Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Kész vagyok a Csontkirálynőssel! Számomra ő az új királynő, a karneválos
    meg mehet a csudába. Ha egyáltalán eljön, és nem jön közbe semmi.:oops: A labirintusban a 28.
    játéknál járok. Nem biztos, hogy meglesz a felhő, de igyekszem.:p
    Mimi! A 200-hoz itt is gratulálok.:D Már négy 200-as szomszédom van. :inlove:

mimi, ljanika6, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Megjöttem. Elolvastam a királynőst, részemről ezzel vége is az eventnek:D ez már a második amit kihagyok, de jól esik a pihenés.
    Betereltem pár állatkát a házikóba, talán lesz valami siker:music::D

mimi, ljanika6, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  3. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Segítsetek! Mit kell tenni ha fülembe ment a víz, és nem akar kijönni? Hallok rá, úgyhogy nem
    vészes, de érzem, hogy ott van. Van rá valami praktika?:oops:

ljanika6, terika01, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Fordítsd el a fejed az egyik irányba és ugrálj egy lábon ki fog jönni!:)
    Bevált megoldás.

mimi, Kergekacsa, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  5. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok, szép estét mindenkinek!

Én is elolvastam a királynős eventet és még nem döntöttem el, hogy csinálom-e mert csak baha területem van a többit még ki kell váltani. Úgyhogy lehet felejtős.
    A mai baby boomot nem tudtam kihasználni mert sem denevértenyésztési jog sem szupitáp. Mindezt kárpótolta a kis unokám mert egész délután itt volt nálam, ilyenkor minden percet játékkal kell tölteni.
    A labirintusos megy de elég lassan.
    Utána néztem a piacozásnak is és belefogok majd. Valóban sok mindent meg lehet szerezni.

6. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi! Kipróbálom.:)
    Nagyon idegesítő, hogy ott van bent.>:(

7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Nos sikerült?

mimi, Kergekacsa, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Na én teljesen kivagyok... nem is tudom ezért a királynősért érdemes-e a Bahát bontanom...:oops:
    nem erre számítottam... már röhej ami itt van... meddig feszítik még a húrt... nem félnek,
    hogy elszakad?? Tele van a cipellőm...:mad:

mimi, Kergekacsa, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ricsikém! Még mindig benn van az a víz? Próbáld meg, hogy vákumot csinálsz a füledben tenyérrel. Jó erősen rátapasztod oldalra hajtott fejjel, majd hirtelen lerántod a kezed. Többször ismételd. Az is segíthet, ha befogod az orrod, szád és így próbálod levegőt a levegőt kifújni ( ezt csak 1-2 szer ismételd)
    Remélem már túl vagy rajta :)

mimi, Kergekacsa, ricsi908 és 6 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét!
    Jöttem megosztani veletek az örömömet!:inlove:
    Volt egy malackám ma pedig vettem egyet és hát már épült is!
    Alap tyúkokra jött 2 hippi!:music:
    Nálatok mi a helyzet?
    Megvan a felhőm!:)
    Gratulálok Mimi a 200. szinthez!:inlove:

mimi, Kergekacsa, fénylő. és 7 más kedveli ezt.
  11. nyific

Imikém gratulálok!:) Szép teljesítmény, nálam semmi különös, de a boom rövidsége miatt, sokat nem tudtam csinálni...
    Még 10 játék van a lámpásnál reggelre lesz gazom és holnap be is fejezem... végre..:music:

12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    58 játékom van a labirintusossal szerintem végig is megyek!;)
    Idő még van és tetszenek a nyeremények is.
    Legyen szép napotok!:)

13. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Mimi gratulálok a 200-hoz!
    Imi, ismét arany kezed volt a tenyésztéshez. Gratula!
    Tegnap csak egy kör tenyésztésre volt időm, energiám, de nem is kellett több, semmi nem jött, csak a kötelező. De nem panaszkodom, a pénteki szivárványos béka kárpótol egy kicsit, és ma reggel kaptam a ládából egy repülő elefántot.
    Kincskeresővel tegnap kész lettem, de amíg tart, addig keresgélek, sok jó dolgot ad.
    Van 3900 lámpafadelem, pedig nem is akartam, bezzeg, mikor küzdök érte, akkor alig jön:D
    Gizus, nekem is ilyen érzésem van, mintha direkt próbálgatnák, hogy mikor lesz elég. Olyan direkt szi....ás érzésem van, ami azért fura, mert ezért mi fizetünk. Ezen azért nem ártana oda fenn elgondolkodni.

