Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Azt is mondtam... Erre, azt mondta, hány Mikulás van??? Nem csak 1??
    Mondtam,hogy de, de van 1 helyettese, ha nagyon elfáradna, biztos ő volt az. Nem tudom neki bemesélni... :D
    Jaj ez a vacak suli... :( Remélem azért még hisz benne. :)

ljanika6, *misi66*, olegka9 és 4 más kedveli ezt.
  2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Neki még hinnie kell! Azért szerezhettek volna valami normális Mikulást is.
    Nem jó ez, hogy nem egyformák a Mikulások. És sok is van belőlük. Én ma láttam egyet
    egy Suzuki Swiftben. Na most magyarázd meg a gyereknek, hogy hova lett a szán meg a
    rénszarvas! És mit keres a Mikulás egy enyhén rozsdás világoskék Swiftben!:oops:

Imi*, ljanika6, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

xDxD
    Jajjjj, de jó,hogy mi nem találkoztunk vele... :D

Imi*, ljanika6, *misi66* és 4 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ricsikém köszi, én is választottam egy kisebbet, hogy a többiek is tudjanak még választani...:p
    Ninettkém.... ez az, hogy már nem lehet megnézni, pedig eddig, még minden évben a végleges lista megtekinthető volt..:sleepy:
    Learattam... emnnyi elég volt mára, majd holnap folyt... köv.. Imikém aludj Te is sokat! :).
    Szép álmokat![​IMG]

Imi*, terika01, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  5. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Kíváncsi lettem volna mit mondasz a kicsidnek! :) Még azt kidumáltad volna biztos kihűl
    a pocid!:pxD

Imi*, terika01, nyific és 6 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Békés estét! [​IMG]

Kérem az illetékeseket, ne küldjenek kannát, nem fogok eventtel foglalkozni!

Minden technikát felhasználva végre be tudtam állítani. :) A télapót is köszi, csak jó lenne, ha nem inna annyit hogy piros legyen az orra. ;) Vagy lehet hogy a hidegtől? :eek:
    Azt a világoskék pöttyöset kérem, nem baj, hogy kicsi. :D

Ricsinél meg bujkál egy barna palástos, azt kérem. De csak holnap eszem meg, nehogy éjszakára megfeküdje a gyomrom. ;)

Imi*, terika01, nyific és 5 más kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét! :)
    Nagyon szépen köszönöm az ajándékokat :inlove: annyira szeretem a csokoládékat:oops: de tényleg, pedig nem kellene :music: ez a december mindig rám akaszt pár kilót, aztán sok-sok lemondás kell ahhoz, hogy legyűrjem magamról.
    A sok sütemény....a karácsonyi terülj asztalkám...:p persze készítek majd diétás változatokat ;)
    Henikém nagyon jól tud sütni, de most helyette is nekem kell. Holnap már meg is kezdem a mézeskaláccsal, a díszítést a kicsikre fogom bízni, szeretik csinálni.
    Gizusom! Szerintem nem nagyon változott az a TOP lista, amit láttunk utoljára :music: felírtam magamnak a sajátomat, mert jövőre már elfelejtem xD én is belekezdtem az eventbe, pedig most lehetne készletet gyarapítani.
    Mimikém! Végre előkerült a Te rucid is :inlove: Tegnap találkozhattam volna a régi kollégákkal, most az is elmaradt (ötye), sőz szombaton egy pécsi talira is hivatalos voltam, oda sem tudok menni :eek:
    Mimikém! Csomagolgatsz már:music:
    Ricsikém! Ma voltam én is a postán csomagot feladni, rengetegen voltako_O elhiszem, hogy milyen őrület van ott! Kitartás....a január már lazább lesz ;)
    Ninett Drága! Nálunk a kicsik ( 11-12 ) is még hisznek a Télapóban :p nagyon régi hagyomány, hogy minden családtag kap egy kisebb télapót, amolyan szimbólum ;) az ő örömük az én boldogságom:)
    Sosem felejtem el, mikor a kicsik 3-4 évesek voltak, a papa beöltözött Mikinek xD ő hozta a csomagokat. A lányok először megvoltak illetődve, aztán elkezdtek suttogni egymásnak.... " Te Lara...ez a Télapó kicsit hasonlít a papára...nem? Lejla...nem hasonlít, hanem Ő a Télapó most, mert az igazi az óvodában van még... megvárjuk míg ideér " xDxD annyira aranyosak voltak, leültek a szőnyegre , nem akartak hazamenni, várták az igazi Télapót:inlove:
    Naaaa, most jó sok voltam, megyek pihenni....

