Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Úgy lesz! Megy az elixír, és jó forró lesz!:) Csak nehogy megégesse a nyelved!:p

Egy egész földterületnyivel repülni fogok a szintek közt!:D
    Én nem csináltam végig, csak a lovakat adtam be.

ljanika6, mimi, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Igen, jó lesz... nem tudni meddig marad a küldhető ajándékok között..
    Jégkunyhót már az első napon letudtam, kész!:)

ljanika6, mimi, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  3. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Ricsi! Nincs mit mondani. Gyönyörű.

ljanika6, mimi, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi Franciska.:) És mindenkinek köszönöm a tetszésnyilvánítást. Örülök neki, hogy tetszik nektek.:inlove:

olegka9, ljanika6, fénylő. és 7 más kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Végre volt egy kis erőm így gondoltam benézek ide is.:)
    Tegnap elkaptam valami vírust és végighánytam a tegnap estémet...:oops: Nagyon rosszul voltam!:(
    Reggel is elkapott így a munka helyett orvoshoz mentem, ezen a héten már nem is megyek dolgozni.
    Ma végeztem az 5. futammal és a tenyésztős eventtel is tegnap esélytelen lett volna mivel semmi erőm nem volt.:sleepy:
    Pár napig nem kávézhatok...:wuerg:
    A lényeg, hogy sikerült és ez a lényeg!;)
    Ma lesz a Szulejmán utolsó része amit meg kell, hogy nézzek. Igaz egy ideje már nem láttam...
    Sok sikert a holnaphoz mindenkinek és további szép estét!:)

olegka9, ljanika6, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  6. nyific

Imikém örülök, hogy benéztél.... és sajnálom, hogy így jártál..... ha diétázol, holnap már sokkal jobb lesz.:)
    Szulejmánt én is felveszem... Te miért nem veszed fel, ha nincs kedved már ilyen későn megnézni...?Sajnos vége lesz,
    szerettem ezt a sorozatot.:music:
    Alvás jön..... szép álmokat! :)

olegka9, ljanika6, hangyácska77 és 7 más kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Imi! Nagyon sajnálom, hogy beteg vagy :( mielőbbi gyógyulást kívánok :inlove:
    Nálunk 2 fajta vírus van...ez a hányás és hasmenés, a mások meg nátha, köhögés, láz.
    Lara 2 napja fekszik ezzel a hányásossal o_O a Lejla most gyógyult ki a náthásból:eek: szóval megkezdődött országszerte. Már előre félek, én mindig összeszedem ezeket :(
    A Szulejmánt én is megnézem, eddig is néztem minden részt. Így viszont esélyem lesz megint a holnapi későn keléshez xD

El is köszönök.... mindenkinek jó éjszakát!!! :)

8. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat:inlove::inlove:.
    Kicsit megint menni kellett dolgozni, mert felmondott egy kolleganő:wuerg::wuerg:
    Az olívabogyót piszkáld nyugodtan nekem, én nagyon szeretem:p:p
    Nálunk teljesen le van fagyva:wuerg::wuerg:, csúszik minden, vigyázni kellett az autóval ahogy este jöttem hazafelé.

Utoljára szerkesztett: 12.12.18
  9. iboly54

olegka9, ljanika6, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  10. nyific

Sziasztok!:)
    Hát én elaludtam tényleg.... most felébresztem magam ezzel a finom kávéval, amit Ibolyom főzött..:p
    Juditkám Te is bevagy fogva rendesen a munkahelyeden....:music: az olivabogyón meg majd megosztozunk, én is kedvelem..

Tényleg járvány ez a hányásos, hasmenéses fránya dolog??? én azt hittem Imikénk elrontotta a gyomrát...
    akkor ezt kúrálni kell kis teával.... mert a a folyadékhiányt pótolni kell.... Lara is ebben szenved??
    A borsmenta-teát próbáltátok már, az a belekre nagyon jó.... és normaflór, én azt is vennék be...és diéta
    ajjaj szóval csúnya dolog ez a járvány...:sleepy:

11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Event online.:)
    Sok sikert kívánok mindenkinek!
    Jobbulást kívánok a Larának!:)
    Én is kezdek jobban lenni már.

Köszi a finom kávét!:)

Én is teát iszom egész nap.:)
    Persze már kezdek jobban lenni hál isten.

