Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Imikém drága vagy.... mit adhatnék érte???
    Most akartam a hajóra kitenni egy ajánlatot.... jókafát keresek... és nem engedi... a fenébe!
    Na tessék.... hiba ez is... hát láttam fent aki jókafát keres almafáért...
    Akkor Ő hogy tette ki az ajánlatát..:music:

Kergekacsa, terika01, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Pálcika,kebelkosár,mogyorótaposó piros színben?:)
    Ezeket keresem...

Kergekacsa, terika01, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Én is szeretnék segíteni ha valaki olyat kérne amim van. Sajnos az új fákról és ólakról lemaradtam én is, még polipom sincs, pedig az már régóta játékban van. De majd lesz egyszer.

mimi, Kergekacsa, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Pálcikát tudtam küldeni :)

mimi, terika01, hangyácska77 és 4 más kedveli ezt.
  5. nyific

Imikém narancsok vannak, de még megnézem a lányom farmján, hátha találok..

6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Köszi Iboly!
    Sajnos nekem sincs semmi új fám amit keres mindenki!:sleepy:

Sajnos egyik sincs...
    De köszi az ólat!:)

7. iboly54

Györgyikém! Küldöm a polipot :)

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ha segíthetek, írjatok! :)
    Az új fákat én is keresem, lemaradtam kissé. De ha tudok segítek. :)

mimi, Kergekacsa, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szép jó reggelt!
    Drága Ibolyám! Köszönöm szépen:inlove:

mimi, Kergekacsa, nyific és 6 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt, sziasztok!
    Hogy jobban induljon a napotok!:)
    Ujjas juhar és XXL fejlesztéseit keresek...
    Este jövök!

mimi, Kergekacsa, nyific és 5 más kedveli ezt.
  11. iboly54

Sziasztok! :)
    Köszi Imi a kávét, fincsa volt :inlove:
    Próbáltam értelmezni ezt az új eventsorozatot :oops: még egyszer ráfordulok, homályos a dologxD első olvasatra úgy gondolom inkább kihagyom az egész hónapot:music: nem szeretnék állandóan géphez kötött lennio_O
    Nem sikerült semmit szereznem a léghajón, mindenkinek a panni kellene:eek:
    Felszaporítottam a páfrányt, még vetek pár kört, aztán talán nem szárad ki a pajtában:D

mimi, ljanika6, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  12. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! A Jáka fáért kincseket kérnek, és a tengerimalacért is, úgyhogy kivárom, hogy kikeljen valamelyik titkosból, előbb-utóbb minden meglesz. A többi új fából csak mutatóban van egy-egy darab.

Eventből nincs hiány, továbbra is ömlesztik. Azt hiszem,kihagyom őket. Még ha egyesévek jönnének, de kettesével jönnek, sok ez már. A páfrányos megvan, elkezdtem szaporítani, ha kell, legyen. Megnézem mi van a léghajón.

13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Azt gondolom elvesztette már a cserenap is a maga varázsát:( Akárcsak maga a játék. Azóta nem vettem titokólat és fát, amióta a kötelező 1-en kívül semmit sem kaptam mellé. Magyarul vettem 1 új valamit, mellé 1 rakás tűzrevalót, nem is olcsón. Meglátszik a piacon a keresett faterméseknél, hogy alig van magyar "kofa" aki árul. De másból is alig van áru a piacon. Nem érünk rá termelni, mert nyomatják állandóan az eventeket eventnövénnyel. Alig tudunk kitenni ólakat is, mert állandóan csak az eventhez termelünk. Én nem tudom meddig bírják még ezt a játékosok? Most is 2 event indul egyszerreo_O
    2 meglepetés ért a mostani ajándékozási napon, ami váratlanul ért: egyik Ibolya által küldött polip ól, a másik hatalmas meglepetés (mellé egy levélke, amit könnyek között olvastam végig)egy Bálint napi tyúkocska volt (KovácsNikitől). Régebben tele volt a cseretopik ajánlatokkal, a modik nem győzték felügyelni, óránként tették ki újra és újra a már kint lévő ajánlataikat a gazdák. És sokan nincsenek már itt a játékban a régiek közül sem, esetleg hébe-hóba be-be néznek. Gondolom ők is ráuntak a már szinte kötelezővé vált "munkára" . Mert ami itt megy, az már komoly munkának számít és nem kikapcsolódásnak, vagy szórakozásnak, aminek elvileg lennie kellene:( Ragozhatnám, hogy mi miből adódik, de szerintem tudjuk mi ezt jól mindannyian, akik régi játékosok vagyunk, hogy milyen volt a kezdettől úgy 3-4 éven keresztül, és milyenné vált mostanság. A pénz nagy úr!

.olcsika., mimi, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  14. nyific

Sziasztok! Nehéz napom volt ma... de már vége.. majdnem a napnak is..
    Cserenap... az van amit Györgyikém leírtál...ide jutott a játék.. az Önzetlen Barátság Nyusziját várom..
    és most egy darabig pihenni fog... hátha visszatér egyszer még a régi cserék varázsa...:sleepy:
    Eventeket elolvastam.... majd még egyszer elolvasom, mert ez már.. nem is tudom mit mondjak...
    de nagyon pihent agy volt, aki ezt kitalálta, az tuti.:oops:
    Majd elolvasom még egyszer, meg még egyszer.... lehet a felhőt megszerzem de a többi ilyen-olyan érme,
    meg mit tudom én nem érdekel... a tegnapi királynős már kiverte nálam a biztosítékot....
    Lehet csodálni, hogy nincsenek új játékosok?.. nem lehet... aki ezt meglátja, hanyatt-homlok menekül innen
    jó messzire.:music:

15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Hazaértem és majdnem leesett az állam...
    Úgy látom, eventből nem lesz hiány az elkövetkezendő időkben!-.-
    Nagyszerűűűű!

Erikám, köszönöm a fákat, nagyon Drága vagy!:inlove:
    Sajnos nagyon el vannak szállva a hajón az értékekkel és bagolyban is...:wuerg:

Szijja Gizus!:inlove:
    Nyuszika indul hozzád!;)

mimi, ljanika6, hangyácska77 és 5 más kedveli ezt.
  16. nyific

Imikém köszi... elrakom egy csendes nyugodt helyre, had aludjon.:)
    Sajnos nem tudtam neked segíteni...még a hajón is megnéztem, de nincsenek fenn ilyen piros múhelyek..
    Én is próbálom a jákafát, de mindenki azt keres.... senki nem ajánl, vagy amit kér pld. tengeri malac,
    egyetlenegy van nekem is.. lehet majd a köv. titokfánál talán tudok szerezni egyet..

mimi, ljanika6, hangyácska77 és 5 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Semmi gond Gizus!
    XXL-s ujjas juharod nincsen?:p

mimi, ljanika6, hangyácska77 és 4 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Imikém megy egy ujjas juhar xxl. :)

mimi, ljanika6, hangyácska77 és 3 más kedveli ezt.
  19. nyific

Imikém küldtem mindenfélét egy párat..... végre valamit tudtam küldeni, kicsit nyugodtabb lettem..:)

mimi, ljanika6, hangyácska77 és 4 más kedveli ezt.
  20. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Szia Imi!Dobjál egy baglyot légyszí!!;):)

mimi, ljanika6, hangyácska77 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.