Jó éjszakát mindenkinek!!:)

Imi*, terika01, nyific és 7 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Iboly kedves! Április óta össze vagyok csomagolva..... :D De csak februárban költözöm - az újabb halasztás miatt. >:(

Még visszajött a Miki, mert olyan jó a Kuckóban lenni, jó melegben pihenhet. Kicsit meg is égette a sejhaját. :D

Imi*, terika01, nyific és 8 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Mimikém, miért van halasztás? :) Lehet,hogy írtad már? Bocsi,akkor elsiklottam fölötte. :(

mimi, Imi*, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  10. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Halasztás??? Ne már! :cry: Február még nagyon messze van!:(

mimi, Imi*, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  11. nyific

Sziasztok!:) Hoztam egy kis reggelit.....remélem ízleni fog...:p

Mimikém hát mi történt...? ez a halasztás..:music: miért teszed ki ennek magad?? ez borzasztó lehet már
    és már Te sem vagy 20 éves.... na jó 30 vagy... én már ezt nem bírnám... mondjuk én bele sem mentem volna
    ebbe.... nincs az a pénz, amiért a nyugalmamat odaadnám.... nem lehet ez jó Neked...
    De végül is Te tudod.... mindennek oka van, biztos ennek is..:)
    Láttátok már ezt?
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/aratási-problémák.17457/#post-945412

Ez a vonatozás sem nyerte el a tetszésemet... semmi új.... azért párat indítok majd...:sleepy:

mimi, Imi*, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  12. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Hol vagytok? Én ma próbáltam karácsonyra egy-két dolgot beszerezni, de nem sok sikerrel jártam.

Vettem pár fát, reggelre kiderül, hogy mit rejtenek. Vonatot is indítok párat, amennyi XL fám van, és az nem levés, majd igazságosan elosztom, hogy mindkét helyre jusson. Igaz, most nem adnak új fát, de van csomó fa, amit fel tudok rakni, lehet, hogy kapok helyettük jobbat, ha nem, akkor mennek vissza utazni:D

Mim,i február? Az még sokára lesz:sleepy:

mimi, Imi*, nyific és 5 más kedveli ezt.
  13. nyific

Erika én is indítok azért pár vonatot, de csak XL-s fákat rakok fel...én is abban reménykedem, hogy talán ad
    1-2 XXL-s fát....
    Titokfát is vettem de csak 10 db.t... én is most fogom kirakni, és reggelre meglátom lesznek-e új fák...
    A Kacsa Katás event jól halad, hamar letudom... pörgettem egy +1-es termésbónuszt... ez mindkét helyre jól jött...:)

mimi, Imi*, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  14. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Sziasztok! Biztos szieszta van, hétvége! Terika és mit szerettél volna beszerezni, hogy nem jártál sikerrel?
    Este még utazunk a fiamhoz, valamikor éjszakára odaérünk.

Vonatozni vonatozok xl fákból van bőven, a hókristály kupában 4 futamnál járok:p

Kellemes estét kuckósok!

mimi, Imi*, nyific és 5 más kedveli ezt.
  15. terika01

Ajándékot, illetve ötletet két kamasz fiúnak:oops::D egy kiskamasz és egy nagyobb:D az a baj, hogy ötletem sincs, így aztán nem csoda, hogy nem jártam sikerrel:D
    Jó utat, vigyázzatok magatokra.

*misi66*, mimi, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  16. nyific

Erika ez tényleg nem könnyű..... nem is tudom...:music:
    Nálam nagyon lelassult a játék, nem tudom mi van, de csak forog az a micsoda, és várni....:oops:

*misi66*, mimi, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Szia! :) Ők sem adtak semmi támpontot? :)

18. terika01

Nem kérdeztem őket, meglepetésnek szánnám, míg kisebbek voltak, könnyebb volt, mindig találtam nekik valamit, aminek örülnek, de már könyvet sem merek venni, mert nem tudom, hogy mi tettszene nekik.
    Nálam is, forog a virág, gyakran kell frissíteni.

*misi66*, mimi, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Jó lenne tudni, mi van meg nekik? Okosóra? Pl? :) Elég olcsón dobálják már. Van olyanuk? :)
    Könyv sem butaság. Az én lányom pl szeret olvasni. :)
    Egyébként a mai kamaszoknak nem tudsz mit venni.. Legalábbis én nem tudok. A 16 éves lányomnak sem... Majd pénzt kap karácsonyra, azt úgyis gyűjti... :)

Utoljára szerkesztett: 7.12.18
  20. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Én megoldom az ajándékozásomat. Veszek magamnak egy raklap könyvet!:D
    Már meg vannak rendelve, holnap megyek is az egyikért. :inlove:

*misi66*, mimi, Imi* és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.