Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Lehet, hogy az lesz, de ezek novemberben jönnek, most mi lesz, azt nem tudom. Ezekből minden esetre nem árt készülni. Bár csak pletyka.

mimi, ljanika6, ricsi908 és 2 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:) Jöttem kávézni.... mert valaki igért nekem, de biztos elaludt.... így a
    finom kávé ma elmarad....
    Eventet befejeztem... végre a táltost is megkaparintottam és száguldott is a helyére.:D
    Nagyon jó érzés, már vissza is pakoltam a farmot, a maradék titkosakat kiraktam.... aztán megy
    minden a rendes kerékvágásba,.;)
    [​IMG] Ezt Nektek hoztam... remélem ízleni fog..:p

mimi, ljanika6, terika01 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mai napra hagytam a maradék növény letermelését.
    4 ezerre van még szükségem, és 200 db üres fiolára és célegyenesben vagyok Én is.
    Pörgettem egy +1-t a növényekre pont jókor jött végre!:)
    Kellemes idő van.
    Köszi a kávét Gizus és gratulálok!:)

mimi, ljanika6, hangyácska77 és 2 más kedveli ezt.
  4. terika01

Sziasztok! De ügyesek vagytok. Nálam még sehol sincs az event, 20 perc múlva érik a gaz, akkor lesz kész a 7. feladat, estére talán meg lesz a felhő. Utána a táltos jön:D ha jön:p de meglesz. A röpik nagyjából rendben vannak, gazból kell még sok.

5. nyific

Köszi Imikém! Mit mondjak jó érzés, hogy túl vagyok ezen az eventen.... sajnos egy bakit is csináltam,
    ill. gondolkodtam a 8-as szintnél az állatok beadásán... aztán addig addig, míg nem adtam be, de így
    buktam egy gyárfejlesztést.:music: Na de több is veszett Mohácsnál...:)
    A ládákat én is nyitogatom szorgalmasan... de hogy mire cserélem a vázát... azt nem tudom.
    Erika meglesz az, hisz van még idő... ha a röpikkel egyenesben vagy, akkor a gaz is meglesz...:)

6. terika01

A vázát be tudod cserélni egy másik dekorra, amit ki tudsz tenni a kúriába. Az érmésnél jobb oldalt van négy dekornak a képe, ott mutatja, hogy melyikre válthatod a vázát (az elsőre, a tökös dekorra).
    A ládást én is szeretem:D
    A gazzal jobban is haladhatnék, de nem sztrágyázok, meg lesz anélkül is. az elején elszúrtam az időt fákkal, ólakkal a flakonokért, ezért csúszik a növény. Nem lesz a kedvenc eventjeim között:D

mimi, ljanika6, nyific és még 1 ember kedveli ezt.
  7. nyific

Erika az a baj, hogy még csak egy db vázám van... na most melyiket szeressem?... lehet megvárom a következőt,
    és akkor két dekort veszek ki, annyi csak összejön... habár ha egyet kiváltok, már tehetem is ki a kúriára...:)

mimi, ljanika6, hangyácska77 és 3 más kedveli ezt.
  8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Kilenc játéknál járok. Lótojásom már tuti nem lesz, de a felhőért hajrázok.
    Remélem összejön.:music:Nagyon küszködök vele. El se tudom képzelni, hogy egy alacsonyabb
    szintű játékos hogy tudja megcsinálni. :(
    Juj a kávé!!! Kiment a fejemből!o_O Nagyon rövid az eszem!:oops: Gyorsan főzök és elteszem termoszba
    reggelre. Mert gondolom ilyenkor már nem iszol kávét.;)

mimi, ljanika6, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  9. terika01

Jaaa:D Én kiváltottam, kitettem, várom a következőt. Nekem is csak egy lett meg eddig, de remélem, hogy meglesz az összes:)
    Remélem, hogy meglesz a felhőd, utána kevesebb trutyik kellenek, talán még a tojás is sikerül. Ezt az eventet a kicsik vagy nagyon nehezen, vagy sehogy sem tudják végig megcsinálni. Amíg megtudják, addig viszont sok jó nyereményt kapnak, kincset is kereshetnek, ami szintén nagyon jó ajándékokat ad. A kicsiknek nem kell feltétlenül minden eventet végig csinálni, mert akkor a többieknek mi lenne a kihívás? Majd gyarapodnak ők is, és akkor ők is végig tudják csinálni.

mimi, ljanika6, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  10. nyific

Ricsikém még neked is meglehet az a táltos... ahol tartasz onnan már kevesebb malmos kell,
    ha van elég termésed, meg állatod, akkor még meglehet... van még idő..:)
    A kávét majd reggel megkóstolom... köszi:p
    Mit csinálnak a kicsik?? hát a 100 alattiaknak nehéz lehet nagyon.... persze attól függ mijük van
    a pajtában.. és a bukszában...;)
    Erika neked simán meglesz.... a lány farmján én sem nulláztam.... de meglesz minden..:)

mimi, ljanika6, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  11. terika01

A felhőm meglesz fél óra múlva, a többi pedig utána. Szupitrágya és nullázás nélkül egy kicsit tovább tart, de meg lehet csinálni, szerintem holnap estére megleszek (napközben nem nagyon tudok aratni). A tenyésztés sokat segített a röpi mennyiségén, két teljes kört pakoltam be, anélkül azért lehet, hogy bajban lennék:)

Learattam, felhő a helyén, két csokis és egy epres lötty választ el a táltostól:)

Utoljára szerkesztett: 7.10.18
    mimi, ricsi908, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  12. nyific

Erika a lányom farmján én is kb így állok.... most már csak azzal kell foglalkoznom..
    hát persze, hogy meglesz... a táltos is.:)

mimi, terika01, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét. sziasztok!
    Megvan a felhőm.
    A táltos még nincs majd holnap!:)
    Örülök, hogy vége lesz lassan mert nagyon pajtafosztogató!-.-
    Szép álmokat mindenkinek!:)

mimi, terika01, nyific és 4 más kedveli ezt.
  14. josie

josie Fórumlakó

Imikém! Hát persze, hogy meglesz a táltos... nekem már ül a tojáson, megvárom még kikel,
    nem rohanok sehová.:)
    Na ilyen eventet én sem szeretnék... soha többé.. ez nem volt jó, és nehéz volt..:music:

mimi, terika01, nyific és 3 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

De megcsináltad,nem? S ez a lényeg... :)

Tavirózsa, mimi, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Ninett! :)
    Te, hogy haladsz? Kész vagy már?:p

17. Ninett79

Teljesen! :D
    Lassan haladok, de nem is izgat... Jutok,ameddig jutok. :)Amióta event, event hátán van, kissé elment a kedvem... Ha megnézed, alig vagyok a fórumon is...

18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Úgy én is...xD
    Valóban nincs megállás és jön a sok-sok minden...-.-
    Igen feltűnt, hogy ritkán írsz már!:sleepy: De nincs semmi baj ugye?
    Nekem is vannak hullámvölgyeim!

mimi, terika01, -Palika17- és 4 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

De, akad baj is... :( De nem emiatt ritkultam meg..

mimi, terika01, -Palika17- és 4 más kedveli ezt.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Akkor megnyugodtam.:)
    Holnap munka és hosszú lesz a hét mivel szombaton is menni kell!:cry:
    Így elteszem magam holnapra.
    Szép álmokat mindenkinek!:)

mimi, terika01, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.