Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:) Kezdek magamhoz térni... sajnos most a héten megint sűrűsüdnek nálunk
    az események.... eventet szeretném csinálnoi, van egy takarékos megoldás a felhőig.. azt megcsinálom,
    a facén találtam ezt a megoldást.. ha érdekel Titeket megosztom Veletek...:)
    10 ládát válogattam és lett 2 FA-s ládám, na kíváncsi vagyok mennyit ad majd...jó lenne, ha visszajönne
    valami a 30 FA-ból..:)
    Valdit is jó lenne csinálni... mert vannak még ott tojások, amire pályázom...;)

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Gazok már érnek, szépen!
    Nagyon örülök neki, hogy nincs felröpi csak növény, elég is!8)
    Voltam Valdinál, megvan a nosztalgiafilm! :)

3. nyific

Hoppá! Nekem is most lett meg a nosztalgiafilm.... Imikém akkor mindketten ügyesek vagyunk?..;)
    Én is szaporítom a növényeket, én sem sírok a felröpi hiány miatt, legalább az nincs..:)

ljanika6, mimi, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  4. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Imi grat. a filmedhez!
    Jártam én is Valdinál, de nagyon akadozik, nem volt türelmem hozzá, nem is ment jól, felfüggesztettem. A nosztalgiafilmet gondoltam én is kiszedni, de lehet, hogy ott marad. Az eventet nem kezdtem el, szaporítom az állataimat,a tenyésztős event megtizedelte az állományt.
    Gizus te is ügyes vagy, visszamegyek én is, megpróbálom újra:D

5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Igen Gizus, ügyik vagyunk! :)
    Nem volt semmi gondom, gyorsan meglett!
    Felröpi mentes event... Juhéééééééé!xD
    Ki hitte volna?:music:

Köszi!
    Csak ügyesen, neked is sikerülni fog! :)

6. nyific

Erika még szép, hogy megpróbálod, csak ügyesen, és meglesz! :)
    Én is örülök, hogy a felröpi gyüjtésre nem kell figyelni... ezért kezdtem bele, de csak 3,5 területen
    csinálom, így is meg kell lennie.! Azért mert azt mondtam.xD

ljanika6, mimi, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Én csak a farmos területeken vetek, a bahamákon tollfa event van!:p

ljanika6, mimi, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  8. nyific

A Bahát én sem bontottam.... de így is meglesz, ha nem, akkor a felhőnél abbahagyom...
    nagy baj nem történhet...:)

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  9. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Sziasztok Kuncogók!
    Igértem,hogyha jó hirem lesz,azonnal hozom.Igaz nem a farmmal kapcsolatos,de nekem nagyon fontos.Tegnap voltunk az unokámmal felülvizsgálaton a pécsi klinikán.Nagy örömünkre az MRI alapján semmi maradványa nincs a tumornak.Kezdheti a sulit szeptemberben,csak némi megkötés van,hogy pld. nem bicajozhat,tesiből teljes felmentés,kosarazás és görkori sem szabad,na de hát ez legyen a legnagyobb gond.Amig nem csontosodik össze a koponya,addig nagyon kell vigyázni.
    Kicsit kezdünk megnyugodni ,legalábbis egyenlőre.Fél év mulva lesz az ujabb kontroll.Bocs,hogy saját gondjaimat irogatom,de ezen a nyáron Benikém betegsége mindent fölülirt.
    Köszi az együttérzést,amit eddig kaptam.Igérem,hogy időnként irom az uj hireket,ha igény van rá.
    Köszi!!!

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét!
    Volt pár FP amit elköltöttem PP!:)
    És pörgettem egy 100%-os termés bónuszt, 2 +1-et a barkácsolt ólakra és 1 +1-et a fákra!:inlove:
    Micsoda szerencsém volt ma!:D

Szia!
    Ez nagyszerű hír, remélem ez így is marad!:)

11. nyific

Imikém! Tudom... Te szerintem úgy alszol, hogy a bilibe lóg a kezed, és persze, hogy ilyeneket pörgetsz,
    ma én 45 PP-t pörgettem el, és egyetlen ilyen bónusz sem lett... már ebből is elegem van... miért vagyok én ilyen rossz helyen??:sleepy:
    Drága Ildikém! Őszintén örülök, hogy a kis Beninek nyomtalanul elmúlik ez a tudom...minden rossz maradvány nélkül.
    Elhiszem, hogy ez most Nektek a legfontosabb, hogy a kis unokád teljesen rendbe jöjjön...
    És minden el is múlik nyoma sem marad... én ezt kívánom nektek!.:)

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Ugyan már Gizus!:p
    Régen volt ilyen szerencsém, de csak a 100%-os terménybónuszt tudom kihasználni a többi elúszik, mivel csak 6 órás...
    Majd csak neked is sikerül valami bónusz!

