Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mi a fene hol vagytok?:music:
    Ibolya köszi a finom kávét!:inlove:
    Végeztem a koszorússal még tegnap.
    3 futamot nyertem meg eddig.
    És akkor Én is meggyújtom a második gyertyámat.:)
    További szép napot kívánok mindenkinek!

terika01, *misi66*, mimi és 7 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:) Itt vagyok én.... így sikerült a mai nap.... nem voltunk egyedül....Advent Második gyertyája nálunk is ég...:)
    ennek ellenére mindkét eventem kész.. a farmoson most fogom beadogatni a a cuccot, és
    szépen , gyorsan lépegetek előre...
    Nagyon jó, hogy sikerült mindkettőt befejeznem... már a farmrendezés tart.:)
    Mimikém üzeni, hogy sajnos nemigen fog jönni, mert a barátnője akinél per.pill lakik, nem akarja, hogy játszon.:oops:
    Mindenesetre nekem az a véleményem erről, hogy ez a barátnő visszaél a helyzettel, és önző módon viselkedik.
    Igaz a mondás, lakva lehet megismerni mindenkit igazán.:music:

Kedves Fénylő! Köszönöm a kedves köszöntést Neked is. :)
    UOTE="fénylő., post: 946162, member: 90091"]Kedves Nyific:) Nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked :) Még sok sok évig :)
    " Ez a nap más mint a többi ,ezt Te is jól tudod . Másként kelt fel reggel a nap,és másképp jár a hold. Köszöntünk hát Téged,ha már így együtt vagyunk. Ajándékul fogadd el vidám kis dalunk: Boldog boldog boldog születésnapot! Kívánjuk,hogy legyen még sok ilyen szép napod" :)

terika01, *misi66*, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  3. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

3 hétig dolgoztam egyhuzamban, végre pihenés.
    Gizus nagyon boldog születésnapot kívánok! :inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 9.12.18
    terika01, *misi66*, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  4. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok! Szép estét mindenkinek

Bocs hogy csak most jutottam el ide de a mai nap tényleg azzal telt, hogy mézeskalács sütés közben arattam gyorsan. Nem égett oda egy sem. Volt kis segítőm is Dodókám.
    Sajnos a második gyertyát csak itthon tudtam meggyújtani mert a szalamandra kifogott rajtam.
    A hókristály kupa viszont szépen meg már a harmadik versenyen is túl vagyok.
    Itt van az én kis segítőm
    http://kepkezelo.com/images/pzioiqnxu9lpq619e64n.jpg

Kergekacsa, terika01, fénylő. és 6 más kedveli ezt.
  5. nyific

[Q
    Köszönöm szépen Juditkám!
    Hogy lehet ennyit dolgozni?... nem csodálom, ha fáradt vagy...
    Pedig még most jön majd a karácsonyi készülődés... ma Advent második vasárnapján
    gyertyagyújtás volt, és próbáltam összeállítani a Karácsonyi menűt... addigra mindent
    be kell szerezni, és konyhakészen a frigóba tenni...
    Ajándékok zöme már megvan.... még egy-.két apróság kell... és az is kész lesz.
    Magamban azon kuncogok, hogy itt néhol, milyen lódításokat lehet olvasni....xD
    ezeken már most, csak nevetek....hiába, nem vagyunk egyformák..;)

Kergekacsa, terika01, fénylő. és 7 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hahó, "elvonultam", és beugrottam hozzátok.
    Sajnos az egész számítógéppel való foglalkozásomat - az én érdekemben némi zsarolással - nehezményezte, a kedvéért lemondhatnék róla. Majd annyit ülök a gépnél, amennyit akarok, ha a sasjátomban leszek. :oops:
    Így marad az esti bekukkantás és a pajtatöltés.
    Jó éjszakát, takarózzatok be, hideg lesz.

Kergekacsa, terika01, fénylő. és 8 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hmm, drága Mimi! :( Nem jó,ez a kiszolgáltatott helyzet.. Bár már a saját gépednél lehetnél...

Kergekacsa, terika01, mimi és 7 más kedveli ezt.
  8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Mimikém...ezt most komolyo_O:( nem is tudok mit mondani, egyetértek Gizussal, ez nagyon önző megnyilvánulás barátnőd részéről.
    Azt meg végképp nem értem, mi az hogy nem engedi :oops: felnőtt emberek vagyunk. Nagyon szeretném, ha megtalálnátok a közös nevezőt:inlove:
    Nálam még nem kész az event, Gizusom Te nagyon belehúztál megint :p
    Ma hazamentek lányomék, most már boldogulni fog egyedül is:) a karácsonyi előkészületekben segítem még.
    Juditom! Most pihenés jön vagy csak lazább lesz a munka? Ennyit dolgozni :music:

Nálatok is akadozik a játék vagy csak az én gépem rosszalkodik:music:
    Nem akarnak dolgozni a munkások rendesen, jó párszor csak frissítés után indul be :oops:

9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt, sziasztok!
    Még nem voltam odakint de jól felöltöztem mert melegem van!:p
    Gyorsan hozom a kávétokat mielőtt elfelejtem.;)
    Legyen szép napja mindenkinek!:)

10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt! Sziasztok! :)

