Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Hát kérem ez a méreg... nem a cián... biztos kiszámoltad, mennyi kell még..
    hát inkább termeltél volna többet pár darabbal... de majd legközelebb jobban
    fogsz figyelni, abban biztos vagyok.:sleepy:

ljanika6, olegka9, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Amikor megyek nagyimhoz mindig egy filmcím jut az eszembe!
    "Ahová lépek szörny terem" Csak itt macska!Be sem jutok a házba!
    Megosztom veletek milyen is az!

Jó fej voltam,éjszakára beengedtem őket a házba nehogy megfázzanak! Kaptak 3 tálca almot, de reggelre annyi taposóakna volt a házban mint vietnámban.Amíg egyre figyeltem, kettőbe sikeresen beleléptem,csúsztam!
    :oops:

ljanika6, olegka9, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Húúú Alex! Elhiszem, hogy gondban vagy ennyi cicávalo_O én is szeretem a macskákat, de ennyit:oops: nem tudom milyen megoldást találsz, de muszáj őket leadni v elajándékozgatni :music:
    Gizusom! Szegény férjed sokat szenvedett, mielőbbi gyógyulást neki:)

Még nem döntöttem el csinálom-e ezt az eventet :music: tök jó volt ezt a 2-t kihagynixD

mimi, ljanika6, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  4. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Affene! Két növény! Bosszantó! A következőnél kétszer is számold át, nehogy így járj. De még az a jó, hogy nem múlik rajta semmi, de azért bosszantó.
    Ugye? Rá lehet kapni a nem eventezésre:D A felhőig elmegyek, a többit meglátom, nem biztos, hogy szeretnék ennyi gazt letermelni, de ki tudja, lehet, hogy nem tudom abbahagyni:D
    Hú, tényleg sokan vannak. És minden méretben. Nem is Te lennél, ha nem történnének veled "balesetek".:)

ljanika6, Imi*, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Az egyik szürkét elneveztem a sátán macskájának! Szétharapta a kezem, egy hétig kétszeresre dagadt a bal kezem, fél órát harcoltam vele a lakásba. Meg akartam fogni, de ez a macska nem védekezett ,ez támadott ,élvezte, hogy harapdál. Még a seprű sem hatotta meg, úgy repkedett a házban mint egy madár és természetesen felém.A seprűt használtam mint egy teniszütőt, azzal védekeztem. Azaz egy ami tuti marad a háznál, mert én meg nem fogom az biztos! Nem ettem meszet!

Ui: Macskát adnék pocok légyfogóért! 1:1 vagy 2:1 arányban!
    :D

mimi, terika01, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  6. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Alex!:)
    Úgy látszik Macskatornádóba keveredtél, van egy pár cica. Látom a szinkron nyávogás megy nekik.:music::D

mimi, terika01, hangyácska77 és 7 más kedveli ezt.
  7. nyific

úúúh Alex! Hát milyen cica az... vagy nem is cica, hanem macska , amelyik így tud
    harapni?... nem nagyon hallottam még ilyet... Édesapámnak is volt cicája, de mindig az udvaron volt,
    aztán mikor már Apukám nehezebben mozgott..... és egyedül is maradt... észrevettük, hogy a cicát néha beengedi
    a lakásba.... A végén úgy megszokták egymást, hogy a cica felült a fotel tetejére, amiben Apukám ült, és
    együtt nézték a TV-t..:) Mi is nagyon szerettük.... édes kis pofikája volt, és állandóan dörgölődzött a lábunkhoz,
    mikor ott voltunk...

mimi, terika01, hangyácska77 és 5 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én két pocok légyfogót adok, csak tartsd meg a macsekot. :DxD

mimi, terika01, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  9. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Kellően elfáradtam a sok pakolgatásban. A négy ólból lett 1 piros strucckarám, 1 vörösbegy fészek 1 bölénykifutó és 1 narancs halastó. Nem is olyan rossz.

Jó éjszakát Mindenkinek!

mimi, terika01, hangyácska77 és 6 más kedveli ezt.
  10. iboly54

Erika! Nagyon jól elvoltam event nélkül :D szorgalmasan töltögettem a pajtát és kilőttem pár gazdakörit is;)
    Ezért gondolkodom most is, ez a felhősor sem csábít, sok mindent kér és keveset ad. Azért hosszút ültettem, ha mégis kísértésbe esnék, legyen felröppenő.
    Franciska! Nagyon ügyesen haladsz :) mikor fentebb írtad a paszuly megszerzésének nehézségeit, nekem is eszembe jutott mennyit küszködtem én is annó azzal a gazdakörivel. Kitenyészteni nem tudtam a szükséges állatokat ( nem volt mivel), csengőpengő is nehezen jött, rengeteget kapáltam és vittem a piacra, hogy meglegyen. Amikor meg megszereztem, sajnáltam bedobálni a paszujértxD nem rég csináltam egy kis farmot az unokámnak, szinte pár hét alatt fellehetett tornázni a 40. szintre, úgy hogy nem hajtottam magam érte. Ebbe persze leginkább az a titok, hogy már rutinosak vagyunk és tudjuk mivel és hogyan lehet gyorsan haladni. Persze a kislányt mégsem kötötte le ez a játék, ráhagyta az anyjáraxD

