így ez jobban megéri!
    De hol a készlet amikor állandóan kapálni kell, nem igaz?:wuerg:

ljanika6, mimi, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  8. terika01

Kapálni nem szoktam, csak ha event van:p:D csak akkor adok el, ha éppen jó áron lehet, egyébként veszek. Bár az utóbbi időben venni sem nagyon lehet, mert nem mennek le az árak. Na meg hiába vennék, ha csak a szürkeség van, ha nincs mit:oops::D
    Lehet, hogy megéri, és az is lehet, hogy kipróbálom én is:D

9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Általában én is csak eventkor kapálok, amúgy nem, inkább ólazom, állatból sosem elég ugyebár!
    Nálam is nagy szürkeség van a piacon...
    120. szint feletti növények szinte nincsenek!

10. terika01

Azokból rengeteg kell a gazdakörbe, nagyon hosszú érésűek, elég letermelni a "kötelezőt" a piacra már nem termelnek. Én sem.

11. nyific

Teljesen egyetértek veletek... most a 210-es szinten... az utolsó 10-15 növény teljesen szürke
    állandóan... ha véletlenül van valami, akkor horribilis áron kínálják.
    Persze itt már van közel 23 ó érésidejű növény is...
    Piacra már senki nem termel..... még magának sem...nagyon tud..

ljanika6, terika01, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Ma kis kikapcsolódás volt, kár hogy a meleg végigkísért bennünket:oops:
    Reggel azt olvastam, hogy nem lesz ősz, szept. és okt. hónapokban is nyári meleg leszo_O

Most lettem kész az eventtel, azt hittem nem is lesz meg. Elkerülte a figyelmemet, hogy a felhőre kell a fehér bazsalikomot adó automata is. Oda is kellett 3 x 2400 egazt termelni. A következő eventet nem szeretném megcsinálni, ha kapálni kell :oops: nagyon elegem van belőle.
    A ládákból azért én válogatok pár darabot, nekem tetszenek az újak...főleg a FA-os:pxD
    A Kacsa Kata tényleg jól sikerült, sokat jelent ez a változás...szerintem azt remélik, hogy majd többen fognak vásárolni, ha jobbak a paraméterei:music:

ljanika6, Kergekacsa, nyific és 2 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sajnos az utolsó (fehér) automatát nem sikerült megszerezni. Hiányos a felhő. :(

ljanika6, terika01, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mi ez a nagy csönd itt, kérem?:p
    Sokkolt mindenkit a holnap event?xD
    Nem valami "figyelemfelkeltő", de én nekivágok!
    Ládás válogatás valaki kipróbálta? Eredmény?
    Holnap jön Valid ha minden igaz!:music:

ljanika6, mimi, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  15. iboly54

Sziasztok! :)
    Nahát....hol van mindenki:music:
    Imi tartja a frontot....Imikém! Én azt hiszem nem fogom csinálni az eventet, nincs kedvem kapálni megint. Annyira nem köt le az az 5%-os bónusz.
    A ládást kipróbáltam, de nem jött be úgy ahogy szerettem volna, ezért abba is hagytam, pedig beáldoztam 96 FA-t :(
    A Valdit is valószínűleg kihagyom, az utóbbi esetekben nem lehetett rendesen játszani, állandóan akadozott.

ljanika6, mimi, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  16. nyific

Sziasztok! Sajnálom, hogy nem tudtam ide jönni közétek, de a mai napom... a hőség kivette minden erőmet,
    uton voltunk egész nap.... átfutottam az eventismertetőt, meg a csomó mini eventet... de már a felére sem emlékszem,
    majd holnap talán már jobban megy..
    Eventet nem éppen a felhő miatt csinálom, persze jól jöhet még esetleg... és végül is ingyért van...
    Takarékos üzemmódban a felhőig csinálom max.....
    Mimikém sajnálom, hogy nem sikerült befejezned az eventet... majd cserenapkor lehet sikerül egy kitehetőt szerezned...
    Majd hozok ide egy takarékos megoldást a felhőig... de ma nem, majd holnap.. :)
    Ibolyom ezek szerint a láda válogatás nem nagyon jó, ill,. megérős... én ma már nem próbálom.

ljanika6, mimi, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  17. -samver-

-samver- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem tudom, hogy hova írjak... Segítséget kérnék, hogy a ládás válogatásnál vissza tudom nézni, hogy mit nyertem pontosan? Már nyitottam a különleges ládákból "csodák ládáját" meg "ólas ládát" is, de sehol nem találom. Merre keressem? Köszönöm!

ljanika6, Kergekacsa, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  18. iboly54

Sziasztok! :) Jó reggelt!

Szia! A piros kosár fölött van egy láda, arra katt és a váza ikon alatt az elhasználódó fület nyisd ki, ott találod a ládákat! :)

Egy kis kávé...reggeli :music: ha benéz valaki ;)
    https://cukrom.hu/wp-content/uploads/2016/10/kep-19-620x350.jpg

Ma még kihasználom a meleget.... paplanokat-párnákat-ágyneműket mosok-vasalok.
    Legyen szép napotok!

ljanika6, Kergekacsa, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  19. terika01

Sziasztok! Szép napot! Jó meleg lesz ma is:p:D Ibolyom, a lehető legjobbkor hoztad a kávét:D
    Ma még sokáig aludtam, de holnaptól vége, kezdődik a munka:music:ennyi szabi után fura lesz újra korán kelni:wuerg::D
    Eventet kihagyom, nincs kedvem kapálni, megint egy csomó növény, többfajta, mind más érésidővel:wuerg:xD a felhő kihagyható. Aztán lehet, hogy megbánom, de most valahogy nem tudom magam rászedni. Egy pozitívum van benne, hogy nincs röpi:D

A ládából 10 darabot vettem, de többet nem fogok. Ennyiből nyilván nem várhatok nagy eredményt, de többet nem szeretnék venni.

ljanika6, Kergekacsa, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok!
    Piacról megjöttünk. Induláskor mondom: minek két banyatank? Azért vittük, és lám, tele lett. :D Csak a lépcső volt kegyetlen, de megoldottam.
    Ebéd kész, tarhonya leves, káposztás tészta. Szeretjük.

Remélem, lesz majd, aki odaadja a fehér automatáját. ;)

Eventhez nincs kedvem. Lelombozott az előző fél-felhő. Sose volt, hogy elkezdtem és nem tudtam befejezni. Persze, nem fog a Föld visszafelé forogni emiatt. [​IMG]
    Ládásból 9 sort csináltam, aztán kiszálltam. Semmi nem jött, amit vártam.

A Valdemárt nem tudom csinálni, a rendszer is akad, a kezem is rossz... Helyettesnek - aki eddig volt - van elég más dolga. Hacsak Imi nem vállalja!? ;)

Úgy néz ki, beindult a meleg tetejébe az allergia is. Nyűgös napom van. Bocsánat.

ljanika6, Kergekacsa, terika01 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.