Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Imikém ez nagy szivatás..... nekem nagyon nem tetszik.... de, ha már belevágtunk csináljuk is meg!
    Fél terület fát kiraktam.... most jön a bundi... Jóéjt!

Kergekacsa, ljanika6, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Ahogyan mondod Gizus!
    Learattam a fákat kipakoltam.
    És sikerült a rózsa legyezőst megépítenem!:inlove:
    Most kevertem ki hozzá a másik pávát!:p

Kergekacsa, ljanika6, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Haladok nagyon jól!:p Már 3 feladatom kész:oops::DxD Ha a gazt ültetem, röpim nincs, ha nem azt ültetem, gazom nincs. Hát nem csodálatos?:p Éjjelre mogyoró ment, az adott szépen fiolát, most a gazra várok, de lassan elfogy a flakon, akkor fákat kell kitenni, de akkor megint nem lesz gaz... ennél egy vacakabb event fajta van, az event területes:wuerg: kb ugyan olyan érzésem van most is, küzdök, variálok és nem megyek semmire.
    Tenyésztettem egy kört, semmi érdemleges nem lett, viszont a piacon elkaptam egy szivárvány pávát 6,9 milláért. Olyan gyorsan csaptam le rá, hogy azt hittem, hogy be sem került a pajtába. Egy volt már, vártam a párját, most összeütök egy ólat.
    A kincskereső nem rossz, a ládákban tényleg kincsek vannak. Kaptam már érmét is belőlük. Az érmét adó varangy nálam nem lesz, annyi érmét játszok el, amennyi összejön anélkül. Nekem úgy is megéri.
    Imi grat a pávádhoz, megint bejött:D ügyes vagy.

ljanika6, iboly54, ricsi908 és 3 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Aztat tudom, raktam is mellé ólat, de csak egyet ad. Mikor lesz 100? Venni meg nem lehet.
    Ez így igaz. :D
    Learattam a fákat kipakoltam.
    És sikerült a rózsa legyezőst megépítenem!:inlove:
    Most kevertem ki hozzá a másik pávát!:p
    [​IMG][/QUOTE]
    Ahogy mo
    Neked meg folyton a piacon van szerencséd. Neked is gratulálok, mint Iminek.

ljanika6, iboly54, hangyácska77 és 3 más kedveli ezt.
  5. nyific

Sziasztok!:)
    event megy de döcögősen.... jaj nekem kitalálta ezt ki??? hogy én hová kívánom:music:
    A ládák jönnek, de még egy átkozott érmém sincs
    Imikém! A mindenit! el sem hiszem, hogy nálad most is van siker.... nem tudom hogy csinálod, de jól!
    Erika Te meg ilyen olcsón vettél szivárvány pávát?? nálunk huszonmillió...persze, mikor én akarok eladni, akkor csak
    a béka feneke alatti áron lehetne..

Eventről csak annyit, hogy csak vége lesz egyszer.... rettenet...:cry:

ljanika6, hangyácska77, mimi és 3 más kedveli ezt.
  6. terika01

Nálunk ennyiért lehet kitenni az újabb arany állatokat, azért nem adtam el az enyémet, mert ennyiért nem adom. Vagy elnézte valaki az árát, vagy nem tudta, hogy mennyiért mennek ezek az állatok nem tudom, de én nagyon örültem neki. Jöhetne a kiber pillangómnak is egy párja, de nem sikerül kifogni. Tenyészteni is próbáltam hozzá, de hiába. Talán legközelebb, most több tápot nem használok, mert nem marad a havi tenyésztésre.
    Ez az event soha többé ne jöjjön elő. A kitalálóját ugyan oda kívánom:music:Az ötödik faladatnál tartok, de ,meg kell várnom, míg beérik a gaz, addig nem tudok trutyikat gyártani. A gazból hiányzik még jócskán, abból kell ültetni még, két területen lassabban megy, de az meg lesz, amiatt nem aggódok. Messze még a vége, addig csak kész leszünk:D

ljanika6, iboly54, hangyácska77 és 4 más kedveli ezt.
  7. nyific

Végre megvan a felhőm... most egy darabig, csak ültetek... és várom a felröpiket.... ha így megy
    akkor meglesz az a táltos is..:) Persze tenyésztettem két környit... most vége.
    Egy csomó ládát kinyitottam, de egyetlenegy átkozott érme sem jött..... nem is érdekel már.:music:

ljanika6, iboly54, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nagyon szép őszi idő van nálunk.:)
    Reggel csavarogni voltam nemrég értem haza.
    Vetettem arattam és már kezdek reménykedni, hogy sikerül a feladat!
    Napi szinten keresgélem a kincset 3x8 ládát sikerül mindig összeszedni, mert kettő után bizony kilépek!;) Érmét még nem kaptam a ládákból...
    Reggel a fáim 323 db felröppenőt adtak, délben a narancs ludaim 91 db-t!
    Sok sikert mindenkinek!:)

ljanika6, iboly54, nyific és 4 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Bekukkantottam, hogy hogy vagytok. Látom azért az event nem lett a kedvencetek. Lehet, hogy lemaradok ládákról, de nem idegeskedek. :D
    Viszont az asztali messengerem eltüntette a névsort, nem tudok senkinek írni. Megkörnyékezem Bombadil Tomát, segítsen másik levelezőt is találni, a Thunderbird nagyon gáz lett.

ljanika6, iboly54, nyific és 4 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kedvet kaptam egy kis tenyésztésre...:p
    Kiraktam őket a piacra és percek alatt bejött 166 millió csp!8)
    Már csak a növényes felröppenő kell + az e.gaz a másik megvan.
    Merre vagytok?

ljanika6, hangyácska77, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  11. terika01

