Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Na akkor jó lesz, ha mindenki elmegy pihenni, és holnap frissen... fiatalosan
    indulhat a farmos munka is...:)
    Én sem vagyok ma formában... fodrász után még kicsit boltoztam is... majd kialszom magam,
    remélem...

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Kergekacsa, ljanika6, mimi és 3 más kedveli ezt.
  3. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Jó reggelt!:D Köszi a kávét és a reggelit Iboly!:) Ma megint itthon vagyok nincs dolgozás.
    Ezerrel készülök a mai gazdakörire. Ráadásul az anakondáimat is ki kellett pakolni, mert kellenek
    később és kevés van. Szupertápot kapnak, mert sajnálom a tyúkokat meg a nyuszikat bedarálni.:(
    Ilyen szörnyűséget nem is tudom ki talált ki!?:cry:
    Mimike névnap van? Akkor Mimike Mária? o_O Nem is tudtam!:oops:
    Nagyon sok boldog névnapot Mimike!:D

ljanika6, mimi, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  4. iboly54

Szia Ricsikém! :)
    Jó pihenést Neked :)
    Uhhh, elfelejtettem az anakondákat, még jó hogy említed :) azt hiszem 2 ezer körül van belőle, de hogy mennyi kell:music: nekem már kint vannak a tyúkok és nyulak, mert kitudja mikor akarják megint kisöpörni őketo_O
    Bezsúfoltam én is a piros házat, remélem kibírják még ezt a pár órát toll tépdesés nélkülxD talán meg is csinálom a boom alatt:music:
    Annyi minden lesz már megint, csak kapkodom a fejemo_O zsúfolt minden nap, muszáj szelektálni, mert mindenre nincs idő.
    Néha benézek más fórumokra is, és elképesztő, hogy vannak olyan gazdák akik 2-3 gyerek mellett is mindig, mindenhol ott vannak xD hogy csinálják:music:
    Kellene csinálni már az őszi nagytakarítást, de annyira nincs kedvem hozzáxD még várok vele kicsit :music:

5. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi!:D
    A gazdaköri 14:05-kor már kész is volt! Meg van az előnye, ha otthon van az ember, és nem dolgozik.:D
    Most ügyködök azon, hogy meglegyen a daru madár, mert ugyebár:

:music:
    Már csak egy szaporításnyira van!:)

6. nyific

Sziasztok!:) Csak ideértem .. és a lecsó is kész .. lett még 6 üveggel..mert a többit megettük:p
    Ibolyom anakonda 2000 ??? mit csinálsz ennyivel...:music: nekem van vagy 3-400 db...xD
    Ennyi állatot hol, és hogy tudsz termelni??
    Mimikém! kedves, akit Marikának hívnak, csak inkognitóban van itt...;)
    Nagyok sok Boldog és Vidám Névnapot kívánok szeretettel!

7. iboly54

Gizusom! Betuszkoltam őket a vadaskertbe xD most már nem is szaporítom őket, talán elég lesz egy darabig:music:
    Ez a tenyésztés:oops: megint semmit nem adott, később még próbálkozok:p persze Imi arany keze kellene nekem isxDxD:inlove:
    akkor lenne arany állatkám:p
    Szép ez a dal...köszönöm, hogy hoztad :inlove:

ljanika6, hangyácska77, mimi és 3 más kedveli ezt.
  8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Imi ahogy hazaér a munkából rögtön tenyészteni fog egy nagy valamit!
    Mondjuk egy gyémánthátú rézfánfütyülő rintyompintyet!:p Imi ügyes!;)
    Szívesen!:)

ljanika6, mimi, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  9. nyific

Ibolyom Te nagyon ügyes vagy, hogy ennyit termeltél belőlük, nekem mások vannak a vadasban...
    majd most kiteszek vagy... na nem sokat 5-t... annyit esznek, hogy sajnálom a nyuszit is, meg a tyúkot is.:sleepy:
    Ricsikém Te is próbálkozz! Imi nagyon merész... kever-kavar... és van amikor be is jön neki az arany, vagy gyémánt...:p
    Tenéyésztőst, és a bahás gk-it befejeztem, most szabadonválasztott tenyésztés lesz.;)

ljanika6, iboly54, ricsi908 és 2 más kedveli ezt.
  10. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Mimi drága! Nagyon boldog névnapot kívánok! http://orig05.deviantart.net/7950/f/2016/025/0/6/06379944859583e4d9699c2b5ab092a4-d9p9842.jpg

