Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Mindkét eventbe 40 tető kell.... nem kevés felröpi kell ehhez, meg az egész eventhez....
    ezek szerint Te mindkét gazt termeled, bahást is, és a farmost is... nem semmi.:)

terika01, hangyácska77, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Igen, mindkettőt csinálom. Belekezdtem, bár nem nagyon bízom benne, hogy sikerül is.
    De ha néhány dolgot kiszedek belőle akkor már elégedett leszek. :) A két gyárfejlesztés jó lenne.

3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét, sziasztok!
    Na látom az estére kicsit felpezsdült itt az élet!:)
    Örülök neki.
    Végre sikerült megnyernem az átkozott főnyereményt még most is alig hiszem el de megvan végre!
    Nektek sikerült már?
    Már csak a farmost gazt vetem a bahamás megvan oda már csak felröppenő kell és kész a cirkusz!:p
    Megyek aludni mert nem ismerem mikor kell ágyba bújni...:wuerg:
    Szép álmokat mindenkinek!

ljanika6, olegka9, terika01 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Szépen süt a nap ma is. http://www.costadelsolmagazin.com/sites/default/files/kepek/2017/03 marcius/kave_hatasai.jpg
    Imi örülök a repülődnek! Ebből lett négy is, de volt már, amiért megküzdöttem, mert a világért nem akarta adni, aztán persze lett több is mindből. Sajnálom, hogy ezeket nem lehet küldeni.
    Event holnap kész lesz, ha minden igaz, lassan, komótosan haladok vele.
    Ezt gondolom láttátok. https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszláda-vásár.17345/
    Gizus a képek nagyon jók, a Duna nagyon szép. Én is a közelében lakom, régen nagyon sokat jártunk a a Duna partra, nagyon szerettem.

Kergekacsa, hangyácska77, mimi és 4 más kedveli ezt.
  5. nyific

Sziasztok!:) Itt is süt a nap... jó idő van... most megkávézom... köszi Erika...:p
    Nagyon alacsony még mindig a Duna vízszintje...... de már lassan azért jön felfele, csak lassan..
    Óh mi nagyon szeretjük ezt a folyót, régebben rengeteget túráztunk rajta,... végig egészen le Bajáig...
    de jó is volt...:)
    Event is halad azért... még 6-7000 gaz hiányzik felröpi már meglesz reggel, vagy előbb, mert már
    csak 120 kell, és kész... ahogy terveztem holnap bizti kész lesz, szép nyugiban és nem is kellett
    miatta a gép mellett rostokolnom...:)

6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Köszi a kávét Erika.:)
    Az enyémbe belefürdött egy légy...:wuerg:
    Nagyon szép időnk van.:inlove:
    Nincs is sok kedvem a gép előtt üldögélni...
    Megyek kicsit kimegyek a levegőre!:)
    Lett narancs tigrisem a bahamán a "polipos" titokólakból!

ljanika6, Kergekacsa, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szép délutánt, élvezzétek a szép indián nyarat! :inlove:
    Erika köszi, hogy mindig hozod az újswágokat. :)

ljanika6, Kergekacsa, ricsi908 és 5 más kedveli ezt.
  8. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Szép napot Mindenkinek!
    Nálunk is nagyon szép idő van, gyönyörűen süt a nap.
    Kicsit bosszankodom mert kaptam kívülről nagyon szép birsalmát. Gondoltam csinálok jó kis birsalma sajtot karácsonyra pont jó lesz a sütibe. Az összes birsalma belülről tiszta kukac volt. Még kifaragni sem lehetett mert nem maradt volna belőle semmi :(
    A farmot csinálom csak elég kevés a felröpi.
    Kiválogattam az event naptárból, hogy mit szeretnék megcsinálni. A nagy gesztenyevadászatot, titokól ha összejön, telihold meg az adventi naptár. A többit nem tudom még, hogy mit takar. Neon ólakkal nem valószínű, hogy tudok valamit kezdeni mert nincs olyan fejlesztett ólam ami a neont megközelíthetné.
    Ma még én is szintet fogok lépni. Nem olyan kerek de három hét alatt egy egész szintet lépni nekem tök jó. 78 leszek. Majd 18 év múlvaxDxDxDxD

ljanika6, Kergekacsa, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  9. nyific

Gratulálok Franciska! Szépen mész majd felfelé...... Nem csodálom, hogy bosszant ez a birsalma dolog,
    sajnos nálunk is vannak olyan almák, amiket, ha szétvágok, belülről barna.. nem tudom mitől lehet ez..:music:
    A neon ólakért tenyészteni fogunk pillangót meg, meg kaméleont, és akkor nyerünk ott neon ólat ezekből.
    A neon ólak, ha kirakod 5 állatot adnak egyszerre... ezért éri meg..:)

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Csak 4 állatot adnak Gizus!:)
    Én szeretem őket ugyan úgy mint a rózsaszíneket!

11. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Emlékszem rá és nekem volt egy pár de hát hozott anyagból kell gazdálkodni.

12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  13. nyific

Igazad van Imikém... csak kíváncsi voltam, hogy tudod-e hány állatot ad a neon ól..;)
    Nekem is lesz még egy aratásom, és kész leszek.. pakolászhatok vissza mindent..:music:
    A pörgetést kipróbálom, jó, hogy hoztad... köszi Imi.:)

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  14. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! :D A tegnapi szintlépés után újabb jó hír! Bontottam néhány áhítatos ládát, és lett
    belőlük egy repülő elefánt meg egy ara kacsa!:D:D:D
    Mindkét eventtel a felénél tartok. Van még hátra 65 óra, talán sikerülni fog. ;)

ljanika6, nyific, mimi és 3 más kedveli ezt.
  15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Ricsi!
    Gratulálok az állatokhoz!:)
    Nálam nagy a kísértés de nem szabad, karácsonykor nyitom ki őket addig gyűjtöm!

ljanika6, nyific, mimi és 4 más kedveli ezt.
  16. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi! :) 22 ládát bontottam, annyiból jött össze.
    Karácsonyi meglepetést akarsz magadnak?;)

ljanika6, nyific, mimi és 4 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Imikém én nem bírnám megállni,hogy ne bontsam ki őket. :)
    Azt vettem észre,hogy havonta 1-2 jó tenyészállatot ad. Többet nem. Amúgy cserepek, bájital stb...

Utoljára szerkesztett: 4.11.18
    ljanika6, Tavirózsa, mimi és 4 más kedveli ezt.
  18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Reménykedem a lehetetlenben!;)

Eleinte nehezen ment mert mindig nyitottam minden ládát de egy bizonyos idő után megszoktam, hogy nem nyitom őket.
    Szinte minden ládát gyűjtögetem a nagy napra.:)

ljanika6, nyific, mimi és 2 más kedveli ezt.
  19. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

A Nagy Ládabontó Nap! NLN! Néhány én múlva olyan ünnep lesz, mint a karácsony. Munkaszüneti nap
    lesz természetesen. NLN-kor ládákkal fogjuk meglepni egymást, és aztán mindenki kibontja a
    magáét.:music:;)

ljanika6, mimi, olegka9 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Áhítattal nézem az áhitatos ládáitokatxDxD

ljanika6, Ninett79, Imi* és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.