Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt! :)

Jó sok kávét főztem jusson mindenkinek :p
    Tenyésztést befejeztem, talán még a hétvégén keverek valamit:music:
    Látom pihenés nincs, jönnek a Vikingek.....lehet kihagyom:music:

Pár hete írtam, hogy bejelentkeztem egy magánklinikára Pécsett, hétfőn voltam.....sajnos a kardiológus sem mondott jókat, szerdán kell mennem szívkatéterezésre :( az vizsgálati eredménytől függ, mi lesz a további teendő.
    Erősen foglalkoztat a gondolat, hogy abbahagyom a játékot.:music:

mimi, ljanika6, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:) Ibolyom most nagyon rád jár a rúd.... szegénykém... lehet Te is kapsz majd sztentet,
    Az jó, mert a koszorúereket nem engedi beszűkülni.....
    A játék abbahagyása meg eszedbe se jusson... csinálod lassabb ütemben, és jössz ide pihenni közénk.:)

Igen jön Ingrid a libalány, megint dobálózhatunk.... igaz rövid ideig tart, de a növény hamar meglehet mindenkinek,
    csak az a bibi, hogy 30 dobásból nem tudsz olyan sok mindent kivenni, mint amit szeretnénk.. legalább 50 dobás
    biztos kellene hozzá. Viszont a dekor, amit fejleszteni lehet... jó kis TP bónuszt ad., ez lesz felhő helyett.
    A Farmos hőse csomagot gondolom ti is megvettétek, mert szerintem nagyon megérős... olyasmi, mint a Farmlegenda,
    meg a Farmcsillag csomag ajánlat volt...
    Megkívántam a krumplistésztát, most megyek és csinálok magamnak egy kicsit... olyan régen ettem már..:p

iboly54, ricsi908, ljanika6 és 2 más kedveli ezt.
  3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Megint event? Igaz, régen volt már:p:D Ingridet szeretem, meg is szeretném csinálni, a kütyü, amit ad, nagyon jó. A bolt is jó, de ahhoz sokat kell kapálni, meglátom, hogy mit tudok kiszedni, de a kütyühöz nem kell sok minden, az meglesz. A mai gazdakörit bepakoltam, jöhet a holnapi.

Gizus nálam is ez a csomag volt, jó dolgok vannak benne, nem lehetett kihagyni.

Ibolya! Nem jó híreket hoztál, nem jó dolgok történnek veled mostanában, de remélem, hogy nem nagy a baj, és minden rendben lesz. A farmot ne hagyd itt, nem muszáj minden eventet, feladatot megcsinálni, csak annyit, amennyi kényelmes. Akkor sem történik semmi, ha valami kimarad, vagy csak a fele lesz kész. Gyere beszélgetni, majd az kicsit jobb kedvre derít.

fénylő., mimi, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  4. nyific

Erika van egy újabb csomag, de nálam nem kínálják fel a vásárlási lehetőséget,
    már volt egyszer, a farmlegenda felhőcsomag.... azt hiszem 719 FT volt....
    Már megint kivételeznek?? pedig az aztán nagyon megérős volt...:music:
    A vikinghez persze nem kell sok gaz, na de idő is kevés lesz... hát a kütyü az nekem is kell...:)

fénylő., hangyácska77, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  5. terika01

Az a csomag nálam sem jelent meg, szerintem a múltkor sem, nem emlékszem rá. Egy csomag volt, amiben a katicabogár volt, lehet, hogy az volt? Azt megvettem. Az is lehet, hogy ezeket csak egyszer lehet megvenni. Minden esetre ez most megérős volt.
    Kevés lesz az idő, de de a kütyüre elég lesz, a többi meg ami meglesz, annak örülök, ami nem sikerül az ott marad:D

fénylő., iboly54, ricsi908 és 3 más kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ingridet én is szeretem, és most kapunk majd egy Ingrid tojást!:inlove:
    Először elnéztem és nem tetszett de már tetszik, jobban átolvastam kicsit (fáradt vagyok)!:wuerg:
    Nem kell sokat termelni bőven készen leszünk vele hétvégén!:)
    Nagyon segítik a zöld csíkot...
    Tegnap én is vettem valami akciós csomagot de a nevére nem emlékszem azt tudom, hogy 2 db felhőre való dekor volt benne!
    Tegnap még jött egy szivárvány páva csak nem akartam villogni vele!:p

7. nyific

A farmlegenda felhő csomag volt az amelyikben a katica volt.. úgy emlékszem... a másik a farmcsillagfelhő csomag volt,
    aki megvette, ott kell lennie a paszulyon.. a tegnapiban a varázskalap, meg az Ingrid tanítványa volt mint dekor...
    Állítólag majd mindenkinél megjelenik a vásárlási lehetőség, csak nem egyszerre jön mindenhová.... hát majd meglátjuk..:)
    Imikém szivárványos páva... már megint... Neked csak állandóan tenyésztened kellene... és gratulálok!;)
    Milyen az új munkahelyed... milyenek a kollégák?? kezdesz már belejönni?? vagy még korai....:)

8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Elvagyok szépen lassan van 3 hónap, hogy megtanuljak mindent, még korai lenne megmondani milyenek a kollégák!
    A szivárványos páva nálam 4.8 millió kész röhej!:wuerg:
    Marad ahol van!:)

9. nyific

Imikém majd kialakul ... három hónap elteltével már látni fogod, hogy milyen a munka, és milyenek a kollégák.:)
    A szivárványos nálam is 5,2 milla nekem is a pajtában van...:sleepy:

Kedves szomszédaim holnap a vikinges felröpit kérem majd, köszi.