Jó éjszakát mindenkinek!! :)

mimi, olegka9, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jöttem szép álmokat kívánni mindenkinek!:)

mimi, olegka9, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  12. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Sziasztok!

Rég jártam itt, olvasgatni be be nézem...
    Azt viszont elújságolom nektek elértem a 200 szintet!! :):)

mimi, -Palika17-, Imi* és 7 más kedveli ezt.
  13. iboly54

Jóóó reggelt! Sziasztok! :)
    Sziiiia Misi!!! :) Bizony-bizony nagyon rég néztél be hozzánk....már azt hittem nem is játszol :( Örülök, hogy újra itt vagy és most már maradsz is...ugye :music: gratulálok a 200 hoz, ügyes vagy! :) a kávé nagyon fincsa, köszönöm szépen :inlove: mesélsz valamit magadról, történt-e valami mióta nem láttunk:music:
    De jó újra régi arcokat látni itt... Palika, Alex és most Misi is előkerült :inlove:

mimi, -Palika17-, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Jó reggelt! :)
    Köszönjük a kávét. :)
    Gratulálok a 200-hoz. :)
    Képzeljétek nem is újságoltam,hogy az egyik gazdaköri feladatból nyert fából csillagbokrom lett. :) Egyszer ad csillagot, de valami gyönyörű utána is... :)

mimi, -Palika17-, Imi* és 7 más kedveli ezt.
  15. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Játszom, kicsit fájó lenne ilyen szinten abba hagyni, munka azért van benne, maradok nem felejtettelek el benneteket
    köszi a gratulációt :) nem történt semmi különös, elfoglalt vagyok kevés az időm, ha tudok benézem gyakrabban,
    lánykám betöltötte a 10-et :):)

mimi, -Palika17-, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  16. nyific

Sziasztok! Misikém gratulálok itt is a 200-hoz! Igen van benne munka... köszi a finom kávét.:p
    Ma én 9-kor keltem fel, úgy elaludtam... talán az elmúlt napok izgalma miatt történt, de nagyon jól esett.:)
    Most indul a főző projekt, ma gulyásleves lesz, és túróscsusza sok-sok tepertővel a tetején....
    és házitejföllel, mert tegnap a lányom nekünk is bedobott egy féllitert, mert maguknak is vett.:p

mimi, -Palika17-, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  17. iboly54

Szia Ninett! Egy ilyen bokornak én is tudnék örülni, biztos nagyon szép lehet :) nem is hallottam, hogy van ilyen csillagbokor:music:
    v csak elkerülte a figyelmemet.

Elkezdtem az eventet, nem túl nagy kedvvel, majd meglátom meddig megyek. Csak 226 gesztenyém lett, pedig 22 órás virággal vártam.
    Ha már ilyen kevés lett, inkább megsütöttem xD a maradékból egy kis ficsi csemege:p

mimi, -Palika17-, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Szia! Pedig van. Ez az. Egy db csillagot ad, utána már csak dekor. De nagyon szép. :)

iboly54, -Palika17-, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  19. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Itt is gratulálok! Te is benéztél végre! Legközelebb ne akkor gyere, ha eléred a 300-at:music::D:D
    De szép fácskád lett:)

Elkezdtem az eventet én is, remélem be is tudom fejezni, de rengeteg ez a gaz.

iboly54, -Palika17-, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  20. nyific

Csillagbokrom nekem is van... de csak szép...:)
    Eventet elkezdtem, hát nálam is gyenge volt az eresztés gesztenyéből, 285 db lett kezdéskor...
    majd szaporodik remélem.. Gazt elültettem, csak küzdöttem ugyan... de győzött a csusza, így
    aztán a gazok dupla időt kaptak az érésre..:music: én is sokallom a mennyiséget.... persze, mert
    lehetett venni bónuszokat, és ezt belekalkulálták a mennyiség dbszámába. No de nem vett mindenki
    ilyen bónuszokat, azzal mi lesz?? Hát vegyen! xD
    Ibolyom a gesztenye guszta.. és milyen finom... megkóstoltam ám...:p

*misi66*, iboly54, -Palika17- és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.