Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Misikém Neked is hatalmas gratula! most láttam bebiztosítottad magad, bent is vagy, nem kis helyezéssel...:)
    Azért jó látni, hogy magyar is van a dobogós helyezettek között..:p
    Gratulálok minden részvevőnek, és a helyezetteknek külön is...!

mimi, Kergekacsa, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  2. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

hSziasztok!
    Gratulálok mindenkinek, hogy elérte amit szeretett volna.
    Nekem is meglett a vágyam, sikerült a 4. házacska természetesen a ti segítségetekkel. Köszi kindenkinek.:inlove::inlove:

Kergekacsa, Imi*, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Gratulálok az összes kuckósnak, és természetesen mindenkinek, akinek sikerült benn maradni, jó sok magyar volt a listán, de nagy-nagy gratula a 3. helyezettnek!!! Misi, Gizus, Iboly, megcsináltuk. Imi neked külön is grat a feliratért! Nemrég értem haza, a listát már nem láttam, az eventesben néztem Genka listáját. Úgy tűnik, egy kicsit túl tóltam, de csak egyszer tudtam benézni, és úgy láttam, hogy nagyon csúszok lefelé, és dobtam. Többre gondoltam az 1000 aljának. Azért ez a TOP nem olyan volt, mint eddig. Illetve ugyan olyan, csak valahogy mégis más volt az íze. Kár, hogy elvették a listát, szívesen megnézném.
    Közben visszajött a lista:D

Utoljára szerkesztett: 28.11.18
    Kergekacsa, Imi*, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  4. nyific

Eddig pihentem.... legalább kipihentem az izgulást.... de látom holnap már megint lesz valami a Bahán,
    vagy ahogy most elnevezték az ültetvényen...:music:
    A jelenlegi elért helyezések: Misi 155, Erika 291, Iboly 415, Én 456, josie / én / 899,
    nálam azért van ennyi, mert a kis autóm rendszámtábláján is 456 szerepel...;) ez szerencsét hozott..:)
    Értékelés ill. ellenőrzés után a lista megint elérhető lesz, remélem akkor is ott leszek rajta..:p
    Franciska Te nagyon lassított módban csináltad ezt az eventet...xD

Kergekacsa, ricsi908, fénylő. és 7 más kedveli ezt.
  5. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Lehet, hogy időnként az ember hoz rossz döntéseket pld. nem szedtem le minden területről az állatokat, meg 1x1-es területen vetettem. Melyik jobb stb. stb. Majd kitapasztalom.

Kergekacsa, ricsi908, fénylő. és 6 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Gratulálok minden kuckósnak. Szép helyeket értetek el mind! :inlove:

7. nyific

Köszi Ninettkém! Aranyos vagy...
    Holnap Bahás event..... nem tjudom ki csinálja... nekem nem sok kedvem van... egy területen meg
    nem merek belekezdeni... pedig gyorsan meg kell gondoljam... mert a fák nem adnak fényképezőgépet,
    és akkor mi lesz a fényképezéssel....;)

8. terika01

Köszi szépen!:)
    Azt nem tudom, hogy a fényképezéssel mi lesz, de én nem ültetek egy szál gazt sem. Az utóbbi két event, elvette a kedvem egy darabig. Különben is, most pakoltam vissza mindent, én ugyan le nem szedem:D pihenő jön. Holnap nem is tudnám elkezdeni, mert nem leszek gép közelben csak szombaton. Ez most kimarad.

Kergekacsa, ricsi908, fénylő. és 6 más kedveli ezt.
  9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszönöm én is mindenkinek a gratulációt :inlove: én még kiemelném Imit is, szép teljesítményt hozott Ő is:inlove: nem tudom...nem emlékszem a helyezésére, de majd jön és elmondja:music: és ott van még Gyöngyikénk is, nem sok kellett volna neki, hogy benn maradjon az ezerben:inlove:

Gizusom! Kicsit felületesen olvastam, de mintha kellen valami objektív, amit a fák adnak:music: megyek megnézem

10. nyific

Ibolyom Imit én is várom... és Gyöngyikémnek majd a farmról gratulálok, mert szomszik vagyunk...:)
    Még én is küzdök magammal a Bahás event miatt... csak egy területen ültettem gazt.... most tényleg bizonytalan vagyok,
    nincs nagy kedvem hozzá... holnapig megálmodom.... és még nem tudjuk mi lesz a farmon, valami készül ott is...
    de itt meg a Gazella ami miatt vacilálok..---
    Mégegyszer gratulálpk minden TOP-ban résztvevőnek!:)

mimi, Kergekacsa, ricsi908 és 8 más kedveli ezt.
  11. iboly54

Köszönöm Gizusom még egyszer..... és Neked is nagy-nagy gratula :inlove:
    Na most alaposabban elolvastam az eventet, úgy döntöttem elkezdem, kell az a gazella:) ha eljutok odáig.
    Az objektívet minden adja, úgy hogy a fákat kiszedtem :cry: nagyon ritkán bontom le az esőerdőt, ott mindig fák vannak.