Húúúú.....milyen hideg van idebenn... gyorsan begyújtok a kandallóba, jó meleg lesz mire jöttök :)
    Imi! De jó hogy hoztad a kávét, nagyon fincsa...mint mindig, ez biztos azért van, mert szeretettel hozod:inlove:
    Ma mifelénk enyhe a reggel, el is van borulva....valami lesz megint.
    Ma elindulok én is bevásárolni a sütésekhez-főzésekhez. Lehet a bejglit meg is csinálom a héten:music:
    Ezen most fennakadtam xD mi v ki volt ez :music: miről maradtam le már megint xD

Imi*, Kergekacsa, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  11. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Sziasztok!
    Imi köszi a kávét! :)

Gizus utólagosan is
    [​IMG]:):):)

Három Xl bioüzemanyag és készen vagyok, üzemanyagkannát már nem kérek ajándékba.

iboly54, Imi*, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  12. nyific

Sziasztok!:)
    Misikém köszönöm szépen..... ez a gyönyörű rózsacsokor! Már el is felejtettem, hogy nem ma születtem...:inlove:

Imikém drága! Mindig hozol nekünk finom kávét.....ráadásul kora reggel... nagyon köszönjük... és finom is..:p

Ibolyom... tudod az a szokásos, amit már Te is tudsz... a mesék....csakhogy Andersen már meghalt....
    de más a helyére lép, és mesél...... ami csak az eszébe jut....xD Van, aki el is hiszi.... de hát ez a virtuális világ...
    A papír meg mindent elbír....;) De, aki tudja az igazat..... :music:

Na most mit csináltam??? hát ezt...

Helyreraktam az idézet záró jelét, mert az elcsatangolt./mamarygen

iboly54, Imi*, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  13. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Sziasztok!

Örömmel jelentem Nektek,hogy az időjárás előrejelzés szerint,ami az Időkép oldalon van,állítólag holnap esni fog a hó :) Juhé :p :D Csak karácsonykor is legyen így:) Az eventtel haladok,bár nem úgy ahogy szeretném,mert hétvégén csak este tudtam jönni aratni. Remélem mindenkinek szép napja van. Ma este én is összeírom a karácsonyi menühöz valókat,és hétvégén bevásárolunk. Legyen csodás szép napotok,sziasztok,baráti puszika nektek. :)

ljanika6, iboly54, ricsi908 és 8 más kedveli ezt.
  14. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok! Szép napot mindenkinek.
    Nálunk szépen süt még a nap és jó idő van. Messze azért látni a csúnya fekete felhőket.

Most az egyszer szépen haladok az eventtel.

ljanika6, iboly54, fénylő. és 8 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Igen csinos a téli ruhád Misi. :) A befejezéshez neked is és mindenki másnak is gratula.

Én most a fehér liliom-krokusz kombót ültetem a farmon, legalább két gazdaköri lemegy. :) Tiszta haszon.
    Sokat panaszkodtam nektek, bocsánat, ha elegetek van belőle. Majd "ott" nem fogok. ;)

Csavarogtam délelőtt, megleptem magamat egy szép szoknyával és sapikával. Kiégett izzókat is pótoltam, most pihi van meg fórumozás. :D

ljanika6, iboly54, fénylő. és 7 más kedveli ezt.
  16. nyific

Drága mamarygen! Köszönöm... a helyrerakást....ha segítség kell... Te mindig itt teremsz.:)
    Mimikém, de jó, hogy ide szöktél....... majd máskor is így csináld.... Az új szoknyácskádban, meg a sapidban
    biztos csini leszel... és az új izzóktól meg minden fényesebben csillog majd...;)
    Ibolyom örülök, hogy szépen gyógyul a lányod..... lassan, de teljesen jó lesz majd..

Vajon hová tűnhetett Erika? nem látom itt napok óta..... vagy 2-3 napja...
    Tenyésztős event remélem mindenkinek tetszik.... nem kell hozzá semmi más, csak a a pajtánk.
    Holnap majd a lökéshullám után biztos nekem is gyorsabban megy a beadogatás....azért persze
    tenyésztgetek is.... jó lenne, ha kicsit ugrálnának ezek a szerelmeskedők, egyre magasabbra.;)

mimi, ljanika6, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  17. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Kergekacsa Judit nagyon boldog névnapot kívánok! Kukackának is kívánnék, de biztos nem olvas minket:(

A karácsonyi menüt már nagyjából összeraktam (fejben) csak be kell szerezni a hozzávalókat, a sütit nem tudom még, csak
    az a biztos, hogy diétás változat lesz.
    Mimi nem jó ez így, nagyon elhúzódik a költözés, biztos nagyon várod már, hogy a sajátodban legyél. Mi is:D

olvastátok a tenyésztős eventet? Sok gond nem lesz vele.

mimi, ljanika6, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  18. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Köszönöm szépen :inlove:

mimi, ljanika6, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  19. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Judit én is boldog névnapot kívánok. Gondolatban Kukackának is.

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Köszönöm a kedves szavakat.:)
    Még egy futam van hátra és megvan a felhő!
    A növényt sikerült kicsit túltermelnem mint mindig...:music: Már csak felröppenő kell és hátra is dőlök!;)
    Kedves Judit (kergekacsa, piactárs igaz ott még nem igen láttalak)!
    Boldog Névnapot Kívánok Neked!:inlove:
    További szép estét kívánok mindenkinek!:)

Kergekacsa, mimi, olegka9 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.