Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    jaj de jó, hogy olyan sokat kellett olvasnom... no ezt már szeretem..... ,majdnem mindenki
    itt van.... és dolgozik ezerrel az eventeken, így meglesz mindenkinek az eredmény.:)
    Jelentem én a farmossal kész vagyok... most már Imihez hasonlóan csak a bahásra kell figyelnem.

Dalma-dalmata1212, ljanika6, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Tudod, én meg ott fogok lakni. :)
    Köszi, neked is!
    Már csak három póló és kész nekem is a farmos. Kár, hogy a szigetes 24 óráját nem reggel kezdik. ;)

Küldtem baglyot!

nyific, ljanika6, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jöttem kicsit pihenni, beszélgetni:inlove: jönnek délután a lányaim, míg ideérnek addig kicsit dumcsizok:p
    Nem sok mindent csináltam ma még, de az is kifárasztotto_O hiába az a sok fekvés:eek: oda is lett a derekam, mert hát ugye azok az ágyak.....na jó persze hogy nem Hilton szállóxD az ott töltött időről inkább nem is beszélek, nem volt egy leányálom, olyan volt mintha az összes egészségüggyel kapcsolatos borzalmak itt csapódtak volna le, ebben a kórházban. Fogytam 2,5 kg-t....nem azért mert finnyás vagyok, nem vagyok az xD a lényeg, hogy segítettek rajtam, nagy bajban voltam.

Elég lassan haladok az eventtel, de szerintem meglesz minden időben. Jó sok minden volt míg távol voltam. Na és a szeptember sem pihenős hónap, úgy látom. Mit fogunk tenyészteni:music:
    Este felé elkezdem a visszaolvasást is. Próbáltam telefonnal feljönni a fórumra, de nem sikerült....mire csatlakoztam volna, kidobott:(
    Meg kellene csinálni a banneremet, miért tűnik el egy idő után:music: valamit lehet nem jól csinálok.....de mikor visszakerül, akkor meg pár hétig ott marad, ki érti ezt:music:
    Megkezdték a kicsik a sulit, egyenlőre még nagy a lelkesedés:inlove: de vajon meddigxD
    Mennem kell, később jövök :)

Kergekacsa, ricsi908, mimi és 3 más kedveli ezt.
  4. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Ibolyom hidd el, hogy más kórházban sem jobb a helyzet. A derekad majd helyre jön a saját ágyadban. A lényeg, hogy jobban vagy. Csak óvatosan a munkával, még a pihenésre koncentrálj inkább.
    Ha igazak a pletykák, akkor madarat, kétéltűt és emlősöket tenyésztünk, a nyeremény daru és varangy
    ól lesz, és a tatu terményese. Ha nem igazak a pletykák, akkor valami mást:D
    Pihenős hónapunk már rég volt, egy megoldás van, válogatni, hogy mit csinálunk meg, és mi marad ki.

A bahás gazdaköri hamar megvolt, a másikkal is haladok, holnap kész lesz. Beindult a piac is, az egymagvúnak megugrott az ára, még jó, hogy volt a pajtában:p:D

ljanika6, Kergekacsa, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  5. nyific

De jó, hogy Ibolyom is itt van már... tudom a kórház az nagyon rossz lehetett....
    de sajnos ez a helyzet nálunk... a fő, hogy segítettek rajtad...
    Mondd Ibolyom ez újra előjöhet neked?? vagy most elmulasztják végleg...
    Bahás gk-it kivégeztem... farmvisszarendezés van, volt.... hála az égnek már csak a Bahás event marad..
    Erika én is ezekről a tenyésztendőkről tudok.... szerintem ezek lesznek, amiket írtál..tuti.:)
    Nekem is van elég egymagvúm, most megyek a piacra kicsit eladok belőle...ha jó az ára.
    Nálam most van pihi, a gereblyézés után jól is esik...:)

ljanika6, Kergekacsa, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Gizuskám!8)

Először 2/2, utána 1/2!
    Be is adtam a g.köribe!:)

7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én se tudom az almás banneremet felrakni, pedig már modi is segített, de így se marad ott. Találtam a gépemen olyat, ami egyenlőre ott maradt. Majd reggel meglátom, ott lesz-e. :)

ljanika6, terika01, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  8. nyific

Imikém jól van... azért nem kell úgy felvágni...:inlove: majd jövök ám én is....
    persze téged nem tudlak lehagyni ebben... Te valamit nagyon tudsz..;)

ljanika6, terika01, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

:p:p:p
    Jaj te...:inlove:

ljanika6, terika01, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  10. nyific

Látod, tessék, ..pillangó, beraktam melléjük egy gótot, és adott egy vörös selyemlepkét...
    a többi bukta... na most itt a vége.. addig szórakozom, amíg elfogy a sz.tápom:p

ljanika6, ricsi908, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  11. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Mindenkinek szép, jó reggelt. Itt a reggeli kávé.
    A farmos gazdaköriben az utolsó adag gaz beültetvexDxD, utána visszarendezés:wuerg:

ljanika6, mimi, nyific és 4 más kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Köszi a kávét!:)
    Aki még nem csinálta meg a g.körit akkor gyorsan tegye meg még kettő előtt!
    Az egymagvú tök még nem érett meg így most megyek... Majd jövök!
    Legyen szép napotok!:inlove:

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt! Csodás vasárnapot! :)
    Juditom fincsi kávét hoztál, köszike :p én megtoldom egy kis reggelivel;)
    Tetszenek ezek az eventek, a farmos ma kész lesz.....már csak 1 pólót kell készítenem:) a bahás gazdakörit már tegnap megcsináltam, nehogy elmaradjon:)