Nahátmostmáraztándeténylegmiez!:D Mondhatjuk, hogy ez bejött. Gratulálok! Legközelebb nálam is te tenyésztesz:music::D

Gizus nagyon jól haladsz, ha már megvan a felhőd, biztos meglesz a lótojásod (Ricsi után szabadon) is meglesz. Én le vagyok maradva, sok gazom hiányzik még. Flakonom már majdnem megvan, nem sok hiányzik, a növényesnél reménykedem, hogy mire a gaz meglesz, addigra a fiola is. Beérett a gesztenyés felhőm, de juszt sem nullázok, megcsinálom anélkül. Mert most már csak azért is megcsinálom ezt az eventet:D bár, ahogy haladok, nem mostanában érek a végére:D

ljanika6, hangyácska77, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó olvasni titeket, ahogy egyik írástól a másikig változik a hangulatotok. :D

ljanika6, hangyácska77, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Mimi!
    Amúgy igen, vannak rossz napjaink de vannak jók is.
    Változó mint az időjárás!:D

ljanika6, hangyácska77, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  14. nyific

Itt vagyok végre..... kicsit kikocsiztunk, aztán meg vacsi....
    Imikém neked már oklevél jár! Első helyezést értél el..;)
    Erika ne makacskodj, én kicsit 0 perceztem..... és tenyésztettem is, építettem egy rózsaólat...bizony ám.:p
    A 11. sütit kell megcsinálnom , és a 12.-et, aztán jön a táltos hozzám, már várják a társai.
    Most még kell eventgaz... egyszer még aratok, aztán holnap remélem már estére megleszek.. végre!:music:

mimi, ljanika6, hangyácska77 és 3 más kedveli ezt.
  15. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Szép estét! :) Hááát ez az event... csak nem akar menni, pedig én vinném!:p
    Hiába no... Estére ültettem szegfűt hagy jöjjön az a felröppenő. De nagyon le vagyok maradva.
    Legfeljebb a ló nem tojik nekem.;) Mármint tojást!xD
    Olyan kellemes idő volt ma, hogy rossz volt nézni a postáról. Ráadásul rács van az ablakon.:(
    xDEzt alig tudtam kiolvasni!:oops:
    Ügyes! Határozottan ügyes!:)
    Na te se maradsz el ügyességben Imitől! Mindjárt kész vagy, nem semmi!:)

mimi, ljanika6, hangyácska77 és 3 más kedveli ezt.
  16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    De jó olvasni, hogy milyen ügyesek vagytok :) Én csak döcögök ezzel az eventtel. Nem tudom miért, de nálam a flakonból már jó sok van, de a fiolából csak annak fele. Pedig éjszakára hosszút ültettem, az sem adta rendesen a felröppenőt. Az eventgaz is kevés még, hát majd meglátom mi lesz ebből. Nem akartam kihagyni, de lehet jobban jártam volna, ha bele sem kezdek. :music: az már biztos, hogy 0 percezni is kell, pedig azt a felhőt már rég nem kellett beüzemelni :)
    Tenyésztettem én is, de minek xD Imi, hogy Te miket tudsz, nagyon ügyes vagy, tényleg :)
    Ma annyira szép idő volt, hogy nem volt kedvem a gép mellett üldögélni, elmentünk ki a szabadba Larával, figyeltem az edzését, holnap megint versenyre megy :inlove:

mimi, ljanika6, ricsi908 és 3 más kedveli ezt.
  17. nyific

Ibolyom jól tetted, hogy kicsit kimentél... mert ma tényleg nagyon jó idő volt...:)
    Larád holnap fut?? ugye Ő a futó?... de akkor hogy nézted az edzését.... vagy az nem a szabadban van??
    Ricsikém a az utsó 2-3 feladatot már flakon és fiola nélkül is lehet ne csinálni, na de ott ugye állatokat kér,
    az meg nekem erre nincs, inkább ültetek még.:music:
    Most nem egészen értem mit is fogunk tenyészteni, mert a sziszegő megint tolódik...de előtte
    jön a színváltoztatós... meg nem is tudom még mi, de kettő állatka lesz.

mimi, ljanika6, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Gizusom! Jól emlékszel, Lara a futó, azaz a triatlonos. Holnap csak futás és bicikli lesz. Önszorgalmú volt a mai edzése, csak Ő volt meg én, a focipályára mentünk ki. Nagyon izgul, megyei egyéni lesz és az országosba bejutás a cél. Tavaly sikerült, de hogy az idén is meglesz-e :music:
    Nem értem miért nyomatják ennyire a tenyésztést, mikor hamarosan lesz a tenyésztős event is.:music: egyre gyakrabban benyomják ezt is minieventnek.

mimi, ljanika6, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  19. terika01

Ha igaz, akkor kaméleon és pillangó. De három szokott lenni, lehet, hogy csatlakozik hozzá még valami. Anakondával készültem, eddig sosem volt kinn egy ól sem, mióta rebesgetik a tenyésztést, azóta kipakoltam, meg kellett is mostanában. Lehet, hogy leszedem az ólakat, mert nem győzöm nyúllal-tyúkkal.
    Ibolyom drukkolok Larának.

mimi, ljanika6, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  20. nyific

Ibolyom biztos most is sikerülni fog Larának..... ne izgulj, majd szurkoltok neki...:)
    Én is tenyésztettem, mert nem bírtam ki... de most már leálltam.... mert nagyon fogy a szupitápom:music:
    Erika nem a Hód lesz a másik?? na megnézem mennyi állatkám van ezekből... úgy érzem nem sok... én is a nyulat termelem, meg a tyúkot... az anakonda nagyon mohó.

mimi, ljanika6, ricsi908 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.