Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Sehol senki még.... én már reggel benéztem... és megittam a Ricsi kávéját....a termoszból.:p
    Ma nyugi van..... most néztem holnap megint boom lesz lehet termelni az ikreket....és munkásokat
    is lehet bérelni akciósan a köv. eventre,.:)
    Minden kedves szhomszimnak köszi a felröpiket... ezt elfelejtettem tegnap..:music:

mimi, Imi*, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Ott tartok az eventtel, hogy már csak öt beadás kellene a felhőhöz. Abból egy estére kész.
    Még a végén tényleg meglesz, pedig elég kicsi esélyt adtam magamnak. :D
    A lótojás nélkül meg csak kibírom valahogy.:p
    A szép napos idő előcsalta az új katicabogarakat. Azokat a kis gonosz fajtákat amik nemrég jelentek
    meg. Azt hiszem harlekinkatica a nevük. Csak úgy hemzsegnek, a bodobácsokkal együtt. :oops:

mimi, Imi*, ljanika6 és 2 más kedveli ezt.
  3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Megvan a lótojás is, kinn ücsörög a tojástartón a tesói mellett:D várja, hogy kikeljen. Az elején elég kétséges volt, hogy meglesz. Volt egy kis baki is, azt hittem, hogy van csillám porom, de nem volt. A piacon csukott szemmel vettem meg, horror áron. Hmm... megint iker nap lesz, nem szokott ilyen sűrűn jönni:music:.
    Egy területre kipakoltam kaméleont, és lepkét, a másikra krizantémot ültetek. Már hat bónusz megvan, ha utolsóra adja is meg az sztrágya gyorsítót, akkor is már csak három van vissza. Nagyon nehezen adja magát, de én nem hagyom magam, csak nagyon lassan gyűlik egy adagra való. A vadrózsával könnyebb dolgom volt.

Ricsi a felhőd meglesz, az a lényeg. Hú ezeket a bogarakat nagyon utálom. Ha az erkélyen szárítom a ruhát, mindig kirázogatom, mert múltkor bevittem egy poloskát velük:wuerg:

Kergekacsa, fénylő., mimi és 6 más kedveli ezt.
  4. nyific

Látod Erika kész lettél, pedig még van 2 nap.... ügyes vagy! :)
    Nekem is kellene nemesítenem... de félek, nem elég még a készletem..... vadrózsa az jó lenne. :music:
    Ti is kaptatok csomag ajánlatot, ez is az, amit nem lehet kihagyni..;)

Kergekacsa, fénylő., mimi és 5 más kedveli ezt.
  5. terika01

A csomag ajánlat megvan, csak nem tudom, hogy meddig elérhető. Meg szeretném venni, de valamiért kártyával nem enged fizetni, a PSC-m pedig kiürült, csak holnap tudok másikat venni, de tényleg kár lenne kihagyni.
    A nemesítést úgy csinálom, hogy mikor összejön egy adag, akkor megy a cserépbe, a következő cserép megint akkor lesz, ha összejön egy újabb adag. Direktben nem ültetek, de mindig azzal várom az eventet, és ha vége, akkor megint ültetek egy kört, mielőtt visszapakolok. Nem túl szapora így, de azért halad. A vadrózsa is így lett meg, a krizantémmal is így haladok, előbb-utóbb meglesz. Mindig nagy cseréppel ültetek, az gyakran ad bónuszt, igaz, nem azt, amit szeretnék:D bár a vadrózsára negyedszerre meglett, és üresjárat is alig volt, de a krizantém az keményebb dió.

Kergekacsa, mimi, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  6. nyific

7. terika01

Ez jött nálam is:D nagyon jó kis csomag. A sárkány tojásért nagyon sokat püföltem Valdi macskáját:D utána nagyon sok csibe megfordult a fészekben a másikért, most meg csak úgy jön, de nem bánom:music::D

8. nyific

Még két csomagot lehetne venni, ha nálunk is megjelenne.. egyikben az albinó tojás van...
    Azt nem értem, hogy lehet az.. hogy van aki már két csomagot is megvett..:music:
    Nálam csak ez az egy jelent meg...
    Erika nekem már 3 sárkányom van... én is kivettem, ahonnan csak lehetett.:)

Kergekacsa, fénylő., iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  9. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Na erre a csomagra én is beruházok. Jól néz ki, és nem is vészes az ára. Nem szoktam csak
    munkásokat venni, úgyhogy ez belefér. Ha már a lótojás nem sikerül akkor legyen sárkánytojásom.:D

Kergekacsa, fénylő., mimi és 4 más kedveli ezt.
  10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Kicsit bekukkantok én is :) sikerült befejeznem az eventet, megvan mind a 12 rész, pedig azt hittem csak a felhő jön össze.
    Ricsi! Neked is sikerülni fog, meglátod, a felhő sor megszerzése után már nem kell sok malomtermék, viszont a pajtaajtót rendesen ki kell nyitni :p é mennyi tp-t kaptam :inlove: nem olvastam el a nyereményeket, így jó nagy meglepetés ért:)
    A kincses ládák is nagyon jók, csak sokat kell velük foglalkozni, mire előbújnak:D
    Gizusom! Én is megvettem a csomagot, csak az enyémben nem sárkány, hanem albínó tojás lapult. Szívesen vennék még egyet:p
    Kiraktam a titkos ólakat, fákat és végre lett egy szilfám :inlove:
    Nekiálltam ma az őszi nagytakarításnako_O bizony eléggé elfáradtam, pedig közben pihengettem is. Kell 3 nap mire végzek, pedig nem nagy a lakás. Lassan oda jutok, hogy valakit kell keresnem, aki a nagyobb munkákat megcsinálja :eek: most ketten a párommal gyűrjükxD
    Nem sikerült Larának az arany, 2. lett, nekem ez is szép eredmény:inlove:

