Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Erikám már mindnyájónkat megvisel ez a meleg... én is várom már a lehülést...
    a 25 fok körülivel kiegyeznék..:)
    Próbáld a Valdit, mert szerintem ezt a noszt... kár lenne kihagyni... ingyen van csak ütögetni kell:)
    Tudom bosszantó az ugrálás... kéne jelezned a hibáknál, mert ha többen jelzik, talán megnézik
    mit tehetnek.
    Ebben a pillanatban ettem én dinnyét, de még ebből is eszem... finom, köszi. :p

mimi, iboly54, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  2. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Volt dörgés, villámlás, csattogás és egy zápor.
    Le is hűlt a levegő rendesen, most éppen 22 fok van.
    Várható még további eső, valószínűleg jó sok, mivel változatlanul dörög és jönnek a felhők rendesen:D.
    Ettől a hirtelen lehűléstől most ilyen -.--.--.- vagyok.

terika01, mimi, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  3. nyific

Judit most nálunk is elkezdett esni az eső... de már el is állt... és ugyanolyan
    meleg van, sőt most még fülledtebb...
    Mondd Te csinálod az eventet?? és a Valdival hogy állsz??:)

ljanika6, terika01, mimi és 4 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Itt is beindult a vihar...nagy széllel, villámokkal, dörgéssel,de még nem esik. Viszont nagyon fülledt a levegő:)
    Nem tudtam ma jönni, nem vagyok jól :( ma kezdődött egy vénás injekció kúra ( hétvégén sem marad ki ) és elég sz...ul vagyok utána.
    Az event kis segítséggel halad, megvan a nosztalgia film is. A növényeket én csak akkor dobálom be, ha mind megvan.
    Nem láttam mostanában Mimit, remélem minden rendben van vele. :)
    Talán mindenhol felfrissül a levegő és nyugodt lesz az éjszaka, lehet végre rendesen alukálni :)
    Jó éjszakát kívánok! :)

ljanika6, terika01, mimi és 5 más kedveli ezt.
  5. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Event halad, szerintem reggel kész lesz a felhő. Valdit egy kicsit meguntam. Talán reggel folytatom:D:D

ljanika6, terika01, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  6. nyific

Ibolyom megijesztesz... mi a baj? vénás injekció?... csak nem a sziveddel van baj?
    lehet ez az idő miatt van..... vigyázz magadra! nem kell magad hajtani...elég ezt a
    hőséget kibírni..
    Juditka úgy néz ki holnap én is végzek az eventtel, és visszarámolok mindent...
    a Valdit meg ne hagyd ki...:)

Kergekacsa, ljanika6, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Itt is volt/van egy kis eső, de inkább csendes. Ami nem baj, csak frissebb lenne a levegő. De eddig nem érzem. Vizes törcsivel a tarkómon, talán kibírom. :)
    Eventet csinálgatom, lassan haladok.
    Nyakamon az iskolakezdés is, hűűű de sokba volt.. 2 gyerek eddig 50000ft..... S még nincs meg minden....

Drága mi a baj? Miért kapod a vénást? :(
    Vigázz magadra nekem, mert dádá lesz. ;)

Kergekacsa, ljanika6, nyific és 5 más kedveli ezt.
  8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt! :)
    http://megaport.hu/media/king-inclu...29600039_8713580318130438144_n-4309610538.jpg

Nálunk nem volt eső....már kezd ismét melegedni az idő :(
    Nem akarlak benneteket traktálni a bajommal, a orvosom nem áll a helyzet magaslatán, kísérletezik velem :( már másfél hónapja nyűglődök bronchitises tünetekkel. Vizet is talált a tüdőmön, akkor kaptam vízhajtó szurikat, jobban lettem, de megint visszajött 3 napja.
    Most vénásan kapok szteroidot, meg még valamit, hátha asztmám van :oops: pedig szerintem a szív rendetlenkedik, voltam kardiológusnál is, de szerinte nem az a baj. Kellene valami jó kardiológus-belgyógyász, de Pécs van a legközelebb, ott meg nem ismerek senkit. Szóval ez a helyzet, most megint kivárok mi lesz.
    Megyek felvenni a szurit az ügyeleten, pár órára megint letaglóz o_O
    Puszi Nektek :inlove:

