Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Köszönöm szépen!:inlove:

Szia!
    Írtam.:)

mimi, ljanika6, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Mennyi kell még?
    Gizus a nyuszi pihenjen nálad, ott lesz a legjobb helyen.
    Az ismertetőket elsőre nem nagyon értettem, és megint ilyen maratoni event, nincs kedvem hozzá. Hú de negatív vagyok:D Ha bele gondolok, hogy holnap megint gazt szaporítsak, komolyan úgy érzem, hogy nem akarom:D

mimi, ljanika6, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Erika nekem is ilyen érzéseim voltak, de figyelj, én megcsinálom a sütisből a 12 szintet... szintenként 2 félét,
    és akkor megvan a felhőm is, meg a táltos is, ha jól értelmeztem az event leírását...
    Olvasd el Te is még egyszer... ha Te is így látod, akkor jó lesz így.:)Kb 18000 növény kellene..:music:
    A többi meg annyira nem érdekel.. érme meg mit tudom én...

mimi, ljanika6, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Még 14 db!:eek:
    Sajnos hiába senki nem talál meg vagy ha igen akkor pofátlan ajánlatot tesz...-.-

5. terika01

Az a táltos! Az visz a bűnbe:D Először nem is vettem észre, de második olvasatra már láttam. Lehet, hogy mégis kapára kapok:D

Na ennyit az elhatározásról:p:D A felhőért és a táltosért 12 szint kell, az 24 süti. Két területen sem lehetetlen. Csak a kedvem az hiányzik hozzá. De ha most nem csinálom meg, később lehet, hogy megbánom. A pajtát ez sem kíméli, ha így folytatódik, egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy kong a pajta.

6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Imi! Ment 2 XXL fa :)

terika01, ricsi908, mimi és 5 más kedveli ezt.
  7. nyific

Imikém a lányom farmjáról is küldtem, remélem megkaptad, és jó helyre ment...
    a farm :josie: :)

8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Köszönöm szépen Őket!:inlove:

9. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Szia!
    Remélem ez a farmeneved is, mert én Tavirózsa farmra küldtem egy polipot xD

iboly54, terika01, ricsi908 és 6 más kedveli ezt.
  10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Jó reggelt Juditkám!
    Sajnos nem:( A polip akkor máshoz került, az én farmnevem: kozsuchne

Kergekacsa, terika01, ricsi908 és 5 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ment mindkettő. Alapfát még tudok küldeni. Még 10 percig, aztán mennem kell.

Sok mindent kihagyok, van elég "gondom". (na nem vészes, csak idő kell hozzá)

Kergekacsa, Imi*, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  12. nyific

Sziasztok!:)
    Pipettát kapok még ma is.... már régen elfelejtettem...xD
    Györgyikém én írnék ennek a Tavirózsának, hogy tévesen ment hozzá a polip, és legyenszives
    Neked átküldeni.....
    Ma délután megint program, persze, hogy kezdésre nem leszek itt...hogy mikor végzünk..
    na azt nem tudom.:music:

Kergekacsa, Imi*, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  13. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Most olvasom az event ismertetőket, és ...o_O... csak nekem magas, vagy tényleg
    bonyolult? Persze majd ha beindulnak az eventek akkor jobban fogom érteni.:) Remélem.:oops:

Kergekacsa, iboly54, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Délelőtt meglátogattam a kedvenc fiziko-terapeutát, délután gyógyszerért másik rendelőbe kell menni.
    Még jó, hogy Fehérváron nem ismerek dokit, így nem is tudok menni sehova. :D:D Unom őket.
    Event kimarad, de a pipettából még kell 50, ha előbb nem, úgy a reggeli aratásból bejön.
    Tényleg játékba marad a páfrány?

Kergekacsa, iboly54, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  15. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Igen marad. De az a páfrány amit a játékban kaptunk.:)

Kergekacsa, mimi, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  16. nyific

Megjöttem, gazok a földben.... annyira nem repesek már az eventért.... a majomkirálynő miatt én is besokalltam,
    hogy mikor fog megint úgy érdekelni a játék mint régen... na azt nem tudom...:music:
    Felröpik nálam nagyon gyéren jöttek...:oops:

terika01, Kergekacsa, mimi és 3 más kedveli ezt.
  17. terika01

Sziasztok! Elkezdtem az eventet, de lehet, hogy olyant csinálok, amit még sosem, félbe hagyom. A röpik nem jönnek. Annyira nem, hogy alig hittem a szememnek. Nem igaz, hogy nem lehet úgy beállítani, hogy ne kelljen kínlódni. Azt pedig most nem fogok. Ha nem jön, hagyom a fenébe az egészet. Az akciók bezzeg jönnek, jön szupertrágya is, meg vehetjük, amit elszórtunk az előző majdnem eventre. Igaz, kaptunk kompenzációt:wuerg::mad: No comment. Bár, van aki szerint ajándékba kapjuk a csomagot. Ismét no comment.

Na most már megpróbálok pozitív lenni, mert alapjáraton mindig az vagyok:D

Ricsi, csak állj neki, aztán menet közben alakul. Valahogy így vagyok vele én is:D Menet közben csak kivilágosodik:D A felhő jó, azért érdemes lenne ültetni.

Kergekacsa, iboly54, mimi és 4 más kedveli ezt.
  18. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

A felhő miatt csinálom, csak jó lenne az a plusz tp. Meg a lótojás vagy mi fene... táltos tojás!:p
    Bár, hogy a táltos milyen tojást rak azt nem tudom.:oops: Szóval jól jönne mindkettő. Már a felét
    így is letudtam a 99. szinthez vezető útnak.
    A no comment-jeidre csak annyit tudok mondani, hogy no comment.:( Felröpik nekem szinte nem
    is röppenek, de már nem is várok el semmit. Ha valakinek ez jó akkor örüljön neki. Csak, ha már nem
    örülünk egy játéknak akkor az milyen játék?-.-
    Szóval 77 fiola meg 39 üveg röppent, szegfűre, fára és állatokra.:cry:

Kergekacsa, iboly54, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  19. terika01

Mindegy az, hogy a táltos milyen tojást rak, tp-t adjon, és lehet bármilyen:D

20. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Szóval neked csak a tp a fontos??? A biológia semmit se számít???xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.