Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Hazaértem és azóta kapkodom a fejem...
    Azt se tudom éppen melyik event ismertetőt bújom épp!:oops:
    Kezdésre 286 db pipettát kaptam azóta már arattam 3 föld gazt és még ma egyszer biztosan!:)
    Királynőnek nagyon örülök de nagyon rövidke így nagyon figyelnem kell az időre majd, nehogy kicsússzak belőle...
    Sok sikert kívánok mindenkinek!:)

mimi, ljanika6, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Harcolni én sem fogok, csak annyi kell, hogy a magok meglegyenek, meg a szupertáp. A két fejlesztésnek örülök ha meglesz, de ha nem, az sem baj. Csak két területet bontottam, a zuhatagon fák, ólak vannak, onnan nem jön pipetta így 200-al indítottam.
    A királynő nagyon rövidke lesz, nem is tudom, hogy érdemes-e nekiállni. Mire kész a feladat, vége az eventnek:D azért neki állok ám, valamennyit tudok kosarazni, és amit összeszedek, az mind nyereség. A gesztenyés felhőt meghagytam holnapra, sztrágya is van, majd csak összejön. Szabadságot kellett volna kivenni:D bár már ez sem tud úgy felcsigázni mióta megváltoztatták. A régiért még tudnék lelkesedni, bár ez sem rosszxD

mimi, ljanika6, ricsi908 és 3 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Én is attól félek, hogy kevés lesz az idő... mert le kell termelni egy csomó gazt..
    én meg éjszakázni ezért nem fogok... nem is tudnék...kosarazás ide vagy oda..
    A bahás eventnél én is egy magot akarok, a szupit, esetleg a gyárfejlesztéseket...

mimi, Kergekacsa, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Nem lesz ez így jó szerintem...
    Besokallunk!:oops:
    Én biztosan...

mimi, Kergekacsa, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  5. terika01

Éjszakázni? Biztos nem!:D nincs az az event, amiért éjszakáznék:D elég nekem, hogy korán kell kelnem, és a játék miatt félórával (20 perccel) előbb kelek így is:D

mimi, Kergekacsa, hangyácska77 és 5 más kedveli ezt.
  6. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Három napos majomkirálynő???o_O Nem tudtam mi hiányzik! :p
    Három nap alatt, munka mellett mégis hogy??? Ez nem nekem lett kitalálva.:(

mimi, Tavirózsa, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  7. nyific

Most majd rászokunk arra, hogy fél eventeket csinálunk... ez e,lég szívás nekünk..
    nem tudom ezt miért csinálják..... hogy meddig tudnak elmenni?? meddig bírjuk?? egyre több játékost
    veszítenek el.... persze van egy erős mag... gondoljátok ezekre számítanak??
    Most is olvasok sok mindent, és ezen már csak xD tudok... eszméletlen.. van aki éjjel kosarazik.
    Ez játék?? vagy ez micsoda...
    Na nem nyürrögök,.. mert még megszólnak... annyit csinálok, amennyit tudok... ennyi az egész.
    Imi szavaival élve: Besokalltunk.:mad:

mimi, Kergekacsa, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Nem ám kettőkor arattok holnap, a karnevál négykor kezdődik!!!
    Én majdnem elhittem...:sleepy:
    Gizus ahogyan mondanák szelektálni kell...
    Amikor azon tűnődsz mit küldj a szomszédoknak melyik felröppenőt?xDxDxD

mimi, Kergekacsa, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  9. nyific

Na Te akkor mit szelektálnál?? melyiket csinálod?? gondolom mindkettőtxD
    Holnap 4-kor kezdődik, és csütörtökön 10-kor véget ér..tehát a szerda maradna kosarazásra,
    de a gaz meglesz vajon?? meg a felröpik... na ez itt a kérdés...;)

10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szerinted?:)
    Egyiket se! Én ilyet soha nem írok!;)
    Ügyesek leszünk mint mindig ne aggódj!

11. nyific

Imikém Te még bírod ... mindkettőt csinálni... persze mindenki szeretné...én is csinálom,
    de félek idő hiányában majd meg kell alkudnom...

Én sem tudom melyik ajándékot küldjem?? vagy majd mit kapok..A királynős könnyebb felröpi
    szempontjából, mert lehet 0 percezni..