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  9. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Ma reggel kicsit frissebb a levegő, de jól esik!
    Ibolyám gyógyulj meg minél előbb!!! Nem jó dolgokat írtál, de traktálj nyugodtan a bajoddal minket, hidd el, szívesen meghallgatunk. Másban segíteni úgysem tudunk. Pihenj, és gyógyulj.
    Ninett két gyereket iskolába indítani biztos, hogy nem olcsó manapság. Nem tudom, most hogy van, de annak idején, mikor az én gyerekem járt iskolába, még az első szülőin is kaptunk listát, ami imét egy szép összegbe került. Gondolom, most sincs másképp.

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  10. nyific

Sziasztok!:)
    Az időjárást illetően, azért kicsit lejjebb ment a nagy meleg.... egy kis szél is lengedezik..
    Ibolyom ez a bronchitis már régen van Neked?? esetleg nem kezelték eddig?? nagyon köhögsz??
    vagy milyen tünetei vannak? én még nem is hallottam ilyen vénás injekcióról....
    Mondd úgy érzed , hogy használ kicsit? vagy véglegesen megszünteti.. jaj Ibolyom, ezt jól összeszedted..:sleepy:
    Bakker két gyerek iskolába megy... és 50000 Ft az indulás?... és még jön majd a többi...hát
    hallod Ninettkém ez nem kevés..:oops:

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ma már nem volt annyira meleg, jó idő volt! :)
    Felhő kész, még pár rózsa kell és kész vagyok!
    Pörgettem egy 200%-os terménybónuszt, és kipakoltam a narancs ludaimat!:)
    6 lúd/ ól...:inlove:
    Pörgettem a fákra is egy +1-et de ennek nem vettem már hasznát, sajnos!:(
    Szép álmokat mindenkinek!

Kergekacsa, mimi, nyific és 3 más kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Bizony, nem ám Gizus. De a gyerekek az elsők. :) Nyilván mindenből a jobb minőséget vettük, nem a gagyit.... :)
    A kicsim táskájával jól jártunk, mert 18000ft-ról le volt árazva 6999ft-ra. De már csak egy volt belőle ami csajos... Pillangós. Meg 2 fiús változat. Gyorsan meg is vettük. :)
    A nagylánynak csak a rajzlaptartó táska( művészi táska) volt 5200ft. + akvarell papír, meg akrill festék, holló tus stb... Áh sok...
    De erre a táskára már lakatot is tett a nagylány, mert vannak akik elcsenik a lapokat, amikre rajzolnak. S az nem olcsó. Darabja 300 ft. S nem kevés kell belőle... :)

Kergekacsa, mimi, nyific és 4 más kedveli ezt.
  13. nyific

Sziasztok!:)
    Látom vannak itt, akik bírják még az éjszakázást ...;)
    Atyaég! El sem hiszem, hogy egy iskolatáska ennyibe kerüljön...meg a többi... hát nem csoda, hogy sok embernek
    bizony probléma az iskolakezdés anyagi szempontból..:music: A gyerekének meg mindenki megszeretni adni mindent, ezt megértem.
    Hát nem semmi.
    Imikém! Ugye mondom én, hogy Te nagyon ügyes vagy,... és mázlista is... az a bili...
    valahogy mindig a kezed közelében lehet.;)

