Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. josie

josie Fórumlakó

Nektek is jóéjt! Aludjunk gyorsan, sokat....:)

Kergekacsa, mimi, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! :) Szomorúan olvasom,hogy drága Ibolyánk kórházban van. :( Remélem mielőbb kijut onnan, s felépül. :)
    Kitartást, sok erőt küldök neki.. :)

Kergekacsa, mimi, ricsi908 és 3 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Kinyitottam az ajtót, ... és az ablakot is, besüt a napocska....ettől
    jó kedvem is lett....
    Ki hogy halad az eventekkel, remélem mindenki jól halad... ma jön a 2. gk-i, már csak
    be kell dobálni amit kér.... éjszakára egymagvút ültettem, és elég jól adta a felröpit...
    remélem ez így marad végig, mert akkor van remény, hogy meglesz az event....:)

4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    5 póló és kész vagyok a farmossal! :)
    Ahogyan Gizus, én is egymagvút ültettem éjszakára, nekem is sok röpit adott.
    Hol vagytok?

Kergekacsa, hangyácska77, mimi és 5 más kedveli ezt.
  5. nyific

Imikém hát itt!! Én már gyorsan kinyitottam az ajtót, hátha jön valaki, és tudtam, hogy Te is
    átszaladsz majd hozzánk.... Még van egy kis dolog, de addig ezt nézd meg !
    Nagy ugrások nincsenek, de egyet azért ugrik, majdnem mindig.... az ürméh nekem még jobb is, mint a mézes,
    a piaci viszonyaimat nézve...:music:
    Kérlek szépen, nekem meg már csak 4 póló kell az event maradéktalan teljesítéséhez.;) Igyekezz!

6. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Hű de jól álltok az eventtel, én nagyon le vagyok maradva. Pólóból még alig adtam be, de a hétvégén meglesz, végülis csak 12 van vissza:D
    A bahán nálam is jól adta az egymagvú, éjszakára megint azt teszek. A gazdakörbe gyorsan beszórtam a cuccot, a gazok is szaporodnak, igaz, azzal is le vagyok kicsit maradva, de behozom. Ha a röpik jönnek, akkor nem lesz gond, a gazokat összehozom.
    Gizus, nagyon belejöttél:)

7. nyific

Szia Erika! Néha rám jön, és akkor kicsit próbálok ügyeskedni... mert boom-kor
    soha nem ugrál... még egyet sem.
    Ha otthon leszel hétvégén, sokat lehet rajta előremozdítani... estére én is egymagvút rakok a földbe,
    lég jól adja a felröpit.:)

8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét!
    A farmon 3 óra a bahamán 1 óra múlva aratok...
    A farmra vetek valami hosszabbat a felröpi végett, ugyanis már csak az kell majd!
    A bahamára megy estére az egymagvú tök, gyorsítókkal!
    A banán és a trágya ára ugyan annyi nálam...:wuerg:

9. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Ti aztán mentek, mint a gyorsvonat! ;) Pikk-pakk kész vagytok az eventtel.
    Én még csak kilencet adtam be a zöldségesbe. :oops: De szerintem vasárnapra kész leszek én is.
    A másikat csak ímmel-ámmal csinálom. Jövő héten csak kedden megyek dolgozni, úgyhogy lesz
    időm kapálni.:)

10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    Megérkeztem.....végre úgy ítélték meg a dokik, hogy eztán már itthon is gyógyulgathatok :) most csak beköszöntem, lássátok megvagyok, jól vagyok.. remélem minden rendben lesz.
    Lánykáim elkezdték az eventeket, mindjárt elolvasom mit is kell csinálni :) tisztára elvonási tüneteim voltak, hogy nem tudtam farmoznixD nem tudtam beszélgetni veletek :( Köszönöm, hogy aggódtatok értem :inlove: és Ricsi verse.... megkönnyeztem :inlove:
    Egy hét múlva kell visszamennem ellenőrzésre, aztán nyugi lesz.
    Hatalmas ölelés, puszi Nektek!!! :) reggel jövök

Kergekacsa, Pepe101966, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  11. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

De jó, hogy végre itt vagy!!!:inlove: Most már biztos gyorsan helyrejössz, mert jó helyen vagy.
    Örülök, hogy tetszett a versem!:)
    Ezek a bannerek vagy micsudák jól eltűntek. Se az Erikáét, se Mimiét, és most az Ibolyét se látom.:oops:

Utoljára szerkesztett: 7.9.18
    Kergekacsa, terika01, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Ibolyka!:inlove:
    Remélem meggyógyultál!?:)

Szia Ricsi!
    Nem kell sietni, csak a vége előtt megcsinálni!:p
    Mindenki ugyanazt a felhőt fogja megkapni!:)
    Na az szuper, kedden én is megyek már dolgozni!

