Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ibolykám még jó hogy a kedves szomszédaimat figyelem... jól tetted, hogy vettél... én nem vettem..mert sokat nem számított volna.
    már olyan sok kell nekem, több mint 300 milla TP...nem érdemes már...
    Party pörit vettem... de már 45 pörgetésen vagyok túl, lett egyszer egy 24 ó terménybónusz, de repülős akármi az új, az nem lett...xD
    Hát persze, a kitehetők ott lennének a váza ikon alatt, csakhogy nem voltak, miért?... mert nem váltottam ki őket..:inlove:
    A muszklisnál viszont elég jól ment, így a nosztalgiafilmet rögtön megszereztem... majd meglátom mire furja még a zsetonjaimból..

Kergekacsa, ljanika6, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ma csavarogni voltam nemrég értem haza.:)
    83 kincskeresésen vagyok túl.
    12 játékom van a boszisnál, eddig újabb dolgokat nem kaptam de amiket kaptam annak is nagyon örültem.
    Esti program nézem az X faktort és ismét jókat nevetek a sok bénán!xD
    Egy csésze teára a vendégeim vagytok.:)
    További szép estét kívánok mindenkinek!

3. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Pedig én emlékszem rád. Galfranciska néven voltam. Már nem tudom milyen kép volt fenn talán egy tündérke.

Utoljára szerkesztett: 20.10.18
  4. nyific

Imikém jól tetted, nagyon finom idő volt ma.... tessen belehúzni az eventbe, én már kész vagyok 50 színt kevertem
    össze-vissza..... lett mindenféle fám... éjféli tölgy, vértölgy XXL-es, meg más fák is.. elégedett vagyok...
    114 kincset megkerestem... csak nem találtam meg még, így tovább megyek..xD
    Teát köszi... az X faktorra én is benevezek, ha még mindig válogatnak.... a további része nem érdekel..:music:

5. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Valahol itt van Mimike! :D Látom, hogy tetszikel, úgyhogy itt van a Kuckóban.
    Dehogy a pincében vagy a padláson azt nem tudom.:oops:

Kergekacsa, ljanika6, nyific és 5 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok, igen itt vagyok, próbálom behozni a lemaradást. :) Már végére jártam egy-két dolgot hozzátettem. ;)
    Csinálom a kincskeresést is, a titokkertben is ások-ültetek. Nem tudom, mire jutok vele.
    Ez nagyon jó hír, gratulálok hozzá! :inlove:
    Nagyon jó kis ebéd... ! :inlove:
    Szívem szerint szólt a poéta! :inlove: Én is szeretem az őszt.
    Épp most végeztem ki egyet itt Fehérváron, az volt a vacsi. Nekem csirkést hoztak. :p
    Én csak 51 kincset találtam meg eddig, azért remélem még jó pár belefér. Jó későn kezdtem, Gizus nélkül nem is ment volna. :inlove:
    Megint nem tudom kiszedni, amire áhítozok, ilyen kézzel.... :eek: Itt van mindkét unokám, de olyat csinált, hogy 1 zseton meg 3 zseton. A fiam is próbálkozott, ő a lufissal kettőt kerített. Azért ennél még én is jobb vagyok. :D:D
    Pedig kár lenne érte, mert nagyon csini őszi ruci. :)
    Nekem a neved ismerős, "találkoztam" veled, de másra nem emlékszem. :) Még arra se, melyik topikban olvastalak.
    ............................
    Visszaszaladtam elmondani, hogy a 20. színkeverésen vagyok túl, megvannak a felhőre valók. A felhő még a messzi jövő...

7. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Megjöttem. Kicsit zsibbadt vagyok, ma már csak TV bambulásra futja. Jól beért az eventgaz reggel óta, az előbb szedtem le:D még 6 játék hiányzik a felhőhöz, holnap meglesz. Nem megyek tovább, akkor sem, ha nem lesz éjféli tölgyem. A jutalmak felejthetőek.

8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Hát milyen butaságot találtak ki neked? Szombat-vasárnap menni tanfolyamra???
    Hát nem tudják, hogy event van???o_O

ljanika6, nyific, mimi és 4 más kedveli ezt.
  9. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Nem mondtam nekik:D Még a jövő hétvége is ezzel telik majd. Ez félig-meddig saját vállalás volt, nem kötelező, viszont drága, és most lehetőség volt arra, hogy térítés nélkül részt vegyünk rajta (a főnök asszonyom és én), a téma érdekel, papírt is kapunk róla, használni is tudom majd, és ilyen alkalom nem mindennap találja meg az embert. Ellógni nem lehet, mert főnöki felügyelet alatt vagyok:D

10. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Ja, értem! Akkor megérős. Az más. :)
    De azért kérhetnél event szünetet közben. Addig megállnak az okítással amíg kapálsz!;)

Kergekacsa, terika01, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Meg ha hasznosítod, nem is érdemes ellógni. :)

Kergekacsa, terika01, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Erikám! Talán főnök leszel Te is? Pénzt is adnak hozzá jó sokat :music:
    Fogok készíteni egy táblát: " Event van, ne zavarj! " kirakom a bejárati ajtóra xDxD mert mintha megéreznék, mindig ilyenkor jönnek különböző okok miatt :p
    Finom teát hoztál ... ez mellet nézem azt a sok " érdekes " jelentkezőtxD az imént mutattak a régebbi műsorokból pár szintén érdekes próbálkozót :D
    Franciska Drága! Valami fehéres banner képre emlékszem, nem mentetted el? No.... mind1, a lényeg hogy ismét velünk vagy és maradsz is;)

Kergekacsa, terika01, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  13. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Úgyis kell! Igazán megértheti mindenki, hogy az event az event! Főleg ha jó a felhő.:p

Kergekacsa, terika01, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  14. iboly54

Ésssss megtaláltam!!! Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy milyen kép mögött bújt meg Franciska annó :p:)

Kergekacsa, terika01, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hol találtad meg? A banneresben?

Mlyen furcsa, hogy senki nem "panaszkodik", hogy sokat ülök a gépnél. :D
    Fehérváron vagyok, előtte megnéztük az asztroképek kiállítását, ettünk kínait és autóval hoztak a fiam és csatolt része. Az unokákkal is végre összeölelkezhettem.

Kergekacsa, terika01, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  16. iboly54

Nem....az archívumban :) ugye már Te is emlékszel ;)

Kergekacsa, terika01, mimi és 6 más kedveli ezt.
  17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Ideje volt már! Legalább itt vagy velünk! :inlove:
    Kész vagyok a felhővel!!!:D

18. nyific

De jó, hogy ilyen sokan lettünk itt most egyszerre..... Ibolyom, hogy Te miket tudsz:) megvan Franciska bannere.. a régi..
    Mimikém Te meg teljesen elvagy tűnve..... persze a sok jó program.... a bébiszitter meg dolgozik... háááát akinek " fussa " rá..xD
    Viszont látom azért van itt szorgalmas lány is, Ő pedig Erika... tanulni mindig jó.... minél többet tud valaki, annál értékesebb emberke.
    Holnap én már nem kérek felröpit, mert végeztem.... Köszi:)

19. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sajnos ha még elmentettem volna is azóta már gépet cseréltem. Próbáltam keresgélni a mostani bannerek között de nem találtam olyant amilyenre ráismernék. Óóóó most látom milyen ügyesek vagytok csak rám találtatok. Ez a szeretet jele lehet. Köszi.

20. nyific

Ha tetszik még neked, akkor mentsd el, és kérj segítséget a banneres topicban,
    hogy írják át a farmod nevét....és már kész is a bannered...:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.