Mindenkinek jó pihenést....jó éjszakát! :inlove:

12. nyific

Ibolyom azt mondod, hogy belevágsz?..... nekem is egy területen fák vannak..de nem szedtem le..
    na, egy területen meg gaz van... éjjel megálmodom...:)
    Én is köszönöm a gratulációt.....;)

Kergekacsa, ricsi908, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Na itt vagyok Én is.:)
    Gizus jó az új ruhád, csodaszép!:inlove:
    Vége a toppnak végre!;)
    207. helyen végeztem de összeállt az elképzelésem ez a legnagyobb boldogság!:inlove:
    Gratulálok mindenkinek ügyesek voltunk!:)
    Szép álmokat kívánok mindenkinek!

14. hangyácska77

hangyácska77 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Köszönöm szépen hogy megemlítettetek, nem hiányzott sok, de így is nagyon örülök.
    GRATULÁLOK mindenkinek, az elért eredményekhez, a szép helyezésekért!

mimi, Kergekacsa, Imi* és 8 más kedveli ezt.
  15. iboly54

Jó reggelt! Sziasztok! :)

[​IMG] Nagyon hidegre ébredtünk, - 7 fok :oops: de már kibújt a napocska, délre már kicsit melegebb lesz:music:

Gizus! Ez volt a régi téli rucid:music: nagyon csinos, jó hogy megtaláltad;)
    Ninetté is nagyon cuki, Ő is előszedte a rejtett fiókból:)
    Most mennem kell, sok dolgom van.....eventkezdésre visszaérek :music:

Kergekacsa, Imi*, ricsi908 és 7 más kedveli ezt.
  16. nyific

Sziasztok!:) Nagyon jól érzem magam az új rucimban.... köszönöm szépen, örülök, hogy Nektek is tetszik,
    nagyon igyekeztem ám,.. kicsit göcsörtös úton jutottam hozzá, de gondoltam lehetetlenség nincs, csak tehetetlenség van.
    És meglett az eredmény....
    Ibolyom ! mi az, hogy a régi téli cucc..... nem, nem, ez vadi új ruci.... most készült el....és az éj leple alatt
    már át is öltöztem..;)
    Imikém Neked is gratulálok! Szép eredmény, és a Hungary...:) nagyon jól nézett ki...
    Gyöngyikém itt is gratulálok! Nem sok hiányzott, hogy bent legyél az 1000-ben, de ez is szép eredmény..
    Eventtel még mindig hadilábon állok, nem arattam ugyan a Bahán.... de ha nagyon unom... akkor annyi..:music:
    Most felöltözöm téliesen, és elballagunk a piacra... főként zöldség, és gyümölcsféleségekért...:p

mimi, Kergekacsa, Imi* és 7 más kedveli ezt.
  17. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Sziasztok :).
    Gratulálok minden kedves induló játékosnak attól függetlenül,hogy bent maradt vagy kiesett :D.

Kergekacsa, Imi*, ricsi908 és 7 más kedveli ezt.
  18. terika01

Sziasztok! Kösz mindenkinek a gratulációkat!
    Gyöngyi, gratulálok Neked is!
    Gizus de szép lett a téli ruhád!
    Hú de hideg van ma. Nem dolgoztam, csak reggel egy kicsit, aztán fodrásznál voltam. Alig vártam, hogy érjek haza. Pedig ma még mennem kell, délután utazok a lányomhoz:)

Kergekacsa, Imi*, ricsi908 és 6 más kedveli ezt.
  19. nyific

Köszi ERika igyekeztem.... hogy én is szép ruhába öltözhessek...:)
    Jut eszembe hol a Te ruhád?? Mkikor jössz vissza..?
    Ma én kihúsoztam magam... nemrégen végeztem... de elég is volt, persze, majd amikor
    főzök, és csak elő kell venni a konyhakész husikát, az persze majd jó lesz...:)
    Mindenkit megkérek, hogy nekem fényképezőt küldjetek, köszönöm... csakis fényképezőt...:)
    Köszi szépen....:) Igyekeztünk nagyon, de majd, ha meglesz a végleges, akkor lesz az igazi.:p

terika01, Kergekacsa, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  20. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok.
    Gizus nagyon szép a ruhád.
    Kicsit ugrottam be csak mert de. orvosnál voltam, meg még holnap is megyek. 3. havi cukortúra.
    Belefogok az eventbe. Megnéztem a decemberi eventeket majd két beigli között aratok.;)

terika01, *misi66*, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.