Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok, szép délutánt mindenkinek!
    Iboly gratulálok Larának a szép eredményért.

Nagyon sok mindent csinálok egyszerre. Denevértenyésztés joga, trutyiszörnytócsa, boszorkány almafa stb. Jó lenne befejezni a denevértenyésztést, hogy holnap tudjak valamicskét összehozni a ducidenevérekből. Ha az event végéig sikerül befejeznem akkor ez az újrakezdés egy igazi sikersztori ahhoz képest, hogy mikor újra beléptem a farmra azt sem tudtam mit nézzek. :D:D:D

Végig néztem a gazdaköriket is de egyelőre sztem csak azokat fogom megcsinálni ami jó sok mindent ad.

Kergekacsa, mimi, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!:D Iboly, én is gratulálok Larának! Nagyon ügyes a kis csaj!:)
    130 kincskeresés ment le eddig, úgyhogy be fogom tudni fejezni. Na ezt se gondoltam volna pár
    napja. :music: A tökmukis viszont nagyon akadozva megy, 16 játék jött össze.:( Nem szeretem event,
    és az előbb a répás-almást is elfelejtettem beüzemelni, így nem csoda ha lassan haladok.
    A röpmacskák nagyon falánkak, kis zabagépek. Mégis lassan gyűlnek.:p 159 kellene még, nagyon sok.
    Na majd meglesznek, így is sokat haladtam velük.
    Látszik, hogy nem ma kezdted! Nagyon hasítasz!:)
    Megy oda, csak előbb ki kell váltani a helyét.;)
    Köszönöm.
    Szerintem az már nem kell. :oops:

Kergekacsa, mimi, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Itt mindenki nagyon ügyes.... én már 31 játékot eljátszottam a labirintusban... de rémes...:)
    Franciska, ha nem tudod kiváltani a denitenyésztést, akkor esetleg próbálj meg mást tenyészteni, eladni, és
    az árán vegyél ducidenit... és meglesz a paszulyod...:)

mimi, Imi*, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  4. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Köszi szépen a jó tanácsot. Gondoltam erre is de az eladást még át kell rágnom mert én annak idején sem nagyon adtam el semmit úgy hogy rá kell érezni az ízére :).

Imi*, iboly54, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  5. nyific

Tudod a piac is fontos... mindig azt venni, ami olcsó, és eladni ami, amikor drága...:)
    Majd belejössz ebbe is, mint a többibe...:)

mimi, olegka9, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  6. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

A piacolás nekem is nehezen megy még. :oops: Bár az utóbbi napokban csináltam egy-két
    jó üzletet.:music:

7. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Hosszú nap volt, elfáradtam. Ti nagyon ügyesek vagytok, mindenki eventezik, csak én lustizok:D valahogy nem is hiányzik, hogy kapáljak. Kincskeresésből kettő van vissza, holnap reggel meglesz.
    Ibolyom! Gratulálok Larának! Nagyon ügyes kislány!
    Franciska, a piacot használd, azért van. Szükséges is, én rendszeresen használom, hol eladok, hol veszek, mikor mi a célszerűbb. Megkönnyíti a farmos életet.

8. nyific

ERika azért ez fárasztó lehet.... egész héten meló, és hétvégén meg a tanfolyam....
    Holnap is mész??
    Hát ezt a labirintust így nehezen tudtad volna csinálni.. időigényes eléggé, én nem szeretem...
    35 játékon vagyok túl.... most már meg kell csinálnom...:music:

mimi, terika01, olegka9 és 3 más kedveli ezt.
  9. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Utoljára szerkesztett: 27.10.18
    mimi, terika01, olegka9 és 4 más kedveli ezt.
  10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen a sok gratulációt :inlove::inlove: tényleg nagyon ügyes :inlove:

Gizusom! 12 éves volt májusban.... úszik, biciklizik és fut ( naponta az anyukájával is ) triatlonozik. Rajtuk aztán tényleg nincs felesleg. A lányom még munka után, különböző tornákat tart, mindennap mást o_O nem is értem hogy bírja.
    Ricsikém! Csodás ez a fa, nagyon tetszik :inlove:

hangyácska77, mimi, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  11. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Még egy pár év és indulhat a tiszaújvárosi triatlon világkupán. :) Az nincs messze Nyíregyházától,
    majd kimegyek drukkolni neki!:D

hangyácska77, mimi, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  12. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Mint a tőzsde?xD El van vetve minden megyek aludni.

Mindenkinek Jó éjszakát.

Utoljára szerkesztett: 27.10.18
    hangyácska77, mimi, nyific és 5 más kedveli ezt.
  13. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Igen, ma is megyek, de holnapra kivettem egy nap szabit, legalább kialszom magam:D ha jöttök, vár a kávé benneteket:inlove:
    http://www.futas.net/cikkek/etrend/kulonlegeskavek/kave-keszitese.jpg

hangyácska77, mimi, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Köszi Erika a finom kávét!:inlove:
    47 játéknál vagyok felröppenő hiányom van de biztos, hogy nem 0 percezek mert 1 játékhoz 65 db felröppenő kell
    Lehet kicsit túlmegyek a felhőn mivel ad 50 db csp-s ládát és hát elég csábító...:p
    Ma 16:00-tól Baby Boom szóval figyeljen aki akar tenyészteni!:)
    Kellemes szeles idő van.
    Megyek learatom a teliholdas kertet.

ljanika6, terika01, hangyácska77 és 5 más kedveli ezt.
  15. nyific

Halihó!:) Majdnem elvesztem a a labirintusban, de sikerült gyorsan kijönnöm....;)
    40 játék letudva.... most megint a gazra kell figyelnem, mert felröpiből bőven van....
    Erika köszi a finom kávét, jól jött....:p Jól tetted, hogy szabit vettél ki holnapra....
    valamikor kicsit lazítani is kell... és a jövő héten csak 3... neked csak két nap lesz a melódia.:)
    Tenyészteni fogok ma is... meglátjuk mi sül ki belőle...remélem a szerelmesek mindent beleadnak.;)

ljanika6, olegka9, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

ljanika6, olegka9, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ezért is érdemes volt bejönni. Gratulálok! :inlove:
    Ez tényleg nagyon szép. :)
    Délután ittam belőle egyet, ma nagyon nyúlik a szám. ;) Nagyon jó volt.

Nem érdekel - most így gondolom - a királynő. Aki így bosszantja, becsapja az alattvalókat, az egye a csokiját maga. -.-

18. iboly54

Sziasztok! Szép vasárnap délutánt! :)
    Erika finom volt a kávé, köszike :p
    Még csak a felénél tartok a labirintus feladatnak, remélem elérem a végét is:music:
    Szia Imi! Hát ez a rokon nagyon csak meglett tépázva:oops: megfontolandó a királynő fogadása. Egy-két menetet kipróbálok, aztán majd kiderül.
    Köszönöm szépen Mimikém:inlove:

19. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] [​IMG]

ljanika6, olegka9, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  20. iboly54

xDxDxD:inlove:
    Bővebben akartam írni, de véletlen elküldtem!!o_O

HATALMAS GRATULA A 200 HOZ:inlove:

Utoljára szerkesztett: 28.10.18
    ljanika6, terika01, olegka9 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.