Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Kész az eventem, tegnap este meglett a gaz is, röpi is. Éjszakára krizantém ment, reggel ontotta a nyársakat:D de hiába, már nem kell:D
    Fiúk, meg lesz az event, meg kell lenni!
    Kincskeresés megvolt, plusz érmét nem adott. Hogy lesz így meg a 240?
    Szabin vagyok én is, egész délelőtt csavarogtam, nagyon jó idő van, sétáltam is, elintéztem az elintézni valóimat, meg vásároltam is egy kicsit:music::D Ki kell használnom ma és holnap a szabadságot, mert szerdától munka, és utána két hétig szinte semmi szabad idő.
    Remélem, hogy semmi kihagyhatatlan nem lesz a következő eventben, mert nem tudom, hogy oldom meg.
    Ezt láttátok? Szerintem kihagyom.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/923436/

ljanika6, Imi* és iboly54 kedveli ezt.
  2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Na, már megint egy beadósdi. Majd jönni fog egy olyan event ahol a pajta épületét is be kellesz dobni. o_O
    A nagy szabadság közben annyira unatkoztam, hogy a hűtőt is kipucoltam délután. :p
    Most már tényleg csillog-villog minden itthon.:D

ljanika6, Imi*, iboly54 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Gratulálok az eventhez! Nekem még az utolsó lépésnek a felét kell letermelni, és a felhőre felmászhatok.
    Ügyes vagy! Majd ha Fehérváron leszek, jöhetsz hozzám is. ;)
    És nekem? :eek:

Megkaptam az új személyimet. Nem is határidő nélkül adták, pedig azt kértem, hanem 2078-ig. :D:D:D:D Jöttök majd a szülinapomra?

ljanika6, terika01, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Imi! Köszi a kávét, a korai fáradozásodat :inlove: nagyon fini volt, mint mindig. Csak most ittam meg, de most is jól esett;)

Itt mindenki milyen ügyes!!! Nekem még nincs meg a felhőm, estére kész lesz. Mostanában nagyon le vagyok maradva:music:
    Sebaj, a lényeg, hogy meglegyen.
    Ricsikém! Te unatkoztál....nahát, pihenni kellene szabi alatt, legalább részben, nem de bár :music::p még nekem is vissza van a konyhaszekrény belső pucolása, na ezt hogy utálom :oops: főleg a legalsó polcokat, amit négykézlább kell csinálnio_OxD

A gyümölcsös beadást ismét kihagyom, nincs semmi bedobálni valóm:p

Mimikém! Én megyek a szülinapodra, sőt .... bevállalom a nem mindennapi alkalomra a torta készítését isxDxDxD:p

ljanika6, terika01, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  5. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Az én se szeretem pucolni. Ráadásul ott van mellette a gáztűzhely, és alig lehet az alsó polcokhoz
    hozzáférni.:(

Megyek.:D Bár kicsit messze van, de koszt és kvártély ellenében bevállalom az utat.;)
    2078-ban? Szerintem rá fogok érni, úgyhogy ott leszek a szülinapodon. Bár akkor leszek 97 éves,
    úgyhogy a takarítást akkor már nem vállalom:p

terika01, Imi* és iboly54 kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ok, majd jókat táncolunk, remélem a fiúk is jönnek.:D:D:D:D:D

iboly54, terika01, ricsi908 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Mimikém! Én is jövök majd a szülinapi ünnepségre..... de gondoskodnod kell majd lufikról,
    meg kigyúrt fiúkról, szilikonos lányokról... tudod...;)xD
    Remélem az eventtel jól haladsz, és kész leszel.... én neked is szorítottam.... már el is fáradt a kezem.:)
    Holnapi eventnél vajon mi lesz?? eszméletlen hosszú ideig tart....hát én jóra nem nagyon számítok, mert
    biztos megint kapálni kell... ajjaj:oops:

mimi, iboly54, hangyácska77 és 3 más kedveli ezt.
  8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Szilikonos lányok???o_O Az jó lenne, mert nekem az egyik ablakot be kellene szilikonozni.:D
    A teliholdas event tényleg naggggyon hosszú lesz. Megint valami tötyögős, lassú event lesz biztos,
    mint a focis volt.-.-

9. terika01

Ricsi azt a focist ne is említsd:wuerg: sose jöjjön többet.
    Mimikém, hogy állsz az eventtel?:D A szülinapodra persze, hogy megyünk:D:D

Holnap kiderül, hogy milyen lesz az event, de semmi jóra nem számítok:p:D biztos millió gaz és még több röpi kell, ahogy mostanában mindig. Hónap végéig kitart, ki tudja mi mindent kérnek.

10. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Legalább tudom tovább szaporítani a röpcicáimat. Már csak egy részt kell megnyitni a gombaerdőben.:)
    De még csak 50 cica van meg a 300-ból.:oops:
    Három óra múlva kész vagyok az eventtel!!!:D

mimi, iboly54, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  11. terika01

Ügyes vagy, még egy felhő, még több tp:D a cicákkal el leszel egy darabig:p:D

12. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Bizony! Már a 69. felhő.:music: A zömét pedig neked köszönhetem, a sok segítségnek.:inlove:
    A macsekokat szeretem, de lehet a végén már nagyon ki leszek akadva a röpcicától.

mimi, iboly54, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  13. nyific

Ricsikém! A szilikonosról neked csak az ablak jut eszedbe...xD;)
    Eventet ma befejezed, nagyon ügyes.... látod, látod, megcsináltad! :)
    Erika én is félek, hogy sok gaz kell majd, és felröpi is....:music:
    Most jókedvem van... mert most kaptam a férjemtől ezt, csak úgy....:)

14. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Igen, legalább nekem nem kell szilikonozni. A csajok jönnek és ügyesen megcsinálják.:D
    Kell még kilenc felröpi meg kb.400 gaz. Már csak ezekre várok.
    Kedves volt a férjedtől. Én úgy gondolom, hogy ezek a "csak úgy" ajándékok a legszebbek.
    Így jó adni. Nem a bugyuta valentin nap miatt, vagy mert évforduló van, hanem bármikor...
    szeretetből...csak úgy. Nagyon szép virágok.:)

mimi, iboly54, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Megérkeztem Én is.
    Kész vagyok az eventtel!:)
    A maradék...:p

Nekem megvannak a játékórák szóval a láda nem izgat, meg amúgy is elég sok pengőbe kerül!-.-
    63 kincskeresésen vagyok túl eddig.
    Nagyon tetszik a sok ajándék amit a ládák adnak!:inlove:
    Sikerült a trágyadombomat a maximális teherbírására fejlesztenem.
    Végre rendezhetem vissza a farmot.
    Egy kis infó!!!
    Kelleni fognak a pillangók és a kaméleonok szóval legyen belőle pár 100 db!;)

terika01, mimi, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  16. terika01

Gizus nagyon szép virágot kaptál, kedves gesztus:)

Imi, látod meglett az event! Játékórák nekem is megvannak, igaz, a felhőn, de van pluszban egy balerinám, sosincs kinn.

Igen, kellenek ezek az állatok, de mikor tegyük ki őket? Nekem a két raktáramban ezek vannak, meg amúgy is volt belőlkl, jöhet a tenyésztés, bár addig szeretném még szaporítani a készletet, mert a piacra is kell egy kevés;):D

iboly54, mimi, nyific és 2 más kedveli ezt.
  17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Kaméleon van bőven, de pilléből le kell gyártani pár darabot. Jó, hogy szóltál.:)
    Gratula az eventhez.:D

iboly54, terika01, mimi és 2 más kedveli ezt.
  18. nyific

Erikám, Ricsikém! Köszönöm.... igen nálunk előfordul többször, hogy kapok virágot... és
    még a lányom is jön, kezembe nyomja a virágot, én: ezt miért kapom?? csak úgy, hogy vagy nekem...
    Hát ilyen az én családom, amiért áldom is az égieket.
    Jó, hogy írtátok a kaméleont, meg a pillangót,,, nem is tudom nekem mennyi van belőlük,..
    na de mikor termeljem ezeket.... mindig event...:music:

Imikém a láda dolog engem sem érdekel, mert nekem is megvannak a játékórák,
    most éppen nincsenek a felhőn... mert kellett amit adnak, majd visszakerülnek.:)

iboly54, terika01, mimi és 2 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Meg kell oldani Erikám!:music:
    Pofátlan módon kérnek néha...-.-
    Amit a szünetben termelek azt a kövi event szinte el is viszi... És mi marad? Az üres pajta!:sleepy:
    Ezért kell szelektálni az eventek között de Én nem tudok vagy nem is akarok!8)
    Majd lehet változtatok ezen!

A piacon a pillangó nagyon drága!:oops:
    Venni senki nem akar termelni meg nagyon nehéz a kapálós eventek mellett, de meg lehet oldani szerintem!;)
    Este növény helyett ólakat teszek ki és akkor lesz állatom.

iboly54, terika01, nyific és 2 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Úgy néz ki, nekem 20 perc múlva kész. Remélem, nem szúr ki velem, hogy 8-10 gazzal kevesebb lesz. Már volt ilyen. Most meg türelmetlen vagyok, bizony az utolsó adag sz.trágyázva érik. És két földön lett meg, a tisztást nem bántottam. :)
    Ez még szebb, mint a multkori volt. :inlove:
    Lehet, hogy nekem nem lesz elég a tenyésztéshez, akkor mennek mind a piacra.
    Ha nem kell újra vetnem, én is kiterelek pár ólat még a helyére.

iboly54, terika01, ricsi908 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.