Most megyek, és főzök pár üveg birs lekvárt. Nagyon szeretem, de eddig még nem főztem, most kipróbálom.

Utoljára szerkesztett: 29.10.18
    mimi, Kergekacsa, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Imi! Köszönöm a kávét :inlove:
    Ez a labirintus teljesen az agyamra ment xD ennél rosszabb eventtel talán még nem is találkoztam, nagyon bánom hogy belekezdtem, annak ellenére hogy megvan a felhősor. Álmomban se jöjjön elő :oops: ennyi időt tölteni ezzel a játékkal o_O ebből az okból kifolyólag a bahát nem bontottam és nem is fogom. Kihagyom a királynőt, be sem engedem a szigetemrexD azért az ajándékért nem fogok a két kapálós mellé egy harmadikat is bevállalni >:(

mimi, Kergekacsa, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  15. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok! Szép napot mindenkinek

Látom a királynőt ki akarjátok hagyni. Szerintem sem éri meg főleg úgy, hogy alig van területem. Én ezzel a kaktusszal meg viaszvirággal vagyok meglőve mert már olyan sokat termesztettem és unom mert felröppenő fedél meg alig van. Mindegy azért csinálgatom.
    Miminek én is gratulálok a 220-hoz. Nekem még kell egy kicsi hozzá xD.

Délután tortasütés. Holnap tartjuk Biuskámnak a névnapját (25-én volt Bianka) és egy szép gyümölcstortát szeretnék neki.

mimi, Kergekacsa, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  16. nyific

Sziasztok!:) Kávét megittam...:p szuper volt, most felébredtem... de a királynő jön...
    nem álmodtam...:music:Franciska valami elírás történt, mert Mimikének a 200-hoz kell gratulálni!;)

Unokádnak Boldog Névnapot kívánok! Emlékszem még a Biára.../ tündérek/;)
    Most megyek és befejezem a lámpással ami még hátra van...:music: és végeeee!
    Baha úgy van ahogy volt.... de megmondom őszintén , még nem arattam ma ott... kíváncsi vagyok a felröpikre..

mimi, Kergekacsa, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! :) Képzeljétek, nem segített semmi praktika a fültisztításba.:( Még mindig bent
    van a víz, így muszáj lesz elmenni a fülészetre.:oops: Pedig nagyon nem akartam.-.- Azért köszönöm a
    tippeket.;)
    Boldog névnapot az unokádnak!:D

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  18. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Igen elírtam. Köszönöm szépen a jó kívánságot. Jól emlékszel a tündéreket jobb szerette csinálni. Az a tündérvilág nem volt semmi.:)

Sajnos délután nem tudtam semmit sem csinálni mert a monitorom mintha érezte volna, hogy eventkezdéskor be.... .l Most a gyermekem kölcsön monitorját használom de ez sem tökéletes.
    Sajátomat majd ha a papa ráér akkor visszük el a szerelőhöz. Lehet, hogy nem is tudják megcsinálni.

Csokraim érnek. Nem tudom még mi lesz vele.

Mindenkinek jó éjszakát kívánok.

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Még 17 játék és elérek a 85. ajándékhoz! (Változott a hozzáállásom, és végig szeretném vinni)
    Már csak a felröppenő kell!
    Elkezdtem a királynőset is de még nem "kosaraztam" majd talán holnap, mert iszonyat kevés ragasztópisztolyt kaptam kezdésre a fákból...
    Az e.növény kicsit megnyomta a db számot!:music:
    A kincsest is látogatom még némi ládikóért.:inlove:
    További szép estét kívánok mindenkinek!:)

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  20. nyific

Imikém Te nagyon szorgalmas vagy..... én a CSP-s ládikó után befejeztem... nem nagyon szerettem...
    A csokrokat elültettem, egy területen... majd meglátjuk mire lesznek jók.. nagy kedvem nincs hozzá..:music:
    Franciskám a tündéreknél is jobbára Te voltál ott, jókat dumcsiztunk.... ott élt a topic... sajna itt már
    nem annyira.. nem is igen beszélgetünk... mind1...
    Jóéjt! kedvem semmi...:sleepy:

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.