Utoljára szerkesztett: 13.9.18
    ljanika6, fénylő., terika01 és 4 más kedveli ezt.
  10. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Szép estét!:) Először is: Ibolya, ne hagyd abba a játékot!:cry::cry::cry: Nekem se
    engedik a többiek mikor olyanom van, és neked se engedjük! Tessék itt lenni velünk, mert ha nem
    lennél akkor hiányoznál! És mert itt mindenki nagyon:inlove: téged! Egyszerűen nem hagyhatod abba és kész!
    Rendbe lesz minden, meglátod! :)

Hú, ez a baltadobálósdi nagyon tetszik! Mármint a hosszúház. Igaz kevés az idő (ahogy írtátok is), de a
    dekor hamar meglehet. És az kell, mert 50% tp bónusz az 50% tp bónusz!;)

ljanika6, fénylő., terika01 és 4 más kedveli ezt.
  11. iboly54

Jó reggelt! :)

Most kevesebb kávét hozok, tegnap nem fogyott el.....inkább később főzök még egye adagot:p
    Nekem a balta tökéletes összeállítása mindig gondot okozott, ez most is így lesz :music: megragadom én is a kapát, kell a kitehető;)

ljanika6, fénylő., Imi* és 4 más kedveli ezt.
  12. nyific

Sziasztok! Gyorsan jöttem , amint tudtam.. Ibolyom a kávéd finom volt... aranyos vagy, hogy mindig
    gondolsz ránk...:)
    Helyes hozzáállás, az a kütyü nekem is kell... biztos lesz majd aratáskor jó sok ivókürtünk, és kürtölhetünk
    mindent a világba,.
    Csak az a kérdés, hogy hányszor találjuk el a céltábla közepét... kellene jó sok érme, hogy mindent kiváltsunk,
    ahhoz kevés lesz a 30 dobálás... tehát eventgazt is többet kell termelnünk, mint 6650.:music:

ljanika6, iboly54, fénylő. és 4 más kedveli ezt.
  13. terika01

Sziasztok! Mai gazdaköri kész, eventgaz magok a földben. Nálam is az a terv, hogy tovább termelem a növényt, mert a boltban van sok minden, ami jó lenne. Úgy látom, ezért a kötyüért mindenki kapát ragadott:D

ljanika6, iboly54, fénylő. és 4 más kedveli ezt.
  14. nyific

Így igaz Erika.... ha már nincs felhő.. ez a kütyü jó lesz... mivel nincs sok idő meglátjuk mit tudunk
    alkotni majd a 3 nap alatt>...:)
    Jaj gk-it gyorsan letudom én is...:music:

ljanika6, terika01, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Itt a hétvége jaj de jó!
    Nemrég álltam neki az eventnek ugyanis teljesen elfelejtettem...:oops:
    Ajándék baltát eljátszottam már, az animációt kikapcsoltam mivel most nincs kedvem hozzá!
    Vadrózsát arattam 190 db felröppenőt adott!

ricsi908, ljanika6, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  16. nyific

Imikém majd behozod Te azt..... itt a hétvége.... tenyésztés??
    nekem lett egy szivárványos pávám... nem tudom eladjam-e... majd meglátom.
    Ma már nem jövök többet..... elég volt az eventből is..:sleepy:

ricsi908, ljanika6, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok!
    Épp megérkeztem Pécsre, gondoltam Barcs felé megyek hétfőn haza. De látom ez nem hiányzik most neked!
    Annyira sajnálom, hogy ilyenek történnek veled. :( Azért én remélem, jobb eredményeket kapsz, mint vársz.
    ...............................................
    Ez itt maradt. :(

Ültetek, aztán kiderül.

ricsi908, ljanika6, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  18. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Sziasztok :)

Ibolya gyógyulást kívánok neked. Szurkolok neked,hogy gyorsan gyógyulj meg :)

Egy gyógyító szép zenét küldök neked :)

ricsi908, ljanika6, mimi és 4 más kedveli ezt.
  19. iboly54

reggelt!! Csodás hétvégét! :)

Drága Mimikém! Annyi szeretet vesz körül, hogy muszáj mindennek rendben, jól alakulni :inlove::inlove:
    Nagyon aranyos vagy! Köszönöm szépen! :inlove:

Tegnap este kicsit akadozott a játék, nem tudtam belépni...vagy csak nálam volt:music:
    Jól haladok az eventtel, még nem dobáltam a baltát, talán majd holnap.

ricsi908, ljanika6, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  20. terika01

Sziasztok! Végre hétvége:D lehet haladni az eventtel. Meg a takarítással:sleepy::D Neki is állok lassan, meg főznöm is kell, igaz nem túl idő igényes ebédem lesz, spagettit főzök. Ma a háztartásé a főszerep:D de jövök aratni, már egész jó állok. Reggel pörgettem egy +1 növényt, nem sok, de az is jó, a következő aratás is bele fér még.
    Imi, hamar kész leszel, nem sok minden kell hozzá. Nálam mindig később kezdődik az event, mert hát a munka ugye.....:D
    Majd belerázódsz:D

iboly54, ricsi908, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.