Mai menü: tárkonyos raguleves, sült oldalas párolt vörös káposzta, krumpli. Desszert: gesztenyés piskótatekercs.
    Legyen nagyon szép napotok! :)

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  14. ruglikata

ruglikata Járnitanuló

Sziasztok farmosok. Atyaég nagyon régen jártam a farm közelében is, közel másfél éve, nagyon nagyon sok mindent nem értek és nagyon sok mindent elfelejtettem, elkezdtem olvasni az enciklopédiát de még így sem mereng sok minden, 95.szinten vagyok. Igazából arra sem emlékszem mikor hagytam abba, közel másfél éve kb. Nem tudom mi ez a farmpengő, a "házi kedvenc futtató", úgy látom van új terület a Bahamán is, nagyon sok minden változott, a répás almás csatni dolog még " működik " ? Az nem változott? Mert igazából erre emlékszem, de már arra sem, hogy hogyan .. , segítsetek kérlek, visszaszeretnék térni annyi idő után, de nagyon le vagyok maradva, előre is köszi mindenkinek!! :(

ljanika6, Kergekacsa és nyific kedveli ezt.
  15. terika01

Sziasztok kuckó lakók! Kávé, reggeli, barátok, mi kell még?:inlove:
    A farmon kész az event. A bahán elültettem a gazt, még egy kör, és ott is meglesz a kellő mennyiség utána röpiket gyűjtök, abból kell még jócskán. Ma reggel az egymagvú sem úgy adta, mint eddig. Ha így folytatja, lecserélem:D

A redőnyöm még mindig lóg, hiába ígérte a mester, hogy jön, nem ért ide. Talán majd ma, ha ma sem, akkor holnap keresek másikat.
    Ismerős a neved, nem a gangon szoktál írogatni régen?

Utoljára szerkesztett: 9.9.18
    ljanika6, iboly54, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  16. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!

Juditnak köszi a kávét, Ibolynak meg a finom reggelit. Látom már jobban vagy
    kedves Iboly! Ennyi mindent főzöl és még nekünk is készítesz reggelit!:inlove:
    Ezek a mesteremberek ilyenek! Nekünk bármi gond van, megígérik, hogy ekkor meg akkor jönnek,
    aztán meg tojnak az emberre. A szivattyú szerelő kijött és azt mondta, hogy gondolkodik
    a problémán, és majd jön és megcsinálja. Vártunk rá egy picit, aztán megcsináltuk magunk. Ez
    öt évvel ezelőtt volt. Azóta nem hallottunk a 'mesterről"!xD Remélem neked nem kell 5 évet
    várnod Erika!o_O
    Már csak 5 beadás és kész a farmos. A bahás.... nos azt inkább hagyjuk.:oops:
    Épp takarításban vagyok, úgyhogy megyek is! Később benézek. Kellemes vasárnapot nektek!:)

ljanika6, iboly54, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  17. nyific

Sziasztok!:)
    De jó, Juditka, Ibolyka nagyon kedvesek vagytok,., finom volt minden.. köszi.:p
    Én most nagy piacozásban vagyok.... keresek egy kis CSP-t mert már itt nálunk is kellene egy milliárdos,
    a szomszédban már van többszörös is Ími személyében.
    Ha van köztünk is aki milliárdos, az szóljon, mert akkor nem gürizek tovább a CSP-ért.;)

hangyácska77, ljanika6, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  18. terika01

Gizus én is a piacon vagyok, meg tegnap is ott voltam;):D elég szépen gyarapodik a vagyonkám, bár a milliárdtól nagyon messze vagyok, mert el is költöm, ami jön:music::D
    Ricsi nem várok 5 évig, addig nem mehetek ki az erkélyre?:D Így is rossz, hogy alig látok a szobában, ha csinálok valamit, villanyt kell kapcsolni, kinn meg süt a nap. Nem beszélve arról, hogy nem tudok kiteregetni, benn száradnak a ruhák. Ha ma nem jelentkezik, holnap addig telefonálok, míg valaki ki nem jön:D
    A bahást se hagyd, annyit csinálj meg, amennyit tudsz, minden, amit kapsz jól jön. Nem kevés tp-t ad, már azért érdemes. Nem kell minden faladatot végig csinálni, ha egy-egy feladat kimarad, az sem baj.

hangyácska77, ljanika6, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  19. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Csinálgatom, ahol tudok beadok. Most ez az egymagvú tök megfogott, az utolsót ott nem tudtam beadni.
    Nagyon elnéztem, azt hittem meglesz.:( De a többi sikerült.:)

mimi, ljanika6, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  20. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Nos itt olvasom a mesteremberekkel milyen gondjaitok vannak,voltak
    Én most csak jót tudok irni.A nagy esőzések miatt beázott a hegyi pincénk.Fiam eldöntötte,hogy le kell cserélni a tetőn a cserepeket.Két nap alatt keritett szakembert,aki időben jött is.Ketten jöttek és nagyon szorgalmasan dolgoznak.Péntek,szombaton még villanyfénynél is a tetőn voltak.Én féltem nehogy bajuk essen.Ha minden jól megy akkor ma már végeznek.Egy pillanatra nem álltak meg,állva kaptak be egy-két falatot,meg vittem nekik az üditőt,mert nagyon meleg van fent a tetőn.
    Na szóval ilyen mesterek is vannak,és ráadásul szemtelenül fiatalok!!

ljanika6, Kergekacsa, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.