Event, gazdaköri kész. Eszméletlen árak vannak a piacon, a béka 80-90 ezer között van, a papagájt 30 ezerért viszik. Anakondám nekem is sok volt, de már nincs, mert azt is jó pénzért viszik:D most kiteszem az ólakat, hogy szaporodjanak. Eddig nem tettem ki ólakat a táp miatt, de most muszáj. Szegény varangy nem túl szép, sokáig nem lesz kinn, ha kész lesz a gazdaköri, megy vissza a menübe:D A tenyésztés szót sem érdemel.

ljanika6, hangyácska77, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tenyésztős event letudva, annyira nem tetszett de megcsináltam túlzásba se estem csak alapokkal tenyésztettem!
    Drága Gizuskám nézd csak most csak a Te kedvedért kevertem egyet!:music::inlove::inlove:

Nagyon belesek az új állatok de ez van...:wuerg:
    A darun meg is lepődtem, hogy a bahamára került, azt hittem farmra jön de sebaj!:)
    Kaptam valami akciós ajánlatot most éltem vele!:D

ljanika6, hangyácska77, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  12. nyific

Jól van Imikém! azt hittem majd a melóban elfárad a kezed, és elvéted a keverést...
    de ez nem jött össze... most már belátom, hogy tényleg tudsz Te valamit...;)
    Nekem lett egy szivárványos, de későn vettem észre... ki akartam rakni a piacra, és 16 milkáért ment volna...xD
    ezért inkább a herceget adtam oda 54 milkáért.. Rájöttem nekem aranyállat már nem is kell, mert az én piacomon
    nagyon sóher alakok vannak, mindent ár alatt akarnak megkapni.:music:
    Az ajánlattal én is éltem....:)

ljanika6, hangyácska77, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  13. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Azt mindenit, hát mit tudsz te??:D Nekem két vörös selyem pillangóm úgy szállt el, hogy csak integetni tudtam utánuk, a többi keverés sem jött be, én többet nem is keverek (egy darabig).
    Ajánlat nálam is volt, most nem gondolkodtam:D

ljanika6, iboly54, nyific és 2 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Kérem szépen hölgyeim tényleg arany kezem lenne?:music::D:inlove:
    Mimikének Boldog Névnapot!:inlove:

ljanika6, terika01, hangyácska77 és 3 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Bizony, Mária. ;)
    Köszönöm neked is! :inlove:
    Még nyár van, hova sietsz? ;)
    Köszönöm szépen, a dalt is. :inlove:

Jaj, rintyompittyet én is kérek, aranyat. :D:D

Réz az a bigyó, meg a tenyésztős is kész. Volt elég állat. :)
    Jó éjt nektek! Jól esett a sok jókívánság, köszönöm. [​IMG]

ljanika6, terika01, hangyácska77 és 4 más kedveli ezt.
  16. nyific

Imikém! a látszat
    Hát Imikém a látszat szerint... ebben a tenyésztősben, biztos aranyból van..;)

ljanika6, terika01, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jaj!:inlove:
    Hiába arany a ludam, cirka 4.6 milliót ér...xD
    Na jó biztosan eladom nem!(?):wuerg:

18. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Elértem a 98. szintet!!!:D Még egy fél év és meg van a 100!xD

19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Majd segítünk. ;)

ljanika6, terika01, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  20. nyific

Na nálatok is van ilyen?? aranylúd ennyiért....:music: olyan mint nálam a szivárványos béka 16 milláért,
    persze, majd, ha lüke leszek, akkor adom ennyiért...
    Ricsikém Te jól haladsz, ügyesen csinálod.... hamar eljön az is, és Te is 100-as leszel..:)

ljanika6, terika01, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.