12. nyific

Sziasztok!:) Imikém örülök, hogy már jobban vagy, most jön a hosszú hétvége neked, legalább kipihened magad egy kicsit,
    és ez a nyavalya eléggé legyengíti az embert.
    Ajándékdobozokkal nem dicsekszem, mert csak 281 jött össze.... zömében fák voltak kint...
    nem baj, ezt megtudom oldani másképp, és a forró elixírt meg jobban szeretem...;)
    Azt tudjátok ugye, hogy Luca napja van, és a babona szerint.. a nőknek nem szabad ma dolgozni........ bizonyám! Itt lehet, mert ez virtuális...xD

Utoljára szerkesztett: 13.12.18
    olegka9, ljanika6, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
  13. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Előbb is szólhattál volna, most már mindegy, voltam dolgozni:D:D
    Imi, örülök, hogy jobban vagy.
    Ibolyom, jobbulást a lányoknak.

Elkezdtem az eventet, de még csak az első 10 mag van a földben, mert nemrég értem haza. Pörgettem, de bónuszt nem is láttam, mindegy, meglesz így is.
    A forró elixírt én is szeretem, még nem tettem ki egyet sem, gyűjtöm egy kicsit, és helyet is kell csinálnom neki.

olegka9, ljanika6, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Csak túl sokat kaptál, én már nem is tudok küldeni. :)
    Fehérváron vagyok a fiamnál, kicsit többet jövök majd. ;) Eventet nem kezdem el, én is forró elixírt kérek. Jó kis tp-je van.

Imi, sajnálattal olvasom, hogy elkaptad. Nem jó fajta betegség ez.

olegka9, ljanika6, *misi66* és 6 más kedveli ezt.
  15. nyific

Erika Neked szerencséd volt, mert aki ma dolgozik, és Luca rajtakapja, az kővé is válhat....
    a söprűket is jól el kell dugni, mert a boszorkányok ráülnek, és azon röpdösnek... vagy mi ülünk rá...xD

v

Mimikém ez jó hír! Többet tudsz itt lenni.... vettem az elixírt, és jó forrón küldtem.... majd holnap küldesz.;)

mimi, olegka9, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Nekem 323 db jött össze 3 terület krizantémról.:)
    Szerintem nem rossz eredmény a Tiéd sem ezen ne rágódj, simán készen leszünk úgy is.:inlove:
    Megvettem az első őshódomat a piacon egy nagyon kedves gazdától!;) Köszönöm szépen, itt is!:)
    2 óra múlva aratok egy nagyot utána megyek kicsit pihenni.
    Még mindig ködös az idő amit nagyon nem szeretek, ilyenkor nem igazán szeretek kimozdulni!:oops:
    Vigyázzatok magatokra nagyon!:inlove:
    További szép estét kívánok mindenkinek!:)

17. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Akkor megúsztam! Bár a főnököm többször rajtakapott, hogy dolgoztam, de ő nem Luca:D:D szerencsémre:D
    Lehet, hogy magam elől kell eldugnom:D

Megvan a krizantém!!xD (táncolós bari)

18. nyific

Hűhh de jó! Én birkózom vele, de állandóan vsszadobja, valamit ad, csak bónuszt nem,..
    ez így van kitalálva...:music:
    Imikém jól teszed, mert sokat kell pihenned, hogy teljesen rendbejöjj...
    a felröpit meg majd megoldom 0 percezéssel, ha kell. Itt nálunk nagyon ködös az idő, és holnapra
    havat is jósolnak...:)

19. iboly54

Szép estét! :)
    Köszönöm szépen, a lányok gyógyulgatnak :) sajnos egyik sem issza meg a gyógyteákat :( Lara kapja a Normaflórt, már a hétvégére rendben lesz mindkettő leányzó :inlove:
    Én is úgy gondolom helyet kell csinálni a sok elixírnek, nagyon tetszenek 24 db van már;) még mindig vannak olyan szomszédaim akiknek mindegy van event v nincs, csak a barkácsot tudják küldenixD xDsajnos hiába írok nekik, nem magyarok, sajnálom őket meneszteni olyan régóta szomszédok.
    Nekem még csak 326 felröpim van, éjszakára valami hosszabbat kell rakjak.
    Nálunk már szállingózik a hó, reggelre lesz szépen belőle. Én örülnék a fehér karácsonynak:)
    Elolvadt a farmomon a hó :oops: pedig szép volt.
    Nekem ez a Luca nap teljesen kiment a fejemből, még jó hogy nem vált be a sok hiedelemxD szinte egész nap tevékenykedtem.
    Erika! Gratulálok a nemesítéshez, ügyes vagy :inlove: mennyi növényt emésztett föl :music: nálam is tervbe van véve

Teljesen megfeledkeztem a hétvégi koszorús eventről o_O megint bonthatom a bahát

20. nyific

Ibolyom örülök, hogy a lányok gyógyulnak szépen... a normaflor nagyon jó...
    nekem eddig 360 felröpim van.... jön ez, nem félek tőle..
    Tényleg holnap megint event.... meg szombaton is a telihold.... meg mittudomén még mi.:music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.