Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Imi!
    Viszont Neked is!:)
    Én is jelenleg 71-nél tartok. Velem a ládák répás-almás csatni terén nagyon bőkezűek.:p

hangyácska77, fénylő., iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Na nálunk Szabolcsban ez a lapcsánka.:)

3. nyific

nyific Fórum elő legendája

A mai nap....:music: már el is fáradtam... de muszáj volt vásárolni, előkészíteni a dolgokat...
    Erika szivesen látunk Téged is... jutna a gulyásból is , az biztos, mert jól bevásároltunk...:p
    Nekem 101 felröpim van eddig.... de ma örültem, hogy a szaporítással kész lettem...
    sajnos holnap sem nagyon fogok jönni, nem valószinű..... majd csak lesz valahogy...
    A kincskeresés elég jól megy, már 86 kincset kerestem meg... alig várom, hogy a 95-re érjek...:)

mimi, Kergekacsa, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép álmokat kívánok mindenkinek!:)

mimi, Kergekacsa, olegka9 és 7 más kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Finom és forró.
    Nem vágott földhöz a felröppenő mennyiség a 8 órás gazból...-.-
    Legyen szép napotok.:)

mimi, Kergekacsa, olegka9 és 6 más kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt! :)

Micsoda finomság vár.....:inlove: köszike ..... csábított az illata :p
    Én is mérgelődök a felröppenők sűrűsége miatt, de ez van. Játszottam 7 játékot, elég jó nyereményeket kaptam, többek között piros szemfogkefe készítőt, amihez nem jött alap :oops: na már most ez olyan, mintha semmit sem kaptam volna, ha nem sikerül megszerezni az alapot is hozzáo_O
    Nem bűvölt el ez az event.... lehet félúton megállok:music: a pajtatöltögetés is fontos lenne.

7. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Jó reggelt!
    Imi, a kávét köszi.
    A felröppenők tényleg nagyon karcsúak.:( Valahonnan elő kell varázsolni azt a 480 lepárlót.:oops:
    Mert nekem kell a felhő!!!:D

Utoljára szerkesztett: 18.10.18
  8. nyific

Sziasztok!:) Imikém a kávét azért reggel gyorsan megittam,:p és éber is voltam egész nap...:)
    Minden jól sikerült már itt vagyok, és mennyi minden jött megint... parti pörit vennék, de valami hiba van....
    megvárom még kijavítják..
    Húh! a Valdinál még mindig lehet szerezni nosztalgiafilmet, és tukántojást is, meg XXL-es szantálfát...
    nekem mindhárom kellene, és aztán majd felébredek, de egyiket mindenképpen megszerzem, a fa lesz a ráadás..;)
    89 kincskeresésnél tartok... a láda ujabban nem ad egy árva átok érmét sem...
    Most kever a malom, és kipróbálom a szinkeverést... vajon nekem mit ad majd...:music:

mimi, Kergekacsa, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sajnos nem sikerült kipörgetnem az új főnyeremény... 25+ partyt pörgettem el és semmi, hiába rakta fel!:cry:
    Majd csak összejön egyszer.:music:
    Voltam a vidámparkban és meglátogattam a muszklis standot.
    Ütöttem párat néha jókat nevettem mert volt mikor luftot ütöttem de volt 10 ezer pontos ütésem is.:)
    Megvan az újabb nosztalgiafilmem így már 5 db van belőle.
    Más nem érdekel.;)
    75 kincskeresésen vagyok túl.
    Még nem nagyon eventezem csak felszaporítottam a gazokat majd hétvégén lesz csak időm.
    Addig vetek a felröppenő végett!
    Már csak 200 macskatündér kell és kész a gombaerdőm teljesen.:)
    További szép estét.

mimi, iboly54, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  10. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Muszklimacskával az előző körben 3 zsetont sikerült összepüfölnöm.:oops: Kicsit elbambultam.:music:
    Délután olyan szép idő volt nálunk, most meg esik az eső. Délután leszedtem a tököt a kertünkben
    és le is reszeltem. Már a fagyóban pihen, jó lesz télire. Átjött a szomszédunk is segíteni, így gyorsabban ment.
    Aranyos kis nő, kedves volt tőle, hogy segített.
    Egyenlőre még én se eventeztem, várok amíg gyűlnek a hozzávalók.:)
    UI.: Összejött a nosztalgiafilm Valdinál!:D

Utoljára szerkesztett: 18.10.18
    mimi, iboly54, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  11. nyific

Helló Fiúk! Nagyon gyorsak voltatok, és ügyesek.... én is azt szeretném kivenni... még kell vagy 10 menetet
    játszani a muszklissal... ma még meg kell lennie.
    Parti pörinél 25-t pörgettem, de a repülős akármi nem jött, sőt semmi érdemlegesre való sem.:music:

Utoljára szerkesztett: 19.10.18
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép jó reggelt!
    Na még ma azt 4 nap pihenő!:)
    Legyen szép napotok!

13. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok kedves fórumozók!
    Egy nagyon hosszú kihagyás után visszatértem. Galfranciska néven voltam itt. Most átvettem az unokám farmját. Remélem nem felejtettetek el. Nem tudom, hogy megint itt leszek-e öt évig de igyekszem. Jelenleg egész kaotikus állapotok uralkodnak a farmomon sok mindent elfelejtettem de lassan-lassan visszajönnek az emlékek. Szép napot mindenkinek.

breki072, mimi, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  14. nyific

Reggel helyett sziasztok délután! a kávé most is finom... köszi Imikém! :p
    Franciska Szia! De jó, hogy jöttél, már hogy felejtettünk volna el, dehogyis....
    Megigérted, és itt vagy.... Láthatod a régiek közül már alig vagyunk.. sajnos jó páran abbahagyták a játékot,
    vagy, csak nagyon ritkán jönnek ide hozzánk....
    Juditunk még a farmját is töröltette, nehogy elcsábuljon, a való életben sok tennivalója akadt... stb..
    Mi van Veled Franciska? Rendben vagy, és mi van a Te farmoddal??
    Majd lassan mindent elmesélsz...
    Most azzal kezdj, hogy a Csontkirálynő kincsét keresgéld meg, mindennap kapunk átkozott érméket,
    és a kincskeresés után ládákat, amik nagyon értékes ajándékokat adnak...
    A másik a Koporsónaptár vagy mi... azt mindennap nyisd ki! Mindkettő az eventóránál elérhető...
    Nagyon örülök Neked...:)

mimi, iboly54, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  15. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Szia!
    A farmomat én is töröltettem de lehet, hogy hiba volt. Akkor így döntöttem. Sok családi és egészségügyi problémám volt. Le is százalékoltak végleg.
    Aranyos vagy, hogy segítesz mivel kezdjek mert annyi minden van, csak kapkodom a fejemet.
    Köszi.

16. nyific

Franciskám akkor előre, sajnálom, hogy ilyen problémáid vannak, voltak, de remélem most már jól vagy...:)
    A teliholdon az ebventet esetleg próbáld meg, vagy termeljél, mert van mit...
    A láda szerzés a kincskeresésnél fontos, mert értékes ajándékokat ad... amikor van időd, olvasgasd el a fórumon
    a dolgokat, amit tudsz mindent....:)
    Majd belejössz megint...persze, hogy segítek, és a többiek is...:)
    Én már 98 kincset megkerestem... jó lenne mind a 140... de,, ha nem lesz meg, az sem baj...
    Most pörgettem terménybónuszt... a repülős új kütyüt szerettem volna, de az megint nem lett..
    bezzeg a régebbiekből jön szép számmal..:music:

17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!
    Szia! Üdv a Kuckóban!:) Mi még nem ismerjük egymást, mert én nem vagyok régi bútordarab
    itt. Örülök, hogy visszatértél, jó, ha minél többen vagyunk. :D

Olyan klassz idő van nálunk! Hűvös van és még csepereg is az eső. Végre igazi
    őszi idő van!!!!:D Tudom sokan nem szeretik, de én ezt imádom a legjobban. Ez az
    igazi klasszikus ősz, ilyennek kell lennie.:)

Megjött az ősz
    (szerző:én)
    Lehullanak az őszi levelek,
    A fákról az összes lepereg.
    Aludni tér a természet
    Tavasszal majd újra éled.

Sárgák, vörösek, barnák,
    Így parádéznak a lombkoronák.
    Mókus, nyúl és sünike
    Tartalékot halmoz télire.

Odébb van még a hóesés
    amitől a maci annyira fél.
    Csepereg az eső, vizesek a levelek,
    Tölgyfa ágán pici cinke didereg.

A magasban varjú harsog
    Nem a nyarat siratja, csak károg
    Végre ősz van, gyönyörű évszak
    Örül is ennek a verset író poéta.

mimi, iboly54, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  18. terika01

terika01 Fórum admirálisa

.
    Kérdezz nyugodtan, szívesen segítünk. Nálam a szomszédságban is van kiadó hely, ha szükséged van rá, írj nyugodtan. Biztos hamar vissza zökkensz, bár annyi újdonság van, hogy nekünk is épp elég követni.

Az event halad szépen, úgy döntöttem, hogy megcsinálom a felhőig, nem ez volt a terv, de simán meglesz, a boltot kipakoltam, már nincs sok vissza. Az egyik gazom megvan, a hosszabból kell pár kör. 99-szer kerestem kincset, nem nagyon ad plusz lehetőséget, de azért halad.
    Valdinál nem voltam, nem szeretem, most kihagyom.
    A krizantémmal is haladok, megint kaptam egy bónuszt, megint nem azt, ami kell, de már csak kettő van vissza, már sok lehetőség nincs.

mimi, iboly54, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  19. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Nagyon aranyosak vagytok. Biztos vissza zökkenek majd de még egyenlőre fel kell térképeznem mi van meg, mi nincs mert az uncsi nem nagyon volt szorgalmas és néha én csináltam neki. Ezért össze is keverem az én farmommal. Most is keresgetek megszerzett dolgokat aztán eszembe jut, hogy az nekem volt meg. Na mindegy csinálom a Csontkirálynőt meg a koporsósat, közben meg a megszokottakat.
    Lassú lesz egy kicsit úgy gondolom mert év vége lévén arra emlékszem, hogy event event hátán volt.
    Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtatok.

20. nyific

Franciskám ugye mondtam... itt csak kedves, aranyos emberek laknak.... bátran kérdezz bármit...
    nekem is szomszédhiányom van... ha kell szomszéd jelölj minket nyugodtan...:)
    Erfika én is csak a felhőig csinálom..... most mázlim van, mert pörgettem egy 100%-os terménybónuszt,
    most ez kicsit megnyomja a gazokat.
    Kiváltottam már 5 éétok érmét, most azt is megkeresem.... de még mindig van elég..
    Ricsikém a vers piros pontot ér....;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.