13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jó reggelt:)
    http://s10.images.www.tvn.hu/2010/01/04/07/29/www.tvn.hu_b81e7406cf46040e76c140e5edd3eebf.jpg
    Kedves Pepe....nagyon jó hírt hoztál :inlove: veled örülünk mindannyian! Remélem soha többé nem kell ilyen v hasonló betegségek miatt aggódnotok:)
    Imikém! Nagyon szerencsés vagy;) én a helyedben elhalasztottam volna volna az eventezést és telepakoltam volna lúdólakkal ;)
    Belekezdtem én is az eventbe, meggondoltam magamxD rábeszéltek a lányaim:p legalább a felröppenők miatt nem kell aggódni.
    Gizusom! Én már a PP-t csak akkor indítom el, ha látom a kedvező kínálatot, de akkor is elkerül a szerencse. Régebben sokat vásároltam pörgetést és mindig jól jártam, sok-sok sztáp, sztrágya és tenyészállat jött. Most meg :oops: nem is részletezem.
    A Valdi meg egyszerűen botrányos, állandóan akadozik:oops: azt is elkerülöm.
    Ma még folytatom a meleg adta előnyöket, aztán a hétvégén már csak láblógatás lesz.xD nagyon elegem volt ebből a nagy melegből.
    Szép napot Nektek! :inlove:

14. nyific

Sziasztok!:)
    Ibolyom keresem a finomságokat... de nekem csak azt írja, hogy összeomlott autópálya... na puff neki!xD

Nem tudom mi melyik csoportban vagyunk, de nekem sincs ezekkel szerencsém... a lányom farmján sokkal
    jobb, tehát látom a különbséget..... nem egyformák az esélyek.. az tuti.
    A muszklis nem az igazi, de azért megyeget... most gyüjtök valamennyit a köv.-re..
    Termelem a gazokat... én éjszakára ültetem a rövidet, hogy ne kelljen napközben ide rohangálnom sűrűn;).

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Vetek, aratok csak a szokásos!
    Lassan gyűlik a gaz, nem nagyon szeretek aratni, aludni annál inkább!:p

Későn jutott eszembe nekem is...:oops:
    Majd legközelebb!

Nálam a muszklissal minden rendben, csodálom is...:music:
    De nem szeretném elkiabálni!;)

16. nyific

Látod Imikém! egész nap nem jött ide egy kuncogó sem... pedig mindenki farmozik....
    A lényeg, hogy örülök, hogy benéztél hozzánk.
    A Valdi most speciál jól megy,.. vannak időszakok, amikor kicsit ugrándozik, akkor abbahagyom,
    és később megint megpróbálom..
    Ma nem sok időm volt napközben, mert program volt ebben a hőségben..:sleepy:
    Vajon Erikának sikerült megszerezni a nosztalgi...-át?, Remélem igen.. :)

17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ki, hogy halad?
    Én majd csak akkor kezdem el ha megvan a szükséges növénymennyiség! :)
    Jó időnk van ma is...

18. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Sziasztok!
    Én haladgatok az eventtel van kettő 8-as és kettő 6-os állatkám

Nálunk olyan fülledt,meleg idő van,alig lehet levegőt kapni.Készülődik a vihar és nyomja le a meleget,Szombathelyen már szakad az eső,most irta a fiam.Csak nagy vihar ne legyen,ami sok kárt okozhat,de egy kis hüvös már jó lenne.

ljanika6, mimi, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  19. nyific

Sziasztok!:)
    Event megy... én is letermelem a növényeket, legalább a felhőig, és aztán hajrá!
    Itt nálunk ezerrel süt a nap.. meleg van nagyon... lehet, hogy jön majd ide is egy kis lehülés,
    de eddig csak meleg...
    Nyugatról indul... ide középre mire ideér...:music: majd éjjel...

20. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Naggggyyyyyon meleg van:p:D Holnapra ígérnek lehűlést, én már nagyon várom.
    http://www.milve.hu/upload/userupload/1/images/6565.jpg
    Jó, hogy hétvége jön, pedig csak két napot dolgoztam:D
    Gizus nem szedtem ki a filmest, mert annyira akadozik, hogy meguntam. Pedig megvan a helye a másik három mellett:D de még lehet, hogy megpróbálom, bár azt mondtam, hogy ha elérem a 200-at, attól kezdve nem érdekel a tp, úgy játszom, ahogy kedvem tartja:music::D. Addig már nem sok van, így aztán lehet, hogy nem is kell nekem az a kütyü:D
    Az eventet nem csinálom, most nem is hiányzik. Jól esik "pihenni".

mimi, iboly54, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.