Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Ehhez még 50 millát dobsz és szerintem elég lesz a bent maradáshoz!;)
    Én 450 milliót tervezek beadni...

2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Neki sem állok. Egyrészt nem pakolok le a tölgyesről, a mamutok maradnak, kell a sztrágya. Másrészt a hétvége kiesik, két nap ennyi növénynél nagyon sok. Meg egyébként is unom már az állandó kapálást, és ez most túlzás. Hol lesz ennek a vége? Nálam most van. Megint mini játék, ami időrabló, macerás, nincs most kedvem hozzá. A TOP előtt nem szórok el sztrágyát, nincs fölösleges.

Nem kell arra már sokat tenni, hogy elég legyen, bár kiszámíthatatlan, hogy mennyi lesz az alja, igaza lehet Iminek, annyi lehet, hogy elég lesz. Nem ismerem a piacodat, de lehet, hogy érdemes lenne körül nézni, mit tudnál venni. Nálam nincs olcsón semmi.
    Kb én is ennyit szánok rá, ah kell van még, de a lehető legkevesebbet szeretném beadni.

3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szép estét! :)
    Ricsikém! Nagyon sajnálom, hogy megbetegettél, kaptál jó tanácsokat, még annyit fűznék hozzá, hogy próbálj meg éjszaka jól kiizzadni. Az is sokat segíthet :) holnap dolgozol? Ha igen, az nem lesz a legjobb :sleepy: mielőbbi gyógyulást kívánok :inlove:
    Mimikém! Csodás képeket hoztál :) mindig tele vagy szép élményekkel :inlove:

Én sem szedek le semmit, minden marad ahogy van. 2 földön vetek egazt, lest ami lesz. Nem is nagyon érdekel. Viszont a TOP az annál inkább, de az a 450 milla is elég sokk xD bizakodok, ennyi elég is lesz az aljához:music: ha belegondolok, hogy ennyi pajtakészletet bedobni, amiért egész évben dolgoztunko_O és még nem tudni milyen újítást dob be nekünk BP, valami csavar tuti lesz benne :music:
    Kinéztem én is a piacra.....hát mit mondjak.... minden nagyon drágao_O ami számításba jöhet fa, az 3 ezernél kezdődik. A tenyészállatokat és terményeket jobb meg sem említeni xD

4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszönöm szépen! :inlove: Dolgozok igen, de csak délutánra megyek. Hátha addig kitisztul a fejem.:)

5. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Megnéztem az eventet de nekem sem kerek. Most már nincs is mit agyalnom rajta annál is inkább mert a hat éves unokám igencsak lefárasztott. Megyek is pihenni. Mindenkinek szép jó éjszakát.

6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Imikém egy 50 millát még rátudnék dobni.... persze a nyereménytől azért sok függ...
    A piac nálam eszméletlen drága...... öngyilkosság vásárolni... de, ha ezen múlna, azért
    áldoznék rá... de ez a 400-450 milla is nagyon sok... tényleg, ahogy Iboly mondja,
    egész évben ezt gyüjtögettük, és most majd hess!..... egy perc alatt megszabadulunk tőle..:)
    Imikém a ládákkal kapcsolatos kérdésemre mit mondasz??;)

Kergekacsa, ljanika6, olegka9 és 6 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Milyen ládák?:music:

Kergekacsa, ljanika6, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Jó éjt neked is!:)
    Lassan megyek én is. Ki kell aludnom ezt a kótyagosságot.
    Aludjatok jól!:)

Kergekacsa, ljanika6, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  9. iboly54

Kergekacsa, ljanika6, ricsi908 és 6 más kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ehhez én is csatlakozom, Isten éltessen sokáig! Egészségesen! :)

Sajnos, az Astro kiállítás egyik kincsét - úgy látszik - elvesztettem. Nagyon szép rózsakvarc medált vettem magamnak és nem találom. :( A fiam szétnézett náluk, de nem találja ott se. :oops:

Eventezni nem jó így, hogy nem uralhatom az időmet. Majd holnap olvasom el, aztán döntök, de ennyi gaz nagyon sokk.
    Jól takarózzatok be, mert a szél már beindult a holnapi front kapcsán.

11. nyific

Imikém igen köszi, erről beszélek.... de a ládás válogatásban ilyet nem lehet kapni, tehát Tamás ezt nem jól tudja,
    ugye, hogy igazam van?? szerintem is ez titokfa volt... és a ládásban kapható titokfák között nincs...
    Hosszút kell ültetni a teliholdasra is, mert ott is jöhet felröpi...
    Megyek aludni, jóéjt!:)[/QUOTE]

12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem is nagyon. Ahogy a rendelőből a Fő utcán jöttem a piacra, ott láttam meg. Azért van a kép szélén, mert egy ronda alu-hasáb volt mellette, azt levágtam róla. :)

13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Finomság.
    Legyen szép napotok!:)

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  14. hangyácska77

hangyácska77 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!

Kergekacsa, ljanika6, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  15. nyific

Sziasztok! Imikém köszi a kávét.... jól elaludtam... legalább így biztos nem is arattam le...:)
    Remélem 3 óra tájban már jövök, előbb sajna nem, mert ebben a ronda szeles időben is
    kicsit el kell mennem.... de majd igyekszem haza,..:)
    Mindenki elvan veszve... vagy tologat, vagy bent ragadt a labirintusban.;)

Utoljára szerkesztett: 24.10.18
    Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  16. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Ezt az eventet hogy kell játszani?-.- Mit kell itt megszerezni, és hogyan?o_O
    Néztem róla egy videót, de akkor se értem. Csak én nem tudom mit kell tenni? Nektek megy?:oops:

Kergekacsa, terika01, mimi és 4 más kedveli ezt.
  17. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Én lejátszottam a próbajátékot. Most érnek a dolgaim. Ha megvannak akkor keverek olyan lámpát vagy mit és lehet menni a labirintusba.
    A labirintusba arrébb kell tologatni a kockákat hogy elérj az ajándékig. A próba játék sikerült. Az hogy hogyan fog tovább még a jövő zenéje.

Kergekacsa, terika01, mimi és 4 más kedveli ezt.
  18. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Na sikerült nekem is nagy nehezen, de nem tudnám megmondani hogyan jött össze.o_O

Kergekacsa, Imi*, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  19. iboly54

Sziasztok! :)
    Imikém! Nagyon finom kávét főztél :) csak most tudtam jönni megköszönni:)
    Én is megnéztem, de semmi.....ugyanolyan homályoso_O még nem próbáltam ki, várok míg tudok keverni hozzá lámpást.

Franciska! Kicsit bővebben letudnád írni mit csináltál, jó szájbarágósan xD

Kergekacsa, Imi*, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  20. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Ha már meg vannak a kellő növények meg a felröpikből a lámpásfedél akkor lehet keverni a szellemlámpást. Elég sok növény kell hozzá.
    Ha meg van a szellemlámpás akkor lehet a labirintusba felhasználni és addig szórakozni a tologatással amíg el nem érjük a kincset v. ajándékot. Nincs időkorlát. Egy darab szellemlámpást adtak próbajátékhoz. Remélem sikerült leírni. Tologatni úgy kell, hogy kiválasztod az elemet melyiket akarod és a szélére teszed és magától arrébb tolja a sort és a boszival lehet menni.

Kergekacsa, iboly54, Imi* és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.