Nekem is megvan a felhő.. még egyet ültettem a többiért... raktam ki tyúkokat... mert elég
    kevés van, és a kígyók meg nagyon szeretik...:)

iboly54, ljanika6, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  14. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Ide még csak most ért a lehűlés. Szakad az eső végre! Már nagyon rég nem
    esett, már a nagyobb fák is megérezték a szárazságot. Remélem már idén nem lesz
    ilyen hőhullám.
    Az event lassan kész lesz. Két állatomnak hiányzik még egy szintlépés, a malacnak meg kettő.
    Holnap nem sokat tudok lenni, mert délelőtt megyünk nagyapó hagyatéki tárgyalására. Délután
    meg munka van.

iboly54, ljanika6, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  15. terika01

terika01 Fórum admirálisa

iboly54, ljanika6, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Most én is beszaladok a kuckóba, már hiányoztok nagyon. Eventet kihagytam, gazdakörben próbálok előre jutni. A rémkertet el is felejtettem. :( Mérges vagyok, mert pont kész lett volna egy medúzafa meg egy utolsó szintes gköri.
    A kávéból még nekem is maradt, köszi Erika, finom volt, jó erős.
    Még mindig nem múlt el a sipcsontom miatti fájás és szivárvány-szín, bár inkább a sárga virít már csak.
    NAgyfiam bacis beteg, lázas, valószínűleg tüdőgyulladás, nem engedi, hogy menjek hozzá. :(
    Rakott kel volt az ebéd, holnap meg fejtett bableves, talán tócsnival.

A kedvenc nyári banneremet le akartam kicsinyíteni, úgy berakni, de nem fogadta el úgy a rendszer. Tudtok segíteni?

iboly54, ljanika6, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Ó, ezer ördög és pokol!>:( A rémkertet én se vettem észre! Így sose nyitom meg az utolsó két
    gombást! Elbambultam.:(

hangyácska77, iboly54, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Egy kis vásárlás...
    Kész vagyok az eventtel, most a teliholdason ténykedem! :)
    Termelem a tünciket az utolsó területért... Még kell sok!:cry:

Szia!
    Hoppá, velem is volt már ilyen!:(

hangyácska77, iboly54, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  19. nyific

Végre én is kész vagyok az eventtel... minden a helyén... és most már készülök a köv.teliholdas eventre.
    Biztos olvastátok Jónást, mesében mondta el, mit várhatunk... mi kell majd az eventhez..:)
    Fiúk igazatok van.. rengeteg tünci kell a területért cserébe.. én anno. sz.tápot is használtam, így elég
    korán megszereztem a területeket.. de sajna minden szint azért még nincs meg a gk-ben.:music:
    Mimikém Te is hiányzol nekünk.... meg Ibollyal sem tudjuk mi lehet... csak nem rosszabbodott a betegsége..
    Nagyfiadnak jobbulást! Te miért ne mehetnél oda... a tüdőgyuszi nem ragályos..
    Az ebéded nagyon jó volt...:p de a banneredben én nem tudok segíteni, sajnos..:sleepy:

hangyácska77, iboly54, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Mióta ez a sárga ház van, azóta felejtek el ránézni, hiába tudom, hogy indul az event. Jobb volt a régi hideg fény. Azért egy medúzafát meg tudtam csinálni, de mást már nem.
    A kerekkerékről mindenem van több példányban, bár küldhetném olyannak, akinek nincs. Már olyan felhőre is raktam belőlük, amire szabadon választott mehetett.
    Köszi, a jó szándék is értékes nekem. A NAgyfiam nem szereti, ha körül-lebzselem ilyenkor. Talán "más" segít neki, azért nem vágyik rám. :D:D
    A tünciket hasonlóan kezeltem. Kihagytam eventet, rámentem a Jack boltjában az ólak kiváltására, amikor megvolt az 5 legalább, akkor bizony szupertáp is ment rendesen. A földeken meg a táphoz való. Így elég hamar (na jó, legalább három telihold alatt), de meglett az a rengeteg.

A kész eventekhez gratulálok.
    Jónást nincs időm olvasni, örülök, ha ide bejutok. Pár szóval majd - kérlek - tájékoztass!
    Még megyek keresek valakit a bannerhez.

Kergekacsa, nyific, terika01 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.