Kergekacsa, terika01, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  13. nyific

Na hála istennek Ibolyám, hogy látunk újra Téged itt közöttünk.:)Csak gyere közénk, majd mi meggyógyítunk .....
    reméljük, hogy a kontroll már teljesen jó lesz. Azért csak óvatosan... és vigyázz magadra!
    Ricsikém jó, hogy Te is jöttél már... hiányoztál.. most aztán húzz bele!;)
    Na Imikém, akkor Neked is vége a jólétnek... de remélem majd tetszik az új munkád, és szeretni fogod.:)

14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Annyira azért csak nem lesz rossz, vagyis remélem!:oops:
    Jut idő a játékra is remélem, valahogyan csak megoldom!:)
    4 póló kell és kész vagyok...

15. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Na általában úgy is szokott összejönni. A vége előtt picivel. Bár az is igaz, hogy az utóbbi kettő
    egész hamar sikerült.
    Úgy belehúzok, hogy nem is csak egy sima felhőm lesz, hanem egy egész viharfelhőm!:D
    Nem rossz kis eventek ezek. Legalább jönnek a jó dolgok. Főleg a tp! Abból kell bőven, hiszen már csak
    8 és fél milla a 98. szint!

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Te is dolgozó ember leszel. Milyen a hely?
    Mégis csinálom a bahásat is. :) Nem is vagyok függő. :oops: Talán meglesz mindkettő.
    De hogy én mennyit kerestem a bővítendő kütyüt, sehol nem találtam. Aztán megtaláltam a leírásban a nevét, így a kütyü is meglett. :) 12 pólót adtam be, remélem kész leszek.
    Még modi segítséget is kaptam, 5 mp-re volt rucim, aztán megint nem. Nem tudom, miért csinálja. :(
    Ha egy piacon lennénk, én adnék a sziámi macsekért 25 milkát is. :)
    De jóóóóóó. Szia kedves,végre már itt vagy. Hozol reggel kávét? Erika is Imi is, Gizus is hoztak, még délután is kaptam belőle. :D

De most bezárom az ajtót, a kulcsot a cserép alá teszem, hátha még belátogat valaki.[​IMG] jó éjt!

Kergekacsa, ljanika6, ricsi908 és 5 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Mimi, szép estét neked! :)
    Székesfehérváron fogok dolgozni, elsőre tetszik de majd ha jobban belelendülök elválik!:)

18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt! :)

http://varazsdoboz.cafeblog.hu/files/2015/05/6992324-french-breakfast.jpg
    Milyen boldogság újra itt lenne köztetek :inlove: Köszönöm, hogy a barátotok lehetek:inlove:
    Jó sok dolgom van/lesz, tudjátok milyen ha egy férj magára marad ennyi időrexD bevásárlással és a postával kezdek, aztán a többit csak szép lassan :)
    Imi! Biztos jó lesz az a munka, legalább is gondolom;)

19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Iboly megelőzött, így másik kávét már nem kaptok!:p
    Köszönjük a kávét, és a finom kiflit!:)
    Most lettem kész a farmossal.
    Már csak a bahamás van...
    Kellemes hétvégét nektek!:inlove:

20. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Micsoda örömhírre érkezem! Ibolyánk hozta a reggeli kévét:inlove: örülök, hogy végre otthon vagy, és jobban vagy. Most aztán vigyázz magadra, és mindent csak óvatosan. A munka helyett gyere inkább beszélgetni, attól nem fáradsz el:D

A farmos eventbe még 10 póló kell, pont a fele van meg, innen már gyorsan meglesz, sokat segít, hogy le tudom aratni, amit elvetettem :D Viszont ami érdekes, hogy a röpik megvannak, pedig nem csináltam semmit, még időre aratni sem tudtam. Igaz, kétszer fokhagymát ültettem éjszakára (valahogy eltűnt a pajtából) a többi enövény volt. Jó lenne, ha mindig így lenne. A bahán nappal termelem a növényt, éjszaka meg megy az egymagvú, így talán megleszek. Most tudok egy kicsit előre termelni.
    Imi kívánom neked, hogy legyen jó a helyed, és legyenek jó kollégáid, mert az is sokat számít a munkahelyen.
    Megyek próbálok redőnyszerelőt keresni, aki hétvégén is kijönne, de, hogy találok-e...:music:
    Reggel fel akartam húzni, és az erély ajtónál lévő leszakadt (vagy nem tudom, de nem lehet felhúzni) most sötét is van a szobában, meg ki kellene teregetnem, de nem tudok kimenni. Nem jó ez így. Az a baj, hogy múltkor olyant is alig találtam, aki hétközben vállalta. Lehet, hogy így töltöm a hétvégémet.

Kergekacsa, ljanika6, Imi* és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.