Kergekacsa, terika01, fénylő. és 6 más kedveli ezt.
  11. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

A nagyobb munkákra jelentkezem. Olcsón megszámolom, elég egy fincsi ebéd. Meg egy vacsora... mondjuk
    rántotta lótojásból!:D
    Larának gratulálok! Nagyon szép a második hely! Ügyes volt!:)

Kergekacsa, terika01, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  12. nyific

Ibolyom gratulálok Larának! Szépen csillog az ezüst is...:)
    Takarítás nem kis munka.... nekem már évek óta van segítségem...pedig akkor még én nem akartam,
    de a férjem sehogysem akart segíteni, inkább rábeszélt, hogy keressünk egy állandó segítséget.
    Megtaláltuk, egy nagyon aranyos, szorgalmas, alapos, kedves kis asszonyka személyében, azóta is
    jár hozzánk kéthetente.. már nélküle nem is bírnám...Igy nekem csak a könnyebb munkák maradnak, meg
    amit nem bíznék senkire..pld. függönymosás, vitrines dolgok... kristályok....:)

13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Most lettem meg a feladattal.
    A táltost már ki is raktam a helyére, a ma vásárolt sárkány mellé (akciós ajánlat tartalma)!:inlove:
    Végre pihizhetek kicsit 1-2 napig!;)
    Gratulálok mindenkinek.
    Szép álmokat!:)

14. nyific

Imikém gratulálok!
    Jóéjt Neked is! :)

15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jöttem köszönni, nehogy elfelejtsetek. :D:D
    Gratulálok mindenkinek az eventhez, igazán hősiesen küzdöttetek.
    Majd' egész nap ügyintéző séta volt, jól elfáradtam.
    Jövő szombaton itt is nagytakarítás lesz, ablakok, ajtók, függönyök.
    Tegnap igazán szuper ebédet csináltunk. Jó fűszeres darált, pirított pulykacomb disznócomb-szeletbe varrva, megsütve tört krumplival. Még ma is megnyaltuk az ujjunkat utána.

Kergekacsa, terika01, nyific és 6 más kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt, sziasztok!
    Itt a kis kávétok!

Legyen szép napotok.

Kergekacsa, terika01, nyific és 5 más kedveli ezt.
  17. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :) Jóó reggelt!
    Ricsikém! Köszönöm szépen Lara nevében is :) a munkafelajánlást nagyon szívesen fogadom, legközelebb időben szólok!! :pxD
    Köszönöm Gizusom! Nekem segít ugyan a férjem, de sok mindent nem lehet rábízni xD az lesz, én is kell keressek valakit, már a létrára fe-le is komoly gondot jelent :oops:
    Szia Imi! Köszönöm a finom kávét;) milyen kedves vagy, ilyen korán már gondoltál ránk:inlove:

Kergekacsa, Imi*, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  18. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Imi köszi a kávét! Rám fért ma reggel, mert ilyen:sleepy:voltam.
    Úgy néz ki hogy estére meglesz a felhő, mire hazajövök a melóból. :) Vagy reggelreo_O, vagy holnap
    délre-.-. De meglesz!:D

Nincs mit. Tényleg nagyon ügyes.:)
    Szóljál és úgy kipuculom a lakást, hogy csak na! Puculásban jó vagyok!:D
    Dehogy felejtünk el! A takarítással kapcsolatban neked is mondom, hogy ügyesen puculok! A "jó fűszeres darált,
    pirított pulykacomb disznócomb-szeletbe varrva, megsütve krumplival" jó fizetségnek tűnik néhány órányi
    takarításért. Előjegyezlek a naptáramba. Ibolynál végzek aztán megyek hozzád.;)

mimi, Kergekacsa, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  19. nyific

Sziasztok! Imikém ilyen korán, ilyen finom kávét tudtál főzni......nyami..:p
    Ricsikém Te meg csak óvatosan azzal a puceválással, mert a végén még túl vállalod magad,
    és akkor mi lesz a farmmal...xD
    Nekem ezek az átkozott érmék nem jönnek, eszméletlen kevés van belőlük, mert + érmét
    még egyetlen egyet sem kaptam.. nagyon kevés van jelenleg eventekből kiszedtem,
    ezeket itt leszedem mindennap reggel.. de vajon honnan lehetne még szerezni, a varangyot kivéve,
    mert azt nem veszek.:music:

mimi, ljanika6, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  20. terika01

Sziasztok! Sárkány a keltetőben:D gyorsítást nem kap, megvárom, míg magától kikel, ahogy a táltos is.
    Mimikém hogy felejtenénk el? Várunk vissza.
    Ibolyom, gratulálok Larának! Az ezüst gyönyörű eredmény, büszkék lehettek rá.

Nekem ad néha-néha egy érmét a feladat. Lehet, hogy a következő eventben is tudunk pár érmét szerezni. Jó lenne, mert jó dolgokat ad, csak nagyon lassú. Varangyot nem vettem, nem is fogok.

mimi, ljanika6, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.