Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na igen... :D Akkor átöltözhetek én is.. :)

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szerintem Én vagyok a legszebb!:p
    Szép lettél Te is!:inlove:

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Nem is,mert éééén.... :p xD

4. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Elolvastam az event kiírást, és azt hiszem, hogy belevágok:D ha már egy éve készülök, ne vesszen kárba az a sok minden:D A terület miatt voltak kétségeim, de úgy látom, hogy teljesíthető lesz napi három aratással is. Legfeljebb szakítok azzal a szokásommal, hogy nem veszek kosarat. Lehet, hogy most beruházok egyre, hogy könnyebb legyen a kezdés. Nekem nincs bajom a jutalommal, nem rossz az, bár a 200 után nem nagyon érdekel a tp, de nem is ez a lényeg.
    Ibolyom, azért 800 csak nem kell:oops::D
    Gizus, akkor a másikkal is benevezel?
    Nagyon szépek lettetek az új ruhátokban. Lehet, hogy nekem is fel kellene öltöznöm? Az a baj, hogy nagyon szerettem amit Devike csinált, de sajnos mind elveszett, és nem tudom, hogy milyent is szeretnék.

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Neked csak egy pálcád van...xD:inlove:
    Nekem két csodaszép galambom, szóval nem kérdés Én vagyok az!:p:inlove:

6. Ninett79

De én átváltoztatom őket a varázspálcámmal... :p

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  7. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Tiszta vízből tudsz rumot varázsolni?:p:D

8. Ninett79

Még nem próbáltam. xD

Utoljára szerkesztett: 21.11.18
  9. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Csak aztán, ne hogy úgy járj, mint szegény srác.xD

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Mindenki milyen szép lett :inlove: Imi....a galambjaid ...:inlove: nagyon tetszenek.
    Erikám! Varrassál Te is valami szép téli ruhácskát ( Fätum,) ;);) Gizust is minden évben próbálom rábeszélni a téli ruhatár készítésre ;) bár megjegyzem az övé nagyon különlegesen szép, nagy gonddal volt megvarrva, teljesen az Ő egyéniségéhez való :inlove:
    Úgy látom, olvasom... nagyon sokan fognak indulni a TOP-ban, nagyon izginek ígérkezik.
    Gizusom! Ez komoly... a másikon is indulni akarsz:music: nagyon szorítok, hogy sikerüljön bennmaradni.
    Húúú, még ki kell vasalnom a pom-pom rucimat is :p
    Megvan a felhősorom ;) 25/75 az állás jelenleg

Kergekacsa, mimi, hangyácska77 és 8 más kedveli ezt.
  11. terika01

Nagyon jól állsz, én le vagyok maradva az eventtel, 21/60 az állás, még kell egy "kicsi" a felhőhöz.

Kergekacsa, mimi, ricsi908 és 8 más kedveli ezt.
  12. nyific

nyific Fórum elő legendája

Kértem Fätumot, hogy valamit csináljon a ruhámmal, de mivel ezt Cilla készítette, ebbe nem mer belenyúlni....
    csinál valamit nekem.... majd meglátjuk hogy sikerül.... azért kedves, hogy próbál segíteni....
    Erika próbáld meg Te is...:)
    Na ez TOP dolog, persze a lányomnál nem mértem fel semmit, majd ezután következik...:)
    lehet 2-3000 közé beférnék esetleg...;) Persze én sem szánok 450 millánál többet a TOP-ra... esetleg 500.
    Én most így állok 25/74 a felhőm megvan.... most már nem nagyon küzdök itt, majd az aratást,
    a malaláshoz igazítom... nem fogok állandóan ide rohangálni...:music:

13. iboly54

Ezt a bannert nem is kellene variálni, inkább újat kérjél :) biztos láttad Fätum munkáját, nekem nagyon tetszenek.
    Nem lesz egyszerű ezen az eventes földön a termelés, mivel a vízen és trágyán kívül semmi nem hat. Hosszadalmas lesz a felszaporítás. Én maradok végig a 2x2-es földeken + ami még kifér a 1x2 és 1x1 ből. Lehet megveszem a kosarat:music: nem kell szaporítani akkor.
    Kell kirakni ólakat, hogy legyen trágya, már nagyon magas az ára, holnap meg még növekszik.

Mára befejeztem..... megyek alukálni...Nektek is jó éjszakát!!! :)

14. nyific

Ibolyom új lesz, mert ez védett.... egyébként a kosár amiben van 50 papucsvirág is... nem olyan sok, 359.- Ft...
    Jóéjt Neked is! Meg kell várnom az aratást, még fél óra..:music:

15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép jó reggelt!
    Mézes kávé...:inlove:
    Legyen szép napja mindekinek!

16. iboly54

Jó reggelt! :) Sziasztok! :)
    Becsábított a kávé illata :) Köszike, nagyon fini:inlove:
    Tudtátok, hogy a mézes kávénak milyen jó hatása van a szívre:music: én minden délután iszok egy mézes kávét. Mióta a párom méhészkedik, sok különböző fajta mézünk van, mindegyiknek más-más a jótékony hatása :)

Legyen szép napotok! :)

17. nyific

Sziasztok!:) Mézes kávé:p finya lehet..... a mézet imádom.... kár, hogy nem kávézom...;)
    Imikém ezt azért megkóstoltam, tényleg nagyon jó, köszi.
    Én reggelihez mindig eszem kis mézet is, az akácméz a kedvencem... van egy termelő, akitől minden évben
    megvesszük a szükséges mézkészletünket...:) Mi teában is nagyon szeretjük, :p
    Na jön a TOP.. mindenkit gép elé kényszerítenek, venni nem lehet, a kosáron kivül semmit...
    tehát mars a gép elé, és ülj ott... ebben mi az élvezet nekik:music:
    Szerencsére a felhőm megvan a keresgélősben, így majd a malaláshoz igazítom az aratási időt,

mert nyilván a két eventnövény érési ideje nem egyforma... hogyne.. akkor könnyebb lenne, ...
    de a szlogen.... ülj a gép előtt...xD

18. iboly54

19. nyific

Ibolyom még lesz egy kis telihold, meg ez, az, de még kevés, kellene még valami event valahová. :oops:xD
    Magok elültetve, vettem kis kosarat... így szaporítani nem kell...
    A keresgélős is halad, de még a 30 játékhoz kell több mint 10 ezer gaz..:music:

ljanika6, Kergekacsa, olegka9 és 8 más kedveli ezt.
  20. terika01

Sziasztok! Eventet elkezdtem, igaz kicsit késve, de hát a munka...:p:D A kosarat megvettem, nem kell szaporítani a növényt, ez is valami. Napi három aratással kell megoldanom, bár hétvégén meglesz a négy. Ha más nem lesz, akkor fölkelek éjszaka is, de azt nagyon nem szeretném, mert aludni nagyon szeretek.
    Gizus, én kávézom, viszont mézet nem eszem:D
    Ibolyom, nekem ajánlhatnak, amit akarnak:music::D A kosarat is kivételesen vettem meg, sosem szoktam.

A baha szabad, oda még befér valami:D:D

ljanika6, Kergekacsa, olegka9 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.