12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

A pipettából nem kell sok!
    Így szerintem a királynőset küld mert azzal lehet majd játszani!:)

13. nyific

Gondolod? most fogok még aratni, meglátom miből mennyi jön, és kösz a tanácsot...
    gyorsan learatok, és bundi lesz :) Aludjunk jól, és sokat! :)

Sziasztok!:) Sehol senki... event megy, én ma cukros kosarat kérek kedves szomszédaimtól. :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.10.18
    mimi, Kergekacsa, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  14. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Megjöttem a dolgozóból.:D Még csak most kezdtem el a páfrány felszaporítást.:oops:
    Mi lesz így ebből? Csak az egy magig verődjek el valahogy.
    Most olvasom, hogy 4-kor kezdődik a karnevál, és csütörtök 10-ig tart. Na ez egy roppant rövid
    karnevál lesz. Ma délután megpróbálok magot szaporítani, szerdán délelőtt karneválozni, utána
    csak a csütörtök délután marad karneválozásra, éééééés már vége is!:D Közben kellene
    röpit is "termelnem". -.- Úgy érzem túl sok mindent nem fogok tudni elszedni a királynőtől.:cry:

Utoljára szerkesztett: 2.10.18
    ljanika6, mimi, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  15. nyific

Beindult a gépezet.... jönnek a felröpik amennyi lesz azzal kosarazunk... pannik nélkül nem sok jön.
    Most látom van akinek 400 körül jött a kosárka... persze 30-40 pannival lehet... csak azt nem értem,
    aki soha nem vesz FA-t, -ezt mondja,- annak hogy lehet ennyi Pannija.... ha valaki érti ,mondja már meg,
    úgy szeretném én is így csinálni. xD
    Ricsikém Te csütörtökön délután hol szeretnél kosarazni? a pályán?? mert a királynő már nem lesz itt.;)

ljanika6, Kergekacsa, mimi és 4 más kedveli ezt.
  16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Én már nem is szólok egy szót sem:( A hangszóróm nem lett meg, így a felhőmről hiányzik a bikalovaglás:( Ma azt sem tudtam már mihez arassak: a királynőshöz, vagy még a nublonosokhoz. Komolyan mondom, már a hóembert is megbolondítják ezzel az egymást átfedő eventekkel. Ahh nem is mérgelem magam, még 1x-2x lesz sikertelen eventem és 1 vásárlóval, játékossal biztos kevesebb lesz.

ljanika6, Kergekacsa, mimi és 5 más kedveli ezt.
  17. nyific

Györgyikém sajnálom... most meg leállították az eventet, mert valami hiba van, és azt sem tudják
    mennyi időre..... na így kell ezt csinálni... berakni egymás mellé jó sok eventet, és akkor minden leáll..:music:

18. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Látod Gizus, mondtam én, hogy csütörtök délután kosarazok!:p Leállították, hogy csütörtökön
    tudjak elkapdosni jutalmakat.xD
    Egyébkét mi történt? Lehet tudni valamit? Most akartam aratni és erre sehol semmi.:oops:
    Na közben megtaláltam a hirdetményt. Akkor várunk.:)
    Amíg nem jön vissza a karnevál, addig teremtsünk itt a Kuckóba egy kis karneváli hangulatot!:D:D:D

Utoljára szerkesztett: 2.10.18
    terika01, ljanika6, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  19. terika01

Sziasztok! Nem mondok semmit, de gondolok nagyon sok mindent:wuerg: Beértek a növényeim, nem merem learatni, gondolom elveszik ha learatom. A növényeket nem sajnálom, de a sok sztrágyát nagyon. Részemről véget ért ez az event, de legalább van egy csomó röpim, amit majd beváltanak, csak a sztrágyáim nem kerülnek vissza a pajtába. Most komolyan, azokkal mi lesz? Így jártunk? Felőlem jöhet a majom királynő, engem nem érdekel már, egy szál gazt nem szaporítok. Erre többet nem áldozok.

ljanika6, Kergekacsa, mimi és 3 más kedveli ezt.
  20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)

Látom mindenki mérgelődik, én is xD remélem mindent visszakapunk, bár a bónuszokat nem kapjuk vissza. Végre nekem is sikerült terménybónuszt pörgetni, megy a levesbeo_O most ültetem a répát addig, amíg kényszer pihi van :)
    Azért én nem adom fel, szeretem ezt a kosarast. Sikerült az előző eventet is megcsinálni, a páfrányosból is kiszedek legalább 1 magot, az is elég lesz :)
    Olvaslak ám benneteket mindig;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.